Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
10 Eylül 2020 Perşembe - 12:23

CHP heyetinden, Böcek'in yattığı hastaneye ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile CHP heyeti koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorları tarafından tedbir amaçlı uyutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tedavi gördüğü hastaneye ziyarette bulundu.

CHP heyetinden, Böcek in yattığı hastaneye ziyaret
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Böcek'in sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Seyit Torun, “Sayın başkanımız şu anda kontrol altında, her şey iyiye gidiyor” dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, koronavirüs nedeniyle tedavi altında olduğu Özel Memorial Antalya Hastanesi'ne ziyarette bulundu. Akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorları tarafından tedbir amaçlı uyutulan Böcek'in sağlık durumu hakkında hastane doktorlarından bilgi alan Seyit Torun, Başkan Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'ten de moralini yüksek tutmasını istedi.

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKANLAR

Hastane önünde CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Aydın Özer, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve çok sayıda partili ile büyükşehir belediyesi yöneticileri de yer aldı.

Hastanede doktorlar ve Muhittin Böcek'in ailesiyle de görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, hastane çıkışında açıklamada bulundu. Şu anda her şeyin kontrol altında olduğunu söyleyen Torun, “Gerekli her türlü tedavi uygulanıyor ve tedavisi de iyiye gidiyor. İki gün öncesine göre şimdi çok daha iyi. Görüştüğümüz bütün doktorlarımız acilden, yoğun bakımdan tüm doktorlarımıza kadar sürecin iyiye gittiğine doğru ifadede bulundular. Zannediyorum, inşallah en kısa sürede atlatacak" dedi.

Birkaç gün önce yoğun bakıma alınmasının sanki kafalarda olağanüstü bir durum oldu şeklinde ifade edildiğini belirten Torun, “Ama o bir tedbir amaçlıydı. Daha güvenli bir ortamda bulunması üzerine yapıldı. Şu anda her şey kontrol altında. İki gün öncesine göre de oldukça iyi. Her şey daha da iyiye gidiyor. O yüzden inanıyoruz ki en kısa sürede iyileşecek ve tekrar Antalya'mıza hizmet vermeye devam edecek" diye konuştu.

Spekülasyonlarla ilgili de konuşan Torun, “Hiçbiri doğru değil, sayın başkanımızın sağlığı üzerinden yapılan spekülasyonlar son derece yanlış, ahlaksızca da bir davranış. Sayın başkanımız şu anda kontrol altında, her şey iyiye gidiyor. Biz de şimdi girince moral bulduk, çok mutlu olduk. Daha önce gelmeden de belli bilgileri de alıyorduk ama burada doktorların ağzından birinci ağızdan da bilgi alınca çok daha mutlu olduk" dedi.

HER GÜN 12.00'DE AÇIKLAMA

Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi basın biriminden her gün saat 12.00'de açıklama yapılacağını dile getiren Torun, Antalyalılara şu çağrıda bulundu:

“Hastanemizin yetkililerinden alınan bilgiler doğrultusunda direkt aktarılacak. Onun dışında hiçbir ifadeye, hiçbir cümleye, hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini, Antalyalı hemşehrilerimizin hiçbir şekilde itibar etmemesini özellikle rica ediyorum. Hassas bir süreç geçiriyoruz. Sayın başkanımız şu an tedavi altında. Elbette ki Antalyalının çok yakın ilgi ve sevgisini gören belediye başkanımız, herkes merak ediyor, herkes kulaktan kulağa gidiyor. Farklı yorumlar yapılıyor. Bu da kamuoyu nezdinde bir algıya yol açıyor. O yüzden bundan sonra hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini, sadece Antalya Büyükşehir Belediyemizin basın bürosunun her gün saat 12.00'de yaptığı açıklamaya itibar edilmesini tekrar rica ediyorum."

REKTÖR ÖZKAN, CHP HEYETİYLE GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile görüştü. Rektör Özkan, kendisini ziyaret eden heyete geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başkan Böcek'in sağlık durumuyla yakından ilgilendiklerini ve alanında uzman doktorlarla birlikte tedavi için gereken bütün imkânların seferber edildiğini belirtti.

Görüşmede Seyit Torun'un yanı sıra, CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, Çetin Osman Budak, Burdur Milletvekili ve TBMM CHP İdari Amiri Mehmet Göker, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar da hazır bulundu.

CHP GENEL BASKAN YARDIMCISI SEYIT TORUN VE BERABERINDEKI HEYET, KORONAVIRUS NEDENIYLE YOGUN BAKIMDA TEDAVISI DEVAM EDEN ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'IN SAGLIK DURUMUYLA ILGILI, AKDENIZ UNIVERSITESI REKTORU PROF. DR. OZLENEN OZKAN ILE GORUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

 
Askerden dönen Latif, kazada öldü
 
Yanan ormandaki kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 10 Eylül 2020 Perşembe 13:02

Doğru olan bu,süreç doğru yönetilmedi,her gün açıklama yapılmalı,kamuoyu doğru bilgilendirilmeli yoksa sosyal medya da bir sürü ipe sapa gelmez bilgiler havada uçuşuyor.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ateş Kara: Koronavirüs aşısında biraz daha zamana ihtiyacımız var
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Türkiye'de ...
Doktor vekile göre, gerçek koronavirüs rakamları
CHP Ordu Milletvekili ve İç Hastalıklar Uzmanı Mustafa Adıgüzel, Türkiye'de ...
Sinüslerinden 11 kurtçuk çıktı
ANTALYA’da kuru öksürük, burun akıntısı ve ses kısıklığı şikayetleriyle ...
 
Derya ile bebeği, 15 gün sonra taburcu olacak
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde, 9 yıl önce dünyanın başarılı ...
Korona test sonucunu alamadan hayatını kaybetti
ANTALYA'da sabah koronavirüs testi yaptıran Halil Cengiz (40), akşam arkadaşı ...
Koronavirüsten bugün 52 kişiyi kaybettik
Sağlık Bakanı Koca: Bugün 110.000’den fazla test yapıldı ve 1.761 yeni ...
 
Koronavirüsü yenen Büşra hemşire, mücadeleye geri döndü
AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi pandemi servisinde çalışan hemşire Büşra ...
Katarlı kadınlar Türk doktorunu mercek altına aldı
Estetik Cerrah Prof. Dr. Ömer R. Özerdem, eğitimi ve tecrübesiyle ünü ...
Prof. Dr. Ceyhan: Pandemide 12 çocuk hayatını kaybetti
HACETTEPE Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
H.O.P
H.O.P
Saray değil yavrusu...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva