'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
5 Temmuz 2012 Perşembe - 17:14

CHP'li vekilden Türel'e tweet cevabı

CHP Antalya Milletvekili Dr. Arif Bulut, Meclis'te yaptığı bir konuşmada Sağlık Bakanı için sarfettiği sözleri attığı tweetlerle eleştiren AKP Antalya Milletvekili Menderes Türel'e cevap verdi. İşte Bulut'un açıklaması:

CHP li vekilden Türel e tweet cevabı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ OP. DR. ARİF BULUT’UN AKP. ANTALYA MİLLETVEKİLİ MENDERES TÜREL’İN BİLMEDİĞİ KONULARDA ATTIĞI TWEET’E CEVAP!!!
Sayın Türel’in bu konuda yorum yapabilmesi için Kürtaj konusunda söylenenleri ve evet oyu vermiş olduğu sezaryenle ilgili yasayı anlayabilmiş olması gerekir.
Basitçe anlatacak olursak, bu iki konuda Sağlık Bakanlığının yaklaşımı bademcik ameliyatını anal yoldan yapmaya çalışmak gibidir. Bu yaklaşım hem hastayı öldürür hem de ameliyat yapılamaz. 2002 yılında Türkiye’ de sezaryen oranı %21 di. Bu sağlık Bakanının bizzat yanlış uygulamaları sonucunda bugün % 48’ e ulaşmıştır. En önemli sebebi performans uygulamalarıdır.
Sn. Bakan kendi başarısızlıklarını örtmek için sezaryen oranını yasa ile azaltmaya çalışmakta, böylece eski yanlışlarına yenilerini eklemektedir.
Sn. Türel’ de hiç anlamadığı konularda yorum yapmakta, tweet atmaktadır.
 Sn. Türel eğer cevap verebiliyorsa şu sorulara cevap versin!
Ben Başhekimken o Antalya Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Ben Araştırma hastanesini, Diş hastanesini ve Aşır Aksu Hastanesini yaparken Belediye başkanı olarak buralara kaç defa gelmiş? Hangi yardımı yapmış? Ne katkı koymuştur?
Araştırma Hastanesi o dönem için Antalya’ nın en büyük yatırımıdır. Türel; Bayramlar da hasta ziyareti yapmış mı? Hastalara dağıtılmak üzere çikolata ya da çiçek göndermiş mi? Antalya’ nın Sağlık konusun da aldığı hizmetlere en ufak bir katkısı var mıdır?

Bunlara cevap versin. Sonra da laf değil, icraat yapsın.

HABERİN ÖNCESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 
Antalya’da çanta ve boru, bomba paniği yaşattı
 
Bot alabora oldu; Alman turist kayıp
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Azarlanan İl Başkanı 15 Temmuz 2012 Pazar 16:44

Siz Genel Başkan OLSAYDINIZ VE BUNLARI BİLSEYDİNİZ NE YAPARDINIZ?:Antalya eski il başkanı Ümit Uysal ve şimdiki il Başkanı Devrim Kökün geçmişte Sarıgülün partisini desteklediklerini,iştişare içinde olduklarını herkes Antalyada bilir.Bunu Antalyada bir partiliye açıp telefonla sorarsanız öğrenirsiniz.Aksini iddia edenler kime sorsanız bu durumu gerçek partililerden öğrenirsiniz.Şimdi Ümit Uysalın adı parti meclisi için geçiyormuş da filan."Ümit Uysal nasıl parti meclisini hakeden birisi oluyor,efsane oluyor ben anlamıyorum.Anlayan varsa açıklasın.Ümit Uysalın parti meclisine gönderilmesi Sarıgülün desteklenmesi demektir.Kemal Bey, sarıgülcü birini parti meclisine koymaz.Çünkü ilk fırsatta hem Devrim Kök,hem Ümit Uysal Kemal Kılıçdaroğlunu hançerleyecektir.Zaten Deniz Beyi karşılamadığı için Devrim Kökü azarlaması;Devrim Kökün Ona karşı tutumunu çoktan netleştirmiştir. Genel Merkez, CHP çizgisinden sapma noktasında geçmişte yapılan zikzagları görmezden gelmeyip PARTİ MECLİSİNDE isim tesbiti yaparken gereğini yapacağına inanıyoruz.Antalya CHP tabanı bu zigzagları görmezden geldi ama,Kemal Bey yutmaz bu zigzagları.Bizler de "Kemal Bey bunları görür ,bilir,gereğini de yapar" diye düşünüyoruz,gönül rahatlığı içerisindeyiz.Ümit Uysal Deniz Baykala saygısızlık derecesinde uygulatma yaptırdı Devrim Köke.Devrim Kök bu yanlışlara tek başına karar vermedi.Yok İl binasından Deniz Baykalın resimini indirtmeler yok havalanında karşılatmamalar.Bu arkadaşlar koca Genel Başkanı madara etmeye çalışıyorlar ama güçleri yetmezler,kamuyoyunda da partimizi rezil rüsva ettiklerinin farkında değiller.Kemal Bey de herkesin önünde fırçasını attığını röportajlarında söylüyor.15.7 tarihli gercekgundem.com daki ropörtaj bölümüne bakınız Kemal Bey Türkiyeye ne diyor.Devrim Kök, Genel Başkan tarafından azarlanmış bir il başkanı olarak siyasi tarihte yer aldı,başlamadan bitirdi kendisini.İtibarı çocuk nezdinde değer görüyor artık Genel Merkezde.Peki Kendilerini aşamayandan ülkeye ,partiye mi hayır gelecek.Bu Deniz Beye karşı fikirler sadece İl Başkanı Devrim Kök ün fikri değil.Ümit Uysalın da payı büyük.Deniz Baykalı incitenler, Ona saygısızlık yapanlar bütünleştirici olamazlar,Antalya CHP yi temsil edemezler,partimizi toparlayamazlar.Biz bunu böyle biliriz.Genel merkezin de gereğini yapacağına inanıyoruz.CHPli Sade Üye

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal geldi, yeni yönetim karşılamada yoktu
Başbakan bunu hergün çiziyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasına dik olarak bakıldığında Karadenizli ...
Sapan'a Bakan Şahin'den cevap geldi
CHP Antalya Milletvektili Yıldıray Sapan, sınır değişikliği konusunda ...
 
CHP'li olmak çok zor
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ...
Yakıştı mı bu şimdi beyler ?
Topluma örnek olması gereken milletvekillerinin ağzından çıkan yüz kızartıcı ...
Demirel darbenin failini açıkladı
Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu’na ...
 
İşte CHP'nin resmi kurultay delege listesi
CHP’de 17-18 Temmuz’da Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak 34.Olağan ...
Uğur Dündar CHP PM üyeliği için ne dedi?
Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, bugün Vatan ve Akşam gazetelerinde ...
Menderes Türel'den EXPO 2016 cevabı
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva