Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
13 Temmuz 2020 Pazartesi - 14:49

Cinayet sanığı: Bıçaklayıp bıçaklamadığımdan emin değilim

ANTALYA'da, kendisini, mağazasından 80 bin lira değerindeki yüzlerce çift ayakkabıyı çalmakla suçlayan Volkan Işık'ı (24), bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ayakkabıcı Tuncay Turan'ın (38) yargılanmasına başlandı.

Cinayet sanığı: Bıçaklayıp bıçaklamadığımdan emin değilim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, geçen 2 Nisan günü saat 21.20 sıralarında, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, Volkan Işık'ın Altınova Mahallesi'ndeki mağazasından 80 bin lira değerinde yüzlerce çift ayakkabı çalındı. Hırsızın peşine düşen Işık, yine iddiaya göre, çalınan ayakkabı modellerinden bazılarını Tuncay Turan'a ait ayakkabı mağazasında gördü. Bunun üzerine beraberine babası Cahit Işık ve kardeşi Mücahit Işık ile yakınlarını alıp, Turan'ın mağazasına geldi. Ancak burada çıkan kavgada  Volkan Işık, bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti Tuncay Turan'ın yeğeni Osman T. üstlendi. Ölen Volkan Işık'ın babası ve kardeşi ile diğer görgü tanıkları ise cinayeti Tuncay Turan'ın işlediğini söyledi. Gözaltına alınan Tuncay Turan tutuklandı, Osman T. ise serbest bırakıldı. Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında 'kasten insan öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Tuncay Turan'ın yargılanmasına bugün Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Tutuklu sanık Tuncay Turan, SEGBİS ile katıldığı duruşmada, olay günü oruçlu olduğunu, bu nedenle iş yerini erken kapattığını anlatarak, şunları söyledi:

“Ailemle birlikte orucumuzu açtık. Kısa süre sonra telefon geldi. Osman telefonla konuştuktan sonra, birilerinin ayakkabılarının kaybolduğunu ve bizde olduğunu iddia ettiklerini söyledi. Hatta o kişilerin iş yerlerine baskın yapacaklarını ifade etti. Ben de bir sıkıntı olmadığını söyleyip, ayakkabıları gelenlere göstermelerini söyledim. Önce yeğenim Osman gitti, 15 dakika sonra da oğlum Veysi gitti. Bir müddet sonda başka bir yeğenim gelip, 5-6 kişinin Osman'ı dövdüğünü söyledi. Ben de gittim. Osman'ın amcası olduğumu söylediğim an bana da saldırdılar. Biri belinden silahı çıkararak, namluya mermi sürdü. 'Bu mallar bizim. Hepsini bize vereceksiniz' diyerek, beni hırpaladılar. Uzaklaşmaya çalışınca dibcikle kafama vurdular. Beni öldüreceklerini düşündüğüm için uzaklaştım. Peşimden gelip, beni darp etmeyi sürdürdüler. Yumruk ve tekmelerden kendimi korumak istedim. Bir anda elimde sert bir şeyin olduğunu hissettim. Sağ işaret parmağım kesildi. Yoğun kan akıyordu. Oradan uzaklaştım. Yeğenim de ifade vermek için polis merkezine gitti. Sonra ben de ifade verdim. Bu olayın benim tarafımdan gerçekleşip, gerçekleştirilmediği konusunda emin değilim. Maktulü bıçaklayıp bıçaklamadığımı tam bilmiyorum. O an yumruk ve tekmelerden kurtulmaya çalıştım."

Duruşmaya katılan ölen Volkan Işık'ın babası Cahit Işık ise çalınan ayakkabılarını, sanığın iş yerinde gördüklerini öne sürerek, “Ben ve beş kişi, arabadan iner inmez, 15-20 kişi üzerimize çullandı. Oğlum Volkan'ın yerde yattığını gördüm. Şu an SEGBİS ekranındaki sanık Tuncay'ın oğluma vuran şahıs olduğundan eminim, gözümle gördüm. Sanık Tuncay oğlumu bıçakla yaraladı. Sanığın peşinden koştum. Aynı bıçakla bana da saldırdı. Sonrasında kaçtı" diye konuştu.

Mücahit Işık da kardeşini Tuncay Turan'ın bıçakladığını gördüğünü ifade ederek, “Biz arabadan yeni inmiştik, birden etrafımızı sardılar. Çok kalabalıklardı. Volkan bıçaklandıktan sonra Osman da üzerindeki bıçağı çıkardı, bize gösterdi. Ardından o da kaçtı" dedi.

Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

ANTALYA'DA VOLKAN ISIK'IN (24), MAGAZASINDAN 80 BIN LIRA DEGERINDE YUZLERCE CIFT AYAKKABIYI CALMAKLA SUCLADIGI AYNI BOLGEDE AYAKKABI MAGAZASI BULUNAN TUNCAY TURAN (38) TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULMESIYLE ILGILI DAVANIN ILK DURUSMASI GORUNDU.(OLAY YERI) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Yine İSO, yine ADO ve yine SAK...
 
Başkan Kocakaya: Havai fişek kullanmayacağız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Av tüfeğiyle yaşamına son verdi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde iddiaya göre psikolojik sorunları olan Mehmet ...
Annesine ilaç alıp dönerken kazada öldü
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde, ışık ihlali yapan motosiklet sürücüsü Suriyeli ...
3 uyuşturucu tacirine ceza yağdı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu ticaretinden ...
 
Kazada yaralandı, 'eşim hamile haber vermeyin' dedi
ANTALYA'da, trafik kazasında yaralanan Abdullah Bolat, ailesine haber ...
Engelsiz Kafe'de açık hava sinema günleri başlıyor
ANTALYA'da, doğa harikası falez sahil bandı üzerinde bulunan ve çam ağaçlarıyla ...
Antalya'da otobüste maske gerginliği
ANTALYA'da, şehir içi yolcu otobüsünde maskesini çenesinin altına takan ...
 
5 günde 437 ünite kan bağışı
TÜRK Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi'nin Korkuteli Cumhuriyet ...
Araç motoruna giren yavru kediyi kurtarma operasyonu
KORKUTELİ'de bir otomobilin motor kısmına giren yavru kedi, uzun uğraş ...
ABD'deki ırkçılık karşıtlığına Türkiye'den klipli destek
TÜRKİYE'nin farklı otellerinde sahneye çıkan 20 şarkıcı, ABD'de polis ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva