'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
Manavgat Devlet'e 'Bebek Dostu Hastane' ünvanı
Manavgat Devlet'e 'Bebek Dostu Hastane' ünvanı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
12 Mayıs 2012 Cumartesi - 08:50

CHP de acil anket

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Kongresi'ne günler kala, İl Başkanı Özer Ülken'in diğer adaylara Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağzından "Ne idüğü belirsizler" demesinin yankıları sürerken, Antalya gündemine bir de bomba gibi anket düştü.

CHP de acil anket
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP delegelerini arayan bir anket firması, Özer Ülken'e oy verip vermeyeceklerini soruyor. Dün sabah başlayan anket üzerine yaptığımız araştırmada, delegeleri arayan 0 532 168 95 14 nolu telefonun İstanbul'dan Agora Araştırma şirketine ait olduğunu belirledik.
 
Telefonu çevirdiğimizde karşımıza doğrudan bir anketör çıktı ve kendimizi CHP delegesi olarak tanıtınca anket sorularını yönlendirdi; ‘Kongrede Özer Ülken'i destekliyor musunuz, desteklemiyor musunuz?”
 
Desteklemeyeceğimizi söylediğimizde ikinci soru olarak, Ayhan Dolanay, Bülent Dolunay, Devrim Kök, Garip Erdoğan, Menderes Dal, Murat Bulat, Mustafa Erdem, Tuncay Ercenk, Ümit Uysal ve Yusuf Öztop'un ismini sayarak, bunlardan kimi destekleyeceğimizi sordu. Hiç birini yanıtını verince de ‘Siz hangi ismi destekleyeceksiniz?’ dendi.
 
Biz de gazeteci olduğumuzu, yanlış beyanda bulunduğumuz için özür dilediğimizi söyleyip, bu anketi kimin yaptırdığını sorduk ve CHP Genel Merkezi mi, Deniz Baykal mı, adaylardan biri mi diye sorumuzu genişlettik. Görevli bilmediğini söyleyip, bizi bir yetkili ile görüştüreceğini beyan etti, ancak gazetemiz yayma girinceye kadar bizi Agora Ajans'tan kimse aramadı.
 
Anket için CHP'liler, Özer Ülken'in dünkü olumsuz konuşması sonrasında Deniz Baykal'ın böylesine apar topar bir araştırma yaptırabileceğini veya Genel Merkez'in kendine yakın göreceği bir adayın durumunu öğrenmek için bu araştırmayı yaptırmış olabileceği iddialarında bulundu. (Akdeniz Beyaz)
 
ÜLKEN’DEN AÇIKLAMA
 
CHP İl Başkanı Özer Ülken, olay yaratan açıklamasının ardından yeni bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:
“10 Mayıs 2012 tarihinde CHP Antalya İl Başkanlığımız önünde coşkulu bir havada gerçekleşen adaylık açıklamam ile ilgili bugün basında yer alan bazı haberlerde söylemlerim yanlış anlaşılmış ya da çarpıtılarak verilmiştir. Benim İl Başkanlığı Adaylığımın ‘’sahtekarlara ve tamahkarlara inat’’   olduğunu ve yazılı basın açıklamamda olmayan “ne idüğü belirsiz eller” sözümün partimizin değerli belediye başkanları ve il başkan adayları için söylediğimi ileriye sürenler olmuştur ve basın aracılığı ile böyle bir algı yaratılmaya çalışılmıştır. Yıllardır CHP yöneticiliği ve İl Başkanlığı yapmış biri olarak, benim partili bir arkadaşımı böyle bir ithamla suçlamam parti ahlakım ve vicdanımla asla bağdaşmaz.
Bu çerçevede açıklamalarımın basında yanlış anlaşılmalara yer verecek şekilde verilmesi beni üzmüştür. Adaylık açıklamam yazılı olarak değerlendirildiğinde işaret ettiğim çevreler açıktır.  Kamuoyunun ve partililerimin bu sözleri ne için kullandığımı kendi ağzımdan öğrenmesi için bir daha açıklama yapma gereği doğmuş olduğundan, bu açıklamayı siz değerli basın mensuplarıyla paylaşıyorum.
Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiği bir dönemde, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen karanlık oyunlara karşı, CHP Genel Merkezimiz ile birlikte dik bir duruş sergilerken, bu anlayışın Antalya üzerindeki emellerini engelleyen örgüt duruşumuz, partimiz dışında belli çevrelerde rahatsızlık uyandırmıştır. İşte partimiz dışındaki rahatsız olan bu çevrelere inat, yeniden Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğiyle aday olduğumu ifade ettim.
Yoksa ne Genel Başkanımızın ne de örgüt başkanı olarak benim herhangi bir partilimle ilgili böyle bir söylemde bulunmam mümkün değildir. Her üyem, benim onurumdur, şerefimdir.
Gerek 26 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan 34. Olağan İl Kongremizde İl Başkanlığı için yarışacak tüm arkadaşlarımız, gerekse partimize emek veren belediye başkanlarımız çok değerli isimlerdir. Onlar CHP’nin emektarlarıdır. Seçimden kim çıkarsa çıksın, el ele, omuz omuza CHP’nin iktidarı için çalışacağız. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlerin oyunlarını bozacağız.
CHP, Cumhuriyet’in ve Atatürk ilkelerinin sigortasıdır. Biz de örgüt olarak Cumhuriyet’in bekçisiyiz.
 

 
Başbakan Antalya'yı konuştu
 
Ülken'e yalanlama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
13 Mayıs 2012 Pazar 11:07

boş işler....chp antalya'da paramparça oldu.bu parçalanmanın temel nedeni: 1-deniz baykal 2-mustafa akaydın 3-özer ülken. bu isimler gönüllerimizde bitti.bu isimler partiye zarar veriyorlar.hiçbirini istemiyoruz

Yorumu oyla      5      3  
Ali Demir 12 Mayıs 2012 Cumartesi 15:59

Milletvekili aday adayı olduğunda Antalya il Örgütünde yapılan oylamada 1.sırada çıkan Murat Bulat'ın milletvekiliğini kimin yada kimlerin engellediği hala açıklanmış değildir.

Yorumu oyla      5      7  
12 Mayıs 2012 Cumartesi 10:29

özer ülken baykalın adayıdır..iki tane vekilimiz adaylık sürecinde özeridesteklemektedirler..ama baykala karşı il başkanı oldu baykalın adyı olmaklada özer secimi kaybedecek.sadece antalyada C H P KANZANACAK

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ambulans helikopter yağmur bebek için havalandı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, 7 aylık Yağmur Gizem Uysal, 'kansızlık' ...
Tır kaygan yolda devrildi:1 yaralı
Antalya'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR devrildi. ...
‘Türkiye’nin kaderini petrole bağlamadık’
Türkiye'nin endüstri ve tarım ağırlıklı bir ülke olduğunu belirten Enerji ...
 
Fatih Terim hakkında dava açan kadın futbolseverden tazminat istedi
Antalyalı kadın futbolsever Mürüvet Karaboğa tarafından 21 Ekim günü Mardan ...
Kamu bilişimi platformu semineri Antalya’da başladı
Türkiye Bilişim Derneği'nin (TBD) düzenlediği 14'üncü Kamu Bilişim Platformu ...
Otobüs bagajında 7 bin 910 paket kaçak sigara
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep'ten gelen yolcu otobüsünün ...
 
1-2 gramlık 50 bin levrek yavrusu denizle buluştu
Antalya'nın Demre İlçesi'nde, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretim ve ...
Polisiye diziler
Cerrahi aletlerde tamir ve bakım dönemi
Hastanelerin ameliyatlarda kullandığı ve çoğunluğu yurt dışından ithal ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva