Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
13 Mayıs 2015 Çarşamba - 12:14

Budak: Neden CHP ?

CHP Antalya Milletvekili adayları Çetin Osman Budak, Opr. Dr. Niyazi Nefi Kara ve Prof. Dr. İbrahim Keser, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu oldu.

Budak: Neden CHP ?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

KONYSİAD, partilerin Antalya milletvekili adaylarını dinlemeye devam ediyor. Daha önce AKP ve MHP adaylarını ATİK’te kahvaltıda ağırlayan KONYSİAD’ın bu haftaki konukları ise CHP adayları oldu.

KONYSİAD Başkanı Emin Altıner’in CHP 3’ncü sıra adayı Çetin Osman Budak’ı tanıtırken, ‘Şehrin ışıklarından biri…. Ankara bunu fark etti ve şimdi aday olarak karşımızda’ sözleri dikkat çekti. Altıner, diğer adayları da tanıttıktan sonra ilk sözü Çetin Osman Budak aldı. Budak şunları söyledi:

“Bana siyasete atıldıktan sonra iki soru soruluyor. Birinci soru; neden ihtiyaç duydun?.. İkincisi; İyi de neden CHP… Birincisi ATSO’ya iki dönem büyük farkla kazanarak geldim. TOBB’da, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde de öyle seçilerek geldik. Bunların yanında bir yığın görevimiz daha vardı.  Sebep şu… Sosyal demokrat tavrımı odada da devam ettirmiş biriyim.  Başta sivil toplum örgütleri olmak  üzere meslek odaları dahil, kim hükümetin aleyhinde ağzını açarsa ellerinden bir şeyler alınıyor. Hukukun bitmiş olması, demokrasinin ortadan kalkması beni siyasetin içine itti. Benim halim vaktim yerinde, her yıl maliyeciler gelip gelip denetlesede şirketlerimin başarısı ortada. Ancak, hepimizin çocukları var.  Yarın Allah nasip ederse torunlarım da olacak.  Onların geleceği için taşın altına elimizi koymamız gerektiğine inandım. Şimdi özgürleştim ve artık her şeyi söylüyorum. Neden CHP sorusuna gelince… Merkezin solunda bir parti var.  Merkezin sağında merkeze yakın bir parti var mı?.. Yok.  Merkezden gittikçe uzaklaşan bir iktidar partisi var.  Rejimle ilgili sorunları olduğunu kendileri de kabul ediyor. Bu tarafta ise 90 yıllık bir CHP var. Cumhuriyetin kurucusu bir parti…  CHP’yi bu ülkeyi bataklıktan çıkartacak tek parti olarak görüyorum.”

N. NEFİ KARA: HALKTAN KOPMUŞ BİR İKTİDAR

Budak, ekonomi ve ulaşım konularında da görüşlerini belirttikten sonra sözü, CHP tabanında ‘Halkın doktoru’ olarak bilinen birinci sıra milletvekili adayı Dr. Niyazi Nefi Kara aldı. Kara, ‘Konyaaltı’nda yaşayan bir kardeşinizim’ diyerek başladığı konuşmasında insan odaklı bir sağlık sistemi için çaba göstereceğinin altını çizdi ve mevcut sistemin aksayan yönlerini örnekleriyle anlattı, ‘Kamuda da, özelde de çalışanlar huzursuz’ dedi. Kara şöyle konuştu; “Geçen gün Manavgat’taydım.  Turizm bakanının adını bilen yok, tanıyan da yok. Cumhurbaşkanının yurtdışı gezilerine gidiyormuş. Turizm bakanı mı, turist rehberi mi?.. Halktan kopmuş bir iktidarla karşı karşıyayız.”

İBRAHİM KESER: DERDİMİZ GELECEK KAYGISI

CHP Antalya Milletvekili Adayı Prof. Dr. İbrahim Keser ise “27 yıldır Antalya’da çalışan, doğduğun yer değil, doyduğun yer önemlidir diyen biri olarak, bizim derdimiz gelecek kaygısıdır” dedi.  Sağlık sisteminden örnekler vererek sistemi eleştiren Keser,  eğitimle ilgili de şunları söyledi:

“Bizim ülkemizde eğitim yok. Biz öğretiliyoruz. Bu nedenle kısa süre sonra da hafıza kaybına uğruyoruz.  Bu ülkenin iki temel sorunu var. Birincisi sağlık, diğeri eğitimdir.”


(GÜN HABER)
 
  
 

 
Sosyal bilimlerde bahar şenliği ve pilav günü
 
Alkollü sürücünün aracı askıda kaldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MURAT PAŞA 13 Mayıs 2015 Çarşamba 23:06

hayırdır niye gelecek kaygısına kapıldınız beyler, evet haklısınız bu kafayla sizler bu kafayla siyaset yaptığınız sürece doğrudur kaygılanın, ama millet mutlu eğer sizden bir beklenti olsaydıki siz onu sağlayamadığınızı sizde biliyorsunuz,kaygılanmaya devam ediniz ama bize kaygılı vekildeğil çözümü projesi vizyonu olan siyasetci lazım, koyun ortaya vizyonunuzu çözümlerinizi önerilerinizi bakalım gerçekcimi değilmi,yaptığınız siyaset 20 yıl öncekilerin bir tekrarı vaadler bilmem neler havada uçuyor diğer tarafta adam yapıyor, siz olsanız söz verenimi yoksa icraat yapanımı tercih edersiniz, içinizden icraat yapanı dediğinizi duyuyrum eee millette onu yapıyor.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Oğlunuza değil, oyunuza talibim'
CHP'nin Erzurum birinci sıra milletvekili adayı avukat Gonca Aytaş, seçim ...
Erdoğan: Bunlar şaklaban ya!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de toplu açılış töreninde "'Kaynaklardan bir ...
Türel: Gurur verici bir tablo
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1 yıllık süreçte 375 milyon ...
 
İsmet Aydemir toprağa verildi
Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı’nın seçim konvoyunda ...
'Dine, kitaba saygısı olan bunu yapmaz'
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı eleştirdi: "Kuran’ı kullanmak ahlaki değil."
Budak, ikinci seçim ofisini Kepez'de açtı
İKİNCİ seçim ofisini Kepez'de açan CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin ...
 
Subaşı hıdrellezi Elmalı'da kutladı
ANTALYA Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Türk dünyasında bayram ...
Lütfi Elvan'a herşeyi sorduk
Yazarımız Dursun Gündoğdu, AKP'nin Antalya'daki lokomotif milletvekili ...
Mehmet Ali Şahin o konuşmayı açıkladı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva