Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Cannes jürisinde Türk isim
Cannes jürisinde Türk isim
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
3 Nisan 2021 Cumartesi - 14:46

Buket’in ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyede

KONYA'da ilçesinde,yol kenarındaki boş arazide başından vurulmuş cansız bedeni bulunan Bahriye Buket İlhan'ın (20), şüphe üzerine gözaltına alınan erkek arkadaşı olduğu belirtilen Batuhan B. ile olayın ardından yardım istediği arkadaşı Serkan Ş. ve onu babası Abdullah Ş., adliyeye sevk edildi.

Buket’in ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyede
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, perşembe günü saat 03.30 sıralarında, Hortu Mahallesi Kuzukuyu yolu Hortu Mezarlığı yakınında meydana geldi. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Bahriye Buket İlhan’ın, yol kenarındaki boş arazide başından tabancayla vurulmuş cansız bedeni bulundu. İlhan'ın cenazesi Meram Tıp Fakültesi'nde yapılan otopsinin ardından dün Ereğli İlçesi Üçgöz Mahallesi’nde toprağa verildi.

Olayla ilgili genç kızın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Batuhan B. ile arkadaşı Serkan Ş. ve onun babası Abdullah Ş. gözaltına alındı. Batuhan B., ifadesinde genç kızın intihar ettiğini öne sürerek, ''Ben ve Buket, araçla birlikte mezarlığın karşısındaki boş araziye gittik. Buket orada intihar edeceğini söyleyip, çantasından çıkardığı tabancayı başına dayayıp, ateş etti. Buket, kanlar içinde yere yığıldıktan sonra tabancayı alıp, ben de intihar etmek istedim. Sonra panikleyip, arkadaşım Serkan Ş.'yi aradım. Serkan, babası Abdullah Ş. ile geldi. Tabancayı onlara vermiştim. Saklamışlar'' dedi.

BUKET'İN KAPALI BULUNAN TELEFONU İNCELENECEK

Bahriye Buket İlhan’ın sosyal medya hesabından ‘'Bu hayata tutunmak için çok çaba sarf ettim. Kim ne derse desin çok uğraştım. Yeniden sevebilmek, sevilmek için uğraştım ama elimden geleni yaptım. Ben başaramadım yapamadım. Ama umarım siz yaparsınız. Bu hayat bana çok ağır geldi. Taşıyamayacağım yükleri verdi. Yapamam dedim, yap dedi. Beni seven, yanımda olan herkesten özür dilerim. Ağladığım için kızdınız, küstüğüm için kızdınız ama bilin ki hepsi yardım çığlığıydı siz duymadınız. Annem, en çok senden özür dilerim, ne olur beni affet ama ben dayanamadım. Bu yaşıma kadar getirdin. Eğer sen olmasaydın bu kadar durmazdım. Hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum, affedin. Dip not: Mezar taşıma 'Bu ilk ölüşüm değil' yazın. Vasiyetim olsun. Hepinizi çok sevdim. Biraz iyi kafayla yazdım aldırmayın” paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

TELEFONU İNCELENECEK

Jandarmadaki sorguları tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Genç kızın, olayın yaşandığı arazide kapalı halde bulunan cep telefonu da incelemek üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

KONYA'NIN EREGLI ILCESINDE, AILESININ KAYIP BASVURUSU YAPTIGI VE PERSEMBE GUNU YOL KENARINDAKI BOS ARAZIDE BASINDAN VURULMUS HALDE CANSIZ BEDENI BULUNAN BAHRIYE BUKET ILHAN'IN (20), SUPHE UZERINE GOZALTINA ALINAN, OLAY SIRASINDA GENC KIZIN YANINDA BULUNAN VE ERKEK ARKADASI OLDUGU BELIRTILEN BATUHAN B.(ORTADA) ILE OLAYIN ARDINDAN YARDIM ISTEDIGI ARKADASI SERKAN S. ILE BABASI ABDULLAH S., ADLIYEYE SEVK EDILDI. OLAYDAN SONRA ARAZIDE BULUNAN ILHAN'A AIT CEP TELEFONU DA INCELEMEYE ALINDI.(FOTO:ATILLA ATMACA/EREGLI, DHA)

KONYA'NIN EREGLI ILCESINDE, AILESININ KAYIP BASVURUSU YAPTIGI VE PERSEMBE GUNU YOL KENARINDAKI BOS ARAZIDE BASINDAN VURULMUS HALDE CANSIZ BEDENI BULUNAN BAHRIYE BUKET ILHAN'IN (20), SUPHE UZERINE GOZALTINA ALINAN, OLAY SIRASINDA GENC KIZIN YANINDA BULUNAN VE ERKEK ARKADASI OLDUGU BELIRTILEN BATUHAN B.(ARKADA) ILE OLAYIN ARDINDAN YARDIM ISTEDIGI ARKADASI SERKAN S.(ONDE) ILE BABASI ABDULLAH S., ADLIYEYE SEVK EDILDI. OLAYDAN SONRA ARAZIDE BULUNAN ILHAN'A AIT CEP TELEFONU DA INCELEMEYE ALINDI.(FOTO:ATILLA ATMACA/EREGLI, DHA)

KONYA'NIN EREGLI ILCESINDE, AILESININ KAYIP BASVURUSU YAPTIGI VE PERSEMBE GUNU YOL KENARINDAKI BOS ARAZIDE BASINDAN VURULMUS HALDE CANSIZ BEDENI BULUNAN BAHRIYE BUKET ILHAN'IN (20), SUPHE UZERINE GOZALTINA ALINAN, OLAY SIRASINDA GENC KIZIN YANINDA BULUNAN VE ERKEK ARKADASI OLDUGU BELIRTILEN BATUHAN B.(ORTADA) ILE OLAYIN ARDINDAN YARDIM ISTEDIGI ARKADASI SERKAN S. ILE BABASI ABDULLAH S., ADLIYEYE SEVK EDILDI. OLAYDAN SONRA ARAZIDE BULUNAN ILHAN'A AIT CEP TELEFONU DA INCELEMEYE ALINDI.(FOTO:ATILLA ATMACA/EREGLI, DHA)

KONYA'NIN EREGLI ILCESINDE, AILESININ KAYIP BASVURUSU YAPTIGI VE PERSEMBE GUNU YOL KENARINDAKI BOS ARAZIDE BASINDAN VURULMUS HALDE CANSIZ BEDENI BULUNAN BAHRIYE BUKET ILHAN'IN (20),(FOTOGRAFTA) SUPHE UZERINE GOZALTINA ALINAN, OLAY SIRASINDA GENC KIZIN YANINDA BULUNAN VE ERKEK ARKADASI OLDUGU BELIRTILEN BATUHAN B. ILE OLAYIN ARDINDAN YARDIM ISTEDIGI ARKADASI SERKAN S. ILE BABASI ABDULLAH S., ADLIYEYE SEVK EDILDI. OLAYDAN SONRA ARAZIDE BULUNAN ILHAN'A AIT CEP TELEFONU DA INCELEMEYE ALINDI.(FOTO:ATILLA ATMACA/EREGLI, DHA)

KONYA'NIN EREGLI ILCESINDE, AILESININ KAYIP BASVURUSU YAPTIGI VE PERSEMBE GUNU YOL KENARINDAKI BOS ARAZIDE BASINDAN VURULMUS HALDE CANSIZ BEDENI BULUNAN BAHRIYE BUKET ILHAN'IN (20), SUPHE UZERINE GOZALTINA ALINAN, OLAY SIRASINDA GENC KIZIN YANINDA BULUNAN VE ERKEK ARKADASI OLDUGU BELIRTILEN BATUHAN B. ILE OLAYIN ARDINDAN YARDIM ISTEDIGI ARKADASI SERKAN S. ILE BABASI ABDULLAH S., ADLIYEYE SEVK EDILDI. OLAYDAN SONRA ARAZIDE BULUNAN ILHAN'A AIT CEP TELEFONU DA INCELEMEYE ALINDI.(FOTO:ATILLA ATMACA/EREGLI, DHA)  (FOTO: ATILLA ATMACA/EREGLI,DHA)

OLAYLA ILGILI 3 KISI ADLIYEYE SEVK EDILIRKEN GENC KIZIN, KISA SURE ONCE SOSYAL MEDYA HESABINDAN "BU HAYAT BANA COK AGIR GELDI. BENI SEVEN HERKESTEN OZUR DILERIM. HAKKINIZI HELAL EDIN. MEZAR TASIMA 'BU ILK OLUSUM DEGIL' YAZIN. VASIYETIM OLSUN" MESAJINI PAYLASTIGI GORULDU. (FOTO: EREGLI,DHA)

KONYA'NIN EREGLI ILCESINDE, AILESININ KAYIP BASVURUSU YAPTIGI VE PERSEMBE GUNU YOL KENARINDAKI BOS ARAZIDE BASINDAN VURULMUS HALDE CANSIZ BEDENI BULUNAN BAHRIYE BUKET ILHAN'IN (20), SUPHE UZERINE GOZALTINA ALINAN, OLAY SIRASINDA GENC KIZIN YANINDA BULUNAN VE ERKEK ARKADASI OLDUGU BELIRTILEN BATUHAN B. ILE OLAYIN ARDINDAN YARDIM ISTEDIGI ARKADASI SERKAN S. ILE BABASI ABDULLAH S. (ONDE) ADLIYEYE SEVK EDILDI. OLAYDAN SONRA ARAZIDE BULUNAN ILHAN'A AIT CEP TELEFONU DA INCELEMEYE ALINDI.(FOTO:ATILLA ATMACA/EREGLI, DHA)

Atilla ATMACA/EREĞLİ (Konya), (DHA)

Etiketler:
 
Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisine polis baskını
 
Kaleiçi'nde farkındalık konseri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisine polis baskını
OYUNCU Özge Özpirinçci'nin Sarıyer, Yenköy'deki evinde düzenlediği doğum ...
Çam fıstığı coğrafi işaret aldı
AYDIN'ın Koçarlı ilçesinde üretilen çam fıstığı, coğrafi işaretle tescillendi.
Kaçak kazıda 1500 yıllık mozaik bulundu
İZMİR'in Aliağa ilçesinde 2 şüpheli tarafından kaçak kazı yapılan bölgede ...
 
İstanbul'da denizdeki çekilme endişelendirdi
İSTANBUL sahillerinde son bir haftadır denizde çekilme yaşanıyor. Sahilde ...
'Bıçaklamadım' dediği gelin, göğsünden 4 darbeyle ölmüş
AKSARAY'da, miras nedeniyle aile içinde çıkan kavgada Döndü Ç.'nin (45), ...
Hayat sigortası bahanesiyle dolandırıcılığa 1 yıl 8 ay hapis
ZONGULDAK'ta, aradığı kişiye ferdi hayat sigortası yapacağı iddiasıyla ...
 
3 ay içinde 30 küçükbaş hayvanı telef oldu
BARTIN’ın Ulus ilçesine bağlı Güneyören köyünde hayvancılık yapan Selim ...
Sokakta tanıştığı çocuklara resim atölyeleri düzenliyor
BALIKESİR’in Ayvalık ilçesine kişisel resim çalışmaları yapmak için gelen ...
Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon balıkları 54 ülkeye ihraç ediliyor
GAZİANTEP'in Karkamış ilçesinde, Fırat Nehri üzerinde üretilen 4 bin 500 ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva