'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
4 Eylül 2020 Cuma - 13:00

Bu maçta dostluk kazandı

Afyonkarahisar'da kamp yapan Ankara Demirspor ve ampute futbol takımı Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü gösteri maçına çıktı. 3-3 sona eren maçın kazananı dostluk oldu.

Bu maçta dostluk kazandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Afyonkarahisar'da kamp yapan TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ankara Demirspor ile Ampute Futbol Süper Lig'e bu sezon yükselen Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü (Baltalı Grup DESK), Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki Atletizm Sahası'nda gösteri maçı oynadı. 10'ar dakikalık iki yarıdan oluşan maça, iki ekip de 7'şer kişiyle başladı. Sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilen maçta oyundan çıkan oyuncu tekrar girebildi. İlk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan maç, 3-3 sona erdi. Baltalı Grup DESK'in gollerini Muhammed Reza, Emre Gürpe ve Emin Tiryaki kaydetti. Demirspor'un gollerini ise Mustafa Kayabaşı, Samet Yeşil ve Turan Yılmaz attı. Maçın sonunda iki takım oyuncuları, toplu halde hatıra fotoğrafı çektirirken, 'Hayatı paylaşmak için engelleri birlikte aşıyoruz' diye slogan attı.

"KAZANAN MUTLAKA BİR ENGELLİDİR DİYORUZ"

Ampute maçlarında hiçbir zaman kaybeden olmadığını, kazananın her zaman engelli olduğunu vurgulayan Baltalı Grup DESK'in hem başkanı hem de kaptanı Ramazan Altuğ, "Aslında ampute futbol için bu gerekli. Yani sosyal sorumluluk projesi kapsamında birilerinin bizlere destek olduğunu görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Maçımız gayet çekişmeli ve güzel geçti. Bizim maçlarımızda şöyle bir sloganımız var: 'Ampute futbol maçında hiçbir zaman bir kaybeden olmaz. Kazanan mutlaka bir engellidir' diyoruz. Onun için skor tabii ki her maçta önemlidir, kazanmak için her oyuncu mücadele eder. Ama maç sonrasında önemli olan bizim için o sahaya çıkıp maçın tamamlanmış olmasıdır" dedi.

"GÜZEL BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK"

Afyonkarahisar'da güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Yasin Düzgün de "Sezon öncesi çalışmalarımıza başladık. 21 Eylül'de Türkiye Kupamız var. Ekim'in 2'nci haftası ligimiz başlayacak. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Sosyal etkinlik aktivitemizde Ankara Demirspor ile güzel bir dostluk maçı oldu. Mücadelemiz dostluk müsabakası oldu. Ankara Demirspor oyuncularına, yöneticilerine çok teşekkür ederim. Futbolcularımız çok sevinçli. Çünkü onlara değer verildiğini hissettirdiler. Ayrıca bize destek olan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'e, Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederim" diye konuştu.

"ONLARI TAKDİR EDİYORUM"

Ampute takımında forma giyen oyuncuları takdir ettiğini söyleyen Ankara Demirspor Teknik Direktörü Bülent Akan ise "Baltalı Grup Ampute Takımı'na destek olmak amacıyla böyle bir müsabaka düzenlendi. Bize 2 gün önce organizatör arkadaşlardan teklif geldi. Zaten Devlet Demir Yolları Genel Müdürümüz ve Kulüp Başkanımızın bu konuda güzel düşünceleri var. Biz bu teklifi seve seve kabul ettik. Bugün de gördüğünüz gibi Denizli'nin Baltalı Grup Ampute Takımı'na destek amaçlı müsabaka düzenledik. Bence çok iyi oldu. Çünkü hepimiz bu arkadaşlarımıza destek olmak zorundayız. Hepimiz engelli adayıyız" dedi.

AFYONKARAHISAR'DA KAMP YAPAN ANKARA DEMIRSPOR VE AMPUTE FUTBOL TAKIMI BALTALI GRUP DENIZLI ENGELLILER SPOR KULUBU GOSTERI MACINA CIKTI. 3-3 SONA EREN MACIN KAZANANI DOSTLUK OLDU. AMPUTE MACLARINDA HICBIR ZAMAN KAYBEDEN OLMADIGINI, KAZANANIN HER ZAMAN ENGELLI OLDUGUNU VURGULAYAN BALTALI GRUP DESK'IN HEM BASKANI HEM DE KAPTANI RAMAZAN ALTUG, BIRILERININ KENDILERINE DESTEK OLDUGUNU GORMENIN MUTLULUK VERICI OLDUGUNU SOYLEDI.(FOTO:AFYONKARAHISAR/DHA)

AFYONKARAHISAR'DA KAMP YAPAN ANKARA DEMIRSPOR VE AMPUTE FUTBOL TAKIMI BALTALI GRUP DENIZLI ENGELLILER SPOR KULUBU GOSTERI MACINA CIKTI. 3-3 SONA EREN MACIN KAZANANI DOSTLUK OLDU. AFYONKARAHISAR'DA GUZEL BIR HAZIRLIK DONEMI GECIRDIKLERINI BELIRTEN BALTALI GRUP DENIZLI ENGELLILER SPOR KULUBU ANTRENORU YASIN DUZGUN, SEZON ONCESI CALISMALARIMIZA BASLADIK. 21 EYLUL'DE TURKIYE KUPAMIZ VAR. EKIM'IN 2'NCI HAFTASI LIGIMIZ BASLAYACAK DEDI. (FOTO:AFYONKARAHISAR/DHA)

AFYONKARAHISAR'DA KAMP YAPAN ANKARA DEMIRSPOR VE AMPUTE FUTBOL TAKIMI BALTALI GRUP DENIZLI ENGELLILER SPOR KULUBU GOSTERI MACINA CIKTI. 3-3 SONA EREN MACIN KAZANANI DOSTLUK OLDU. AMPUTE TAKIMINDA FORMA GIYEN OYUNCULARI TAKDIR ETTIGINI SOYLEYEN ANKARA DEMIRSPOR TEKNIK DIREKTORU BULENT AKAN, OYUNCULARINI TEBRIK ETTI.(FOTO:AFYONKARAHISAR/DHA)

AFYONKARAHISAR'DA KAMP YAPAN ANKARA DEMIRSPOR VE AMPUTE FUTBOL TAKIMI BALTALI GRUP DENIZLI ENGELLILER SPOR KULUBU GOSTERI MACINA CIKTI. 3-3 SONA EREN MACIN KAZANANI DOSTLUK OLDU.(FOTO:AFYONKARAHISAR/DHA)

AFYONKARAHISAR'DA KAMP YAPAN ANKARA DEMIRSPOR VE AMPUTE FUTBOL TAKIMI BALTALI GRUP DENIZLI ENGELLILER SPOR KULUBU GOSTERI MACINA CIKTI. 3-3 SONA EREN MACIN KAZANANI DOSTLUK OLDU.(FOTO:AFYONKARAHISAR/DHA)

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) 

Etiketler:
 
Bahçedeki eşini, domuz zannedip, tabancayla öldürdü
 
Aspendos müzikle çınlayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomobil, yön levhası direğine çarptı: 1 ölü
AFYONKARAHİSAR'da, kontrolden çıkıp, yön levhası direğine çarpan otomobilin ...
Motosikletiyle kaza yapıp, ağır yaralandı
AFYONKARAHİSAR'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Ahmet Badem ...
Jandarmadan uyuşturucu ve sahte para baskını
AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde jandarma ekipleri Akkonak köyünde bir ...
 
Tarlaya uyuşturucu baskını
AFYONKARAHİSAR'ın Dazkırı ilçesinde kiraladığı 3 tarlaya ektiği keneviri ...
Vali Çiçek'ten Çay ziyareti
AFYONKARAHİSAR Valisi Gökmen Çiçek, Çay ilçesini ziyaret etti.
Polisten 4 ilde narkotik operasyonu
AFYONKARAHİSAR merkezli, İzmir, Konya ve Kütahya'da Narkotik Suçlarla ...
 
Avukat Çetin, AK Parti ilçe başkanı
AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde dün öğleden sonra yapılan AK Parti İlçe ...
Bebeği dünyaya gelen koronavirüs hastası anne, kurtarılamadı
AFYONKARAHİSAR'da, koronavirüse yakalanan 8 aylık hamile Merve Kedici'nin ...
Afyonkarahisar'da, 7 DEAŞ şüphelisi adliyede
AFYONKARAHİSAR'da, polisin düzenlediği operasyonda, DEAŞ terör örgütü ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva