Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
26 Mayıs 2012 Cumartesi - 17:13

CHP'ye yakışmayan görüntüler

CHP Antalya İl Kongresi'ne 'Kavga' ve 'Yuh' sesleri damgasını vurdu. DHA Muhabiri Emre Baylan'ın geçtiği haber şöyle:

CHP ye yakışmayan görüntüler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da CHP'nin il kongresi Atatürk Spor Salonu'nda yapılıyor. Dört adaylı olması beklenen kongrede Mevcut İl Başkanı Özer Ülken, Devrim Kök ve Mustafa Erdem'in başkanlık için iddialarını sürdürürken, Menderes Dal sabah saatlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Antalya il kongresi için salona ilk gelen isimlerden biri CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal oldu. Partinin eski lideri Baykal, Atatürk Spor Salonu'na delegelerin girişi için ayrılan kapıda bekledi, her gelen delegenin elini sıktı.



CHP Antalya il örgütünün kongresi gergin başladı. Mevcut İl Başkanı Özer Ülken, kongreyi açış konuşmasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter'i Kongre Divan Başkanlığı için önerdi. Fakat Serter, delegenin oy çokluğuyla Kongre Divanı'na seçilemedi. İl Başkanı Ülken, bunun üzerine delegelerden ikinci bir yazılı önerge istedi ama o önerge çıkmayınca CHP İstanbul Milletvekili Serter divana seçilmiş oldu.



'GERGİNLİK YARATMA' GERGİNLİĞİ

Kongre Divan teşekkülü oluşturulurken kürsüye çıkan partinin eski İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım'a, eski il yöneticilerinden Levent Kıldır, "Gerginlik yaratma" diyerek müdahale etti. İki partili arasında 'gerginlik yaratma' gerginliği bir anda salonda tansiyonu yükseltti. Aralarında CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın da bulunduğu partililer kürsüye çıktı.

Yükselen tansiyonu yatıştırmak isteyen herkes gerilimin daha da artmasına neden oldu. Tarafların salonun farklı uçlarına götürülmesiyle kongre salonunda tansiyon normale döndü.


MEMLEKETİNDE YUH SESLERİ

CHP'nin Antalya'daki 34'üncü Olağan İl Kongresi'nde parti delegelerine ayrılan spor salonun zemininde heyecan zaman zaman yükselirken, 1700 kişi kapasitesine sahip Atatürk Spor Salonu'nun tribünleri boş kaldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu'nun katıldığı kongrede Deniz Baykal'ın adının geçtiği anlarda 'yuh' seslerini yükseltti.



YUHLARI SERTER DURDURDU

İl Başkanı Ülken, 2 yıllık başkanlık dönemine ilişkin faaliyet raporunu sunumu sırasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'ın memleketine her gelişinde bir genel başkan gibi karşılanmasını istediğini ve istifasının ardından partiyi Genel Başkan Kılıçdaroğlu etrafında toplayan ismin Deniz Baykal olduğunu söyledi. Ülken'in bu sözleri üzerine tribünlerden 'yuh' sesleri yükseldi. Yükselen protestoları Divan Başkanı Nur Serter kesti. Serter, "O çektiğiniz her yuh CHP'nin alnına sürülen karadır. O yuhlar CHP'ye yakışmaz. Birbirini yuhalayan bir parti iktidar olamaz, bunun unutmayın lütfen" dedi.

Kongrede delegeye hitap eden CHP Antalya eski Milletvekili Nail Kamacı da tribünlerden yükselen 'yuh' seslerine tepki göstererek, "Bu partinin son dönemlerinde bir şeyler değişiyor. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama birbirimizi saymak zorundayız. Yuh sesleri hangi noktadan gelirse gelsin bu partiye yakışmıyor. Küfür ve hakaret, bunlar CHP'nin özü değildir" diye konuştu.



AKAYDIN PROTOKOLDE OTURDU

CHP eski Lideri Baykal, yaşananları sakin bir şekilde izlerken, kendisine partinin ilçe kongreleri döneminde 'Büyük Ağabey' diyerek bayrak açan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın salona girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ve eşi Günseli Akaydın, salonda delegelere ayrılan yerde oturmak yerine protokol sırasında oturmayı tercih etti. Akaydın ve eşi, bir süre kongreyi takip ettikten sonra salondan ayrıldı.


Saat 11.00'de başlayan kongreyi saat 14.00'e kadar takip eden ve konuşmaları dinleyen Deniz Baykal, milletvekilleri Yıldıray Sapan ve Osman Kaptan'la birlikte salondan ayrıldı.

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -

 
DHA’nın adı anıt ağacında
 
Devrim Kök: 'Ben tabanın adayıyım'
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
budak 28 Mayıs 2012 Pazartesi 15:42

yeni il örgütünde tek dikkat edilmesi gereken nokta "iyi anlaşmak" olmalı. ülken'in gitmesine ancak öyle sevinilebilir. akaydın'ın da gidişi yakındır.

Yorumu oyla      5      3  
devrim kazandı ama.... 28 Mayıs 2012 Pazartesi 08:44

evet devrimi kutluyorum ve başarılar diliyorum.baykalda gitti ve önlerinde hiçbir bahane kalmadı başarıya ulaşmak için..ama kafama takılan şu; kongrede devrim taraftarları saatlerce yuhaladılar küfürler edip saldırdılar ama devrim bey 1 kere bile taraftarlarını uyarmadı.sadece adayların konuşmalarında sıra kendisine geldiğinde 'yuhlamak yakışmıyor ' dedi sadece..sabahtan beri insanları yuhlat ve hiç müdahale etme.unutmayınki bugün yuhalatarak kongre kazananlar aynı yöntemlede kaybederler..

Yorumu oyla      7      5  
TURGAY ACAR 28 Mayıs 2012 Pazartesi 07:58

KURTULDUK!..........................

Yorumu oyla      4      4  
komediler dükkanı 27 Mayıs 2012 Pazar 22:35

şurda yorumları okuyorumda gülme krızine giriyorum ya bu CHP den hala umutlu olanlar var gerçekten siz nerde yaşıyorsunuz ulusalcı kemalıst vs sizde kaç değişik düşünce toluluğu var çatışıyorsunuz sürekli bu millet sizi seyrediyor sizi iktidarmı yapacak çoook beklersiniz bence siz sadece kavga edersiniz o kadar bir belediye kazandınız onuda becerip yönetemediniz görmuyormusunuz içi boş laflara milletin karnı tok

Yorumu oyla      3      9  
sapan severler 27 Mayıs 2012 Pazar 21:19

yukardakı resimlerin birinde devşirme vekil sapanda var suratına bakın ne görüyorsunuz anlayın hoca tokadı patlatmiş çaresiz surat bir karıiş öfkeyle oturuyor baykal abiside artık yok işi zor

Yorumu oyla      9      5  
partilim 27 Mayıs 2012 Pazar 21:17

en guzel becerdikleri iş kavga etmek yakışıyor bunlarmı iktidara talipler kendilerini yemekten başka birşey yapmıyorlar hoca bayrağı dikti evcilmene böçeke güle güle sapan bayağı üzülmüştür kursüleri işgale kadar işi götürmüş ama desteklediği aday kaybetti hoca hepsini tarihe gömdü valla bunlardan bişe olmaz ama hoca çok yakında kılıçtaroğlunuda yer genel başkan olur demedi demeyin

Yorumu oyla      4      6  
Tebrikler ama 27 Mayıs 2012 Pazar 09:21

Ben Özer Ülkeni destekledim.Ancak Devrim Kök kazanmıştır ona başarılar dilerim;elimizden gelen desteği vereceğiz.Ancak şunu da belirtelim Baykal Dönemi CHP Türkiye genelinde bitmez,bitmemelidir.Devrimin de Baykala gereken özeni,ilgiyi göstermesini isterim.Bu Devrim Kök kü yüceltir.Çünkü Baykal Ulusal duruşu temsil ediyor.Kemalist CHP nin neferi O.Şimdi Birlik zamanı.

Yorumu oyla      6      8  
27 Mayıs 2012 Pazar 09:05

yuh çekenler çektitirenler 2014.de hesabını görecek doslar partide koltuk kavgası edenler ve partiye ihanet edenler partide ırkçılık yapanlar içeriye partiye partiye emek verenleri dışlayan arkadaşlar tebrikler size ama dünya küçktür bunu böyle bilin eski bir chp li uyarıyor

Yorumu oyla      7      9  
27 Mayıs 2012 Pazar 08:42

CANİP BEY ŞEÇİMLERDE TOSLAYACAKSINIZ DEVRİMİ GÖRECEKSİNİZ BURASI ANTALYA

Yorumu oyla      4      8  
27 Mayıs 2012 Pazar 07:45

messepcilik yapan doslar seçimde bakacağız çaresine .ama o yuh ceken messpçiler cezasını varoşlar bunun hesabını verir

Yorumu oyla      4      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Devrim Kök: Kongrede imza öngörümüz 300
CHP İl Başkan Adayı Devrim Kök, Seçim ofisinde partililer ve delegelerle ...
CHP'de kritik kongre
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın memleketi ...
CHP'den bomba kulisler
CHP Antalya İl Kongresi Cumartesi günü yapılıyor. Kimin il başkanı olacağı ...
 
Baykal İl kongresine katılacak mı?
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, cumartesi ...
Gürsel Tekin'den şok Baykal açıklamaları
CHP genel başkan yardımcılığından geçtiğimiz günlerde istifa eden İstanbul ...
Baykal’dan Batı Akdeniz turu
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, cumartesi ...
 
Baykal, Yaşar Okuyan’ın nikah şahidi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 12 Eylül ...
‘Parti içi eleştirileri irdelemem'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Parti içinde kavgaya izin vermem. ...
Türel, Yıldıray Sapan'ı mahkum ettirdi
Ak Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, kendisine seçim döneminde ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva