Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
19 Temmuz 2012 Perşembe - 07:20

CHP Antalya'da hüsran... Ümit Uysal PM'ye giremedi

CHP'de Parti Meclisi seçimi tamamlandı. Kılıçdaroğlu'nun listesi delindi, Fikri Sağlar ve İlhan Cihaner'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi liste dışından PM'ye girdi. Antalya'dan bir tek Zühal Samlı listede yer alırken, Devrim Kök'ün adayı Ümit Uysal PM'ye giremedi.

CHP Antalya da hüsran... Ümit Uysal PM ye giremedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP 34. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi'ne (PM) girecek isimler belli oldu. Listenin sürprizi ise Erdoğan Toprak oldu. Toprak, Kadın ve Gençlik kotasının uygulanması dolayısıyla PM'ye giremiyor. 601 oy alan Erdoğan Toprak'ın PM'ye girebilmesi için en az 14 oy daha alması gerekiyordu.

Seçim sonuçlarına göre PM'de şu isimler görev alacak:

HALUK KOÇ 902

ŞAFAK PAVEY 878

ADNAN KESKİN 876

UMUT ORAN 871

MURAT KARAYALÇIN 850

FAİK ÖZTRAK 838

GÜLSÜN BİLGEHAN 821

GÖKHAN GÜNAYDIN 803

İHSAN ÖZKES 787

ENGİN ALTAY 787

İHSAN ÖZKES 787

VELİ AĞBABA 786

LEVENT GÖK 774

BİHLUN TAMAYLIGİL 772

PERİHAN SARI 754

CANDAN YÜCEER 748

OSMAN FARUK LOĞOLU 741

VOLKAN CANALİOĞLU 729

DURDU ÖZBOLAT 728 - LİSTEYİ DELDİ

HURŞİT GÜNEŞ 714

NİHAT MATKAP 714

SENA KALELİ 707

İLHAN CİHANER 702 (LİSTEYİ DELDİ)

FİKRİ SAĞLAR 699 (LİSTEYİ DELDİ)

FARUK DEMİR 696

ZUHAL SAMLI 696

EMREHAN HALICI 686

SEZGİN TANRIKULU 682

GÜRSEL TEKİN 677

ALAATTİN YÜKSEL 678

NAZİK IŞIK 666

ERCAN KARAKAŞ 644 - LİSTEYİ DELDİ

GÜLSEREN ONANÇ 644

ONURSAN ADIGÜZEL 643

HALİT TORAMAN 639

BÜLENT TEZCAN 633

AYŞE İNCE BEŞPINAR 627

AYTUN ÇIRAY 623

HÜSEYİN YAŞAR 623

BÜLENT KUŞOĞLU 622

YAKUP AKKAYA 619

TEKİN BİNGÖL 615 - LİSTEYİ DELDİ

GÖKÇE PİŞKİN 613

HÜSEYİN SAYGILI 603

ÇETİN SOYSAL 602 (LİSTEYİ DELDİ)

EMEL YILDIRIM 599

EKREM KEREM OKTAY 595

MERYEM GÜL ÇİFTÇİ 582

LAMİA YILDIZ TOKMAN 580

KUTSİYE BENAN BAYKAL 578

BERRİN GÜRÇAY DİLEKÇİ 577

SEYNUR YILDIRIM 571

UMUT AKDOĞAN 542 -

 
Yozgat’ta sokaklardan toplanan köpekler kısırlaştırılıyor
 
İsrailli turistlere saldırı: 7 ölü
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CHP PAYANDA OLAMAZ! 5 Ağustos 2012 Pazar 10:35

CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM!ÇÜNKÜ ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR!ÜLKEMİZ SAVAŞA GİDİYOR!BUNU ENGELLEYECEK TEK GÜÇ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR.AMA ASLINA DÖNMESİ GEREKİR!DENİZ BAYKAL,HALUK KOÇ,ADNAN KESKİN,İLHAN CİHANER,İSA GÖK,EMİNE ÜLKER TARHAN,MUHARREM İNCE,ALİ RIZA ÖZTÜRK,GÜRKUT ACAR,YILDIRAY SAPAN,ARİF BULUT,OSMAN KAPTAN SİZE HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖREV VAR BUGÜN!CESARETLİ OLUN!GENEL MERKEZİ UYARINIZ!GEREKİRSE SİNE-İ MİLLET YAPINIZ. "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA!HAYDİ ULUSALCI GERÇEK CHPLİ MİLLETVEKİLLERİ! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!SAYIN DENİZ BAYKALI FİKRET BİLA VE STAR TELEVİZYONUNDAKİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ,DENİZ BEYİN DAHA FAZLA DETAYLARI KONUŞMASINI ;EYLEME GEÇMESİNİ İNSANLARIMIZI AYDINLATMASINI ,İL İL ANADOLUYU DOLAŞMASINI BEKLİYORUZ.GAZİPAŞALI KEMALİST SOLCU

Yorumu oyla      14      3  
Araştırtsana Gazipaşada Yaşananları! 1 Ağustos 2012 Çarşamba 18:50

Sayın Gürsel Tekin, AKP den CHP ye değil CHP den AKP ye katılım gerçekleşti Antalyada maalesef.Yıllardır Gazipaşa Gençlik Kollarında çalışmış Mehmet Tepe AKP ye geçmiş.Mehmet Tepe gençlikle içiçe ve Gazipaşa Sporun başkanıydı.Araştırılsın bir niye geçmiş.Gazipaşa ,Antalyanın kaybedildiği gibi kaybediliyor.Yazık.Ben buna üzülüyorum.Gazipaşada yaşanan sıkıntılar hep görmezden gelindi.üstü örtüldü.Sağlam partililer dahi artık ayrılmaya başladı ise bir düşünmek gerekir.Mehmet Tepeyi ben iyi tanırım.iYİ BİR PARTİLİ ARKADAŞIMIZDIR KENDİSİ.BERABER O GENÇLİK KOLLARINDA İKEN ÇALIŞTIK.AYRILMASININ NEDENLERİNİ ARAŞTIRMA YAPMAK GEREKİR.İnsanları tiksindiren kopma noktasına getiren şeyler ne diye bir silkinmek gerekir.Düşünmek,çözüm bulmak gerekir.Gazipaşada CHP liler CHP li olmaktan onur duyması gerekir.Gazipaşa solun kalesi.İş işten geçmeden parti idarecileri,belediyeciler aklını başına toplasın.Değilse yarın geç olacak.dEEMEDİ DEMEYİN!!ÜMİT UYSAL GAZİPAŞA SENİN MEMLEKETİNNN.NE SUSUYON.ARAŞTIRTSANA.HEP GEÇMİŞTE DE GÖRMEZDEN GELDİN GAZİPAŞADA YAŞANANLARI.KENDİ MENFAATİNİ ÖNDE TUTTUN HEP.O NEDENLE DE BİLDİĞİM KADARIYLA GAZİPAŞADA SEN SEVİLMİYORSUN.HATIRLARSAN GAZİPAŞA ÖRGÜTÜ SEN İL BAŞKANI İKEN DESTEKLEMEMİŞTİ SENİ.ÇÜNKÜ SEN HEP GAZİPAŞAYA TEPEDEN BAKTIN,HEP SORUNLARI GÖRMEZDEN GELDİN,İLGİLENMEDİN BURAYLA.BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEDİN.SIKINTILARDA ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMADIN.İL BAŞKANI OLDUN AMA İLÇENİ UNUTTUN,İLÇEN DE SENİ UNUTTU.SANA SIRT ÇEVİRİLMESİNİN NEDENLERİNİ BİRAZ DÜŞÜN!

Yorumu oyla      15      3  
Tesev Solcusu Olmak-Kemalsit Solcu Olmak Farkı! 29 Temmuz 2012 Pazar 19:09

Sayın Kılıçdaroğlu, Ne yüzle Atamızın huzurundasınız! TESEV SOLCUSU OLMAKLA KEMALİST SOLCU OLMAK ARASINDAKİ FARK AŞAĞIDAKİ YAZIDA BELİRTİLEN SORUNLARA BAKIŞ AÇISI İLE NET DEĞERLENDİRİLEBİLİNECEK BİR DURUMDUR!Ben sosyal demokrat değil Kemalist Solcuyum ve gerçek CHP lilik bu demektir.Gerisi sulandırmadır,alet olmadır,hikayedir! Sayın Kemal Kılıçdaroğlu; Osman Baydemiri duydunuz mu!Özerklik istiyor,"Türkiyede Kürdistan" olacak diyor.Niye tepki koymuyorsunuz?!Niye Susuyorsunuz?! 4 parti evet derse Bölücübaşı Öcalanın affına evet dediğiniz gibi buna da mı evet diyeceksiniz ?! Yazıklar olsun CHP yi bu hale getirenlere ve izleyenlere!Gaflet delalet ve hatta hıyanet işçerisinde olanları bu toplum afetmez,herkes adımını ona göre atsın.Baydemir sen de şunu bil o dediğini yapcak adam doğmadı anasının karnından!Kolaysa buyurun hodri meydan!Antalyalı Kemalist

Yorumu oyla      17      3  
asparagascı 28 Temmuz 2012 Cumartesi 15:43

Umıt Uysal Parti meclisinde yarı oy oldığını gazetelerde ifade etmek zorunda kalmış.yani 472 oy yokmuş.yarısını aldığı halde başlangıçta bilerek asparagas haber yaptırdılar başarıvarmış gibi.Yedek listeye bile girilememesi başarı mı.Dünkü 27.7 de sabah akdenizde çıkan Haluk Öncelin yazısını okumanızı öneririm." bu gömlek Devrim Köke dar geldi" diye bir yazı ile Haluk Öncel çok güzel özetlemiş yaşananları.

Yorumu oyla      11      3  
EYLEMCİ! 24 Temmuz 2012 Salı 19:09

ÜMİD YAĞCI OLMAYABİLİR.ANCAK HANGİ AKTİF FAALİYETTE GÖRDÜNÜZ İL BAŞKANLIĞI BİTTİKTEN SONRA.HANGİ EYLEME KATILDI?GÜYA USLU ÇOCUK OLDU HEP.BİZE EYLEMCİ ADAM LAZIM EYLEMCİİİ!

Yorumu oyla      19      3  
472? 24 Temmuz 2012 Salı 18:35

Kardeşim 472 diye bir alınan destek yok ortada.Basında Ümid Uysalın başarısı,472 oy aldı diye yazdırtılıyor.Kandırmayın insanları.İl yönetimi açıklasın gerçek sayıyı.

Yorumu oyla      17      4  
partili 23 Temmuz 2012 Pazartesi 17:00

arkadaşlar selam, ortada bir laf dolaştırılıyor. ümit uysal'ın pm ye girmesi engellendi vs.. diye. bu iddia bir efsane. bunu kim niye yapsın? eğer baykal kastediliyorsa, işi gücü yokmu da onunla uğraşacak? hem ümit uysal niye parti meclisi ne girmeli ki? pm ye girecek erkek sayısı 30-32. kolaymı oraya girmek ? ayrıca bir de 'değişim' aşağı 'değişim' yukarı . baksanıza pm ye girenlere. hepsi eski tüfek. ne genel başkan ın ne de birlerini gündemin de 'değişim' filan yok. arkadaşlar kendileri çalıp oynuyorlar. antalya örgütü son 2 ayda birilerinin hırsı yüzünden darmadağan edilmiştir. hepimize geçmiş olsun....

Yorumu oyla      11      4  
ada 23 Temmuz 2012 Pazartesi 12:04

Bazı arkadaşlar ümit seçilemedi diye çok mutlu olmuşlar..Şu ümit Uysalın tek hatası herkesin yaptığını yapıp, ezik yağ yakıcı pozlarına asla girmemesi,..Bunca yıldır başka bir eksiğini! görmedim çocuğun..Sevinçli arkadaşlar ümite karşı ezikliğini baya atmışlar..İyi olmuş, rahatlasınlar da parti için çalışsınlar..

Yorumu oyla      6      14  
PM yedekte ümidi göremedik 22 Temmuz 2012 Pazar 12:06

Parti Meclisi Yedek Listesi Çetin Soysal 376 Dursun Bulut 366 R. Ertuğrul Kaplan 360 Lamiya Yıldız Tokman 338 Ali İhsan Köktürk 323 Yüksel Çakmur 323 Mehmet Necati Yağcı 318 İdris Yıldız 315 Ali Rıza Öztürk 314 Muhammed Çakmak 313 Süheyl Batum 302 Hamdi Fidan 300 Kadir Gökmen Öğüt 290 Süleyman Çelebi 288 Mehmet Faraç 287

Yorumu oyla      18      10  
koltuk sevdasi 21 Temmuz 2012 Cumartesi 22:39

Bu umit devrimide mahvetti yazik cocuga...

Yorumu oyla      24      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte Kılıçdaroğlu'nun PM listesi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun hazırladığı Parti Meclisi listesi belli ...
Kurultaya 'Devrim' damgası
CHP'nin Ankara'da devam eden 34. Kurultayının birinci gününe Antalya damgasını ...
Antalya'da hangi başkan hangi adayı destekliyor?
CHP Kurultayı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden seçilmesinin ...
 
Antalya'nın pankartı Kurultay'da kriz çıkardı
CHP Kurultayı'nda açılan bir Antalya pankartı kriz yarattı.
CHP Antalya'da Parti Meclisi savaşları
CHP'nin 34. kurultayı Antalya grubuna hazırlanan çapraz ateşle geçiyor. ...
3 AKP'li başkan ihraç istemiyle disipline sevkedildi
AK Parti MYK, Bursa- Karacabey, Konya-Doğanhisar ve Giresun’un bir ilçesinin ...
 
AKP'den CHP'ye sürpriz katılımlar olabilir
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP'lilere yuvalarına dönme çağrısında ...
Yavuz Bingöl CHP'yi protesto etti
Daha önce yaptığı bir açıklamayla AKP'ye oy verebileceğini söyleyen sanatçı ...
Numan Kurtulmuş'a AKP'de büyük sorumluluk
Numan Kurtulmuş, teşkilatta Tayyip Erdoğan’dan sonra tek yetkili olacak.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva