Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
20 Kasım 2016 Pazar - 11:14

Budak'ın başkanlık sinyaline Türel'den cevap geldi

Menderes Türel, Konyaaltı projesiyle ilgili kendisini eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak’ın hedefinin kendisi değil CHP’li Belediye Başkanı Muhittin Böcek olduğunu savundu

Budak ın başkanlık sinyaline Türel den cevap geldi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili CHP'den gelen eleştirilere verdiği yanıt ses getirecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ile CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in gelecek yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için parti içinde rekabete gireceği iddiasını dillendiren Başkan Türel, Budak'ın Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili eleştirilerinde asıl hedefin kendisi değil Başkan Böcek olduğunu savundu.

YARIŞMA PROJESİ

Konyaaltı Sahil Projesi'nde Mimarlar Odası ile birlikte hazırladıkları bir yarışma projesinin hayata geçeceğini, TIR'ların ve kamyonların geçtiği sahili insanların yaşam merkezi yapılacağını vurgulayan Türel, projeyi eleştiren CHP'ye sert çıktı. CHP İl Başkanı Mustafa Erdem'in "Sahilin bu projeyle özelleştirilmesi Antalya'da sahilleri kapatmak demektir. Sahiller bedeli ne olursa olsun birilerine verilemez, arkada hatırlı birileri mi var" sözlerine de Türel şöyle cevap verdi: "Herhalde adresi şaşırdı CHP İl Başkanı. Sanırım kendi ilçe belediye başkanına söylüyor bunu. Çünkü Konyaaltı sahilini bir özel firmaya 10 seneliğine CHP'li ilçe belediye başkanı vermişti." CHP için "Kendiniz yapıyorken kaza, biz yapıyorken ceza" değerlendirmesi yapan Türel, "Hani sahiller özel sektöre devredilemezdi. Bunu ilk sizin CHP'li belediyeniz yaptı. Şimdi biz de o minvalde bir adım atıyoruz" dedi.

BİRBİRLERİNE GİRECEKLER

Başkan Menderes Türel'in sert açıklamasından CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da nasibini aldı. Budak'ın "Konyaaltı projesini kendi olanakları ile niye gerçekleştirmedi. Özel sektöre bu sahil projesi niye veriliyor' eleştirisine yanıt veren Başkan Türel şöyle konuştu: "Kendi ilçe belediye başkanıyla belki büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı için birbirine girecekler, herhalde ona çatıyor. Herhalde sahilleri geçmişte özel sektöre verdiği için gizlice kendi belediye başkanını eleştiriyor. Ben öyle anlıyorum. 'Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla' durumu. Biz bunları söylüyoruz ki Antalyalılar neyin ne olduğunu bilsinler."

YATIRIM 1 MİLYAR LİRANIN ÜZERİNDE

Türel, "Neden belediye bütçesiyle yapılmıyor" eleştirisine de rakamlarla yanıt verdi. Türel, kendisinden önce başkanlık koltuğunda oturan CHP'li Mustafa Akaydın döneminde 2013 yılında yatırım bütçesinin 55 milyon lira olduğunu, yatırımın bütçeye oranının da yüzde 13 olduğunu hatırlatarak, "Biz göreve geldikten sonra bu rakam 276 milyon liraya çıktı. Onların bütçedeki yatırım payı yüzde 13'ken, yüzde 31'e yükseldi. Bu yıl 31 Ekim tarihiyle toplam yaptığımız yatırım, öz kaynaklarla, belediye bütçemizle 378 milyon lira. 55 milyon liradan 378 milyona ulaşmışız. Bütçedeki yatırım payında ise yüzde 13'ten yüzde 44'e ulaşmışız. Şimdi 2017 bütçesini hazırlıyoruz. Yatırım bütçemiz 1 milyar liranın üzerine çıkacak. Geçen yıla oranla 2 mislinden fazla. Bütçeye oranı da yüzde 51 olacak. El insaf." (Talat ÖZTUZSUZ/ Sabah Akdeniz)

(Gün Haber,
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ç. Osman Budak'ın çıkışını bu başlıkla vermişti)
 

 
IŞİD'cilerde alevi köylerinin haritası çıktı
 
Banka müdürü kazada yaralandı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet 21 Kasım 2016 Pazartesi 15:08

Menderes Türelin karşısına çıkabilecek tek aday Çetin Osman Budaktır. Menderes Türeli korku sarmış. Chp büyükşehir belediye adayı kesinlikle Çetin Osman Budakı göstermelidir.

Yorumu oyla      3      3  
Baraj 21 Kasım 2016 Pazartesi 13:38

Chp bu genel secimde baraj alti kalabilir.cok ciddi oy kayiplari bar heryerde.baraj sorunu yok gibi algi yaratiyorlar ama vatan partisine ciddi kaymalar basladi. Halk kilicdaroglu ve yonetimin begenmiyor.baraji gecse dahi goreceksiniz chp sadece 3 vekil cikartir antalyadan.mevcutlarin hicbiisi yeniden aday gosterilmez.

Yorumu oyla      3      3  
umut 20 Kasım 2016 Pazar 12:04

NE DESEN BOŞUNA:Korkunun ecele faydası yok Menderes TÜREL.Son seçimde CHP nin iç karışıklığından faydalanarak Belediye Başkanı oldunuz.Yine aynı taktiği gündeme sürerek avantaj sağlamak istiyorsunuz ama çabalarınız boşuna, aday Çetin Osman BUDAK 'da olsa bir başkası da olsa Büyükşehir Belediye Başkanlığını alır.Şehir içi yanlış raylı sistem güzerğah seçimi nedeniyle, Antalya'ya kalıcı zarar verdiğinizi her gün insanlar görüyor.İkinci kez seçilmeniz zaten şaka gibi.Konyaaltı plajı da 3 yıldır sayenizde çözüme ulaşmamış halde .

Yorumu oyla      8      4  
Mustafa ak 20 Kasım 2016 Pazar 11:49

Buyuksehirin adayi muhittin bocektir yoksa chpe yine merkezde ustte cikar ama diger ilcelerden secim kaybeder muhittinin diger ilcelerden oyu vardir

Yorumu oyla      4      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu teklif doğru mu?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.
Ankara kulisi: 6 bakan görevden alınacak
Aydınlık gazetesi yazarlarından İsmet Özçelik, bugün köşesinde AKP kulislerinin ...
Antalyalılar Ankara'da...
CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, 150 kişilik bir Antalya heyetini ...
 
İhsan Eliaçık: Ben de bu dinin ateistiyim
İLAHİYATÇI yazar İhsan Eliaçık, bugün yaşananların gerçek İslamiyetle ...
Havada seçim kokusu var
CHP Parti Meclisi üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya'nın ...
Kepez'de CHP'nin Halk İrtibat Bürosu
CHP Parti Meclisi üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök bugün saat ...
 
Bu kez CHP'li belediyenin bürosuna silahlı saldırı
Maltepe Belediyesi'nin bilgilendirme ofisine silahlı saldırı düzenlendi.
'Antalya 3.5 milyar dolar kaybetti'
CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, son bir yılda Antalya ekonomisinin ...
İl başkanı istifa etti ama...
Avukat Semih Esen CHP İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Ancak, Esen ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva