Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
21 Temmuz 2020 Salı - 17:33

Çavuşoğlu: N'Sakala transferinde özür dilediler

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ismini vermediği Beşiktaşlı bir yöneticinin Fabrice N'Sakala transferiyle ilgili kendisinden özür dilediğini söyledi.

Çavuşoğlu: N Sakala transferinde özür dilediler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan meclis toplantısına katıldı. Alanyaspor ile geldikleri nokta hakkında bilgiler veren Çavuşoğlu, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yabancı oyuncu kuralından transferlere ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynayacakları final maçına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

'YABANCI KURALI SÜPER LİG KULÜPLERİNİ MEMNUN ETMEDİ'

Başkan Hasan Çavuşoğlu, TFF'nin yabancı oyuncu kuralına ilişkin kararının Süper Lig kulüplerini memnun etmediğini söyledi ve şunları kaydetti:

"Yabancı kuralının düşmesiyle alakalı biz görüşümüzü her zaman bildirdik. Ama şu anda federasyonun öngördüğü, açıklamak istediği yabancı kuralıyla ilgili kriterler Türk futbolunu, Süper Lig kulüplerini memnun etmemiştir. Bu zaten bildiğim kadarıyla değerlendirme. Zaten tekrar konuşulup düzeltilecektir diye düşünüyorum. Ben her zaman görüşümü belirttim. 14 yabancı değil de 12 yabancı oyuncu olabilir. 12 yabancı alırsan 10 tanesini oynatırsın. Bir sonraki sene 11 düşürürsün, 9 oynatırsın. Bir sonraki sene 10'a düşürür 8 oynatırsın. Bu şekilde olmalı. 14 tane yabancı futbolcunun 8 tanesinin sahada olması doğru bir yaklaşım olmaz. Çünkü 6 tane oyuncuyu yedek kulübesinde ya da tribünde oturttuğunuz zaman zaten almış olduğunuz oyuncular direkt ilk 11 kalitesinde alınmalı diye düşünüyorum. Öyle olduğu zaman yedek kulübesinde ya da tribünde futbolcusunu oturtmazsın. Biz şahsen böyle düşünüyoruz. Onun için önümüzdeki günlerde kulüp başkanlarının görüşleriyle birlikte bunun makul bir seviyede olacağını düşünüyorum."

'DJALMA CAMPOS TAMAMEN GİTTİ'

Turuncu yeşilli takımda 10 futbolcunun sözleşmesinin bitiyor olması ve transfer sürecini nasıl geçirecekleriyle ilgili ise Başkan Çavuşoğlu, "Alanyaspor'un futbolcularının sözleşmesi bitebilir. Tabii ki kalmasını istediğimiz oyuncular da var. Tabii hepsinin kalmasını istiyoruz. Zaten şu an Djalma Campos tamamen ayrıldı, onunla ilgili açıklama yapmıştık. Mevcut oynayan ve sözleşmesi biten oyuncularımın tabii ki biz Alanyaspor'da kalmasını isteriz. Gitmek isteyenleri de teşekkür eder göndeririz. Her zaman olduğu gibi yerine yenileri gelir. Futbolun içerisinde böyle gelenler gidenler olur zaten. Bunlar olağan şeyler, önümüzdeki günlerde de bunları sizlerle paylaşırız" diye konuştu.

'KALMAK İSTERSE KALIR, GİTMEK İSTERSE GİDER'

Defans oyuncusu Fabrice N'Sakala'nın Beşiktaş'a transferiyle ilgili çıkan haberlerle ilgili de konuşan Başkan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Beşiktaş cephesiyle ilgili önümüzdeki günlerde her şey belli olur. N'Sakala'nın zaten sözleşmesi bitiyor. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Biz daha önce kendisine teklifimizi yapmıştık. Anlaşma noktasına kadar da gelmiştik. İstediği rakamları da kendisine vermiştik. Ama daha sonra futbolcu geri adım attı. Tabii şu an maçlar devam ediyor. Kupa maçları bitinceye kadar bizim futbolcumuz. Kupa maçını da hayırlısıyla bitirelim kendisiyle oturur tekrar konuşuruz. Kalmak istiyorsa kalır, gitmek istiyorsa da yolunu açarız."

'BİZİM HATAMIZIN OLMADIĞINI TÜM KAMUOYU BİLİYOR'

Ziraat Türkiye Kupası finalinde İstanbul'da karşılaşacakları Trabzonspor ile lig maçında yaşanan olaylar sonrası herhangi bir gerginlik olup olmayacağıyla ilgili soruya ise Başkan Çavuşoğlu, şöyle yanıt verdi:

"Biz düne bakmayız, hep yarınlara bakarız. Dün bir şeyler olmuştur. Allah'a şükür ki bizim olan şeylerde hiçbir hatamızın olmadığını, alnımızın açık olduğunu zaten kendimiz bildiğimiz gibi bütün kamuoyu biliyor. Biz dünlere bakmayız, yarınlara bakarız. Onlar çıkar sahada oynar, biz de çıkar sahada oynarız, netice sahada olur. Herkes ona saygı duyar. Yapacak bir şey yok çünkü futbol yeşil sahada oynanıyor. Sahanın dışındaki olaylar olmaması gereken şeyler. Her zaman futbolda, sporda biz dostluk kardeşliği ön planda tuttuk. Bundan sonra da bizim bu tavrımız devam edecektir. Biz sadece işimize bakar, işimizi yaparız."

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİDEN N'SAKALA ÖZRÜ

ALTSO Meclisi'nde Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na 30 yaşındaki Kongolu futbolcu N'Sakala'nın Beşiktaş'a transferi konusunda soru yöneltildi. Başkan Çavuşoğlu, soruyu şöyle yanıtladı:

"Biz futbolcuyla anlaşma aşamasına geldik ama büyük takımlar kancayı takınca, büyük takımlara herkes gitmek istiyor, girişimlerden dolayı önemli bir yönetici, yaptıklarının yanlış olduğunu, özrünü de aldım, özür dilediler işin doğrusu. Bugün Bakasetas'a teklif olabilir, gözde futbolcu. Onunla ilgilenen takımlar da var. Futbolun içinde de ticaret var. İstediğimiz rakamlar olursa tabii ki her futbolcuyu satabiliriz. Bakasetas gibi 2- 3 oyuncumuza teklif gelir diye düşünüyoruz. Kupa maçını bir atlatalım, kupa maçından önce transfer konuşmak doğru değil. Alırsın ama satış konusunda yani. Futbolcuların da kafası şu anda transferde değil sadece kupada. Kimse transfer konuşmuyor. Papiss Cisse'nin de sözleşmesi bitiyor ama kupayı alırsak bazı şeylerin değişeceğini düşünüyorum."

AYTEMIZ ALANYASPOR KULUP BASKANI HASAN CAVUSOGLU, ZIRAAT TURKIYE KUPASI FINALI VE YABANCI OYUNCU KURALININ DEGISMESI GIBI CESITLI KONULARDA GAZETECILERE ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:BURCU MUTLU/ALANYA-DHA)

AYTEMIZ ALANYASPOR KULUP BASKANI HASAN CAVUSOGLU, ZIRAAT TURKIYE KUPASI FINALI VE YABANCI OYUNCU KURALININ DEGISMESI GIBI CESITLI KONULARDA GAZETECILERE ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:BURCU MUTLU/ALANYA-DHA)

Burcu MUTLU-Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) 

Etiketler:
 
Sosyal medyada tuzağa düşürüp şantaj yapanlara operasyon
 
Kemer'de Sanat Çalıştayı ve Yaz Sanat Kampı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, tur şirketinde çalışan Yılmaz Türkoğlu ...
Poliste atama rüzgarı
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde terfi ve atamalar sonrası merkez ve ilçelerde ...
AÜ Hastanesi'nde yılan paniği
AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi 5'inci kat havalandırma peteklerine giren ...
 
ATSO Başkanı Çetin: Antalya özel olarak ele alınmalı
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ...
Bikini fitness yarışmasına hazırlanıyor
ANTALYA'da fitness antrenörlüğü yapan Tuana Tıktık (21), Esline Ajans ...
Antalyalı DJ'den marjinal imaj
ANTALYA'da yaşayan DJ Sıla Özbek, 2020 yaz sezonu için yeni imaja büründü. ...
 
FETÖ'den hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan kişi tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda FETÖ/PDY ...
Yerli buğday tarla gününde incelendi
ANTALYA'da, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) ile İl Tarım ...
Annesini öldürüp, polise teslim oldu
ANTALYA'da tartıştığı annesi Seher Fak'ı pompalı tüfekle öldüren Berk ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva