23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
16 Kasım 2016 Çarşamba - 16:06

Budak, Türel'in koltuğuna aday gibi...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, önümüzdeki dönemin Büyükşehir Belediye Başkan adayı gibi... Türel'in icraatları karşısında, CHP'nin il başkanı, CHP'li vekiller ve belediye başkanları suskunluğunu korurken, tüm eleştiriler Budak'tan geliyor.

Budak, Türel in koltuğuna aday gibi...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, bu kez eleştiri oklarını Konyaaltı Sahili'ne yöneltti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili’ni 29 yıllığına özel sektöre devretme girişimini eleştiren Budak, “Büyükşehir Belediyesi Antalya halkına hizmet için kaynak bulamıyor, Konyaaltı Sahili halka kapatılıyor. Konyaaltı Sahili özelleşince Antalya’da halkın ücretsiz denize girebileceği bir alan kalmayacak. Bu proje Antalya halkına iyi gelmeyecek” dedi. 
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Konyaaltı Sahili Projesi” ile ilgili yarın gerçekleştireceği ihaleye tepki gösterdi. Konyaaltı Sahili’nin yap-işlet-devret yöntemiyle 29 yıllığına özel sektöre verilmesinin öngörüldüğüne dikkat çeken Budak, “Antalya’nın önemli simgelerinden biri olan Konyaaltı Sahili, Sayın Türel’in göreve gelmesinden sonra 3 sezon boyunca bakımsız bırakıldı. Antalya halkı, turistler neredeyse çöplerin arasından denize girmek zorunda kaldı.  Üç yıl sonra bulunan çözüm de özelleştirme oldu. Antalya sahilleri Antalya halkınındır, tüm halkımızındır. Denize 640 kilometre kıyısı bulunan Antalya’da halkın ücretsiz denize girebileceği bir alan bırakılmadı. Tüm sahiller rant zihniyetine teslim ediliyor”  dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi olanaklarıyla projeyi neden gerçekleştirmediği konusunda Antalya halkını aydınlatması gerektiğini kaydeden  Budak, “Mimarlar Odası’nda yarışmayla proje yaptırıldı, şimdi sahil, projesiyle birlikte özel sektöre veriliyor.  Anlaşılan,  Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya halkına hizmet sunmak için 130 milyon TL’yi bulamıyor. Antalya halkının ücretsiz denize girebildiği en önemli merkez olan Konyaaltı Sahili de halka kapatılıyor. Konyaaltı Sahili Projesi, Antalya ve Antalya halkına iyi gelmeyecek. Bu ihale iptal edilmeli” dedi.
 
ANTALYA HALKINA DAHA BÜYÜK FATURA

Konyaaltı Sahili’nde halka ve turistlere nitelikli hizmet sunulması gerektiğini ancak bunun tek yolunun özelleştirme olmadığını vurgulayan Budak, “Konyaaltı Sahili, Antalya ve Türkiye turizmi için çok önemli bir değer. Sahilde halkın güvenli ve sağlıklı bir şekilde denize girebilmesini sağlayacak düzenlemelerin yapılması gerektiği açık. Ancak bu, sahili 29 yılı halka kapatmadan da yapılabilir. Ortak akılla alternatif çözümler geliştirilebilir. Sadece kar düşünen özel şirketler yerine, Antalya için oluşturulmuş Antalya Tanıtım A.Ş. gibi yapılar devreye sokulabilir. Adını Konyaaltı Sahili’nden alan Konyaaltı Belediyesi’nin de temsil edildiği alternatif bir yapı kurulabilir. Amaç Antalya halkına hizmet olacaksa, Antalya halkına daha fazla fatura çıkarmadan bu hizmetin yapılması gerekir. Üçüncü Köprü ve Gaziosmanpaşa Köprüsü’nde olduğu gibi şirketlerin karını gözeten,  geçenin de geçmeyenin de fatura ödediği bir sistem değil, halkın çıkarını düşünen bir model geliştirilmeli” diye konuştu. 

 
Kaçak inşaata 'WhatsApp'lı önlem
 
FETÖ'den 46 kişi adliyeye sevk edildi
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 18 Kasım 2016 Cuma 15:12

Baykal mı ,Antalya yımı terkedelim.Yeter artık .

Yorumu oyla      3      3  
yusuf 17 Kasım 2016 Perşembe 14:22

Açık ara Çetin Osman BUDAK kazanır .Hocanın kaybetmesi için kendi partilileri çok uğraşdılar .

Yorumu oyla      8      3  
Alternatif Aday 17 Kasım 2016 Perşembe 13:20

Çetin Osman Bey özünde iyi niyetli, parti iç çekişmelere girmeyen bir kişi olabilir ama bu durum seçimi kazanacağı anlamına gelmiyor.Seçimi kazanmak için her kesimden oy almanız lazım. CHP nin milletvekillerinin hepsi maalesef yetersiz kalıyor.Sanıyorum ilk seçimde hepsi değişecek zaten. Potansiyel adaylara şöyle bakacak olursak: Mustafa Akaydın seçim kaybetmiş bir kişi.Hemde kendi elinde olan belediyesini kaybetmiş bir kişi. Bu kişinin yeniden aday yapılması hem Antalyalı seçmenlerin aklıyla oynamak olur hemde seçimi baştan kaybetmek olur.Bu nedenle bu adayın üstünü baştan çiziyorum. Diğer adaylardan Ümit Uysal ise bence mevcut belediyesinde devam etmeli.Her ne kadar koltuğunu Devrim Kök'e kendisini de büyükşehir adayı yapma konusu dilde dile dolaşıyorsada bu o kadar kolay olmaz.Bu koltuklar kimsenin şahsi ipoteği altında değildir.Diğer vekillerden Nefi Kara ve Baykal ise zaten bir yere aday değil. İkisinin yeniden vekil seçileceğini sanmıyorum. Bu durumda belki birçok kişi için garip ama belki hemen hayır diyecekleri ama biraz mantıklı olunursa neden olmasın denecek bir adaya ihityaç var. Kimdir bu kişi ? Bence Deniz Baykal'dır. Bence aktif siyasi yaşamanını büyükşehir adayı olarak noktalaması en doğru karardır. Hem Antalya'ya son bir dönem hizmet etme şansı bulabilir hem de belki yeniden CHP Antalya'da onunla kazanma şansını yakalayabilir. İlerleyen yaşına rağmen siyasi tecrübesi,eski genel başkan olması ve yıllardır Antalya milletvekili olması nedeni ile Deniz Baykal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı değerlendirilip tartışılmalıdır. Çünkü diğer durumda adaylar zaten birbirinin kuyusunu kazıp ben aday olacağım diye uğraşıyor. Ankara mantıklı olanı yapacaksa ve Deniz Baykal'ı da artık Ankara siyasetinden biraz uzak tutmak istiyorsa şimdiden çağırıp aday sensin git çalışmalarına başla demelidir. Saygılarımla,

Yorumu oyla      3      9  
Kumlucalı 16 Kasım 2016 Çarşamba 21:31

Tutmaz kırsala hitap etmiyo biraz sosyete biz köylüler sevmez böyle adamı

Yorumu oyla      6      13  
umut 16 Kasım 2016 Çarşamba 18:18

CHP nin şu anda en kuvvetli adayı anlaşılan Osman Çetin BUDAK.Mevcut CHP ilçe belediye başkanlarının Büyükşehir Belediye Başkanlığını hiç bir konuda eleşdirmesi mümkün değil.Zaten çeşitli dalaverelerle kaybedilmişdi,Osman Çetin BUDAK tekrar Büyükşehiri alır.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaçak inşaata 'WhatsApp'lı önlem
ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği, kaçak inşaat ve müteahhitlikle mücadele ...
Milletvekili Uslu'nun acı günü
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun vefat eden amcası Durdali Uslu toprağa verildi.
Serik'te 5 ayrı noktada yangın
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 5 ayrı noktada çıkan yangınlar, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
 
Büyükşehir çöpten elektrik üretecek
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Kızıllı'daki çöp depolama alanına kuracağı ...
EXPO'yu savunmak vali beye kaldı
Antalya EXPO... Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kötü yatırımı... Kimilerine ...
Diyabet kör ediyor
AKDENİZ Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim ...
 
Sokağa Renk Kat projesi
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde başlatılan 'Sokağa Renk Kat' projesi kapsamında ...
Antalya'da kaza: 2 yaralı
ANTALYA'da mahalle arasındaki kontrolsüz kavşakta panelvan tipi araçla ...
İkinci kattan düşüp ölen annesinin başından ayrılamadı
ANTALYA'da ikinci kattaki evinin balkonundan dengesini kaybedip düşen ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva