Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
5 Temmuz 2012 Perşembe - 21:04

CHP: "Tahliye kararı çıkarsa, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırırız"

CHP'li Erdoğan Toprak ise yaptığı açıklamada "Yarın vekillerimizin tahliyesini bekliyoruz" dedi.

CHP:  Tahliye kararı çıkarsa, Meclis i olağanüstü toplantıya çağırırız
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, ''3. Yargı Paketi''nin onaylanmasının tutuklu milletvekillerine tahliye imkanı sağladığını belirterek, ''Yargının, milletvekillerimizin tahliyesi yönünde bir karar vermesini bekliyor ve diliyoruz'' dedi.

Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, tutuklu milletvekilleri sorununun sadece CHP'nin değil ülkenin ve milli iradenin sorunu olduğunu belirtti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve hükümet kanadının bu konuda yaptıkları açıklamaları olumlu bulduklarını ifade eden Toprak, ''Toplumsal ve siyasal bir konsensüs sağlanmıştır. Şimdi yargının buna katkı yapmasını bekliyoruz. Yargının dosya üzerinden inceleme yapmasını ve o çerçevede milletvekillerimizin tahliyesi yönünde bir karar vermesini bekliyor ve diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Toprak, açıklamasında ''Tutuklu milletvekillerinin tahliyesinden sonra, milletvekillerimizin yasama görevlerini yerine getirmeleri için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağıracağız. Bu sürece diğer siyasi partilerin de katkı yapacağına inanıyoruz'' ifadelerine yer verdi

 
Bot alabora oldu; Alman turist kayıp
 
Yaşlı çifti yanmaktan komşuları kurtardı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SİNE-İ MİLLET ZAMANI! 5 Ağustos 2012 Pazar 10:37

CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM!ÇÜNKÜ ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR!ÜLKEMİZ SAVAŞA GİDİYOR!BUNU ENGELLEYECEK TEK GÜÇ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR.AMA ASLINA DÖNMESİ GEREKİR!DENİZ BAYKAL,HALUK KOÇ,ADNAN KESKİN,İLHAN CİHANER,İSA GÖK,EMİNE ÜLKER TARHAN,MUHARREM İNCE,ALİ RIZA ÖZTÜRK,GÜRKUT ACAR,YILDIRAY SAPAN,ARİF BULUT,OSMAN KAPTAN SİZE HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖREV VAR BUGÜN!CESARETLİ OLUN!GENEL MERKEZİ UYARINIZ!GEREKİRSE SİNE-İ MİLLET YAPINIZ. "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA!HAYDİ ULUSALCI GERÇEK CHPLİ MİLLETVEKİLLERİ! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!SAYIN DENİZ BAYKALI FİKRET BİLA VE STAR TELEVİZYONUNDAKİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ,DENİZ BEYİN DAHA FAZLA DETAYLARI KONUŞMASINI ;EYLEME GEÇMESİNİ İNSANLARIMIZI AYDINLATMASINI ,İL İL ANADOLUYU DOLAŞMASINI BEKLİYORUZ.GAZİPAŞALI KEMALİST SOLCU

Yorumu oyla      4      3  
Barış Yarkadaşın Kurultay Yorumu 18 Temmuz 2012 Çarşamba 17:00

Barış Yarkadaşın Yazısı:"17 Temmuz 2012 CHP'nin yeni rotası belli oldu ANKARA - CHP, 34. Olağan Büyük Kurultayı'nı Temmuz ayının ortasında, Ankara bozkırının sıcağında gerçekleştiriyor. Neredeyse 62 yıldır tek başına iktidar olamayan CHP'nin tabanı, seçmeni ve iktidarın nimetlerinden yıllardan bu yana yararlanamayan emekçileri, tüm olumsuzluklara rağmen partilerini sahipleniyor. Yaklaşık 15 bin kişi, Arena Spor Salonu'nu dolduruyor ve partilerinin iktidar yarışına omuz veriyor. CHP'nin perşembe sabahından itibaren değişecek olan yönetimi, bu vefayı, bağlılığı ve emeği bir saniye dahi olsun aklından çıkarmamalı... Arena Spor Salonu'nu dolduran ve ekranları başında kurultayı izleyen milyonlarca kişi, CHP'den artık iktidar bekliyor. Bunu, salonda sohbet etme fırsatı bulduğum onlarca partiliden bir kez daha duydum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle birlikte heyecanlanan ve dakikalarca "Başbakan Kemal" sloganını atan CHP'liler, kurultay salonundan hangi duygularla ayrıldılar, doğrusu bilmiyorum. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından sohbet ettiğim partililerin bir çoğunun beklentilerinin karşılanmadığı gerçeğini rahatlıkla ifade edebilirim. Salona gelen CHP'liler, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başlangıcında yaptığı vurgulara alkış ve sloganlarla sahip çıktılar. CHP liderinin CHP'den "ulu bir çınar" diye söz etmesi partisinin emperyalizme karşı aldığı net tavrı sahiplenmesi tabanda hemen karşılığını buldu. Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik övgü dolu sözleri de aynı oranda coşku yarattı. Atatürk'ün adının geçtiği her yerde, salon adeta dalgalandı."

Yorumu oyla      5      3  
Parti Meclisi 13 Temmuz 2012 Cuma 15:23

Yıldıray Sapan parti meclisini hakediyor.Kemal Kılıçdaroğlu Sarıgülcüleri Parti Meclisine sokarsa büyük yanlış yapar.Devrim Kök sarıgülün adamıdır.Ümit Uysalında Sarıgülün adamı olduğunu herkes bilir.Parti meclisinde istiğrarsız adamların işi olmamalıdır.Yıldıray Sapan çalışkan bir miiletvekili.

Yorumu oyla      8      3  
6 Temmuz 2012 Cuma 12:36

inşallah çıkarlar

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li vekilden Türel'e tweet cevabı
CHP Antalya Milletvekili Dr. Arif Bulut, Meclis'te yaptığı bir konuşmada ...
Baykal geldi, yeni yönetim karşılamada yoktu
Başbakan bunu hergün çiziyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasına dik olarak bakıldığında Karadenizli ...
 
Sapan'a Bakan Şahin'den cevap geldi
CHP Antalya Milletvektili Yıldıray Sapan, sınır değişikliği konusunda ...
CHP'li olmak çok zor
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ...
Yakıştı mı bu şimdi beyler ?
Topluma örnek olması gereken milletvekillerinin ağzından çıkan yüz kızartıcı ...
 
Demirel darbenin failini açıkladı
Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu’na ...
İşte CHP'nin resmi kurultay delege listesi
CHP’de 17-18 Temmuz’da Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak 34.Olağan ...
Uğur Dündar CHP PM üyeliği için ne dedi?
Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, bugün Vatan ve Akşam gazetelerinde ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva