Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
24 Mayıs 2022 Salı - 11:53

Böcek izinde büyükşehir toptan sergide...

Yörük Festivali’nin son günü ayak bileğini burkan ve oğlunun düğünün ardından yorgun düşen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in izne ayrılıp katılamadığı sergi açılışına 12 üst düzey bürokratı hep birlikte gitti.

Böcek izinde büyükşehir toptan sergide...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezlerinde (ATASEM) eğitim gören kursiyerlerin yıl boyu hazırladıkları el emeği ürünler, 15. Yıl sergisiyle Antalyalıların beğenisine sunuldu. Açılışa, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci katıldı.

BÜYÜKŞEHİRİ BOŞALTIP GELDİLER

Pazartesi günü saat 14.00’de Piramit Sergi Salonu'nda açılışı yapılan sergiye büyükşehiri adeta boşaltıp gelen 12 üst düzey bürokrat hep birlikte kürsüye çıkıp kurdele kesti, ardından dans gösterilerini izledi.

(Soldan sağa)  Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Songül Başkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer, Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Büyükşehir Danışmanı Mehmet Balık, Büyükşehir Danışmanı Cem Oğuz, Büyükşehir Danışmanı Nurettin Mert Batu, Büyükşehir Danışmanı Lokman Atasoy, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz kurdele kesen büyükşehir bürokratları arasında yerini aldı.

Kurdele kesiminde fotoğraf karesine girmeyen Büyükşehir Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç ve Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Filiz (sağdan ikinci) de sergi açılışında yer aldı.

Sergide kursiyerlerin dans gösterileri, halk oyunları, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, bağlama, gitar, piyano dinletileri de gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi kreşlerindeki minikler de sergide stant açtı. ATASEM'in 30 kurs merkezindeki el emeği ürünlerin sergilendiği yılsonu sergisi 23-29 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer ve arkadaşları gösteriye çıkan dans ekiplerini sık sık alkış yağmuruna tuttu.

 

 
Diş hekiminin katil zanlısı adliyeye sevk edildi
 
Somun Nedir ve Nerelerde Kullanılır?
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:12

Mesele Muhittin Böcek ve onun gibilerin ne yazık ki son yıllarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olmaları.Yani Antalya gibi bir turizm merkezinin liyakatsiz kişiler tarafından yönetilmesi sonucu maalesef ancak bu kadar oluyor.Sadece seçim almak için aday gösterilmekten ziyade,seçildikten sonrada o şehri nasıl planlayacağı ve yöneteceği de düşünülmelidir.Yoksa daha çok Böcek'ler gelir gider,açılışa katılanlara gelince,Büyükşehir binasında kalsalar ne olur,açılışa toptan gelseler ne olur,çoğunluğu zaten çapsız,oraya sırf siyasi olarak gelmiş beceriksizler,şu son düzenlenen festivale bakın,insanların gelmemesi için sanki özel olarak seçilmiş alan.Bu siyasi kadro Antalya'ya yakışmıyor,umarız CHP bir daha ki seçimde daha seçici olur.

Yorumu oyla      0      0  
taksiciler yonetıyor 25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:48

Gercekler, Antalya yı taksıcıler yonetıyor ve yonlendırıyor. 4 Arac ukome ızın vermıs yerı beledıye cızmıs, ekıpler gıdınce hemen 20 araçlık park yerıne donusturmusler her yerı. sehır ıcınde taksıcılerın otopark sorunu var. kaldırım ısgallerı devam edıyor kaldırımlara taksılerını koyuyorlar ısbank ısıklar onunde donercıler carsısı kosesınde. ayrıca kaldırımlar da her yer ısportarcılar mevcut ses cıkartan yok. genclık mahallesınde de yollara dubaları dırek cakmıslar hergun zabıta ekıplerı gecıyor ama bakan yok

Yorumu oyla      0      0  
Ali 24 Mayıs 2022 Salı 20:47

Kaldı 1.5 yıl biraz daha gezip tozun ekonominin gidişatına sevinip garanti sanmayın millet salak değil 3 seneden sonra toplu sözleşme yapıp düzenleme yapıyoruz diye kendi adımlarımızı yine kayiriyorsunuz hani kimse ayrilmayacakti ancak süpürgecilerle ugrasin

Yorumu oyla      0      0  
Osman kaplan 24 Mayıs 2022 Salı 17:53

Demekki hizmet bunlarsız oluyorsa , maaş almalarına ve gereksiz insan fazlalığı yapmalarınada lüzum yok ,keşke tek maaş alsalardı da daha fazla yazı yazmaya gerek olmasaydı , bunlar acama mal varlığı beyanında bulunuyorlar mı ? teşekkürler

Yorumu oyla      0      0  
Erkan Er 24 Mayıs 2022 Salı 15:52

CHP''Lİ olmayan ama CHP sırtından geçinen takım bunlar,

Yorumu oyla      0      0  
Cemal tor 24 Mayıs 2022 Salı 13:39

Ne desek bilemedim.kuaförden çıkıp 10.30 belediye ye giden daire başkanına alıstık .Hiç işe gitmeyen personele alıştık .Dünya da ilk otomatik belediye .Otomatiğe bağlıyorsun kendi kendine işler halloluyor...

Yorumu oyla      0      0  
YAZIK 24 Mayıs 2022 Salı 13:14

CHP olarak hiç alınmıyorum çünkü içlerinde CHP li yok , iyi partililer düşünsün

Yorumu oyla      0      0  
Adalet 24 Mayıs 2022 Salı 13:11

Ulaşımı yönettiğini yazdığınız Deniz filiz ve songül başkayanın ulaşım için yetkinliği nedir ve ne kontenjanından yönetici olmuştur, benim bildiğim kadarıyla deniz filiz hiçbir şirkette yöneticiliği bırakın çalışmamış bile , okan yavuz yörük festivalinin mucitlerinden ? mehmet balık sarı sendikacı , sözde chpli bay bayanlar için " geliyor gelmekte olan " , işin acı tarafı kimse vatandaşı düşünmüyor ve iki resim karesinde görünmek ,maaşcıklarını almaya devam etmek dertleri , olan ANTALYAYA OLUYOR.

Yorumu oyla      0      0  
Eğitimci 24 Mayıs 2022 Salı 12:59

Bu güven AKP nin göz bebeği şube müdürü iken (Milli Eğitimde)Konyaaltı Belediyesine,oradanda Büyükşehire geçen güven mi?Sınavla falan değil direk atamayla şube müdürü oldu. Acaba AKP döneminde AKP li olmayan Atamayla şube müdürü olabiliyor muydu? Gerçi şimdi sorsan Dededen CHP Lideri de.

Yorumu oyla      0      0  
Böceği yiceniz 24 Mayıs 2022 Salı 12:21

Sayın yazar, son bi kaç aydır Böcek ile ilgili sürekli haber yapıyorsunuz. Şayet seçilemezse emegınız cok olur. Isıklar esnafları olarak bu işportacılardan bıktık. 3 duraklık yere 20 araç koyan taksıcılerden bezdik. Kaldırım üzerlerine dahi özel mülkü gibi kullanan taksicilerden bıktık ısıklar caddesı ısbank onu donercıler carsısı yanı, cender otele kadar ramada plaza otel sokagı da dahıl.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çalıştay resimleri sergide
KEPEZ Belediyesi ile Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) işbirliğinde Dokumapark'ta ...
Vezne saatlerine tahsilat düzenlemesi
MURATPAŞA Belediyesi, vergi tahsilat dönemi dolayısıyla veznelerin çalışma ...
Otomobilde kaçak nargile tütünü yakalandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri durdurdukları otomobilde ...
 
Saat Kulesi'nde betona gömülü tarih çıktı
ANTALYA'da tarihi Kaleiçi'nin ana giriş kapısındaki Saat Kulesi'nin iç ...
Antalya'da gençlik bu müdüre emanet...
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personel ve Tahakkuk Birimi Şube ...
Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri başladı
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi ...
 
Vali Yazıcı, Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 175'nci yılını kutladı
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 175'inci ...
Tarımsal maliyetlerde mart ayı rekoru
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) ve Antalya Tarım Konseyi (ATAK) Başkanı ...
KONHEM kursiyerleri, diktikleri kıyafetlere mankenlik de yaptı
KONYAALTI Halk Eğitimi Merkezi'nin (KONHEM) yılsonu sergisinde çocuklar, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva