'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
31 Temmuz 2012 Salı - 14:23

CHP'den Kaleiçi çıkarması

CHP İl Başkanı Devrim Kök; yaklaşık 70 kişiyle birlikte Kaleiçi’ne indi. Beraberindekilerle birlikte Kaleiçi’ni karış karış gezen ve bölgedeki esnafla sohbet eden Devrim Kök, Atatürk Caddesi esnafını da unutmadı.

CHP den Kaleiçi çıkarması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Örgütü, kavurucu sıcaklara aldırış etmeden gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine bu kez Kaleiçi ile devam etti.
MURATPAŞA ÖRGÜTÜ İLE BİRLİKTE
Antalya İl Başkanlığı binasından; yönetimi, İl Gençlik Kolları, İl Kadın Kolları yönetici ve üyeleri ile milletvekili Gürkut Acar ve İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım’ı yanına alarak çıkan CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, yürüyerek katettiği Saat Kulesi önünde de Muratpaşa örgütünün başkanı Ercan Erkan ve arkadaşlarıyla buluştu. Muratpaşa ilçe başkanı, onun yönetimi, ilçe gençlik ve ilçe kadın kollarının da katılımıyla sayıları yaklaşık 70’e ulaşan CHP heyeti, Kaleiçi’ne Saat Kulesi bölgesinden giriş yaptı.
KÖK: ÇOK YARARLI BİR ÇALIŞMA
Devrim Kök ve beraberindekiler; karış karış dolaştığı Kaleiçi’nde esnafın neredeyse tamamıyla sohbet etti, dertlerini dinledi, çözüm önerilerini konuştu, hayırlı kazançlar diledi. Esnaf ziyaretlerini tamamladıktan Kaleiçi’nden Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bölgesinden çıkan Devrim Kök ve beraberindekiler, geri dönüş yolunda da Atatürk Caddesi esnafıyla sohbet etti. Kök; ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede de; “Halkın içinde olmak, onların halini hatırı sormak, dertlerine derman olmak tarif edilemez bir duygu. Çok yararlı bir çalışma oldu” ifadelerini kullandı.

 
Hakan Tütüncü'den dev yatırım
 
Çocukların kaykaylı serinleme yöntemi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 7 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
afyonlu 11 Ağustos 2012 Cumartesi 05:36

70 kişiyle esnafın dükkanına gidersen adamın ocağına incir ağacı dikersin..gerçekçi olun lütfen...

Yorumu oyla      5      4  
CHP PAYANDA OLAMAZ! 5 Ağustos 2012 Pazar 10:31

CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM!ÇÜNKÜ ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR!ÜLKEMİZ SAVAŞA GİDİYOR!BUNU ENGELLEYECEK TEK GÜÇ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR.AMA ASLINA DÖNMESİ GEREKİR!DENİZ BAYKAL,HALUK KOÇ,ADNAN KESKİN,İLHAN CİHANER,İSA GÖK,EMİNE ÜLKER TARHAN,MUHARREM İNCE,ALİ RIZA ÖZTÜRK,GÜRKUT ACAR,YILDIRAY SAPAN,ARİF BULUT,OSMAN KAPTAN SİZE HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖREV VAR BUGÜN!CESARETLİ OLUN!GENEL MERKEZİ UYARINIZ!GEREKİRSE SİNE-İ MİLLET YAPINIZ. "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA!HAYDİ ULUSALCI GERÇEK CHPLİ MİLLETVEKİLLERİ! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!SAYIN DENİZ BAYKALI FİKRET BİLA VE STAR TELEVİZYONUNDAKİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ,DENİZ BEYİN DAHA FAZLA DETAYLARI KONUŞMASINI ;EYLEME GEÇMESİNİ İNSANLARIMIZI AYDINLATMASINI ,İL İL ANADOLUYU DOLAŞMASINI BEKLİYORUZ.GAZİPAŞALI KEMALİST SOLCU

Yorumu oyla      29      5  
bilen biliyo 1 Ağustos 2012 Çarşamba 23:19

:)))))) yahu hayati sov. Adamin gundemden haberi yokki. Gazetecilerin sordugu sorulara bile ilce baskanlarinin cevap vermesini isteyen adam... Varsa yoksa alkis yaptirsin:)kalabalik gezsin. Sorun bakalim antalyanin hangi sorunlari var. 2 tanesini soylesin. Gendimi keseyim:)))))))))tırı vede vırı sovlar.umit abisi bilir:)))))

Yorumu oyla      8      4  
NELER OLUYOR GAZİPAŞADA? 1 Ağustos 2012 Çarşamba 19:07

Sayın Gürsel Tekin, AKP den CHP ye değil CHP den AKP ye katılım gerçekleşti Antalyada maalesef.Yıllardır Gazipaşa Gençlik Kollarında çalışmış Mehmet Tepe AKP ye geçmiş.Mehmet Tepe gençlikle içiçe ve Gazipaşa Sporun başkanıydı.Araştırılsın bir niye geçmiş AKP ye.Gazipaşa ,Antalyanın kaybedildiği gibi kaybediliyor.Yazık.Ben buna üzülüyorum.Gazipaşada yaşanan sıkıntılar hep görmezden gelindi.üstü örtüldü.Sağlam partililer dahi artık ayrılmaya başladı ise bir düşünmek gerekir.Mehmet Tepeyi ben iyi tanırım.iYİ BİR PARTİLİ ARKADAŞIMIZDIR KENDİSİ.BERABER O GENÇLİK KOLLARINDA İKEN ÇALIŞTIK.AYRILMASININ NEDENLERİNİ ARAŞTIRMA YAPMAK GEREKİR.İnsanları tiksindiren kopma noktasına getiren şeyler ne diye bir silkinmek gerekir.Mhmet Tepe kolay kolay AKP ye geçecek birisi değil.O nedenle çok şaşırdım duyunca.Olamaz bu dedim.Gaziğpaşadan araşırdım,doğruymuş malesef.Yazık olmuş yazık gerçekten.Nedenlerinidüşünmek,çözüm bulmak gerekir.Gazipaşada CHP liler CHP li olmaktan onur duyması gerekir.Gazipaşa solun kalesi.İş işten geçmeden parti idarecileri,belediyeciler aklını başına toplasın.Değilse yarın geç olacak.dEEMEDİ DEMEYİN!!ÜMİT UYSAL GAZİPAŞA SENİN MEMLEKETİNNN.NE SUSUYON.ARAŞTIRTSANA.HEP GEÇMİŞTE DE GÖRMEZDEN GELDİN GAZİPAŞADA YAŞANANLARI.KENDİ MENFAATİNİ ÖNDE TUTTUN HEP.O NEDENLE DE BİLDİĞİM KADARIYLA GAZİPAŞADA SEN SEVİLMİYORSUN.HATIRLARSAN GAZİPAŞA ÖRGÜTÜ SEN İL BAŞKANI İKEN DESTEKLEMEMİŞTİ SENİ.ÇÜNKÜ SEN HEP GAZİPAŞAYA TEPEDEN BAKTIN,HEP SORUNLARI GÖRMEZDEN GELDİN,İLGİLENMEDİN BURAYLA.BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEDİN.SIKINTILARDA ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMADIN.İL BAŞKANI OLDUN AMA İLÇENİ UNUTTUN,İLÇEN DE SENİ UNUTTU.SANA SIRT ÇEVİRİLMESİNİN NEDENLERİNİ BİRAZ DÜŞÜN.SAYIN GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ,GAZİPAŞADA UZUN SÜREDİR SIKINTILAR VAR.KAÇ YILDIR GÜNDEMDE OLUMSUZ ANILIYOR.BEN GAZİPAŞADA YAŞANANLARI GÖRMEZDEN GELMEKLE,ÖRTMEKLE 2014 DE GAZİPAŞADA CHP Lİ BİR BELEDİYENİN OLMAYACAĞINI DÜŞÜNEN BİR PARTİLİYİM.İŞİŞTEN GEÇMEDEN GAZİPAŞADA CİDDİ BİR ARAŞTIRMA YAPMANIZI ÖNERİRİM.SAYIN ATİLLA EMEKE DE GÖREV DÜŞÜYOR.O DA GAZİPAŞADA YAŞANANLARI BİLEN BİRİ.DEVRİM SANA DA GÖREV DÜŞÜYOR.GAZİPAŞA KAYBEDİLMESİN İSTİYORSAN TEŞHİSİ VE TEDAVİYİ İYİ YAP.NEŞTERİ DOĞRU YERDE DOĞRU ZAMANDA VURAMAZSAN YAZIK OLACAK GAZİPAŞAYA,ANTALYAYA.BEN BUNU SALIK VERİRİM SANA.ANTALYADA YAŞAYAN BİR GAZİPAŞALI OLARAK ÇOK ÜZÜNTÜ DUYUYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR.

Yorumu oyla      30      3  
GAZİPAŞADA NELER OLUYO? 1 Ağustos 2012 Çarşamba 18:43

Sayın Gürsel Tekin, AKP den CHP ye değil CHP den AKP ye katılım gerçekleşti Antalyada maalesef.Yıllardır Gazipaşa Gençlik Kollarında çalışmış Mehmet Tepe AKP ye geçmiş.Mehmet Tepe gençlikle içiçe ve Gazipaşa Sporun başkanıydı.Araştırılsın bir niye geçmiş.Gazipaşa ,Antalyanın kaybedildiği gibi kaybediliyor.Yazık.Ben buna üzülüyorum.Gazipaşada yaşanan sıkıntılar hep görmezden gelindi.üstü örtüldü.Sağlam partililer dahi artık ayrılmaya başladı ise bir düşünmek gerekir.Mehmet Tepeyi ben iyi tanırım.iYİ BİR PARTİLİ ARKADAŞIMIZDIR KENDİSİ.BERABER O GENÇLİK KOLLARINDA İKEN ÇALIŞTIK.AYRILMASININ NEDENLERİNİ ARAŞTIRMA YAPMAK GEREKİR.İnsanları tiksindiren kopma noktasına getiren şeyler ne diye bir silkinmek ve düşünmek,çözüm bulmak gerekir.Gazipaşada CHP liler CHP li olmaktan onur duyması gerekir.Gazipaşa solun kalesi.İş işten geçmeden parti idarecileri,belediyeciler aklını başına toplasın.Değilse yarın geç olacak.dEEMEDİ DEMEYİN!!ÜMİT UYSAL GAZİPAŞA SENİN MEMLEKETİNNN.NE SUSUYON.ARAŞTIRTSANA.HEP GEÇMİŞTE DE GÖRMEZDEN GELDİN GAZİPAŞADA YAŞANANLARI.KENDİ MENFAATİN ÖNDE TUTTUN HEP.O NEDENLE DE BİLDİĞİM KADARIYLA GAZİPAŞADA SEN SEVİLMİYORSUN.HATIRLARSAN GAZİPAŞA ÖRGÜTÜ SEN İL BAŞKANI İKEN DESTEKLEMEMİŞTİ SENİ.ÇÜNKÜ SEN HEP GAZİPAŞAYA TEPEDEN BAKTIN,HEP SORUNLARI GÖRMEZDEN GELDİN,İLGİLENMEDİN BURAYLA.BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEDİN.

Yorumu oyla      28      3  
Ori 1 Ağustos 2012 Çarşamba 10:29

70 kişiyle yapılan ziyaretten nasıl bir fayda bekleniyor anlamadım. 70 kişiyle oturup esnafın çayını içemezsin, derdini dinleyemezsin. En fazla toka yaparsın. Akla mantığa aykırı bir durum. Bu kadar şaşa ya gösterişe ne gerek var. Bu göz boyamakatır. Devrim Kök düzgün birine benziyor, daha öncekilerin yaptığı gibi şova değil, icraata yönelik projeler geliştirsin.

Yorumu oyla      6      7  
Abdullah Uyaroğlu 1 Ağustos 2012 Çarşamba 09:26

Sayın başkan ve ekibinden bir de Balbey Mahallesine çıkarma bekliyoruz, gelsin görsün bakalım turizmin başkenti Antalya'nın tam merkezinde "Kentsel Sit Alanı" adı altında kalmış, harabe, adeta terkedilmiş bir mahhalle görünümüne sahip, kalekapısına 3 dakika, yat limanına 6 dakika uzaklıkta, girenin kaybolduğu bir mahalle olduğunu, daha doğrusu seçmenlerinin sesini bir dinlesin...

Yorumu oyla      5      3  
tahtacı 1 Ağustos 2012 Çarşamba 09:01

yahu örgütçüler sizde proje yatırım ne bileyim vatandaşın işine yarayan bişey yokmu?Hizip kardeşler sizin belediyeler napıyo?Bakın tütüncü kardeş kazma kürek uğraşıyo siz napıyonuz sorması ayıp?di haydi seçim gelüvrü.Bedava oy yok bilorsunuz

Yorumu oyla      6      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gül'ün AKP rahatsızlığı
Abdullah Gül Çankaya Köşkü’nde beşinci yılını doldurmak üzere. Gül'ün ...
CHP: AKP sel felaketinde sınıfta kaldı
CHP; 10 ay önce sel felaketine maruz kalan köylülerin devam eden dramını tekrar gündeme taşıdı
Baykal'da kripto var, delil yok !
Wikileaks belgelerine göre, ABD Müsteşarı’nın Emniyet’in verdiği brifinge ...
 
AKP'li vekil mankenle böyle yakalandı
AKP'li vekilin bir mankenle tehlikeli yakınlaşması... Birlikte görüntülendikleri ...
Erdoğan'ın masasındaki anket
Erdoğan'ın kurmayları son MYK toplantısında geniş bir araştırmanın sunumunu ...
AKP'li Tanrıverdi, Akaydın'ın sözleriyle CHP'ye fena vurdu
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Antalya Büyükşehir ...
 
Kürşat Tüzmen; Erken seçim görünmüyor
DIŞ Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, ...
Siyasette hoşgörü
AKP'den erken seçim sinyali
Başbakan Erdoğan, AKP MYK üyelerinin yerel seçim tarihinin öne çekilmesi ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva