Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
4 Haziran 2022 Cumartesi - 19:10

CHP lideri ne diyor, Böcek yönetimindeki büyükşehir ne yapıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘Suya zam mı yaptınız?’ diye soran bir vatandaşa, CHP Lideri ve parti yöneticilerinin sürekli eleştirdikleri bir kelime ile cevap verdi;  “Güncelleme yaptık”...

CHP lideri ne diyor, Böcek yönetimindeki büyükşehir ne yapıyor?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya’da bir ASAT abonesi, twitter hesabından Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek şunu sordu:

“Sevgili @ANTALYABB farkında olmadan suya zam yapmış olabilirmisiniz ? Geçen ay ile aynı su miktarı harcamış olmama rağmen farklı tutar da fatura geldi de..”

ZAM YAPMAMIŞ GÜNCELLEMİŞLER

Büyükşehir ise abonenin bu sorusuna şu cevabı verdi:

“Merhabalar; Su fiyatları 2019 Yılında alınan meclis kararı gereğince TÜİK Resmi verilerine göre belirlenen "Üretici Fiyat Endeksi" doğrultusunda aylık olarak güncellenmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.”

KILIÇDAROĞLU BU KELİMEYE ÇOK KIZMIŞTI

CHP’li büyükşehir belediyesi her ay otomatik olarak yaptıkları ‘Zam’ma ‘Zam’ yerine ‘Güncelleme’ derken, bu kelimeye en sert tepki, bir dönem CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gelmişti. Kılıçdaroğlu, zamlara ‘Güncelleme’ diyen Ak Partili yöneticiler ile medyasını şu sözlerle eleştirmişti:

“Şimdi zammın adını da değiştirdiler. Ne diyorlar, güncelleme diyorlar. Sanki adamlar internet sitesini değiştiriyorlar. Olacak şey değil. Fiyatları güncelliyorlarmış, zam lafını ağızlarına almaktan korkuyorlar.”

 
Akdeniz dünyanın en yeşil üniversiteleri arasında 39'uncu...
 
Burdur'da sel felakati
YORUMLAR
Toplam 34 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 6 Haziran 2022 Pazartesi 06:31

65 yaş üstü en azından % 50 ücret ödesin,yaşı gereği zaten ihtiyaçları azalıyor,bir zahmet ulaşım ücretini de ödesin,sırf bedava diye otobüse binip akşama kadar gezenler olduğu söyleniyor.Ayrıca Antalya'da çok fazla emekli olması nedeniyle bu alınan karar gözden geçirilerek acilen % 50 ücret konulmalıdır,zaten mazot olmuş 26 Tl,yakında 30 Tl,olur,o nedenle biletler asgari ücretin 4253 Tl olduğu bir yerde tam bilet çok pahalı hale geldi.Gelelim suya su ise gerçekten çok pahalı,Antalya sıcak memleket o nedenle su ihtiyaçı çok gidiyor,en azından 15 tona kadar ucuz tarife üstü pahalı olmalı,elektriğe gelince o zaten facia,ne zamanki özelleştirdiler şimdi acı acı faturalar geliyor.

Yorumu oyla      0      0  
Gerçekçi 6 Haziran 2022 Pazartesi 00:15

Asatda zor iş yapan ilçelerde evlerine bile gidemeyen arıtma da çalışanlara selam olsun, çalışmayanlari asata doldurup çalisani her daim ezenlere, 40 yaşına geldikten sonra hiçbir iş yapmayan aileden zengin daimi işcilere, sahtekarlığıni bilip onu görevden alamayan daire başkanlarına, hakkı olmayıp bişey bilmeyen torpilli müdürlere, hem CHP''li hem AKP''li olan müdürlüğünü koruyan onurlu karakterli insanlara selam olsun, iş yavaslatip her suçu belediye başkanına atanlara, saatlerce dedikodu yapıp her işi bilip hiçbir iş yapmayanlara, kurumu zarara uğrattıp herkesin pis işini bilip bana bişey olmaz diyenlere, maaşıni 20 bin yapmak için 5000 maaş alanları kullananlara selam olsun, selam olsun 30 odalı kurumda sadece 2 odanın çalıştığı ve daire başkanının rahatsız olmadığı çalismayani koruyan kollayan yöneticiye selam olsun, kendisi olmayınca işlerin yapilmayacagini düşünenlere selam olsun, en önemsiz işi çok önemli gibi gösterenlere, herşeyi kanunlara yönetmeliklere uygun yaptığını savunup hiçbirseyi yasal yapmayanlara selam olsun, sağlıksız şartlarda personeli çalışmaya zorlayanlara selam olsun, ise gelmeden maaş alanlara goz yumanlara, pis siyasi ilişkilerinden övgüyle bahsedenlere selam olsun. Devletin malina sahip çıkamayan, demirbaşların bile umursamayan israfcilara selam olsun, selam olsun doğruları dile getirenlere, selam olsun birbirini sevmeyip saygı duymayıp seviyor gibi görünen ekibi olmayan halısahaci idarecilere, yönetici olmayıp idareci olduğunuz için böyleyiz

Yorumu oyla      0      0  
Ya sivrisinek 5 Haziran 2022 Pazar 23:45

Sivrinekten başımız döndü. Menderes Türel zamanında bir ekip vardı Konyaaltı nda, Nisan ayında sazliklara girerler mücadele ederlerdi, şimdi birkere geçti ilaç arabası, molla Yusuf mahallesi nde uyuyamıyorum sinekten. Çocuklar perişan, gerçekten kötüye gidiyor, maaş artışı bekleyenler vicdanlı çalışın lütfen, uş yavaslatiyorsunuz, menderes Türeli yiyenler bugün yine böceği yiyor. Ne için koltuk ve taninmislik için.

Yorumu oyla      0      0  
Asat kapatilsin gereksiz kurum 5 Haziran 2022 Pazar 22:53

Ozellestir geç.

Yorumu oyla      0      0  
Antalyali 5 Haziran 2022 Pazar 22:27

Antalya ucuz. Yarın trafiğe çikin arabalara bakın, içinde 1 kişi. Tepki verin kardesim, ağlayanlar gezip tozuyor, eleştirenler hep zengin, mazot 30 lira olacak ama hep bir ay öncesine göre satış rekoru kıracak, adam zam istiyormuş 12,13 bin alıyorsun asgari ücret nekadar, otobüsle gel oda pahalı diyorsun, alıştın tabi lux yaşamaya, lux tabi. asgar ucretle araba nasıl alınır tüm dünyaya öğret bunu Türkiyem. 65 yaş üstü ne olur otur evinde ya, en azından sabah erken çikma dışarı, su ucuz gerçekten ucuz, ulaşım ucuz, Antalya ucuz olmasa bukadar emekli nasıl yasiyacak. 250 lira elektrik geldi, 200 lira su. İşte bu saçma, saçma olan Antalyada elektrik su parası dan az olmaya başlayacak

Yorumu oyla      0      0  
Su ucuz 5 Haziran 2022 Pazar 20:07

Enflasyon a kim bagladiysa çok mantıklı. Bahçe sulayanlara pahalı olmalı, 5 metreküp ve altı bedava, üstü 10 metreküpe kadar 5 lira, 10 metreküp üstü 25 lira olmali. Düzenleme yapılabilir,dairede oturan hiçbir aile 15 metrekupten fazla kullanamaz, kullanmamalı, mümkün değil.

Yorumu oyla      0      0  
Asat ameleler 5 Haziran 2022 Pazar 18:35

Su parası yüksek değil, maaşlar düşük.

Yorumu oyla      0      0  
Ozan 5 Haziran 2022 Pazar 18:30

Vallahi billahi ben Menderes beye vermiştim oyumu bu adam kazandığı zaman biliyordum böyle olacağını yazıklar olsun ancak millete zulüm etsinler kendileri keyfi yerinde nasıl olsa

Yorumu oyla      0      0  
Amanya 5 Haziran 2022 Pazar 17:57

Görende bişey var sanacak, nekadar olsun su fiyatı. Bir litre su markette 5 lira, 4 kişilik bir aileye 150 lira su geliyor, madem ödeyemeyeceksiniz biz zahmet köyünüze alalım sizi, ben Antalya''nın pahalı olması gerektiğini düşünüyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Antalyalı 5 Haziran 2022 Pazar 17:44

Artık yeni, genç, eğitimli ve eser bırakmak için çalışacak siyasetçilere ihtiyaç var. Antalya’nın başarısız ve geleceği görmeyen eski model siyasetçiler ile kaybedecek zamanı kalmadı. Nüfus artıyor, yollar yetersiz, toplu ulaşım plansız ve zayıf, yeşil alan kalmadı ve olanı da bakımsız. Şehrin 5,10, 20 yıllık gelecek planlamaları yapılıp şimdiden çalışılmaya başlanmalı. Kaybetmeden şehre sahip çıkılmalı.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da uyuşturucuya izin yok
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen bir eve yapılan baskında polis ...
Jandarma ve öğrenciler sahilde çevre temizliği yaptı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde jandarma ekipleri ve öğrenciler Adrasan ...
Manavgat'ta eğlence mekanları denetlendi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki turizm bölgelerindeki eğlence mekanları ...
 
Kırcami'de büyük değişime doğru
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami imar planlaması çerçevesinde, ...
Demreliler kan verdi
KIZILAY Antalya Kan Merkezi ekibi Antalya'nın Demre İlçesi'nde dört gün ...
Özel sporcular ödüllendirildi
MERSİN'de okul sporları kapsamında düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Birinciliği ...
 
Antalya Akra Caz Festivali, Igor Butman'la başladı
CAZ müziğin ünlü isimlerini sanatseverlerle buluşturan Antalya Akra Caz ...
Antalya'da öğretmenlik yapan Dinç, Erbaş'ın yardımcısı oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda bir ...
'Para üstü verilmeyen 1 kuruştan 10 bin lira tazminat alabilirsiniz'
TÜKETİCİLER Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, alışverişte 1, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva