Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
12 Şubat 2020 Çarşamba - 10:28

Çifte cinayet sanığına iki kez müebbet ve 36 yıl hapis istemi

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, kavga ettiği 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan Salih Avcı'nın (58) yargılandığı davada savcı, 2 kez ömür boyu ile 36 yıl hapis cezası verilmesini istedi. Cezada haksız tahrik indirimi uygulanmasını talep etti.

Çifte cinayet sanığına iki kez müebbet ve 36 yıl hapis istemi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 11 Nisan 2018 tarihinde, Serik'e bağlı Kozağacı Mahallesi Elmalı mevkisinde meydana geldi. Önceden aralarında husumet bulunan Salih Avcı ile Hasan Borucu (26) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Salih Avcı, yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekip, Hasan Borucu ile beraberinde bulunan kardeşi Hakan Borucu (25), İsmet Korkmaz (49) ve Ahmet Memiş'e (25) ateş etti. Hasan Borucu ile İsmet Korkmaz yaşamını yitirirken, Ahmet Memiş ve Hakan Borucu yaralandı.

KAVGA, YABANCI İŞÇİ ÇALIŞTIRMA MESELESİNDEN ÇIKTI

Gözaltına alınan Salih Avcı, savcılıktaki ifadesinde, Suriyeli işçi çalıştırmasını istemeyen ve kendisine, "Bu işçileri burada istemiyoruz" dediklerini öne sürdüğü Hasan Borucu, Hakan Borucu ve Ahmet Memiş ile daha önce de tartıştıklarını anlattı. Avcı, olay günü Borucu kardeşler ve Ahmet Memiş'in evine geldiğini, aralarında aynı nedenle tartışma çıktığını ifade etti. Tartışma sonrası tarafları korkutmak amacıyla tabancayla birkaç el ayaklarına ateş ettiğini ileri süren Salih Avcı, Borucu kardeşler ve Ahmet Memiş'in daha önce oğlu Ahmet Avcı'yı (31) dövdüğünü, kendisini de dövecekleri korkusuyla ateş ettiğini iddia etti. Salih Avcı, tutuklanırken, oğlu Ahmet Avcı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hakkında ömür boyu hapis cezası istenen Salih Avcı ve 20 yıl hapis istenen Ahmet Avcı'nın yargılanmasına Manavgat 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Tutuklu sanık Salih Avcı'nın Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) katıldığı duruşmada, tutuksuz sanık Ahmet Avcı ile öldürülen Hasan Borucu ve İsmet Korkmaz'ın yakınları, olayda yaralanan Ahmet Memiş ve Hakan Borucu  hazır bulundu.

Duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, tutuklu sanık Salih Avcı'nın Hasan Borucu ve İsmet Korkmaz'ı öldürmekten 2 kez ömür boyu, Hakan Borucu ve Ahmet Memiş'i öldürmeye teşebbüsten de 36 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını, verilecek cezada haksız tahrik hükümlerinin uygulanmasını istedi. Savcı esas hakkındaki görüşünde tutuksuz sanık Ahmet Avcı hakkında ise kesin, inandırıcı ve yeterli delil bulunamadığını belirterek, beraat kararı verilmesini talep etti.

Duruşma, ertelendi.

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE CIKAN KAVGADA HASAN BORUCU (26) VE ISMET KORKMAZ'I (49) OLDUREN, AHMET MEMIS (25) VE HAKAN BORUCU'YU (ESI ILE) YARALAYAN SALIH AVCI'NIN YARGILANDIGI DAVADA ESAS HAKKINDA GORUSUNU ACIKLAYAN SAVCI, SANIGIN 2 KEZ OMUR BOYU HAPIS VE 36 YILA KADAR HAPISLE CEZALANDIRILMASINI, HAKSIZ TAHRIK HUKUMLERININ UYGULANMASINI ISTEDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA-ARSIV)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE CIKAN KAVGADA HASAN BORUCU (26) VE ISMET KORKMAZ'I (49) OLDUREN, AHMET MEMIS (25) VE HAKAN BORUCU'YU (ESI ILE) YARALAYAN SALIH AVCI'NIN YARGILANDIGI DAVADA ESAS HAKKINDA GORUSUNU ACIKLAYAN SAVCI, SANIGIN 2 KEZ OMUR BOYU HAPIS VE 36 YILA KADAR HAPISLE CEZALANDIRILMASINI, HAKSIZ TAHRIK HUKUMLERININ UYGULANMASINI ISTEDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA-ARSIV)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE CIKAN KAVGADA HASAN BORUCU (26) VE ISMET KORKMAZ'I (49) OLDUREN, AHMET MEMIS (25) VE HAKAN BORUCU'YU (FOTODAKI) YARALAYAN SALIH AVCI'NIN YARGILANDIGI DAVADA ESAS HAKKINDA GORUSUNU ACIKLAYAN SAVCI, SANIGIN 2 KEZ OMUR BOYU HAPIS VE 36 YILA KADAR HAPISLE CEZALANDIRILMASINI, HAKSIZ TAHRIK HUKUMLERININ UYGULANMASINI ISTEDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA-ARSIV)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE CIKAN KAVGADA HASAN BORUCU (26) VE ISMET KORKMAZ'I (FOTODAKI) OLDUREN, AHMET MEMIS (25) VE HAKAN BORUCU'YU YARALAYAN SALIH AVCI'NIN YARGILANDIGI DAVADA ESAS HAKKINDA GORUSUNU ACIKLAYAN SAVCI, SANIGIN 2 KEZ OMUR BOYU HAPIS VE 36 YILA KADAR HAPISLE CEZALANDIRILMASINI, HAKSIZ TAHRIK HUKUMLERININ UYGULANMASINI ISTEDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA-ARSIV)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA) 

Etiketler:
 
Covid-19 (Koronavirüs) nedeniyle ölenlerin sayısı 1115’e yükseldi
 
Toros Kaplanı Elbeye anıldı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Komşuyum 12 Şubat 2020 Çarşamba 11:35

Bizarar geli cocuklarımıza kendimize diye korktuk salih avcı oğlu suçsuzdur Esas kavga Esnasında kaçan suçludur hep okendisi yaptı

Yorumu oyla      1      1  
Yan komşunun çünkü ismimin Açıklanmasını istemiyorum 12 Şubat 2020 Çarşamba 11:19

Salih Avcı suçsuzdur oğlunu kendini korumak için almıştır tabancayı çünki salih düğün edecekti bile bile çıkardılar kavgayı onların kendilerini tıkın odeliğe Salihin oğlunu kendini korumasını suç budünya ın Adaleti öbür dünyada ne yapacaksınız bakalım

Yorumu oyla      1      1  
Ben koşularıyım 12 Şubat 2020 Çarşamba 11:09

Salih Avcının hiç bir suçu yoktur oğlunu kurtarmak için gitti oğlunun canına kast için öldüresiye dövüyorlar dı önce silahı bacaklarına havaya sıktı dağılsınlar diye sonra üzerine gelince canlarını kıydı salih sıkmasaydı onlar Salihi de öldürecekler korkudan çıkınca kimse birşey demiyor böyle Adaletmi olur olmaz olsun böyle Adalet konuşmuyorlar komşuları korkuyorlar bizede kötülük gelecek diye demekki Budünyada Adaletsiz olacaksın

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin genç ilçe başkanı Tütüncü'nün gafını affetmedi
Kepez’in Ak Parti’li Belediye Başkanı Hakan Tütüncü büyük bir gafa imza ...
Alanya'ya en çok Rus gelin geldi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 2019 yılında 47 ülkeden 312 yabancı kadın, ...
Kardeş kıskançlığı şampiyonluklar getirdi
İSTANBUL'da oturan Büyük ailesinin kızı Ecrin Efsa (13), ilkokulda seçmeli ...
 
Yangın tüpündeki 3 kilo esrara 4 tutuklama
ANTALYA'da, 2 otomobilde arama yapan polis, yangın tüpü içine saklanmış ...
Namaza giderken otomobilin çarpmasıyla öldü
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yatsı namazına gitmek için yolun karşısına ...
Doğa bilimci: Kargalar gözlemleyip, davranış geliştiriyorlar
İSTANBUL'da, bir kadının istanbulkartına yükleme yaptığı sırada gelen ...
 
Kürsüdeki konuşmacıyı gazeteciler olarak iki kez alkışladık
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
ANTGİAD'dan yılın ilk organizasyonu
ANTALYA Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD) 22. Dönem Yönetim Kurulu, ilk ...
İş dünyasından mesleki eğitime destek
ANTALYA iş dünyası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) liderliğinde, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva