'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Oyuncu Wilma Elles Hindistan’a açılıyor
Oyuncu Wilma Elles Hindistan’a açılıyor
29 Ocak 2020 Çarşamba - 12:58

Böbürlenmedi, partiyi öne çıkardı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe örgütünü ziyaret ederek, göreve yeniden seçilen İlçe Başkanı Onur Duruk ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Esen, Konyaaltı'nda CHP olarak yüzde 67 oy aldıklarını söyledi, 'Bunu yapan partidir' dedi.

Böbürlenmedi, partiyi öne çıkardı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Belediye Başkan Yardımcıları Şevket Korkut ve Tuğba Erke Bostan ile bazı belediye meclisi üyelerinin de katıldığı ziyaret samimi bir havada geçti.

Karşılıklı destek ve uyum içerisinde birlikte çalışma dileklerinin paylaşıldığı ziyarette konuşan İlçe Başkanı Onur Duruk, Belediye Başkanı Semih Esen ve beraberindekilere "hoşgeldiniz" diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Onur Duruk, başta Konyaaltı Belediyesi olmak üzere CHP'li tüm belediyelerin çalışmalarını kamuoyuna daha iyi anlatmak için çaba göstereceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Konyaaltı ilçe kongremizin ardından İl Kongresi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerimizin araya girmesi dolayısıyla örgütsel çalışmalarımızda yavaş gidiyoruz ama bu kongreleri de yaptıktan sonra çok hızlı bir şekilde çalışıp, üye sayımızı artırarak, örgütlenmeye ağırlık vereceğiz. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını doğru tesbit ederek, bunları belediyeye doğru aktararak, belediyemizin daha başarılı olması, örgütümüzle belediyenin uyumlu çalışmasıyla, partimizin başarısını artırmayı amaçlıyoruz."

SEMİH ESEN'İN SÖZLERİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de, Başkan Onur Duruk ile göreve yeni seçilen yönetim kurulunun başarılı olacağına emin olduğunun altını çizerek, Duruk ve ilçe yöneticilerini kutladı. 

"Başkan Onur Duruk'u uzun yıllardır tanırım. İyi bir CHP'li, iyi bir Cumhuriyet çocuğudur" diyen Semih Esen şöyle devam etti:

"Siyaset, toplumun gönlünü alma, size oy vermeyenleri size doğru kanalize etme, onların gönüllerine girme işidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'ta söylediği gibi, devrimciler öyle kişilerdir ki, insanların gönüllerine nasıl gireceklerini bilirler. Hepimiz aynı amacın peşinde koşuyoruz. Amacımız partimizi iktidara getirmektir. Bu yolda bu dönem yerel yönetimlere çok fazla görev düşüyor. Deyim yerindeyse bir deneme dönemi geçiriyor partimiz. Ben bu dönemde tüm belediye başkanlarımızın başarılı olacağına inanıyorum."

Konyaaltı'nın CHP'nin her zaman en yüksek oy aldığı bir ilçe olduğuna işaret eden Semih Esen, "Bu dönem, sizlerin de katkılarıyla bu sağlandı. Bunu yapan partidir. Konyaaltı'nda başarının örgütümüzle birlikte çalışarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Konyaaltı'nda CHP olarak yüzde 67 oy aldıklarını hatırlatan Semih Esen, Bundan sonra yapılacak milletvekili seçiminde başarı çıtasının en az yüzde 67 oy olacağını vurguladı. 

Semih Esen şunları kaydetti: 

"Bunun birinci şartı uyumdur. Uyumu çok güzel sağlayacağımıza eminim. Biz aynı yolda yürüyen insanlarız. Birbirimizden hemen hemen hiç bir farkımız yok. Ufak tefek siyasi tercih farklılıkları son derece küçük detaylardır. Dışarıdan baktığımızda, Türkiye ve dünya gerçeğini dışarıdan gördüğümüzde bizim aramızda hiç bir fark yok. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde çok uyumlu ve güzel bir çalışma yürüteceğimize inanıyorum. Ben belediye olarak sizlerden sonuna kadar destek göreceğime inanıyorum. Sizler de örgütsel çalışmalarınızda, hem kurum olarak belediyemizden, hem de bireysel olarak benden ve meclis üyesi arkadaşlarımdan sonuna kadar destek göreceksiniz."

PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

Semih Esen kendi belediye başkanlığı ve ilçe yönetiminin görev dönemi içerisinde bir erken milletvekili seçimi yapılacağını öngördüğünü de kaydetti. 

Yapılacak milletvekili erken seçiminde Konyaaltı'nda belediye ve parti örgütünün birlikte, uyum içerisinde çalışması sayesinde yine en yüksek oyu alacağına inandığının bildiren Semih Esen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Milletvekili seçiminde Konyaaltı'nda yine en yüksek oyu almak, en az belediye seçiminde aldığımız oranda oy almak bizim için başarı olacaktır. Antalya'dan Ankara'ya göndereceğimiz 2-3 fazla milletvekili bizi ülkede iktidar yapacaktır. Bunun bize yaşatacaklarını tahmin bile edemezsiniz. Ülkemin saygıya, sevgiye, adalete hasret olduğu bu günlerde iktidara gelmemizin ülkemize ve bize yaşatacağı mutluluğu tahmin bile edemeyiz. Ben bu mutluluğu sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. Partimiz sizlere İlçe Başkanı, ilçe yöneticisi, bana da belediye başkanı olmak gibi bir onur bahşetti. Şu dakikadan sonra bize düşen, çok kişiye nasip olmayan bu güzel görevler nedeniyle hizmet etmek ve görevimizi layıkıyla yerine getirmek ve insanların sevgisini, takdirini, beğenisini kazanarak görevlerimizi tamamlamaktır. Görev sürem boyunca partime hizmet etmekten hiç bir zaman çekinmem."

 
Yeni salgın iddiası: 6 çocuk hayatını kaybetti
 
Deprem sonrası Elazığ’da kira fiyatları iki katına çıktı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Zehra Eriç 29 Ocak 2020 Çarşamba 19:23

Ben Belediye Başkanımız Semih Esen,e ve İlçe Başkanımız Onur Duruk, ailesine da çok güveniyorum, çalışmalarıyla bizi iktidara taşımakta büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      3      3  
pınar şen 29 Ocak 2020 Çarşamba 15:52

örgütte artık belediyelrimizin icraatlarını anlatsınlar meclis üyelerimizde dahil bir kaçı hariç

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayıp sanıldı, cezaevinde çıktı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde ailesinin kayıp başvurusu üzerine 12 gündür ...
Feci kazada hayatını kaybetti
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin ...
Patenli magandalar trafiği alt üst etti
ANTALYA'nın en işlek caddesinde, otobüslerin arkasına takılarak paten ...
 
Sevgililerin 15 günlük ortaklığı şantaj davasına döndü
ANTALYA'da iş kadını S.K., gönül işikisi yaşadığı E.K. ile 15 gün süren ...
Antalyalı vekil bu işe şaştı kaldı
AKP Milletvekilleri İYİ Parti’nin uyuşturucuyu araştıralım önergesini de reddetti.
Polonyalı turist aranıyor
ANTALYA'nın Manavgat ilçesine tatile gelen Polonyalı turist Magdalena ...
 
Balıkçı teknesinde yangın
ANTALYA'da balıkçı teknesinde motor kısmında çıkan yangın korkuttu.
Antalya'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin çalışması kapsamında 3 şüpheli gözaltına ...
Otomobil şarampolden uçtu: 2 yaralı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva