TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
6 Ağustos 2019 Salı - 16:09

Böcek, yatırımların başlayacağı tarihi verdi

Belediye başkanlığı koltuğuna oturalı henüz 120 gün olduğunu belirten Başkan Böcek bu süreçte sorun, istek ve talepleri belirlemeye çalıştıklarını ifade etti. Başkan Böcek, “Yatırımları 2020-2021 yıllarında yapacağız” dedi.

Böcek, yatırımların başlayacağı tarihi verdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve belediye bürokratlarıyla birlikte batı Torosların zirvesi Akseki’yi ziyaret etti.

Başkan Böcek, Akseki Belediyesi Kültür Salonunda Aksekili muhtar ve STK temsilcilerinin sorun, talep ve önerilerini dinledi. Antalya’nın 19 ilçesini tek tek ziyaret etmeye devam ettiğini belirten Başkan Böcek, 5 yıl boyunca halkın bütün derdine derman olacağını söyledi.

Muhtarların özellikle isale boru hattı yenilemesi, asfalt, sıcak asfalt, altyapı çalışmaları, düğün salonu, arıtma yetersizliklerinin giderilmesi ve içme suyu gibi istekleri oldu.

SUYUMUZ SAĞLIKLI

Muhtarlardan gelen talepleri tek tek dinleyen Başkan Böcek, Akseki Cevizli, Güçlüköy, Murtiçi ve Bademli bölgesinin arıtma tesislerinin paket arıtma olarak 2020 yılında ihalesinin yapılacağını belirterek, içme suyunun da sağlıklı olduğunu vurguladı. Akseki’de kış döneminde itfaiye içindeki suyun donması nedeniyle kapalı bir alan talebinde bulunulması üzerine Başkan Böcek gerekenin yapılacağını söyledi.

HESABIMIZA KİTABIMIZA BAKIYORUZ

Belediye başkanlığı koltuğuna oturalı henüz 120 gün olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “İlk etapta hesabımız, kitabımıza, nerede ne yapmamız gerektiğine, muhtarlarımızın talepleri nedir onlara bakıyoruz. Esas yatırımları 2020-2021 yılları arasında yapacağız. Sıcak asfalt, altyapı, kanalizasyonu bitmiş yerler var. Buradaki çalışmalarımıza bakacağız. Yapmamız gerekenleri söyleyeceğiz, konuşacağız” dedi. Muhtarlardan gelen su depolarıyla ilgili taleplerin 2019, 2020 ve 2021 yatırım programında olduğunu söyleyen Başkan Böcek, sıcak asfalt yapılamayacak yerlerde sathi asfalt yapılabileceğini söyledi.

ÖNCELİKLİ HEDEFLER VAR

Daha önce vatandaşlara verilmiş sözler olabileceğini belirten Başkan Böcek, “Sorunlar hepimizin, aynı sorunlar, yollar hepimizin yolları. Belediyemizin imkânlarını söyledim. İmkânlarımız olsa Akseki’nin tamamına neden sıcak asfalt yapmayalım? Burada olması gerekenleri de, yapılması gerekleri de paramızı da dürüstçe söylüyoruz. 3 yıl önce size verilmiş sözler olabilir. Benim öncelikli hedeflerim var. Ben bir taraftan borçları ödeyeceğim, bir taraftan da yollar yapacağım ama 120 gün oldu, hepsi sırasıyla olacak” diye konuştu.

MEZARLIKLARA BAKIM VE ONARIM

Mezarlıkların gittiği her ilçede muhtarların ortak sorunu olduğunu dile getiren Başkan Böcek, mezarlıkların bakım, onarımıyla ilgili ihalenin yapıldığını, bütün ilçelerde mezarlıkların temizliği, bakımı, çevre düzeninin yapılacağını ifade etti. Muhtarlardan gelen talepleri son derece önemsediklerini dile getiren Başkan Böcek, “Halkımız bizi 5 yıllığına göreve getirdi. Bugün buraya geldik bir daha sen sağ ben selamet demeyeceğiz. Sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YATIRIMLARIN ALT YAPISI OLUŞUYOR

Üretici birliklerinden gelen talepleri de dinleyen Başkan Böcek, üretime ve yerel kalkınmaya büyük önem verdiklerini ifade ederek şunları söyledi, “Tarıma, çiftçiye destek vereceğiz dedik. 9 ilçe için çalışıyoruz. Bir tanesi de Akseki. Yapacaklarımızın alt yapılarını oluşturuyoruz. Parasıdır, ihalesidir bunların hazırlığıyla meşgulüz. Halk su dedik Finike’de yılsonuna bitiyor.”

KAYMAKAM NASIR’A ZİYARET

Başkan Böcek muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla olan toplantının ardından Akseki Kaymakamı Emin Nasır'ı ziyaret etti. Başkan Böcek, Kaymakam Nasır ile Akseki ile ilgili yatırımları ve projeleri değerlendirerek, fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Emin Nasır Akseki’nin yüzölçümü olarak Antalya’nın 3. büyük ilçesi olduğunu belirterek, hizmet üretebilmek için uyum sağlamanın önemine değindi. Başkan Böcek de Akseki’nin gerek eğitim, gerek ticaret, gerekse iş adamı olarak çok önemli isimler yetiştirdiğini belirterek, “Akseki gurur duyduğumuz birçok insanımızı yetiştirmiş önemli bir ilçemizdir. Ben 4 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanıydım. O bakımdan Akseki’nin her yerini bilirim. Şimdi 5 yıl canla başla kimseyi ötekileştirmeden Akseki’miz için Antalya’mız çalışacağız” dedi.

EL ÜRÜNÜ ÇİÇEK SEPETİ HEDİYE ETTİ

Başkan Böcek ziyaretin anısına Kaymakam Nasır’a kahve takımı hediye ederken, Kaymakam Nasır da Akseki’nin Cevizli Mahallesi’nden toplanan çiçekler ve Bademli Mahallesi’nden toplanan kozalaklarla hazırlanan el ürünü çiçek sepeti hediye etti.

AKSEKİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Böcek’in Akseki’deki son durağı ise Akseki Belediyesi oldu. Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Böcek, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı toplantının çok verimli geçtiğini anlattı.  Akseki’de hep beraber halkın beklentileri ve talepleri doğrultusunda çalışacaklarını söyleyen Başkan Böcek, “Vatandaşlarımız için yapılması gereken ne varsa,  planlı, kurallı, kimlikli bir kent için çalışacağız” dedi. Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan da Başkan Böcek’i ilçesinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Akseki için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Böcek, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a porselen tabak hediye ederken Başkan Özkan da Akseki’yi anlatan bir kitabı Başkan Böcek’e takdim etti.

 

 

 
Denizde kaybolan genci arama çalışmaları 3. gününde
 
Safari cipi devrildi: 7'si turist 11 yaralı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÖNERİLERİM 7 Ağustos 2019 Çarşamba 12:03

SAYIN BAŞKANA ELEŞTİRİ YAPMAKTAN ZİYADE HABER KANALLARI GAZETECİLER TİCARET ODASI MENSUPLARI ÖNERİLER SUNSUN. EKSİK GÖRDÜKLERİ ŞEYLERİ AKTARSINLAR Kİ BAŞKAN DA ELBET YAPACAKTIR. 1*- HÜRRİYET CADDESİ İLE UNCALI CADDESİNİN BULUŞTUĞU KAVŞAKTAN GEÇME SÜRESİ EN AZ 20 DK LÜTFEN BU KAVŞAĞA EL ATINIZ. 2*- ESKİ STAD ALANI HALA KAPALI DURUMDA İÇERİDEKİ AĞAÇLAR ÇİÇEKLER ÇİMLER YEŞERMİŞTİ AMA BAKIMSIZ OLDUĞU İÇİN KURUDU. AYRICA BU ALAN YÜZDE 90 BİTMİŞ DURUMDA NEDEN DEVAM EDİLMİYOR NEDEN BİTİRİLMİYOR TURİSTLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE ŞANTİYE VAR. YER ALTI OTOPARKI AÇILMADIĞI İÇİN İNSANLAR ARAÇLARINI KALDIRIMLARA YOL KENARLARINA KOYMAK ZORUNDA KALIYOR ÇÜNKÜ ARAÇ PARK YERİ YOK ESKİ STAD ETRAFINDA. 3*- KONYAALTI MURATPAŞA BÜYÜKŞEHİR ORTAKLAŞA GELECEK SENE BEACH PARKTA 3 GÜN SÜRECEK KONSER FESTİVALİ YAPINIZ! BU KONSERE ONLARCA YERLİ VE YABANCI TURİST GELSİN. İLK GÜN RUS GÜNÜ OLSUN ACENTELER RUS MÜŞTERİLERİNİ BURAYA GETİRSİN VE RUSYA DA EN ÇOK SEVİLEN 3 SANATÇIYI BURAYA GETİRİN. 2.GÜN ALMAN GÜNÜ YAPIN ALMANYA VE AVRUPADA SEVİLEN 3 ŞARKICIYI BURAYA GETİRİN. 3.GÜN İSE YERLİLER İÇİN OLSUN. AKŞAM 8 DEN SONRA FAZIL SAY, SILA, DEMET AKALIN, GÜNDÜZ SAAT 4 DEN AKŞAM 8 E KADAR DA CEZA, EZHEL, BEN FERO, REYNMEN GİBİ GENÇLERİN SEVDİĞİ BU 3 ŞARKICIYI GETİRİN. 3 BELEDİYE ORTAKLAŞA YAPILACAĞI İÇİN VE GELENEKSEL HALE GELECEĞİ İÇİN ANTALYA HALKI VE YABANCI TURİSTLER BURADA MUTLAK SURETTE MEMNUN KALACAKLARDIR. BU KONUDA GEREKLİ ADIMLARI ORTAK BİR ÇALIŞMA GRUBU KURMANIZI RİCA EDERİZ. GEREKİYOR İSE BU SANATÇILARI SPONSORLAR ARACILIĞI GETİRİN. ATSO FAZIL SAY ÜCRETİNİ ÖDESİN, AESOB DEMET AKALINI ÖDESİN, BELEDİYELER DİĞERLERİNİ ÖDESİN. AMAÇ TÜRKİYE VE DÜNYA ÇAPINDA ÜN SALACAK YENİ BİR KONSER FESTİVALİ OLMALIDIR BUNUN ZAMANINIDA İYİ AYARLAMAK GEREKİR AĞUSTOS SONU OLABİLİR RUS VE ALMANLARIN EN YOĞUN OLDUĞU ZAMAN, OKULLARDA AÇILMADAN ÖNCE. 3*- ŞEHİR MERKEZİNDEKİ TÜM GALERİCİLER ARTIK SADECE BİR OFİS İÇERİSİNDE VE BİR VERGİ LEVHASI İLE SADECE BİR İŞ YAPABİLECEKLER VE YETKİ BELGESİ ALABİLMEK İÇİN APARTMAN ALTINDA OLMAMALARI GEREKİYOR. ACİL OLARAK BU DENETİMLER YAPILSIN VE AKSU TARAFINA YENİ BİR GALERİCİLER SİTESİ YAPILSIN GELECEK 50 YILI DÜŞÜNEREK DİZAYN EDİLSİN LÜTFEN. EN AZ 2000 GALERİCİ YER ALACAK ŞEKİLDE, İÇİNDE NOTER OLAN, 2 ADET EKSPERTİZ OFİSİ OLAN, RESTAURANTLARI OLAN, EN AZ 2 ADET BANKA YERİ OLAN, ÇOÇUK OYUN ALANI OLAN, CAMİİ OLAN BİR KOMPLEKS YAPILMALIDIR. 4*- EXPO 2016 ALANI ATIL DURUMDADIR, BELEDİYE BAŞKANLARI, TİCARET VE ESNAF ODALARI ORTAK AKIL YÜRÜTEREK BU ALANI AKTİF HALE GETİRMELİSİNİZ.

Yorumu oyla      3      3  
Toros tan 6 Ağustos 2019 Salı 20:55

Ne yatirimi yaw, hayatinda hiç yatirim yaptin mi, hem ekibin bile yok

Yorumu oyla      3      3  
Antalyalı 6 Ağustos 2019 Salı 20:53

Başkan düzgün bir siyasetçidir, onun lügatında palavra yoktur, Örneğin Antalya yı Dubai yapacam gibi benzeri türden uçuk laflar duyamazsınız, ülke gerçekleri ne ise ve bu konumda neler yapılabiliri söyler. Halkın önüne çıktığında kendini madara edecek işlere girmez.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polise çarpıp kaçan sürücü serbest
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayıp kaçtığı otomobiliyle ...
Antalya'da kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, ...
Manavgat'ta orman yangını
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü.
 
Kemer'de Kurban Bayramı denetimi
KEMER Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kurban ...
Milli antrenörün cenazesini köpeği 'Kropi' ile bekledi
ANTALYA'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren yelken milli takım ...
Anahtar kavgası büyüyor
Ak Parti Muratpaşa Belediye Meclisi Üyesi Ercan Merthatun, Alevi Kültür ...
 
Antalya'da, coplu sopalı öldüresiye dayak
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, 1'i kadın 4 kişi, yere yatırdıkları kişiyi ...
6 aydaki doğal afetlerin faturası 73 milyar dolar, 3 bin 800 ölüm
ABD merkezli risk yönetimi, sigorta ve reasürans brokerliği AON'un yayımladığı ...
Cinayet sanığı: Korkutmak için silah aldım
ANTALYA'da, borç- alacak yüzünden dayısının oğlu Osman Deviren'i (26) ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva