'Giselle'den mayısta son 3 perde
'Giselle'den mayısta son 3 perde
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
2 Mayıs 2013 Perşembe - 16:55

Çetin Osman Budak'tan seçim mesajı

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, 4 Mayıs'ta yapılacak oda seçimi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Budak'ın mesajı şöyle:

Çetin Osman Budak tan seçim mesajı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

"Antalya, büyük potansiyeline rağmen arzu ettiğimiz düzeyde yüksek kaliteye ve yüksek katma değere dayalı hızlı bir gelişme çizgisine kavuşamamıştır. Uzun yıllardan bu yana devam eden sorunlar ticaretimizin bereketini azaltmaktadır.

İşadamları günümüz dünyasında üretim, istihdam ve vergileriyle bir ülkenin ve bir ilin gelişmesine en fazla katkı yapması gereken kesimdir. İşadamları, işçi, memur, emekli kesimlere göre daha fazla maddi tatmine ulaşmış, daha fazla imkanı olan insanlardır. İşadamları şehirlerinin ekonomik, sosyal, kültürel gelişmesine daha fazla katkı yapmak zorundadır.
Odalar, İşadamlarının Ülkeye Hizmet Yerleridir
İşadamlarının il ve ülke ekonomisine katkı ve hizmetlerinin en önemli yeri Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Antalya’nın işadamları, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, kişisel amaçlar için değil, ortak ilke ve değerler için birleşerek, Antalya’nın daha hızlı ve kaliteli gelişmesine katkı yapmalıdır.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, ticaret ahlakını koruyan, Antalya’nın ve Türkiye’nin hak ve menfaatlerini kişisel menfaatlerin üzerinde tutan, siyasi partiler-üstü konumunu koruyarak siyasi çekişme ve kutuplaşmadan uzak duran bir kurumdur ve bu özelliğini ebediyen korumalıdır.
ATSO, vizyonu olan, güçlü, saygın ve etkili bir kurum olarak Antalya’nın ticaretini, tarımını, turizmini, sosyal ve kültürel hayatını geliştirecek öncü çalışmalar yapmaktadır ve bundan sonra da daha iyilerini yapmak zorundadır.
Geçtiğimiz yıllarda birçok konuda örnek çalışmalar başlattığımıza inanıyorum. Ancak, mevcut durumumuzu ve yapımızı yeterli görmek ve bununla övünmek yerine ATSO ve Antalya olarak daha hızlı ve kaliteli gelişme için çalışmalıyız.
İşadamlarımız Seçimlere Katılarak Mesleklerine ve Antalya’ya Sahip Çıkmalıdırlar
Bunun için, mesleğinin, Antalya’nın, Türkiye’nin geleceğinin kaygı ve sorumluluğunu taşıyan ve kendi menfaatinin önünde gören dürüst ve fedakâr bütün üyelerimizi ve işadamlarımızı Antalya’ya ve 131 yıllık Antalya Ticaret ve Sanayi Odasına sahip çıkmaya çağırıyorum.
Antalya’yı ve ATSO’yu, kişisel hırs ve çekişmelerden, siyasi çekişmelerden uzak tutmak, güçlü ve itibarlı kılmak işadamlarının sorumluluğudur. 
Antalya’nın işadamları, ATSO’nun değerli üyeleri, kişişel, sektörel, siyasi çekişmeleri aşmalı ve mesleklerine ve Antalya’ya sahip çıkmak için Oda meslek komiteleri seçimlerine katılmalıdırlar."

İKİ PATRON YARIŞACAK

TOBB'a bağlı oda ve borsa seçimleri arasında Batı Akdeniz'in en heyecanlı seçimi, 30 bine yakın üyeye sahip ATSO'da yaşanacak. ATSO'da Çetin Osman Budak ve Ali Rıza Akıncı yarışacak.

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 4 Mayıs Cumartesi günü yapılacak seçimleri, Batı Akdeniz'in sonucu en çok merak edilen ve en heyecan verici seçimi konumunda. 30 bine yakın üyenin sandık başına gideceği ATSO seçimlerinde, Cumartesi günü 49 meslek komitesinden 303 komite üyesi seçilecek. 1 hafta içinde seçim sürecinin tamamlanması beklenen ATSO'da seçilen komite üyeleri tarafından da 127 meclis üyesinin seçimi yapılacak. Meclis üyeleri de seçim kurulunun onayının ardından kendi aralarında ATSO'nun yönetim kurulu başkanı, 2 başkan yardımcısı, 1 sayman üyeden oluşan toplam 11 kişilik yönetim kurulu ile meclis başkanı, 2 başkan yardımcısı ve bir katip üyeyle TOBB delegelerini belirleyerek süreç tamamlanmış olacak.

Antalya'da yapılacak daha çok iş olduğunu belirten ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, 4 yıllık süreçte ATSO'nun çok ciddi projelere imza attığını, özellikle diyalog konusunda Antalya'nın tüm kamu kurum ve kuruşlarıyla önemli yol alındığını dile getirdi. Yeni dönemde ise 'ortaklık' için hareket edeceklerini belirten Budak, "Bunların başında Expo 2016 geliyor. Antalya'nın beklediği projeler için başta Valilik olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla ortaklık üzerine yoğun çalışmalar yürütülecek. Sadece komite, meclislerimizle değil, büyük gruplarla sektörel ve Antalya'nın sosyal ve kültürel gelişimi için yoğun faaliyetler yürütülecek. Bunlar için yeniden adayım" dedi.

AKINCI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ATSO'nun yeni dönemi için mevcut Meclis Başkanı Ali Rıza Akıncı da aday olduğunu açıkladı. Düzeyli bir seçim yaşanması dileğinde bulunan Ali Rıza Akıncı, "ATSO'nun önümüzdeki dönem çalışmalarında çıtayı daha da yükseltecek, şeffaf katılımcı gerçekçi bir yönetimin oluşmasına ve anlayışın iş başına gelmesine yardımcı olacak hizmet edecek bir seçim diliyoruz" diye konuştu.

 
Cemaat üyeleri panikledi
 
Prof. Dr. Demirbaş; İş çığrından çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Levent kimya iflastan kurtuldu
ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde 40 bin metrekarelik alanda temizlik ...
Konut satışında patlama beklentisi
Her yıl yaz aylarında hareketlenen emlak piyasasında bu yıl patlama bekleniyor. ...
Gülay:”Expo’dan 4 milyar dolar katma değer bekliyoruz”
Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Perşembe kahvaltısı ...
 
‘2012’de ekonomimiz yüzde 2.2 büyüdü’
EKONOMİ Bakanı Zafer Çağlayan, büyüme konusunda yaptığı açıklamada, "TÜİK ...
Selim Erol, KONYSİAD'ın konuğu oldu
Kısa adı KONYSİAD olan Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği’nin geleneksel ...
Dünyada kaç milyarder var ?
Önce Forbes’un sonra Bloomberg’in ilgisini çeken zenginler şimdi Çin’de gündeme oturdu.
 
Belarus; Meyve alıp şeker verelim
Belarus Gıda Bakanı Alexander Zabella, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı ...
ANTİAD: Antalya için hep birlikte çalışmalıyız
Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD), Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ...
Antalya'da 1500 TL'ye çalışacak 300 kişi aranıyor
İş arıyorsanız size bir müjdemiz var. Ama önce 1000-1500 TL'ye razı olmanız ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva