Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
26 Mayıs 2016 Perşembe - 12:52

Büyükşehir sahilleri yeni sezona hazır

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazırlandı.

Büyükşehir sahilleri yeni sezona hazır
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye'nin ve dünyanın turizm cenneti Antalya'nın sahilleri, 1 Haziran'da yaz sezonunu açıyor. Hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi Atatürk Parkı Plajı, yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.

KADINLAR PLAJI'NDA YOK YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in pozitif ayrımcılık yaparak hizmete açtığı Kadınlar Plajı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yaz sezonunda on binlerce kadını ağırlayan Kadınlar Plajı'nda tüm bölümler yenilendi. Kadınların gün boyu rahatlıkla zaman geçirebilecekleri alanda plaj bölümü, market, pastane, restoran ve hamam üniteleri bakımdan geçirildi. 08.00-19.00 saatleri arasında kadınların ücretsiz kullanabileceği 1100 şezlong konuldu. Minderleri su geçirmez kılıflarla değiştirildi. Romatizma hastası yaşlılar için ince kum havuzu oluşturuldu.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Yapılan peyzaj çalışmasıyla daha yeşil bir görünüm kazanan Kadınlar Plajı yanında yer alan Sarısu Deresi üzerine ördek adası oluşturuldu. Çitlerle çevrilen alan ördek ve kuşlar için bir cennete dönüştürüldü. Doğal bir yaşam alanın kazandırıldığı alanda anneleriyle gelen çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için doyasıya vakit geçirmeleri için 200 metrekarelik alanda şişme oyun parkı kuruluyor. 9 yaşından küçük çocukların eğlenebilecekleri alanda kadınlar plajda denizin keyfini sürerken çocukları da güvenli bir şekilde günün tadını çıkarabilecek. Hem çocuklar, hem de anneler mutlu bir gün geçirme imkanı bulacak.

SARISU MESİRE ALANI PİKNİKÇİLERİ BEKLİYOR

Yılda 1 milyon kişinin ziyaret ettiği Sarısu Mesire alanı da yaz sezonuna hazırlandı. Mavi bayraklı Sarısu Mesire alanında şezlong ve şemsiyelerin yenilenmesinin yanında sahil yeniden düzenlendi. Kış aylarında olumsuz hava şartlarından zarar gören her nokta onarıldı. Piknikçilerin uğrak yeri olan plajda, banklar ve oturma grupları boyanırken, yeni duş ve soyunma kabinleri yapıldı. Mesire alanında yer alan büfeler de fiyat düzenlemelerine gidilerek sabit fiyat uygulandı. Peyzaj çalışmasıyla görselliği ön plandaki alanda, vatandaşların rahatlıkla ibadetlerini gerçekleştirilebilecekleri mescitler yenilendi.

KONYAALTI, BEACH PARK

Türkiye'nin ve dünyanın en güzel sahillerinden Konyaaltı Plajı, Beach Park ile birlikte yaza hazır hale getirildi. Yenilenen ve sayısı arttırılan duş ve soyunma kabinleriyle tüm vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği bir sahile dönüştürüldü. Tuvaletler tekrar bakımdan geçirilerek, hijyen çalışması yapıldı. Arızalı musluklar, düşen fayanslar onarıldı. Ücretsiz internet hizmeti altyapısı yenilenerek, gücü yükseltildi. Vatandaşlar, bir yandan sahilde denizin keyfini çıkarırken bir yandan da ücretsiz internete erişebilecek. 2 bin 400 şezlong ve 1800 şemsiye vatandaşların hizmetinde olacak. Vatandaşlar için plajda ücretsiz ve ücretli kısımlar oluşturuldu. Plajlarda tüm hizmetlerin ücretsiz verildiği alanların yanı sıra şezlong ve şemsiye ücretinin ücretli olduğu bölümlerde hazırlandı. Bu alanlarda şezlong ve şemsiye ücreti 5 TL olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi Beldibi 1 Atatürk Plajı'nda da duş, soyunma kabini, büfe, tuvalet, şezlong ve şemsiyeler yeniledi.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NIN TURKIYE'NIN EN GUZEL PLAJLARI ARASINDA YER ALAN MAVI BAYRAKLI KONYAALTI PLAJI, BEACHPARK, SARISU MESIRE ALANI PLAJI, KADINLAR PLAJI VE BELDIBI 1 ATATURK PARKI PLAJI YENI SEZONA HAZIRLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Sarısu Kadınlar Plajı

 

 
Polisten zehir tacirlerine operasyon: 4 gözaltı
 
Liselerarası Tiyatro Şenliği sona erdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hosgeliyorsun ramazanim 26 Mayıs 2016 Perşembe 23:58

Ramazan a hazırlanıyor Karaalioğlu parkimiz.begeniyorum eğleniyorum paylaşıyorum birlikte oruç tut aç Eğlen alışveriş yap buluş çay içmek bile guzel

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
El Kaide militanı yakalandı
SAMSUN'da El-Kaide'ye bağlı El-Nusra terör örgütü militanı olduğu iddia ...
Ünlü turizmci hayatını kaybetti
Uzun süredir Amerikan Hastanesi'nde akciğer kanseri tedavisi gören National ...
Mavi bayrağın lokomotifi Antalya
MAVİ bayrak sayısı bakımından 50 ülke arasında 444 plaj ile ikinci sırada ...
 
Alman tatilcilere Antalya'dan önemli mesaj
MERKEZİ Almanya'da bulunan Bağımsız Seyahat Acentaları Örgütü (TSS Group) ...
Antalya'da deve krizi
Antalya’nın dünyaca ünlü Lara Plajı’nda deve gören uluslararası mavi bayrak ...
Rus ve Türk güzelden dostluk mesajı
BODRUM'da düzenlenecek '7 kıtanın güzeli' yarışmasına katılacak güzeller, ...
 
Antalya turizminde yüzde 30 düşüş
ANTALYA'ya yılın 4 aylık döneminde bir önceki yıla göre yüzde 30 düşüşle ...
Otel sahibinin oğlu yatağında ölü bulundu
ANTALYA'da Cender Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaman Cender'in ...
Uçuşa hazırlanan uçağın ön iniş takımı çöktü
ANTALYA'da uçuşa hazırlanan SunExpress Havayolları'na ait yolcu uçağının ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva