Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
30 Mayıs 2020 Cumartesi - 12:04

Bu ünlüler, kadınların hayallerini süslüyor

GÜZELLİK ve estetik trendleri yıllar içinde hızla değişirken, dolgu ve botoks uygulamalarıyla Amerikalı model Kendal Jenner'in badem gözleri, magazin yıldızı Kim Kardashian'ın yanakları, Bella Hadid'in çenesi ve Tatar asıllı Rus model Irina Shayk'ın dudakları örnek alınıyor.

Bu ünlüler, kadınların hayallerini süslüyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dermatoloji Uzmanı Dr. Seda Erdoğan, dolgu ve botoks tedavileri sayesinde ameliyatsız estetik uygulamalarla her yıl yeni bir güzellik algısı yaratıldığını belirtti, bu trendlere yön verenlerin ise ünlü isimler olduğunu söyledi. Yüzlerinde ufak değişiklikler yapmak isteyerek kendisine başvuran kadınların, ünlü isimlerin belirgin elmacık kemiklerine, dolgun dudaklarına, iri gözlerine ve çekici yüz hatlarına kavuşmak istediklerini kaydeden Dr. Erdoğan, "Kadınlar en çok Kendal Jenner, Kim Kardashian, Bella Hadid ve Irina Shayk'ı örnek gösteriyorlar" dedi.

Son dönemde Kardashian ailesinin güzelliği ile öne çıkan üyesi Amerikalı model Kendall Jenner'in çekik ve iri gözleri gibi gözlere kavuşmanın birçok kişinin isteği olduğunu ifade eden Dr. Erdoğan, "Badem göz estetiği kaş göz mesafesi uzuyor, göz kapaklarındaki düşüklük ortadan kalkıyor" dedi.

Dr. Erdoğan, vücutla uyumlu eriyebilen ip askı uygulaması olan badem göz estetiğiyle kaşlara şekil verilerek daha çekik daha iri gözler, manalı bakışlar elde edilebildiğini ve bu işlemin sadece 15 dakika sürdüğünü vurguladı.

KİM KARDASHİAN'IN YANAĞI

Kadınların hayallerini süsleyen bir diğer ünlünün Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian olduğunu ifade eden Dr. Erdoğan, şunları söyledi:

"Yaptırdığı birçok estetik uygulama ile Amerikan magazininin tanınan yüzü olan Kim Kardashian'ın belirgin elmacık kemikleri, yanak şekillendirmesi isteyen pek çok kadının idolü. Belirgin elmacık kemikleri ve yüzün çatısı olan yanaklar, ön ve yan profilde güzellik ve çekiciliğin ana hattını belirler. Hyalüronik asitle hacim kazandırılan, belirginleştirilen yanaklar, genç ve çekici bir yüz hattının olmazsa olmazıdır."

BELLA HADİD'İN ÇENESİ

Güzellik trendlerinin yıllar içinde değiştiğini ve günümüzde Amerika'da 2016'da Yılın Modeli seçilen Bella Hadid'in çenesinin çok popüler olduğunu anlatan Dr. Erdoğan, "Vurgulu ve güçlü çene hattı, harika bir yüz profili ile Bella Hadid çene dolgusu isteyenlerin en çok benzemek istediği isim" diye konuştu.

Son zamanlarda çok popüler olan bir dolgu uygulamasıyla yüzün alt bölgesinde neredeyse estetik cerrahi ile yakalanabilecek bir germe etkisi yaratmanın mümkün olduğunu kaydeden Dr. Erdoğan, “Bazı kişilerde yapısal olarak çene hattı net ve olması gerektiği kadar keskin değildir. Bu kişilerde jawline dolgusundan fayda sağlanarak daha keskin bir çene hattı ve çekici bir görünüm elde edilebilir. Ayrıca çene hattı uygulamaları sadece kadınlar değil, erkeklerin de oldukça önemsediği bir bölge" diye konuştu.

IRİNA SHAYK'IN DUDAKLARI

Pek çok kadının ellerinde benzemek istedikleri ünlülerin fotoğraflarıyla kendisine başvurduklarını belirten Dr. Erdoğan, “Dudak dolgunlaştırmak için elinde ünlülerin fotoğraflarıyla gelerek 'işte dudaklarımın böyle olmasını istiyorum' diyen pek çok hastayla karşılaşıyoruz. Son dönemde en çok rağbet gören isimse dolgun ve güzel dudakları ile İrina Shayk" dedi.

Dudak konturunu belirginleştirmek, dudaklardaki asimetriyi düzeltmek ve daha hacimli dudaklar için hyaluronik asit bazlı dolgu maddeleri kullanıldığını ifade eden Dr. Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Dudak dolgusu uygulaması esnasında dudağın tüm yüz anatomisine göre şekli belirlenir, yani herkes her istediği dudak şekline sahip olamaz. Yüze orantılı olmayan dudaklar tek başına güzel olsa bile doğal olmayan komik bir sonuç çıkabilir. Düşünülen ve istenilenin aksine her dudak dolgusu kendi içinde eşsiz olmalıdır."

ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Çöp atmaya çıkan marketçinin parası çalındı
 
Pegasus Hava Yolları iç hatlarda yolcu uçuşlarına başlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çöp atmaya çıkan marketçinin parası çalındı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde çöpleri atmak için dışarı çıkan market sahibi ...
Aç kalan domuz sürüsü Kepez'e indi
DOĞADA yiyecek bulamayarak şehre inen domuz sürüsü, Antalya kent girişindeki ...
Asansör denetimlerinde Covid-19 önlemi
MAKİNE Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi, asansörlerin periyodik ...
 
Antalyalı teknecileri 1 Haziran heyecanı sardı
ANTALYA'daki tekne ve yat sahiplerini 1 Haziran heyecanı sardı. Tekneciler, ...
Karantinadan çıkan mahalleliye destek
MURATPAŞA Belediyesi, kısmi karantina süreci sona eren Yeşildere ve Gebizli ...
654 kaçak yapı yıkıldı, 1049'u daha yıkılacak
ANTALYA'da 48'i yapı kayıt belgesi iptal edilen, 38'i ÖÇK ve doğal sit ...
 
Kızılay yeniden Kumluca'da
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Kızılay tarafından 1- 12 Haziran tarihleri ...
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda ...
Antalya'da kumar operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde kumar oynatılan bir iş yerine yapılan baskında ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva