Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
20 Nisan 2018 Cuma - 08:30

Ceza ödemekten bıkmış Antalyalı okurdan polise sitem

MERSİN Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, radar araçlarını tanıttı. Uyarı levhalarının yeni halini gören Antalyalı bir okur WhatsApp hattına, ‘Bizde niye yok’ diye yazdı.

Ceza ödemekten bıkmış Antalyalı okurdan polise sitem
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Mersin Müdürlük binası önünde düzenlenen toplantıda yeni araçları tanıtan Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Komiser Deniz Uysal, son dönemde toplumda 'tuzak radar' algısının oluştuğunu, kesinlikle böyle bir uygulamalarının olmadığını söyledi. Radar araçlarının ve kontrolünün daha farkedilir hale gelmesi için yaptıkları çalışmaları anlatan Uysal, " Devlet vatandaşa tuzak kurmaz. Bazen sosyal medyada yada vatandaşların kendi arasındaki konuşmalarda, sanki tuzak radar uygulaması yapılıyormuş gibi bir algı var. Böyle bir uygulamamız kesinlikle yok. Bütün yollarda hız takip levhaları asılı. 'Dikkat hız kontrolü yapılmaktadır' levhalarımız bulunmakta. Amacımız ceza yazmak değil, hızı disipline etmek. Şehir içinde yaya ve araç trafiği yoğun olduğu için küçük levhamızın sürücüler tarafından görülme olasılığı az. Daha renklendirip, dikkat çekici hale getirmek için büyük bir levha hazırladık. Sabit radar aracına gelmeden 3 kilometre önce bunu kullanacağız artık. Daha da görünür olması için yanına duba koyacağız. Amacımız dikkat çekmek. Levhamız portatif olduğu için her yere taşınabilir" dedi.

Üzerinde 'Dikkat radar aracı' yazan yeni araçları tanıtan Uysal, "Amacımız ceza yazmak değil, sürücülerin hızını yavaşlatmasını sağlamak. Mersin merkezde meydana gelen 10 kazanın 6'sı kavşak sistemi içerisinde oluyor. Biz de radar araçlarımızı daha da farkedilir duruma getirdik.  Aracımızın arkasında 'Dikkat radar aracı' yazıyor. Bunu görünür şekilde yazdık. Seyir halinde bu araçları kullanacağız" diye konuştu.

ANTALYA’DAN SİTEM VAR

Antalyalı Gün Haber okuru ise WhatsAap hattına şu mesajı gönderdi: (Not: yazı okurdan geldiği gibi konulmuştur)

“mersinde ki emniyet guzel bir calisma yapmis. Antalya li bir vatandas olarak bu haberin benzerini gundeme alip haberlestirebilirseniz seviniriz. Antalya da beyaz fluence koyu renkli camli gazi bulvari serik caddesi hurriyet caddesi komple geziyor ve bir cok vatandas bu tuzaga dusuyor radar araci gibi gozukmedigi icin insanlarin cani yaniyor. Ayrica fahri mufettisler de olur olmadik yerlerdr ara sokakdaki araclara bile ceza yaziyorlar. Iyi calismalar”

GÜN HABER WHATSAPP HATTI... ÇEK GÖNDER YAYINLAYALIM

 

Etiketler:
 
İşçi servisi kaza yaptı; 3 ölü, 9 yaralı
 
Antalya'da Allah kimseye -2
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Antalya07 23 Nisan 2018 Pazartesi 10:46

Nerdeyse görmediğim ülke şehir kalmadı bi şehrin trafik düzenlemesinin bu kadar berbat olduğu biyer görmedim. 90 sn lik kırmızı ışıkta beklerken yeşil yanan taraftan hiç araç geçmediğini, alakasız yerlerde ışık gerekli yerlerde ışıksızlık, nerdeyse 100 m mesafede hız limiti düşürüp arttıran levhalar vs vs atari oyunu gibi dicemde onlar bile daha iyi dizayn edilmiş. Ha bu arada polislerin denetimde 40 yıllık ahbapmış veya patronummuş gibi sen diye hitaplarıda ilk burda gördüm. Umarım birileri okuyup şu güzelim şehrin trafiğine bi çeki düzen verirler

Yorumu oyla      3      3  
Tuna 23 Nisan 2018 Pazartesi 10:15

Kurallara uyup, aşırı sürat yapmamak bu kadar zor olmamalı. Radar varsa kurallara uyup radar yoksa limit üstü hızlarda gitmek ahlaksızlık değil mi?

Yorumu oyla      3      3  
Mahsun 22 Nisan 2018 Pazar 15:11

Antalyada tek sıkıntı o deyilki bazı polis arkadaşlar artık menfaat karşılığımı bilemiyorum orjinal arabalarıda düşük diye bağlamaya başladılar artık ne kanun ne bisey ceza yazılması polisin insafına kalmış kendileri koyuyorlar kuralları

Yorumu oyla      3      3  
Teşekkürler Halkın Antalyanın Sesi 20 Nisan 2018 Cuma 13:53

Haberinizi begenerek okudum, Antalya da bir problemi dile getirmişsiniz. Watsapp dan size yazan arkadaşa da teşekkürler. bizlerde bundan sonra Bu tarz haberleri size yazacagız. Begenerek Takip ediyoruz. Güncel Kalmaya devam edin.

Yorumu oyla      3      3  
serik 20 Nisan 2018 Cuma 09:31

çekip göndermeye gerek yok agam, şöööyle serik tarafına bir gidin aracınızla, yerleştirilen levhalara bakarsanız 90-70-50 ardı ardına 10 metre gidiyorsunuz hız sınırlamasını belirtmişler sağolsunlar, ama hız sınırlamasının bittiğini yada kaç km ile gidilmesi gerektiğini gösteren bir uyarı levha yok, vatandaş müneccimmi nerden bilecek, yolda levha göremeyince basıyor gaza veya 50 km ile devam ediyor, malumunuz yaz sezonu başladı bu şekilde bu işin çorba olmayacağının hiçbir garantisi yok, ya hızı komple 90-110 yapmalılar yada yola tümsek yapmak lazım. idarecilerimize duyurulur. 2. bir sorun ben serik sanayisi ile boğaz kent mahallesi arasında oturuyorum, 2-3 şeritli duble yolda bu hız limitini oluşturan yetkili kurum bir gün bizim mahalle yolunda bi hız kontrolü yapsın, sonra hangi yolda 50 hangi yolda 90-120 km hız yapılacağına bi baksınlar lütfen rica ediyorum, 5 metrelik mahalle yolunda koca koca otobüsler, özel binek arabalar 120 km nin altında gitmiyor, bizede duble yolda 70-50 km ile gidin diyorsunuz. bence tekrar gözden geçirelim bu kuralı..

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polonya'nın bağımsızlığı Antalya'da kutlandı
POLONYA'nın bağımsızlığını kazanmasının 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ...
Şoke eden kaza
Antalya'dan 07 EYL 37 plakalı motosikleti ile Seydişehir'e giden Kemal ...
Manavgat'ta kaybolan adam bir gün sonra...
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde dün evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ...
 
Seyir halindeki kamyon alev aldı
ANTALYA'da, seyir halindeki kamyonun şoför bölümünde, henüz belirlenemeyen ...
Şarampol'de şenlik var
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, ...
Antalya 3. Etap Raylı Sistem'de kazanan belli oldu
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik ...
 
Tünektepe ihalesinde 3'üncü kez sonuç çıkmadı
ANTALYA'da, Tünektepe'ye inşa edilecek otelin yanı sıra Tünektepe ile ...
Kumluca'da renkli festival
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenecek Geleneksel ...
Bilinçsiz ağrı kesici kullanımına dikkat
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Böbrek ve İdrar Yolu Sorunları' ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva