Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
11 Şubat 2020 Salı - 15:45

Çifte cinayetin sanığı damat, kayınvalidesini suçladı

BURSA'da yeni doğan bebeğini kendisine göstermedikleri gerekçesiyle kayınpederi ile kayınbiraderini öldüren Engin Kocakulak (39) yargılandığı davada, kayınvalidesi Şahinaz Aktan’ı (55) suçlayarak, "Sadece çocuklarımı görmek istiyordum.

Çifte cinayetin sanığı damat, kayınvalidesini suçladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaynanam, küfür etti. Olayın bu aşamaya gelmesinin tek sebebi kendisidir. Bir gün bile cezaevinde kalmak istemiyorum. Tahliyemi istiyorum” dedi.  

Çifte cinayet, Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi'nde geçtiğimiz temmuz ayında meydana geldi. Engin Kocakulak'ın, 3'üncü çocuğuna hamile olan eşi Hediye Kocakulak (30), evi terk edip, babası Nezir Aktan'ın yanına yerleşti. Kısa süre sonra da doğum yaptı. Engin Kocakulak, olay günü 20 günlük olan bebeğini görmek için kayınpederinin evine gitti. Ancak kendisine bebek gösterilmedi. Engin Kocakulak ile kayınpeder Nezir Aktan (60) ve kayınbirader Yasin Aktan (25) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Engin Kocakulak, yanında getirdiği bıçağı çıkartarak, kayınpederi ile kayınbiraderini çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hastaneye kadırılan Nezir Aktan ve Yasin Aktan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan Kocakulak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan 2 kez müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Engin Kocakulak'ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları ile müşteki Şafinaz Aktan katıldı. Eşi ile oğlu öldürülen Şahinaz Aktan, tanık olarak verdiği ifadesinde, "Yemek yediğimiz sırada damadım geldi ve çocukları almak istediğini söyledi.  Kendisine yarım saat sonra gelmesini söyledim. 'Kapıyı aç' dedi, kapıyı açmayacağımı söyledim. Damadım küfür etti. Bunun üzerine oğlum balkona çıktı. Ben oğlumu tutarken eşim eline tahta parçası alıp, aşağı inmiş. Eşim ona tahtayı kaldırırken o da yanında getirdiği bıçakla kapının önünde bıçakladı. Ben sadece 'Şimdi git, yarım saat sonra gel çocuklarını al' dedim. Küfür etmedim, yalan söylüyor" dedi.

'EŞİMLE ARAMIZDA SORUNUMUZ YOK'

Hediye Kocakulak da olaydan önce eşiyle bir sorunlarıolmadığını iddia ederek, “Eşim anneme küfür etti. Eşim küfür edince balkona çıkan erkek kardeşimi annemle tutuyorduk. Babam sakin olduğu için çıkabileceğini düşünemedik. Babam çıktı dışarı, o çıkınca erkek kardeşim arkasından koştu. Ben balkondan eşimin elindeki bıçağı gördüm. Babam bir tahta parçasıyla onun kafasına vurdu. Ben de kucağımdaki bebeği bırakıp, aşağı koştum. Gittiğimde babam yerdeydi, yanına gittim, arkasından kanlar akıyordu. Kucağıma aldım, arkamı döndüm orada kardeşim yere düştü" diye konuştu.

BALKONA ÇIKAR ÇIKMAZ KÜFÜR ETTİ

Duruşmaya, Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılan tutuklu sanık Engin Kocakulak ise "Ben sadece çocuklarımı görmek istiyordum. Kaynanam, bana 'Sen git, çocukları göndereceğim' demedi. Balkona çıkar çıkmaz bana küfür etti. Olayın bu aşamaya gelmesinin tek sebebi kendisidir. Bir gün bile cezaevinde kalmak istemiyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Tanık ifadelerinin ardından mütalaası sorulan Cumhuriyet savcısı, Kocakulak'ın 'haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Olaya ait güvenlik kamerası kayıtlarının bilirkişi tarafından incelenmesi ile sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

BURSA'DA, ENGIN KOCAKULAK (39), 20 GUN ONCE DOGAN COCUGUNU GORMEK ICIN KAYINPEDERININ EVINE GITTI. COCUGUNU GOREMEYINCE KAYINPEDERI NEZIR AKTAN (60) BICAKLAYARAK OLDURDU. FOTO: -BURSA-DHA

BURSA'DA, ENGIN KOCAKULAK (39),20 GUN ONCE DOGAN COCUGUNU GORMEK ICIN KAYINPEDERININ EVINE GITTI. COCUGUNU GOREMEYINCE KAYINBIRADERI YASIN AKTAN'I (25)(FOTOGRAFTA) BICAKLAYARAK OLDURDU. FOTO: BURSA-DHA

BURSA'DA, ENGIN KOCAKULAK (39), 20 GUN ONCE DOGAN COCUGUNU GORMEK ICIN KAYINPEDERININ EVINE GITTI. COCUGUNU GOREMEYINCE KAYINPEDERI NEZIR AKTAN (60) VE KAYINBIRADERI YASIN AKTAN'I (25) BICAKLAYARAK OLDURDU. FOTO:-BURSA-DHA

BURSA'DA KAYINPEDERI NEZIR AKTAN ILE KAYINBIRADERI YASIN AKTAN'I BICAKLAYARAK OLDUREN ENGIN KOCAKULAK (FOTOGRAFTA) TUTUKLANDI. SAVCI KOCAKULAK HAKKINDA MUTAALA VEREN SAVCI CIFTE MUEBBET HAPİS CEZASI ISTEDI. FOTO: BURSA-(DHA)

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA)

 

Etiketler:
 
Gülistan'ı öldüren eşi: Aldattığı hissine kapıldım
 
İl Göç Kurulu toplandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gülistan'ı öldüren eşi: Aldattığı hissine kapıldım
BALIKESİR'in Manyas ilçesinde, boşanmak isteyen 4 çocuğunun annesi Gülistan ...
Evinde ölü bulunan 6 yaşındaki çocuğun cenazesi Adli Tıp'tan alındı
ŞİŞLİ'deki evlerinde dün şofbenden sızan gazla zehirlenerek hayatını kaybeden ...
Erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle babası ve amcası öldürecekti
ERKEK arkadaşı olduğu gerekçesiyle babası ve amcasının öldürmek istediği ...
 
İstanbul Havalimanı polislerine ilk yardım eğitimi
İSTANBUL  Havalimanı'nda meydana gelebilecek ani olaylarda, etkin müdahale ...
Kadir'in avukatı, tutukluluğa itiraz etti
KONYA'da, Özgür Duran’ı (32) sevgilisi Ayşe D.’yi (35) döverken engellemek ...
Tezgahlarda hamsi bolluğu
KARADENIZ'de bu yıl bol miktarda avlanan hamsi, tüketicilerin yüzünü güldürdü. ...
 
Şehit Uzman Onbaşı Davut Özcan, son yolculuğuna uğurlandı
SURİYE'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit ...
Esenyurt'ta pencereden düşen kadın öldü
ESENYURT'ta 4 katlı apartmanın 4. katından düşen 55 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
Şehit Uzman Onbaşı Fatih Saylak, son yolculuğuna uğurlandı
SURİYE'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin topçu ateşinde şehit olan Piyade ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva