Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
24 Haziran 2019 Pazartesi - 22:38

Böcek; İste caddeleri verelim

İLK resmi ilçe ziyaretini Alanya'ya yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, muhtarlar, turizmciler, hal ve ulaşım esnafının sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i de ziyaret eden Böcek, “Hep beraber başaracağız" dedi.

Böcek; İste caddeleri verelim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçimlerin ardından ilk ilçe çalışma ziyaretini Alanya'ya gerçekleştirdi. Belediye bürokratları ile Alanya'ya çıkarma yapan Başkan Böcek, temaslarına muhtar buluşması ile başladı. 102 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Böcek, sorun, öneri ve taleplerini dinledi, hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarlara “Çalışma arkadaşlarım" diye seslenen Başkan Böcek, “25 yıllık siyasi hayatımda muhtarlarımız hep vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi görmüştür. Bundan sonra da hep birlikte çalışacağız. Seçimlerden önce partisi ne olursa olsun her ilçeye eşit hizmet götüreceğimizi, kimseyi ayrıştırmayacağımızı söylemiştim. Bu düşünceyle ilk ziyaretimizi Alanya'da başlattık" dedi.

ILK RESMI ILCE ZIYARETINI ALANYA'YA YAPAN BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, MUHTARLARLA BIRARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ'

Alanya'nın sorunlarını konuşmaya geldiklerini ifade eden Başkan Böcek, “102 mahallemiz dahil olmak üzere Alanya'mızdaki sorunlar nedir bunların tespitini yapacağız. Muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, başkan ve yöneticilerle, komisyoncularımızla Alanya'mızı konuşacağız. Antalyamızı hep birlikte ortak akılla yöneteceğimizi söylemiştik" diye konuştu. Böcek, daha sonra muhtarlara tek tek söz vererek, sorun ve taleplerini dinledi. Sorunları ilk ağızdan dinlemenin aktif müdahale açısından önemli olduğunu ifade eden Böcek, sık sık bu buluşmayı gerçekleştireceklerini söyledi. “Biz demokrasiye inanan insanlarız" diyen Başkan Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'na da başarılar diledi.

'HEP BERABER BAŞARACAĞIZ'

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Yücel'e başarılar dileyen Başkan Böcek, “Seçimlerde 19 ilçe belediye başkanıyla ayrım yapmadan çalışacağız demiştim. Bugün de ilk ziyaretimi Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçimi kazanmış Adem Murat Yücel kardeşime yapıyorum. Çalışma arkadaşlarımla Alanya'nın sorunlarını dinlemeye geldik. İnşallah her şey güzel olacak. Hep beraber başaracağız" dedi.

ILK RESMI ILCE ZIYARETINI ALANYA'YA YAPAN BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, MUHTARLARLA BIRARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlk ziyaretinizi Alanya'mıza yapmanız Alanya'nın değerini ortaya koyuyor. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Güzel işler yapacağımıza eminiz. 31 Mart itibarıyla parti rozetimizi çıkardık. Sizin samimiyetinizi ve yönetim anlayışınızı biliyoruz. Ben daha güzel işler yapacağımızı biliyorum. Hayırlısı olsun" dedi.

ILK RESMI ILCE ZIYARETINI ALANYA'YA YAPAN BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, MUHTARLARLA BIRARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'CADDELERİ VERECEĞİZ'

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ziyarette basın mensuplarının “Caddeler Alanya Belediyesi'ne verilecek mi?" sorusuna, “Biz dün, bugün ne söylediysek onu yaparız. Adem Başkanımın talebi olmadı daha. İnşallah müracaatını yapacak. Alanya Belediyemiz için yapılması gereken ne varsa ortak noktada buluşup caddemizi, sokağımızı vereceğiz" karşılığını verdi.

'PROJELERİ DEĞERLENDİRİYORUZ'

Başkan Böcek, seçime yakın ihalesi yapılan projelerle ilgili değerlendirmenin sürdüğünü ifade ederek, “Bütçemize bakıyoruz, hesabımıza kitabımıza bakıyoruz. 25 yıllık siyasi hayatımızda hep ayağımızı yorganımıza göre uzattık. Öncelikli hedeflerimiz belirledik. Yapılması gereken, bekletilmesi gereken ne konu varsa kamuoyuyla paylaşacağız. Gizli kapaklı hiç işimiz olmayacak" diye konuştu.

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek daha sonra Alanya Belediyesi'nde Başkan Adem Murat Yücel, meclis üyeleri, belediye yöneticileri, birim amirleri ile toplantı yaptı. Alanya'nın sorunları masaya yatırılırken, talep ve öneriler dinlendi. Toplantıda Alanya'nın planlama, katı atık, ilan reklam geliri, alt yapı sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Böcek, Alanya'daki toptancı hal esnafıyla da buluştu. Hal esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Böcek, taleplerini aldı.

ILK RESMI ILCE ZIYARETINI ALANYA'YA YAPAN BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, TOPTANCI HAL ESNAFIYLA BIRARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ILK RESMI ILCE ZIYARETINI ALANYA'YA YAPAN BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, ALANYA BELEDIYE BASKANI ADEM MURAT YUCEL'I ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ILK RESMI ILCE ZIYARETINI ALANYA'YA YAPAN BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, ALANYA BELEDIYE BASKANI ADEM MURAT YUCEL'I ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA
 

 
Konyaaltı Sahili'nde yıkım gerginliği
 
Şaka yaptığı zannedilen genç, boğuldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
selma gök 25 Haziran 2019 Salı 20:07

varsakdaki tapulu arazilerimisi geri istiyorz

Yorumu oyla      3      3  
İstek 25 Haziran 2019 Salı 00:01

Başkanim yeni yüzler istiyoruz. Geçen seçim sonrasi kendi ayrilan ve karekterini ortaya koyan fethi yalçini istiyoruz.herkesi tabiki kucaklayin ama hakki hakliya verin

Yorumu oyla      3      3  
akdeniz 24 Haziran 2019 Pazartesi 23:59

Bu Büyükşehir Belediye yasası gözden geçirilmeli ve bazı yetkiler tekrar İlçe Belediyelerine verilmelidir.Her ilçe kendi suyuna yoluna caddesine bakar,Büyükşehir Belediyesi sadece merkezdeki ilçelere baksa yeter.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaralı bulunan ebabile tedavi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, başından yaralı bulunan ebabile, veteriner ...
Çatıya bağlanan pitbull'un sıcakta zor anları
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir evin çatısına zincirle bağlanan pitbull ...
Kaçak içki operasyonuna 2 tutuklama
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin kaçak içki operasyonunda gözaltına ...
 
Kaymakamlık ve kurumlara yeni bina
FİNİKE Kaymakamı Ergün Baysal, Sahilkent Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ...
Uncalı Pazarı, 4 Temmuz Perşembe açılıyor
UNCALI Mahallesi, Uncalı Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan pazar yerinin ...
Meteoroloji'den Antalya için yüksek sıcaklık uyarısı
BATI Akdeniz Bölgesi'nde hava sıcaklığının hafta sonuna kadar mevsim normallerinin ...
 
Sürücünün fenalaştığı midibüs araçlara çarparak durabildi
ANTALYA'nın Finike ilçesinde direksiyon başında baygınlık geçiren sürücünün ...
Böcek'in yeni danışmanı şehir plancısı
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şehir plancısı Yusuf ...
Antalya'da, turistlerden buzlu meyvelere büyük ilgi
HAVA sıcaklığının 40 derece olduğu Antalya'da sıcaktan bunalanlar, serinlemenin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva