Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
13 Nisan 2021 Salı - 12:43

CHP'lilerden bu ikiliye; 'Bir gider, bin geliriz'

CHP ANTALYA İl Başkanı Nusret Bayar'ın, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla görevden alınmasının ardından yönetim kurulu üyeleri sosyal medya hesaplarından 'Bir gider bin geliriz' yazan paylaşımlar yaptı.

CHP lilerden bu ikiliye;  Bir gider, bin geliriz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bayar'ın görevden alındığı MYK toplantısı ile aynı saatlerde de Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yönettiği meclis toplantısında “Biz ölüm döşeğindeyken, zaman zaman haksızlığa da uğradık" demesi dikkat çekti.

CHP'nin dün toplanan MYK toplantısında yapılan değerlendirmeler sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya İl Başkanı ve yönetiminin görevden alınmasını teklif etmiş ve yapılan 1 saatlik görüşme sonrasında Bayar'ın görevden alınmasına karar verilmişti. Kararın ardından ise İl Yönetim Kurulu üyeleri arasından yeni bir başkan seçilmesi bekleniyor.

CHP ANTALYA IL BASKANI NUSRET BAYAR (FOTODAKI), MERKEZ YONETIM KURULU (MYK) KARARIYLA GOREVDEN ALINDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Nusret Bayar

Bayar'ın görevden alınma kararının ardından il yöneticilerinden bazıları sosyal medya hesaplarından dikkat çeken birer paylaşımda bulundu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

CHP ANTALYA IL BASKANI NUSRET BAYAR'IN, MERKEZ YONETIM KURULU (MYK) KARARIYLA GOREVDEN ALINMASININ ARDINDAN YONETIM KURULU UYELERI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN 'BIR GIDER BIN GELIRIZ' YAZAN PAYLASIMLAR YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

“Cumhuriyet Halk Partisi bize onurlu bir görev verdi. Biz bu görevi ilkelerimizle irademizle son güne kadar taşıyacağız. İnanın. Ekilir ekin geliriz, ezilir un geliriz, bir gider bin geliriz. Biz örgütüz."

İLÇE BAŞKANINDAN TEPKİ

Bayar'ın görevden alınmasına CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şahin, "Seçimle gelen seçimle gitmelidir" ifadelerine yer verdi. Şahin'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“İl Başkanımızın görevden alınması, parti içi demokrasi açısından bizleri son derece üzmüştür. Koşullara ve konjonktüre bağlı kalmadan her zaman savunduğumuz temel bir ilke vardır; Seçimle gelen seçimle gitmelidir. Örgütün iradesine saygı gereği bu temel ilkeyi hep savunacağız ve partimizi iktidara taşımak için dün olduğu gibi bugün de yarın da hiçbir kişisel çıkar gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, belli başlı hiziplerin değil, halkın partisidir. Halkın iktidarını kurmak için mücadelemiz sürüyor, sürecek."

BÖCEK'İN ZİYARETİ SONRASI GÖREVDEN ALINDI

Görevden almanın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in geçen hafta Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinin ardından gerçekleşmesi dikkati çekti. Başkan Böcek, yaklaşık 4 aylık koronavirüs tedavisinin ardından göreve geçen aralık ayında başladığında, Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Hüseyin Karakuş'u görevden alıp uzman olarak atamış, bu atamayı eleştiren CHP İl Başkanı Nusret Bayar ise "Daha göreve gelir gelmez böyle bir atama şık olmamıştır. Sonuçta başkanın tasarrufundadır ama örgütlerin tepkileri var" açıklamasını yapmıştı.

BÖCEK'TEN MANİDAR AÇIKLAMA

Bayar'ın görevden alınma kararının tartışıldığı MYK toplantısıyla aynı saatlerde, 251 gün sonra ilk meclis toplantısına katılarak meclisi yöneten Muhittin Böcek'in toplantıdaki konuşmasında ise “Biz ölüm döşeğindeyken, zaman zaman haksızlığa da uğradık. Ancak hiç geçmişle hesabımız, kitabımız yoktur" demesi dikkat çekti.

CHP ANTALYA IL BASKANI NUSRET BAYAR'IN, MERKEZ YONETIM KURULU (MYK) KARARIYLA GOREVDEN ALINDI. GOREVDEN ALMANIN, ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'IN GECEN HAFTA GENEL BASKAN KILICDAROGLU'NU ZIYARETININ ARDINDAN GERCEKLESMESI DIKKATI CEKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)


Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) -

 
Acil Çağrı Merkezi'ne haber verip, intihar etti
 
İlaç kattığı menemenle uyutup, 1 kilo altını çaldı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
chpliler 14 Nisan 2021 Çarşamba 13:24

chp kapatılmalıdır. dhkpc,nin hdp nin birde sayın böcek gibi ne olduğu belli(siyasi görüşü) olmayanların partisi olmuştur.

Yorumu oyla      0      0  
Ali 14 Nisan 2021 Çarşamba 10:05

Toplara saygı gösteren kemo, çevresinde sıkıntı olmaya başladı, hani demokrasi vardı saygı vardı sizde, maalesef tam tersi paçalarından rezillik akıyor

Yorumu oyla      0      0  
He he 13 Nisan 2021 Salı 22:44

Bizde yedik senin geçmişle hesabın yokmusmus

Yorumu oyla      0      0  
taş 13 Nisan 2021 Salı 18:34

Mesele çap meselesi,bakın şu olan bitenlere memleket adına davranış var mı.Hepside gelecekteki siyasi pozisyonuna göre tavır alıyor.Hepside istiyor ki benim adamım olsun yoksa bakmayın siz hak hukuk dediklerine Antalya'daki siyasilerin çoğunluğu çapsız şeytan.Kim seçilirse daha ilk günden karşılarındalar,Ankara ne yapsın herhalde Antalya'dan bıkmışlardır.Ülkede ne kadar hizip varsa burada toplanmış.Şeytanınız bol olsun.Şöyle bir bakın hepsi birbirinden kurnaz ilkbahar tilkisi gibi.

Yorumu oyla      0      0  
Böcek 13 Nisan 2021 Salı 15:51

Sağlık raporu var mi

Yorumu oyla      0      0  
Kalk ve yola düş.... 13 Nisan 2021 Salı 14:55

Doktorların Hastalık mutlaka iz bırakıyor dedıklerı... pandemı oncesı Boyle degıldı...yazık oluyor Antalya''ya...emınım kısa surede kusler barısır. Aklın yolu bır.

Yorumu oyla      0      0  
Bilal 13 Nisan 2021 Salı 14:07

Sayın başkan hastanede hayatta kalma mücadelesi verirken yapılanlar ayıptan da öte bi şeydi ama demokrasiyi savunan parti yönetimine de bu yakışmamıştır, büyük yanlış küçük yanlışla düzeltilmesi yoluna gidilmiş tabiki halk nezdinde partiye güven bağlamında birde şu ortamda erozyona uğramıştır . Seçimlerde propagandası yapılarak eksi puan olarak karşınıza çıkacağını da hesaba katmışsınızdır. Önce kendi içinizde demokrat olun tutarlı olun ayak oyunlarından vazgeçin. Bu kafayla %20 lere hep takılırsınız genel seçimlerde yine hava alırsınız . Ülke insanının partiye olan güvenini kişisel hesaplarınızı kurban etmeye hakkınız yok, hepiniz çekin gidin yoksa bu kafayla bi dahaki genel seçimlerde gitmek zorunda kalacaksınız adam gibi muhalefet yapsaydınız hala %20 lerde değilde iki katına çıkardınız . AKP ülkeyi 20 yıldır yönetiyor ve ülkenin durumu ortada siz hala AKP oyunun ancak şu ortamda bile yarısından biraz fazlasınız ben olsam utancımdan insan içine çıkamam bu sözüm siyasi anlamdadır. Yazıklar olsun hepinize; ulusal ölçekteki yöneticiler . Artık çekin gidin bu kaçıncı genel seçimler oldu .

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Acil Çağrı Merkezi'ne haber verip, intihar etti
ANTALYA'da Yusuf G. (63), 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, intihar edeceğini ...
Antalya Büyükşehir halkın tepkisi karşısında geri adım attı
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Hıdırlık Kulesi'nin ...
Görevden aldırmak için önce taklalar attı, sonra bakın ne dedi...
Dursun Gündoğdu yazdı
 
M.Ö. 400 yılına ait 'gözyaşı şişeleri' bulundu
ANTALYA'da bir parkta elindeki poşette 153 adet sikkeyle yakalanan K.U.'nun ...
'Kaçmayalım' dediği arkadaşı kaçtı, o yakalandı
ANTALYA'da sokağa çıkma kısıtlamasında 'dur' ihtarına uymayan sürücü ve ...
Kayıp Ahmet hemşire, Kapuz Kanyonu'nda aranıyor
ANTALYA'da, tartıştığı sevgilisine veda mesajı attıktan sonra kaybolan ...
 
Karnında kalp şekli bulunan kuzu şaşırtıyor
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 3 aylık erkek kuzunun karnının iki tarafında ...
Antalya'da ürettiği 'doktor balıkları' ihraç etmeye başladı
ANTALYA'da girişimci Mehmet Akbaş; sedef, egzama ve birçok cilt hastalığının ...
Ramazan öncesi pazarlarda hareketlilik
ANTALYA'daki semt pazarlarında ramazan öncesinde hareketlilik yaşandı. ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva