Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
11 Temmuz 2015 Cumartesi - 14:08

Çek şu koordinatörünü sayın Türel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin ile CHP ilçe yönetimindeki gerginlik büyüyor. CHP, Şahin'in görevden alınmasını ve ellerini Manavgat'tan çekmesini istedi. İşte o zehir zemberek açıklama:

Çek şu koordinatörünü sayın Türel
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet ÖZTÜRK imzasıyla yayınlanan bildiri:

"7 Haziran Genel Seçimlerinde tüm Türkiye büyük bir demokrasi sınavından geçmiş, AKP’nin haksız rekabetle yürüttüğü seçim kampanyasına rağmen halkımız, adeta terazi hassasiyetiyle oyunu kullanarak, tek partinin tek başına iktidarına “DUR” demiştir.
 
Tüm Türkiye genelinde halkımızın 13 yıllık AKP iktidarında yaşanan yolsuzluklar, usulsüzlükler, yalan, talan ve baskıcı yasal düzenlemelere karşı bir uyanış içinde olduğunu izlemek memnuniyet vericidir.
 
CHP Manavgat İlçe Örgütü olarak, özgürlüklerin benimsendiği, hakkın, adaletin, Cumhuriyet ve Atatürk değerlerinin, işçinin, emeklinin, emekçinin, kadının, çocuğun hakkının korunduğu, devletin hırsızlıklarla, yolsuzluklarla zayıflatılmadığı bir 63. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin kurulmasını hayal ettiğimizi yinelemek isteriz.
 
CHP İlçe Örgütü olarak, Türkiye’miz için çok önemli olan kritik süreç devam ederken dahi, Manavgat’ta AKP’nin yanlış ve popülist politikalarını sürdürdüğünü yakından takip etmekteyiz. AKP’nin baskıcı, zulüm yasası Büyükşehir Yasası’nın, AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ve Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin’in Manavgat’a ve halkına verdiği eziyetle ilgili olarak halkımızı bilinçlendirme görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Yaptığımız tespitler ve birebir görüşmeler neticesinde çıkan sonuçları ise halkımızla paylaşıyoruz.
 
CHP İlçe Örgütü olarak bu belirlemeler doğrultusunda Büyükşehir Yasası’nı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ve Koordinatör Ömer Şahin’i Manavgat’ta yaptıkları bütün belediyecilik hizmetlerinde “BAŞARISIZ, BECERİKSİZ, ACİZ, YETERSİZ, İLAN EDİYORUZ ve HALKIMIZIN REFAHI, ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI GELECEĞİ İÇİN MANAVGAT’TAN ELLERİNİ ÇEKMELERİNİN ŞART OLDUĞUNU DİLE GETİRİYORUZ.
 
BU TESPİTLER NETİCESİNDE
 
1-SİNEK İLAÇLAMAYI BİLE BAŞARAMADINIZ.
SITMA HASTALIĞI HORTLAYABİLİR
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Belediyesi’nin elinden alarak  yaptığı sivrisinek, haşere ilaçlama hizmetlerinde 2 YILDIR BECERİKSİZ ve BAŞARISIZ, OLMUŞTUR. İçinde ne olduğu ve mahiyeti belli olmayan ilaçlarla göstermelik olarak yapılan mücadele, sinekleri öldürmemektedir. Beldeler ve köylerde halk, sinek ısırıklarından canından bezmiştir. Side gibi, dünyanın göz bebeği turizm bölgelerimizde vatandaşlarımız ve turistler isyan boyutuna gelerek pankartlı eylemlere başlamıştır. Bundan 100 yıl önce sıtma hastalığının yaşandığını büyüklerimiz bilir. Günümüzde ise Manavgat’ta “SITMA”nın hortlamasından endişe etmekteyiz.
 
2- SAHİLLERDE BAŞARISIZ OLDUNUZ
6360 Sayılı Büyükşehir Yasası gereği sahillerimiz de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğuna geçmiştir. Büyükşehir Belediyesi, sahillerdeki bütün ekonomik gelir getiren yerleri Manavgat Belediyesi’nin elinden almasına rağmen hizmet götürmemektedir. Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerdeki hizmetleri tam bir FİYASKODUR. Sahillerde imdada yine Manavgat Belediyemiz yetişmekte ve ayakta tutmaktadır. Manavgat Belediyesi, kendi görev alanı olmamasına rağmen sırf turizm zarar görmesin diye sahillerde yapı kontrol, peyzaj, çevre düzenlemesi, aydınlatma, temizlik, güvenlik gibi hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir.
 
3-YOLLARI KAZDINIZ, DÜZLEMEDİNİZ, TURİZM İMAJIMIZI ZEDELEDİNİZ
Her yıl 4 milyon turisti ağırlayan Manavgat’ta şu anda hazır turizm sezonuna girilmiştir. Kentimize her gün binlerce turist giriş çıkış yapmaktadır. Bunlar bilinen gerçeklerken, ASAT kent içinde pek çok arteri kazmış, yolları alt üst etmiş, bozduğu yolları yeniden düzenlememiştir. Büyükşehir Belediyesi ve Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, kentimizin turizm imajını deyim yerindeyse “Sıfıra” indirmiştir. Tüm bunlar yaşanırken, kazdığı yolları eski düzgün haline getirmeyen ASAT, Manavgat Belediyesi’nin yasa gereği koyduğu UYARI TABELALARINI GECELERİ KALDIRTARAK HATALARINI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞMAKTADIR. Sayın Menderes Türel ve Ömer Şahin’e sesleniyoruz. “YAPAMAYACAĞINIZ İŞİ YIKMAYACAKSINIZ”… Manavgat’ı kırıp dökmekten keyif alan zihniyeti Manavgat halkına şikayet ediyoruz.
 
4- KARABASAN GİBİ ÇÖKEREK SU PARALARINI TOPLADINIZ, 1 KM’LİK KANALİZASYON YAPTINIZ
Koordinatör Ömer Şahin, Büyükşehir’in yaptığı ufacık işlere, büyük büyük reklamlar yaptırarak halkı aldatmaya devam ediyor. Oysa gerçekleri bizler yakından takip ediyoruz. Ve bunları halkımıza anlatmayı borç biliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT kurumu, 2014 yılında Finike’ye 36 km, Demre’ye 70 km, Gündoğmuş’a 5 km, Akseki’ye 4 km kanalizasyon hattı yaparken Manavgat’a sadece 1 km’lik kanalizasyon hattı döşemiştir. Manavgat halkının üzerine “KARABASAN” gibi çökerek tüm su ve atıksu paralarını toplayan ASAT, Manavgat halkına bunun karşılığını vermemiş ve 1 km’lik kanalizasyon hattını reva görmüştür.
 
5-16 BÜYÜK CADDEYE 6 ZABITA
32.5 km uzunluğundaki 16 büyük caddeyi ve gelirlerini Manavgat Belediyesi’nin elinden aldınız. Sadece almayı biliyorsunuz. Aldığınız caddelere hizmet götürmek zorundasınız. Manavgat’ın güzelim caddeleri şu anda dilenci, seyyar satıcı işgali altındadır. Dilenciden, satıcıdan, kırık dökük kaldırımlardan, yollardan halk ve turistler sokakta yürüyemez hale gelmiştir. Manavgat’ın ana caddeleri kaderine terk edilmiş haldedir. Büyükşehir Belediyesi ve Ömer Şahin, 16 ana caddede hizmetleri sadece 6 adet Büyükşehir Zabıta personeli ile yürütmeye çalışmaktadır. Onlar da her gün Antalya’dan gelip, akşamları yeniden dönmektedir. Bu zabıtalar Manavgat’a sürülme psikolojisi ile zaten iş yapmamaktadırlar. İlçelere bu şekilde hizmet götürdüğünü söyleyenleri YALANCI İlan ediyoruz.
 
7-YÜZLERCE REKLAM TABELASI KOYMAKLA SİVRİSİNEK SORUNU ÇÖZÜLMÜYOR
Manavgat’ta yapmadığınız, getirmediğiniz hizmetlere rağmen, köylerde bile asmaya çekinmediğiniz yüzlerce ışıklı, ışıksız reklam tabelalarıyla “ALGI OPERASYONLARINA” devam ediyorsunuz. Manavgat’ın girişlerinde Türel’in kendi resmi olan ışıklı tabelalar estetikten yoksun, reklam kirliliği yaratıyor. Reklam kokan tabelaları asacağınıza keşke hizmet getirebilseniz. Reklam tabelasına fotonuzu koyup “iyi gelecek” yazmakla sivrisinek sorununu çözmüş olmuyorsunuz.
 
Manavgat sivrisinekten kırılırken, caddelerde dilenciler, satıcılar kol gezerken, kırık dökük yollardan turistler geçerken, koordinatör maaşı alıp Manavgat’a hizmet getirdiğini söyleyen Ömer Şahin’i Manavgat halkına şikayet ediyoruz.
 
Manavgat’ımızın iyiliği için AKP’nin yanlış uygulamalarıyla ilgili olarak halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.
 
Kamuoyuna Saygılarımızla"
 

 

 
Yağmur geliyor
 
Yanan otomobilden son anda çıktı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
halil bolatan 12 Temmuz 2015 Pazar 20:21

hocanın viski kokuları size iyi geliyordu galiba önce hoca ne yaptı diye bir düşünün,ondan sonra camur atın,yapılanları görmemek sizlerin kör oldugunuzu gösterir,sahte isimlerle yazmayın MENDERES BAŞKANDAN HALK MEMNUN

Yorumu oyla      3      4  
Ali YEŞİL 12 Temmuz 2015 Pazar 08:27

" GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER "

Yorumu oyla      5      3  
EROL TOPRAK 11 Temmuz 2015 Cumartesi 21:32

BRAVO BAŞKAN AZ BİLE YAZMIŞSIN.HİÇ BİR ÇÖZÜM GETİRMİYECEK MASA BAŞINDA HAZIRLANMIŞ TRİLYONLUK ARITMA PROJELERİNDEN BAHSETMEMİŞ SİN.

Yorumu oyla      4      4  
menderescelep 11 Temmuz 2015 Cumartesi 18:55

Birakin bu işleri. Başkana baskı sökmez. Bir önceki yönetim chp liydi çokmu iyi yonetiliyordu sesiniz çıkmıyordu. Sinek ilaci yerine su sıkıyorlardi. Harbiden bırakınız bu işleri

Yorumu oyla      3      8  
Ayhan PACAL 11 Temmuz 2015 Cumartesi 16:08

Baskanim cok guzel konulara deginmisin Evrensekide bir su patlagini alti ayda yapamadilar.

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: kabineye girmeyebilirim
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, hükümeti kurma görevini önceki gün Başbakan ...
CHP'de Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak şok anket!
CHP kulislerinden gelen anket haberi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ...
Türel: Soruşturma izni rutin prosedür
Yazılı açıklama yapan Başkan Türel, “Zaman zaman katılmadığımız ve doğru ...
 
CHP'den istifa var
Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Mahmut Yıldırım partisinden istifa etti.
Milletvekili Enç, yeniden grup yönetiminde
Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yeniden Ak Parti Grup ...
Demirtaş'tan güldüren Davutoğlu yorumu
Ahmet Davutoğlu'nun kendisinin hükümeti kurmakla görevlendirileceğini ...
 
Menderes Türel'e soruşturma izni istendi
ANTALYA Cumhuriyet Savcılığı, Büyükşehir zabıta memuru Coşkun Ergün'ün ...
Erken seçim olursa anketi
Gezici Araştırma 7 Haziran seçimleri sonrasında yaptığı anketi açıkladı. ...
Bir vekilin devlete maliyeti
TBMM Genel Kurulu AKP’li vekiller gelmeyince aç-kapa yaptı. CHP'li Tanal, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva