Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
10 Haziran 2022 Cuma - 13:14

Bu isim ve bu logo AKP'yi korkuttu

Muratpaşa Belediyesi’nin Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtığı Üreten Eller Sergisi’nde, isim krizi çıktı. Uysal’ın açıklaması üzerine AKP’den de karşı bir açıklama geldi.

Bu isim ve bu logo AKP yi korkuttu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cam Piramit’te 6 bin kursiyerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı sergiyi kimin düzenlendiği asılamayan bilgilendirme afişleri nedeniyle belirsizliğe neden oldu. Yıl boyu Muratpaşa Belediyesi’nin kendi yerlerinde düzenlenen kurslara katılanlar nedeni sorunca belediye açıklama yapmak zorunda kaldı.

Ümit Uysal’ın sosyal medya hesaplarından  da paylaştığı açıklamada “Ülkemizin içinde bulunduğu akıl ve mantık dışı siyasi gerginlik ortamı nedeniyle bürokratlarımız, yöneticisi muhalefet partilerine mensup olan belediyelerin amblemlerinden ürkmekte çekinmektedirler. Sergi alanında yeterince amblem işaret bilgilendirme bulunmamasının nedeni budur. Kendilerini anlayışla karşılıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarımızı Halk Eğitim Müdürlüğü’nün mü yoksa Muratpaşa Belediyesi olarak bizim mi düzenlediğimiz konusunda sizlerden soru almaktayız. Zira sergi alanında kursların kime ait olduğuna ilişkin yeterince bilgilendirme bulunmamaktadır. Kıymetli komşularımız, ülkemizin içinde bulunduğu akıl ve mantık dışı siyasi gerginlik ortamı nedeniyle bürokratlarımız, yöneticisi muhalefet partilerine mensup olan belediyelerin amblemlerinden ürkmekte çekinmektedirler. Sergi alanında yeterince amblem işaret bilgilendirme bulunmamasının nedeni budur. Kendilerini anlayışla karşılıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin yararına olmayan bu ortamın bir an önce değişmesini temenni ediyoruz. Muratpaşa Belediyemizin, 18 ayrı merkezde 58 sınıfta, yaklaşık 5 bin kursiyerimizin katılımıyla gerçekleştirdiği mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarımızda bir dönem daha başarıyla sona erdi. Yoğun geçen yılın ardından kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru ürünleri, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde Antalya’mızla buluştu. Yaklaşık 10 bin üründen oluşan bu muhteşem sergi 15 Haziran’a kadar ücretsiz gezilebilir. Kurslarımızı düzenleyen organize eden yer ve ekipman temin eden Muratpaşa Belediyemizdir. İlgili yasa ve yönetmelikler gereğince sadece öğretmen görevlendiren Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi’mize bu önemli katkısından dolayı teşekkür ederiz.”

Cam Piramit Kültür Merkezi'nde 300 kurs merkezi ve atölyelerin katkısıyla açılan serginin kurdelesini Muratpaşa İlçe Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, eşi Seda Burhan, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'in eşi Ümran Uysal, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. Ahmet Vefa Güler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz Kal, Azize Kahraman Halk Eğitim Müdürü Fedai Yaman, müdür yardımcıları, kurs öğretmenleri birlikte kesti.

AKP’DEN CEVAP GECİKMEDİ

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker hemen bir karşı açıklama yaparak Uysal’ı sergiyi siyasi malzeme konusu yapmakla suçladı.

Ülker’in açıklaması şöyle:

“Muratpaşa Belediye Başkanımız’ın kamuya açık bir sergiyi bile siyasi malzeme yapmasından dolayı çok üzgünüm. Muratpaşa Belediyemizin bütün olanaklarının her görüşten insanımıza açık olduğuna inanmak istiyorum. Ve onun bu ayrıştırıcı açıklaması adına hepinizden özür diliyorum. Bahse konu sergimize ilgi duyuyorsanız siyasi görüşünüz ne olursa olsun gezmenizi ve hemşerilerimizin emekleri ile ortaya çıkan eserleri görmenizi tavsiye ediyorum.  Yarın bende sergi alanında olacağım sizleri de orada görmekten memnuniyet duyacağımı belirtmek isterim.”

 
Demir sesi SİT alanındaki kaçak kazıyı ele verdi
 
Kaçak akaryakıt ve sigara operasyonu
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gara Çocuk 13 Haziran 2022 Pazartesi 12:51

Antalya büyükşehir belediyesi bir dönem sağdan bir dönem soldan seçilir bundan önce ak parti''den de şimdi CHP''den Bir dahaki sefer tekrar sağa geçecek kimse boş hayaller peşine düşmesin

Yorumu oyla      0      0  
Bülent Oktay 12 Haziran 2022 Pazar 20:08

Muratpaşa Beledyesinin yapmış olduğu bir etlinlikte belediyenin logosunun bulunmasını son derece normaldir Neticede Muratpaşa Belediyesi bir devlet kurumudur, bir siyasi parti bürosu değildir, bir etlinlik yapılırken,etkinliği kimin yaptığının bilinmesi açısından her kurum logosunu koyar, neticede burada chp amblemi değil, muratpaşa belediyesinin logosunun konmasından bahsediliyor, Akp İlçe Başkanının bu açıklaması pişkinlikten başka bir şey değildir,

Yorumu oyla      0      0  
Benjaminx 11 Haziran 2022 Cumartesi 20:59

Ümit Başkan Büyükşehiri fazlasıyla hakkediyor, 2024e az kaldı. Akp ilçe başkanına tavsiyem hikaye anlatmasın, cesareti varsa sokağa çıkıp biraz dolaşsın...

Yorumu oyla      0      0  
Vatan sevdalisi 11 Haziran 2022 Cumartesi 05:40

Hizmetçi sovmu bilemedim Belediye asli görevlerini yerine getirmek yerine şov yapacak ve reklam yapacak her şeyi deniyor Ak parti Muratpaşa ilçe başkanı Osman Ülker herdaim muratpasalinin yanında gece gündüz demeden Sen neredesin ümit

Yorumu oyla      0      0  
Nazan AÇAR 11 Haziran 2022 Cumartesi 01:11

Burda emeğe haksızlık var..bı öğrenci yetiştiriyorsun..yetiştiren hocalarının gücüne gitcekmi gitmicekmi denilimiyor..hayırlara vesile olsun inşallah..insanları ayrımcılığa düşürüyorlar..kamuya mal olmuş bı sergi öğrenci kursiyer yetiştirmekte bı sanattır.emektir..Halk eğitim müdürlüğüne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..Keşke Osman Baskanm gibi duyarlı ve bilgili nezaketli bütünleyici olsa herkes işte dört dörtlük baskanm Osman Baskanm..

Yorumu oyla      0      0  
Betül Yavuz 11 Haziran 2022 Cumartesi 00:53

Muratpaşa Osman Ülker başkanımıza teşekkür ederim ellerine sağlık emeğine sağlık

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 10 Haziran 2022 Cuma 21:26

Mevlüt bey büyükşehir rüyası görüyor. Adı üstünde rüya.

Yorumu oyla      0      0  
... 10 Haziran 2022 Cuma 19:19

Allah aşkına incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu.sanirsiniz ki ümit uysal çok büyük bişey başarmış.bu manşet ne böyle... büyükşehir adayı okur ümit uysal boyunun ölçüsünü alır .öyle Muratpaşa gibi yerden aday olmaya benzemez buyuksehir

Yorumu oyla      0      0  
Chpli 10 Haziran 2022 Cuma 18:48

Önceki başkanın 10 yıl önce yaptıklarının tabelasını değiştirerek hizmet yapılmaz. Bana göre Antalya''ya gram yararı yok. Zaten önümüzdeki dönem de yok.bosuna büyükşehir için debelenmesin. Artı bütçede aldığı belediyeyi boğazına kadar borclandirdi.hakkinda 17 tane soruşturma ve suç duyurusu var.allah 2024 te başkan olacak şahsın yardımcısı olsun.ustunu ortemezler.

Yorumu oyla      0      0  
Antalya lı 10 Haziran 2022 Cuma 15:38

Antalya ya ve vatandaşa gerçek hizmet veren TEK Bşk.Kim ne yaparsa yapsın.Her zmn hep destek tam destek Ümit Başkan a.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demir sesi SİT alanındaki kaçak kazıyı ele verdi
ANTALYA'nın Kepez ilçesinde SİT alanında kaçak kazı kaçak kazı yapanları ...
Müzikte yaz tatili başladı
ANTALYA'nın kültür-sanat yaşamına renk katan müzik koroları son konserlerini ...
Sarıağız üretilip, ekonomiye kazandırılacak
AKDENİZ Su Ürünleri Araştırma Üretim ve Eğitim Enstitüsü'nde yürütülen ...
 
Simay Akdağ Muratpaşa'da
MURATPAŞA Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçen sezonu Karşıyaka'da ...
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde kiraladığı otomobille İstanbul'da getirdiği ...
Yol kontrolünde ruhsatsız tabanca ve uyuşturucuyla yakalandı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kontrolünde durdurduğu ...
 
Hasan Doğan Stadı 3'üncü Lig'e hazırlanıyor
YENİ sezonda 3'üncü Lig'de yoluna devam edecek olan Kepez Belediyespor'un ...
Yıkılan kaçak yapıların altından tarih fışkırdı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki Side Antik Kenti'nde kazılar devam ediyor. ...
Antalya'dan iki siyasi portre ve kızları...
Dursun Gündoğdu yazdı
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva