Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
9 Ağustos 2018 Perşembe - 20:13

CHP heyeti seçim turlarına başladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve beraberindeki heyet, CHP Kemer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinin değerlendirildiği ziyarette Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Partimizi daha yükseklere taşıyacağız" dedi.

CHP heyeti seçim turlarına başladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya milletvekilleri Aydın Özer ve Rafet Zeybek, İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Disiplin Kurulu Başkanı Muammer Saygılı ve İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, partinin Kemer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konukları CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül karşıladı.

'KEMER'E GÜVENİYORUZ'

Ziyarette konuşan Çetin Osman Budak, 24 Haziran seçimlerinde Kemer'de elde edilen başarının alınmasında emeği geçen tüm partilileri kutladı. Budak, önümüzdeki yerel seçimlerde de bu başarı grafiğinin daha da yükseleceğine inandığını ve Kemerlilere güvendiğini vurguladı.



'PARTİLİLERİMİ KUTLUYORUM'

İl Başkanı Ahmet Kumbul da "Kemer'de partililerimizle buluşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum ve 24 Haziran seçimlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı tüm partililerimizi kutluyorum" dedi.

'YEREL SEÇİMLERDE DE BAŞARACAĞIZ'

Başkan Mustafa Gül ise "24 Haziran seçimlerinde CHP olarak Kemer'de büyük bir başarı yakaladık. Partimizin oyunu yüzde 30'ların üzerine çıkardık ama 'Biz başarılı olduk veya başarısız olduk' diye kavga etmiyoruz. Bunlara gerek yok. Biz birlik içerisinde olursak önümüzdeki yerel seçimlerde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Biz bu başarıyı daha da yükseltmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HEYET FİNİKE'DE

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, imzalar toplanamadığı için kurultay sürecinin sona erdiğini belirterek, "İmzasını geri çeken kurultay delegelerine genel merkezin bir etkisi olmadı. Kendi özgür iradeleriyle geri çektiler" dedi.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek ve Aydın Özer, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve il yönetimi, Finike ilçe örgütünde partililerle bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi açıklama yapan Budak, kurultay çağrılarına ilişkin değerlendirme yaptı. Bazı kurultay delegelerinin imzalarını geri çekmesinde genel merkez etkisinin olup, olmadığı sorusu üzerine CHP'li Budak, şunları söyledi:

"Bizim tüzüğümüzde kurultayın nasıl yapılacağı tarif edilmiş. Tüzüğümüzde 'Yarıdan bir fazla olursa kurultaya gidilir' deniyor. Tüzükte, imza vermek kadar imzayı geri çekmek için de süre tanımlanmış. 15 günlük süre var. 15 günün sonuna kadar imza verme de imza çekme de devam eder. Bu süre içinde imza çekenler 15 günlük süreci değerlendirip ülkeye ve partiye bir zarar geliyor mu gelmiyor mu onu düşünüyor. Genel merkezin bu konuda bir etkisi oldu mu? Hayır olmadı. Kendi özgür iradeleriyle çektiler. Finike'de de Antalya'nın değişik ilçelerinde de kurultay delegesi olan arkadaşlarım vardı. Hiç kimse bana 'Ben arandım' diyemez. Hiçbir delegeyi aramadık."

'İMZA İÇİN BASKI YAPILDI' İDDİASI

CHP'li Budak, birçok delegeye imza vermesi için baskı yapıldığını da öne sürdü. Delegelerin birçoğuna ciddi baskı yapıldığı iddiasında bulunan Budak, "Zorla imza attırmak durumları, tehditler söz konusu oldu. İmza atmayana, 'Nasıl olsa geliyoruz, seni görevden alırız' dediler. Bunu söyleyen arkadaşlarımız var. Bunun detaylarını ve değerlendirmesini parti sözcülerimiz yaptı. Bugün ya da yarın Genel Başkan'ımız da basının Ankara temsilcileriyle toplantı yapacak. Onu takip eden gece de televizyon programı yapıp bütün gerçekleri bütün çıplaklığıyla anlatacak" diye konuştu.

'KURULTAY SÜRECİ SONA ERDİ'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak, partide kurultay sürecinin imza toplanamadığı için sona erdiğini kaydetti. 7 ay içinde yerel seçim yapılacağına değinen Budak, "CHP'nin bütün odaklanması bu seçime olacak. MYK'da hepimiz istifamızı Genel Başkan'a verdik. Genel Başkan'ımız MYK ile tamamen önümüzdeki yerel seçimlere yönelik ilk adımını atacak. Daha sonra da bu adımlar arka arkaya devam edecek. Bunu da hem seçmen hem partimiz hem örgüt görecek. Artık Türkiye'de ana sorun; işsizlik, eğitim, ekonomi. Bu 40 günlük kurultay süreci bizim bu konularda daha yoğun şekilde konuşmamızı engelledi. Kamuoyuna daha yoğun bir şekilde bunları paylaşacağız. Ülkenin asıl gündemi CHP'nin iç sorunları değil. Ekonomideki batışa giden yapının konuşulması gerekiyor" dedi. 

 


 

Etiketler:
 
UBER şoförlerinin eyleminde arbede
 
Antalya'da kediyi yumruklarken kameraya yakalandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
adaylar kim 10 Ağustos 2018 Cuma 10:30

tercihler yine yanlış olacak

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurultay imzasını geri çeken 2 Antalyalı
Kurultay için imza verip geri çekenlerin isimleri belli oldu.
Ak Parti'de yerel seçim telaşı
Yerel seçimlerde her zaman genel seçimden daha az oy alan AK Parti’de, ...
129 vekil tarafını seçti
CHP Grup Başkanvekilleri ile birlikte çok sayıda milletvekili, TBMM önünde ...
 
İYİ Parti'de kritik 72 saat
AFYON'da yapılan kampın ardından seçimli olağanüstü kongre kararı alan ...
CHP Antalya'da kurultaya odaklandı
Antalya'nın CHP'li İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Muharrem ...
İyi Parti karıştı
İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. 3 hafta içinde seçimli ...
 
Sahte ulumalarla çakma çakallık yapanlar...
Avukat Figen Çalıkuşu... İki dönemdir 6'ncı sıradan CHP Antalya Milletvekili ...
İşte kurultay için toplanan imza sayısı
Muharrem İnce'nin sağ kolu CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, olağanüstü ...
Sağır, 3 vekil için kefil oldu
İYİ Parti Antalya milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Tuba ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva