Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
19 Ocak 2016 Salı - 13:32

CHP'li Sapan'a mektup var

ANTALYA'da CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, eski milletvekili Yıldıray Sapan'la birlikte 3 kişi hakkında sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalar dolayısıyla disiplin süreci başlattı.

CHP li Sapan a mektup var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da CHP'nin 26 Aralık'ta gerçekleştirdiği kongrenin ardından twitter üzerinden kongrede il başkanlığına seçilen Semih Esen ve Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal'ı hedef alan açıklamalar yapan eski milletvekili ve 26 Aralık kongresinin başkan adayı Yıldıray Sapan hakkında disiplin süreci başladı.

Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, Sapan'la birlikte CHP üyesi Alican Karakuş ve Şenol Taşkent'in sosyal medya paylaşımları ve yaptıkları yorumlar hakkında açıklama istediklerini belirtti. İlçe başkanlığı olarak, söz konusu isimlerin yapacakları açıklamaya istinaden Disiplin Kurulu'na sevk için İl Başkanlığı'na talepte bulunabileceklerini aktaran Kumbul, “Şu an için söz konusu isimlerin açıklamalarını bekliyoruz" dedi.

Eski milletvekili Sapan ise Muratpaşa İlçe Başkanlığı mühürlü bir zarfın birkaç gün önce kendisine ulaştığını belirterek, “İçinde ne var bilmiyorum. Zarfı kabul etmedim, iade ettim" dedi. Hakkında başlatılan süreçle ilgili bilgisi olmadığını aktaran Sapan, “O zarfın içinde benden açıklama talebi mi vardı, yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. Ancak şunun altını çizmek gerekiyor. Muratpaşa İlçe Başkanlığı beni disipline göndermek istiyorsa garip bir durumla karşı karşıyayız. Benim İl Disiplin Kurulu'na sevkimi isteyen Muratpaşa İlçe Başkanı Kumbul'un babası Mustafa Kumbul o kurulun üyesi. Bunun yorumunu CHP'liler yapacaktır" diye konuştu. Sapan, il kongresinde CHP'li başkan Uysal'ı delege üzerinde baskı kurmakla, desteklediği adaya oy vermemesi durumunda işten atmakla tehdit ettiğini savundu.

Kongre salonunda Ümit Uysal'ın kürsüye gelmesiyle salonda olaylar çıkmıştı. Sapan, kongrenin ardından Muratpaşa'da bozuk yolları, kaldırımları, çöp yığınları ve molozları fotoğraflayarak CHP'li başkanı eleştirmişti.

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -

 

 
PM'deki 3'ncü Antalyalı
 
Sahte diplomalı öğretmen
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alican KARAKUŞ 31 Ocak 2016 Pazar 19:15

Chp Muratpasa ilçe başkanlığı ve tüm yönetim kafayı sıyırmıştır. Benim yüzüme seni disipline vermedik diyorlar ama tüm yerel basında ve ulusal basında görüyorum ki ihraç talebi ile sevk ettiklerini beyan ediyorlar. Bu kişiler o makamda oturamaz. Ben halen diyorum demokrasi olan yerde makamlarda sıra ile aile oturamaz. Buradan oğul Kumbul gönderecek ilde baba Kumbul onaylayacak. Bu halhalkı basit görmektir. Bizler fikir üreten emek veren sokakta dürüst çalışma yapan parti üyeleriyiz. Bizler partililerimizi satmadık. Bizlerin ve kamuoyunun haberi olmadan bu işlerin yapılması doğru değildir. Alican KARAKUŞ tek başına gönderilebilir. Bunda sorun yok. Ama bizim gibi başarılı partililerin uzaklaştırmasının altında gizli saklı sebeplerden şüphe duymaktayım. Büyükşehir gibi Muratpaşa da elimizden giderse dizimizimi döveceğiz. Sayın chp üyeleri ve seçmenleri.

Yorumu oyla      3      3  
chp muratpasa uyesi 20 Ocak 2016 Çarşamba 21:44

Konunun: merkez ilce baskani,kurultay delegesi,il baskan yardimcisi,buyuksehir belediyesinde genel mudur,milletvekili ve bir cirpida aklima gelenlerin haricinde de gorevlere seçilmiş Yildiray Sapan olmasini bir yana birakarak oncelikle duzeltilmesi gereken yanlislar var. Antalya nin 19 ilcesi arasinda Sn.Sapan dan sikayeti olan tek kisi muratpasa ilce baskani.arkasinda da suanki muratpasa belediye bşk umit uysal var. Kim bunlar ? Ikiside Onceki il bşk ve suanki mv,siyasete girer girmez karisi tarafindan boşanan,şoforü şaibeli sekilde İNTIHAR eden ,manavgatin has cocuguyum diye mikro milliyetcilikle önsecim kazanmaya çalisan;Ama girdigi her secimde Manavgatta Akp yi 1.çikaran, adı hep rüşvetle,rant iddialariyla anilan Devrim Kök ün adamları. Muratpasa ilce baskani Ahmet Kumbul un Sn.Sapan i sikayet ettigi yer ise : daha 25 gun once,Yildiray Sapan ile girdigi il baskanligi yarisini her turlu şikeyle kazandigi mâlum olan Semih Esen. Yani Y.Sapan ın halkin hakkini hem mahkemede,hem TBMM de aradigi ,hemde twitterda surekli gundeme getirdigi,Milletin cinsel organina koyariz diyen Clk Mehmet Cengiz in resmî AVUKATI. Onunda iplerinin Umit uysal in elinde oldugu ;19 ilce den sadece umit uysal in onunla elele yumruk havaya kaldirmasiyla fotografli. Semih Esen in Chp Antalya il disiplin kurulu uyeleri arasinda yine bir Bay Kumbul var o da en başa dönersek Y.Sapan ı disipline vermek icin resmî islemlerin ilk zarfı atan Ahmet Kumbul un BABASI. ne guzel dunya degil mi Antalyalilar ve Chp liler. Kumbul oglan Baba Kumbul a sikayet ediyor. Baba tarafsiz olabilir mi ? = umit uysal semih esen ahmet kumbul devrim kök mustafa akaydin ...hepsinin yolu CLK ya=AKP YE çıkıyor. Bu adamlar: Allah 1 dese ,acaba 2 mi lan ? Diye şüpheyle yaklasmak icap eder. Akp ahtapot gibi heryeri sardikca sarmis. Devrimci halkci milliyetci inkılapçi laik chp taammuden öldurulmuş,yerine bu Chp giyimli canavar konmuş.

Yorumu oyla      6      3  
Chp 20 Ocak 2016 Çarşamba 13:29

Parti bunların elinde oyuncak olmuş.Allah partilileri bunlardan korusun.

Yorumu oyla      10      3  
kUMLUCALI 19 Ocak 2016 Salı 23:56

Ümit uysal ve Devrim kök. Artık devir onların devri. Devrin sarıgülün İstanbul desteğiile parti yönetimine girdi. Yakında genel başkan olur.İstanbul avm dolar

Yorumu oyla      13      4  
feride ataman 19 Ocak 2016 Salı 23:28

Seninleyiz sn sapan. Y chpliler senden isteyeceklerine umit uysal dan istesinler aciklamayi ne ayak bu fotograflar bu yollar diye.

Yorumu oyla      13      4  
Reşit Muratpaşalı 19 Ocak 2016 Salı 23:13

Umut uysal partiyi çocuk oyuncağına çevirdi..Ahmet kumbul bir tv proğramında Muratpaşa icraatlarını anlatıp-belediyecilik yapmaya çalışıyor.Umut uysal liseleri dolaşıyor gençlere masal anlatıyor..Umut uysal Muratpaşa belediyesini 50 milyon kredi(50 trilyon eski parayla) borçlanması yaptın..Muratpaşaya ne hangi farklı hizmeti verdin?.Muratpaşada farklı ses getiren bir hizmetin olsun..Yıldıray sapanı senin adamlarının disipline vermeleri size yakışırda,Chp ye yakışmaz..Chp senin özel partin değil umut uysal.ilçe başkanı ortada hakaret içeren,partiyi küçük düşüren birilerini arıyorsa,Chp oylarını yükseltemeyen başta kendisi etrafına baksın.. Birde umut uysala yakın destek veren milletvekilinin hemen yakınına baksın.. Ayrıca babasının il disiplin kurulunda olması hiç de etik değil..Partiyi aile boyu işgal etmişler sanki..

Yorumu oyla      13      4  
Partili 19 Ocak 2016 Salı 18:20

3 sene sonra Muratpaşa belediyesi akp nin olduğu Zaman anlarlar partilileri küstürmeyi alayı işten atılacak olan garibanlara olacak..Yıldıray Sapan yalnız değildir

Yorumu oyla      15      4  
19 Ocak 2016 Salı 17:56

Ahmet kumbul böyle olaylara girmemeli.Tarafsız bir başkan olmalı.

Yorumu oyla      14      4  
kumbul işte ya 19 Ocak 2016 Salı 16:55

bir omurgasızda asat da var. ne oldukları belli değil.chp mi akp mi mhp

Yorumu oyla      15      4  
y.e 19 Ocak 2016 Salı 16:30

Partiyi dusurdugun duruma bak ahmet baskan umit uysala yaranmak icin eski milletvekilini disipline sevkini istiyorsun hemde babana havale ediyosun.evde olsa anlarim babana sikayet edebilirsin Ama bu partide babanizin degil syn baskan.Sen umiti ve clk nin avukatini birakma yarin oburgun yanliz kalirsin...

Yorumu oyla      14      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PM'deki 3'ncü Antalyalı
CHP Büyük Kurultay'ında genel başkanlık seçiminden sonra pazar günü yapılan ...
Yeni bir kurultay görünüyor
Hürriyet Yazarı Yalçın Bayer, CHP Kurultayı'nı izledi ve tüm gelişmeleri ...
Kılıçdaroğlu'nun listesi fena çizik yedi
35. CHP Olağan Kurultayında seçim sonuçları belli oldu. Genel Başkan ...
 
Genel başkan tamam gözler PM'de
CHP Kurultayının ilk gününde, dün Genel Başkan belirlendi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Türel muhalefete yüklendi
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, partisinin mahalle ...
AK Parti Antalya kampa giriyor
AK Parti Antalya İl Başkanlığı, hafta sonu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ...
 
Kılıçdaroğlu: AKP - HDP pazarlık yapıyor
Kılıçdaroğlu: "AKP kanadından HDP ile yakın temasa geçildiğini biliyoruz."
CHP'de kontenjana sınırlama geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, perşembe günü il başkanlarıyla görüşecek ...
CHP'den ihracı istendi
Eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva