'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
21 Mart 2019 Perşembe - 15:27

Böcek; Projelerimiz noter onaylı

DÖSİAD’ın geleneksel Perşembe buluşmalarına katılan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, projelerini Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Menderes Türel açıklamadan önce noterden onaylattıklarını söyleyerek, “Bizim kimsenin projelerine ihtiyacımız yok” dedi

Böcek; Projelerimiz noter onaylı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

DÖŞEMEALTI Sanayici İş Adamları Derneği’nin (DÖSİAD) geleneksel perşembe toplantılarının bu haftaki konukları İyi Parti İl başkanı Ahmet Aydın, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, CHP ve Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve Döşemealtı Belediye Başkanı ve Adayı Turgay Genç oldu.

DÖSİAD’ın bugün Duacı'daki Ayka Vital Park'ta düzenlenen geleneksel perşembe buluşmasına DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, yönetim ve üyeler katıldı. Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, DÖSİAD’ın bütün sosyal projelerine destek olduğunu söyledi. Böcek, DÖSİAD üyelerine projeleri hakkında başlıklar halinde bilgi verdi. Yerelden kırsaldan kalkınacak, üreticiyi tüketiciyle projelerinin olduğunu ifade eden Böcek, “Son zamanlarda troller oluştu. Troller bizim projelerimizle ilgili Türel’in projelerini aldınız verdiniz diyorlar. Biz projelerimizi Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Menderes Türel projelerini açıklamadan önce noterden onaylattık. Bizim kimsenin projesine ihtiyacımız yok” dedi.

Böcek,” Troller Muhittin Böcek göreve gelirse işçi kardeşlerimizi çıkartacağımızı söylüyor. Biz bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadık. İnsanlarımızın yaşamına katkı koymaya çalıştık. Yardımlarla ilgili yardımlarınız kesilir diye yardım verilen kişiler aranıyor. Muhittin Böcek 25 yıldır Antalya’da yardım yapar. Biz siyaseti nezaket kuralları içerisinde yapacağız. Kimin ne dediğine hiç bakmayacağız. Biz sadece vatandaşımızı dinleyeceğiz. Vatandaşımızın önerisi neyse biz birlikte yaparız dedik” dedi.

Seçim çalışmalarını, projelerini Antalya’nın ihtiyaçlarına göre hazırladıklarını belirterek, “Antalya’mıza 50 yıllık bir öngörüyle planlı, programlı bir kent yapmak için geliyoruz. Ben burada her şeyi bilimsel, ulaşımla ilgili ulaşım master planı yapacağız. 7 ilçemizde yapılmıştı. Ulaşımla ilgili bilimsel anlamda sonuca göre bakıp çalışmamızı yapacağız” dedi.

ANTALYALI’NIN PARASINI ÇAR ÇUR ETMEYECEĞİZ

Antalya’daki arıtmalarla ilgili çalışmaları master planla gerçekleştireceklerini belirten Böcek, “Antalya’da 32 arıtma var ama yetersiz. Arıtma ile ilgili çalışmalarımızı baştan sona master planla gerçekleştireceğiz. Geçenlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Başkan, herhalde yorgunluktan olsa gerek Antalya’da 32 arıtma tesisi var. Hepsini biz yaptık demişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi yaptı doğru ama 2 tane yaptı. Bir ay önce de birinin ihalesini yaptı. Biz siyaseti nezaket kuralları içerisinde yaptık. İttifak dedik biz gönüllerin ittifakı olduk. 25 yıllık siyasi hayatımda Muhittin Böcek olarak projeleri hep beraber yaptık. Halka hizmeti hakka hizmet dedik. Hizmetin hasedi yok dedik. Bizim yapmak istediğimiz vatandaşın parasını çarç çur etmeden doğru projelerle Antalyalı, köylü, kentli, üretici kazansın” dedi.

ANTALYA MARKALARINI KULLANIN ÇAĞRISI

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, DÖSİAD olarak seçilmiş belediye başkanlarından isteklerinin aktif iş dünyasının marka değerleri konusunda çalışma yapmaları olduğunu söyledi. Seçilecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Antalya yatırımlarında kullanacak olan malzemeleri Organize sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) markalardan yararlanması gerektiğine dikkat çeken Gencer, “Biz  bölgemizdeki markaların yaklaşık 2 buçuk milyar dolarlık kapasiteye sahip Antalya Organize sanayideki markaları yurt dışında tanıtıma gidiyorsak ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kişisel, bölgesel çaba sarf ediyorsak aynı şekilde de seçilmişlerin milliyetçilik anlayışını göz önünde bulundurmaları lazım. Bu düşünceyle bütün iş dünyası adına aday olan belediye başkanlarımıza özellikle yaptıkları yatırımlarda bölge markalarını ön planda her türlü konuda ayrıcalık tanımalarını siyasi görüş ayırmadan istiyorum” dedi.

İTTİFAKLAR ZORUNLU HALE GELDİ

İyi Parti Antalya Milletvekili Subaşı, 2014 referandumundan sonra ittifakların zorunlu hale geldiğini belirterek, “Cumhur ittifakı hak gibi görürken karşısında diğer partilerin ittifak kurmasına zillet, illet, çete gibi sözler bu seçimin en önemli unsurudur bana göre. Çünkü ilk defa bir Cumhurbaşkanı kendisine oy vermeyenleri karşısında saf tutanları ağır bir dille eleştiriyor ki ben güne kadar hiç rastlamadım. Anayasa’nın 104’üncü maddesi Cumhurbaşkanı tüm Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü sağlar ve organları uyumunu sağlar demesine rağmen bugün toplumda husumet aşılamıyor, kamplaşıyor, kutuplaşıyor görüntüsü bana göre bu seçimin en zor yanıdır. Millet ittifakı, adalet, hak, hukuk isteyenlerin yasamanın, yargının, devlet kurumlarının, bürokrasinin görev yapmasını isteyenlerin bir araya geldiği bir ittifaktır. Millet ittifakı, ne çetedir, ne zillettir, ne illettir. Seçimde arkadaşlarıma oy istemem çok doğaldır. Bunun için de gayret ediyorum” dedi.

UYARI OLACAK

Millet ittifakının adaylarının belediye başkanı seçilmeleri durumunda hükümetin düşmeyeceğini ancak uyarı vereceklerini söyleyen Subaşı, “Bir şey değişir ekonomi, tarım kötü uyarısı, yasamayı, yargıyı, devlet kurumlarını rahat bırak uyarısı olacaktır. Her daim oy veren insanlarla ben çok iyi gidiyorum, uçuyorum diyemeyeceklerdir. Bu uyarı çok etkili olacaktır diye düşünüyorum. İnsanımızın bu uyarıyı yapacağını düşünüyorum. Bunu da bir zorunluluk olarak görüyorum. Çünkü her şey iyi gidiyor demek kimse için doğru görülmüyor artık. Siyaset dilinin değişmesi zorunluluğu vardır. Bunun için bile seçimde ciddi uyarılar olacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

DÖŞEMEALTI HAK ETTİĞİ YERE BÖCEK’LE GELECEK

Millet İttifakı’nın Döşemealtı Belediye Başkanı ve adayı Turgay Genç yaptığı konuşmada 2014’te göreve geldikten sonra Döşmealtı’nın gelişmesi için yaptıkları çalışmaları anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Muhittin Böcek’in göreve geldiğinde Döşemealtı olarak beklentilerinin büyük olduğunu söyleyen Genç, “Antalya’nın içme su kaynaklarının yer altı su kaynaklarının üzerinde olan Döşemealtı’nda hala kanalizasyon alt yapı, ulaşımla ilgili sıkıntılarımız var. 1 Nisan Muhittin Böcek başkan göreve geldiğinde beraberce omuz omuza vererek Döşemealtı’nı hak ettiği yere getireceğimize eminim” diye konuştu.

 
Çin’de fabrikada patlama: 6 ölü, 30 yaralı
 
Mutlu Pasta Atölyesi'nde ikinci çalışma
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Beyin bedava 22 Mart 2019 Cuma 00:10

40 yillik chpliyim. Cem uzan olsa desteklerdim.bizim adaylarda iş yok genel başkan gibi hepsi. Menderes bey en chplisi.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya'da ultra maraton hazırlıkları tamamlandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 'Yörüklerin izinde Torosların zirvesine' ...
Farkındalık Günü'nde özel bireyler doyasıya eğlendi
21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi'nde ...
Antalya'da vatandaşa ücretsiz fidan
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ...
 
Başkandan ördeklere temsili nikah
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde yaşayan Sezai Sert (10), ev ziyareti yapan ...
Mehmet, organlarıyla 3 kişiye can oldu
AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Mehmet Atmaca'nın ...
Serik'te nevruz kutlandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde nevruz düzenlenen etkinlikle kutlandı.
 
Hayvan çalıp, uyuşturucu alan şüpheliler tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde küçükbaş hayvanları çalıp uyuşturucu alan ...
Yankesici semt pazarında suçüstü yakalandı
ANTALYA'da semt pazarında bir kadının cebinden yankesicilikle telefonunu ...
Gündelikçinin 'iş kazasının tespiti' davası başladı
ANTALYA'da, 2009'da çalıştığı evde cam silerken, zemine çakılması sonucu ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva