Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
25 Kasım 2021 Perşembe - 15:59

Cinayet davası tanığı: 'Çocuklarım var, beni bağışla' dedim, kurtuldum

ANTALYA'da, güvenlik görevlisi Hakan Ökten'i (41) tabancayla öldürdüğü suçlamasıyla Mevlüt Koyuncu'nun (52) tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında, tek görgü tanığı Havva B. dinlendi.

Cinayet davası tanığı:  Çocuklarım var, beni bağışla  dedim, kurtuldum
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 20 Mayıs'ta Kepez ilçesi Antalya Bulvarı'nda meydana geldi. Hakan Ökten ile Havva B., 42 CTB 54 plakalı araçla saat 20.30 sıralarında ormana gitti. Araçta oturan Hakan Ökten ile Havva B.'nin yanına gelen Mevlüt Koyuncu, iddiaya göre, üzerindeki tabancayı çıkarıp 3-4 el ateş etti. Hakan Ökten, kanlar içinde kalırken, Havva B., aracına aldığı Ökten'i yolda kendisini karşılayan ambulansa teslim etti. Sağlık ekipleri, Hakan Ökten'i yakındaki özel hastaneye götürdü. Ökten, burada doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan, evli ve 6 çocuk babası Hakan Ökten'in cenazesi, Konya'nın Doğanhisar ilçesinde toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Mevlüt Koyuncu'nun Uncalı Mahallesi'nde evde saklandığını belirledi. Eve operasyon düzenleyen polis, Koyuncu'yu gözaltına aldı. Koyuncu'nun daha önce İstanbul'da işlediği cinayetten 20 yıl hapis yattığı ortaya çıktı. Polise, olay günü ormanda alkol ve uyuşturucu aldığını söyleyen Koyuncu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Sanık Mevlüt Koyuncu, Antalya 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanık duruşmaya SEGBİS ile katılırken, Hakan Ökten'in ailesi, Havva B. ile taraf avukatları salonda hazır bulundu. Havva B., ifadesinde, Hakan Ökten ile 1999 yılından bu yana komşu olduklarını belirterek, “Hakan ile duygusal ilişki yaşadık. Olay günü cinsel ilişki yaşamadık ama öncesinde olmuştu. Bu durumu maktulün eski eşi ile ikinci eşi de biliyordu. Sadece benim ailem bilmiyordu. Bu ilişki nedeniyle Hakan'ı tehdit eden kimse yoktu" dedi.

'ÇOCUKLARIM VAR, BENİ BAĞIŞLA' DEMİŞ

Olay anını da anlatan Havva B., şöyle konuştu:

“Hakan beni arayarak paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Daha önce de birbirimize borç vermişliğimiz vardı. Beni Hakan aracıyla aldı. Hakan'la ormanlık alana gittik. Saat 20.00 sıralarında aracın arka koltuğunda konuşurken, uzakta siyah maskeli birini gördüm. Hakan 'Sarhoştur, şişe toplayıcısıdır' dedi. Bir süre sonra üzerinde siyah renk yelek olan kişi aracın arka tarafına yaklaşarak, 'Ne yapıyorsunuz lan şerefsizler, burada zina mı yapıyorsunuz' dedi. Hakan da arabadan indi. Adam Hakan'a doğru bir adım attı ve küfretti. Hakan şahsı eliyle göğüs bölgesinden hafifçe ittirerek gitmesini istedi ve adama küfretti. Adam sarhoştu. Sendeledi. Yeleğinin arkasındaki tabancayı çıkardı ve 1 metre mesafeden Hakan'ın göğüs bölgesine ateş etti. Hakan aracın arkasına doğru gitti, araca yaslandı ve bana 'Bu adamın gözü dönmüş. Kaç kurtar kendini' dedi. Olayın etkisiyle dondum kaldım. Araçtan inemedim. Hakan kaçmak istedi. Adam arkasından bir el daha ateş etti. Şahıs bana dönünce ona 'Benim çocuklarım var. Beni bağışla' dedim. Bunun üzerine arabaya binip buradan uzaklaşmamı söyledi. Ben gidene kadar da aracın dışından silahı bana doğrulttu. Ben aracı geri vitese takmaya çalışırken adam kayboldu."

Şikayetçi avukatı Hasan Kerem Arşın ise olaydan önce maktulün telefonla bir kişi tarafından aranması ve tehdit edilmesine ilişkin sonraki duruşmada tanık dinletileceğini belirtti.

Sanık Mevlüt Koyuncu da tanığın aleyhte olan beyanlarına katılmadığını dile getirerek, maktulün araçtan inerken üzerini giymeye çalıştığını, kendisine doğru gelirken elinde bir şey olduğunu zannettiğini ve bu yüzden ateş ettiğini söyledi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

ANTALYA'DA GUVENLIK GOREVLISI HAKAN OKTEN'I (FOTODAKI) TABANCAYLA OLDUREN MEVLUT KOYUNCU'NUN (52) YARGILANDIGI DAVADA DINLENEN CINAYETIN TEK GORGU TANIGI HAVVA B., "KUFUR EDIP HAKAN'IN GOGUS BOLGESINE 1 METRE MESAFEDEN ATES ETTI. HAKAN KACMAK ISTEYINCE BU KEZ SIRTINA ATES ETTI. BEN 'COCUKLARIM VAR, BENI BAGISLA' DEDIM VE KURTULDUM" DEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA GUVENLIK GOREVLISI HAKAN OKTEN'I (FOTODAKI) TABANCAYLA OLDUREN MEVLUT KOYUNCU'NUN (52) YARGILANDIGI DAVADA DINLENEN CINAYETIN TEK GORGU TANIGI HAVVA B., "KUFUR EDIP HAKAN'IN GOGUS BOLGESINE 1 METRE MESAFEDEN ATES ETTI. HAKAN KACMAK ISTEYINCE BU KEZ SIRTINA ATES ETTI. BEN 'COCUKLARIM VAR, BENI BAGISLA' DEDIM VE KURTULDUM" DEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA GUVENLIK GOREVLISI HAKAN OKTEN'I (41) TABANCAYLA OLDUREN MEVLUT KOYUNCU'NUN (ORTADAKI) YARGILANDIGI DAVADA DINLENEN CINAYETIN TEK GORGU TANIGI HAVVA B., "KUFUR EDIP HAKAN'IN GOGUS BOLGESINE 1 METRE MESAFEDEN ATES ETTI. HAKAN KACMAK ISTEYINCE BU KEZ SIRTINA ATES ETTI. BEN 'COCUKLARIM VAR, BENI BAGISLA' DEDIM VE KURTULDUM" DEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ ANTALYA, (DHA)

 
Antalyaspor Başkanı Çetin'den taraftara çağrı
 
İnşaat bekçisi şantiyede ölü bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çözüm üretmesi gereken iktidar partisi yöneticileri sokakta...
AK Parti Antalya İl Kadın Kolları tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle ...
Şüpheli hareketleri ele verdi
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde yol uygulaması yapan jandarma ekipleri ...
Uysal: Gastronomi Antalya'nın geleceğinde yer almalı
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, GastroAntalya 2021'in açılışında, ...
 
Şefika Kutluer'den sıra dışı konser
MURATPAŞA Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi, 12. Uluslararası Şefika ...
Mavi Kelebekler’den kadına şiddete tepki
KONYAALTI Belediyespor Kadın Hentbol Takımı oyuncuları, Kadına Yönelik ...
'İklim konusunda harekete geçmeliyiz'
GLOBAL Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, “COP26'da ...
 
Komik opera 'Sevil Berberi' tekrar sahnede
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, büyüleyici ezgileri, ince ve eğlendirici ...
Başkan Uysal, ilkokul öğretmenini ziyaret etti
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, ...
Kadın itfaiyecilerin motivasyonu; hayat kurtarmak
ANTALYA'da kadın itfaiyeciler, eğitimdeki performanslarıyla göz doldurdu. ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva