Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Plajlarda sezon hazırlıkları
Plajlarda sezon hazırlıkları
Ajet uçağına bomba ihbarı
Ajet uçağına bomba ihbarı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
14 Haziran 2015 Pazar - 14:16

Çocukların yaz spor okulu heyecanı başladı

KARNE heyecanı yaşayan öğrencilerin yaz döneminde boş zamanlarını değerlendirebileceği aktivitelere yönlendirmeyi hedefleyen veliler, futbol, basketbol, okçuluk, yüzme gibi farklı branşlarda spor eğitimi veren yaz okullarına yöneldi.

Çocukların yaz spor okulu heyecanı başladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Okulların tatile girmesiyle karne heyecanı yaşayan öğrencileri ders stresinden uzak tutmayı ve yaz aylarında boş zamanları değerlendirmesini amaçlayan velileri, çocuklarını yaz spor okuluna kaydetme telaşı sardı. Antalya'nın tüm ilçelerinde çocuklara futbol, basketbol, cimnastik, yüzme, dansın yanı sıra, farklı branşlarda eğitim veren yaz spor okullarına kayıt dönemi başladı. Yaz okulundaki kurslarda çocuklar, hem farklı branşlarda spor yapma hem de eğlenceli vakit geçirme imkanına kavuşacak. Belediyeler tarafından ücretsiz düzenlenen yaz okulunun yanı sıra, özel spor tesislerinin yemek, yabancı dil eğitimi ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı tüm gün süren kurs programları da bulunuyor. Özel spor tesislerinde kayıt ücreti ise 650 ile 1750 lira arasında değişiyor.

BÜYÜKŞEHİRDEN 19 İLÇEDE KURS

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 25 branşta ücretsiz düzenlenen spor merkezlerinde kurslar 29 Haziran'da başlayacak. Futbol, basketbol, tenis, voleybol, muay thai, kick boks, yelken başta olmak üzere 5-18 yaş grubu arası çocuklara yönelik kurslara kayıtlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü'nün işbirliğinde gerçekleşecek yaz spor okulu, bu yıl ilk kez 19 ilçenin tamamında yapılacak. Voleybol, futbol, basketbol, atletizm, hentbol, güreş, eskrim, judo, artistik cimnastik, ritmik cimnastik, okçuluk, masa tenisi, bisiklet, boks, bocce, tenis, tekvando, kano, muay thai branşlarında verilecek kurslar için yaş aralığı 5-18 olarak belirlendi. Çocuk ve gençlere spor bilinci aşılayarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları'na kayıtlar pazartesi gününden itibaren www.abbsporhizmetleri.com internet adresinden gerçekleştirilecek. Yaz Spor Okulu, 29 Haziran'da düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak.

KEPEZ'DE 6 BRANŞTA EĞİTİM

Kepez Belediyesi tarafından amatör sporlara destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla ücretsiz düzenlenen yaz spor okulu, 1 Temmuz'da başlayacak. Yaz spor okulunda futbol, basketbol, tenis, tekvando, voleybol ve güreş olmak üzere 6 branşta eğitim verilecek. 28 Ağustos'a kadar sürecek kurslarda pazartesi, çarşamba ve cuma günleri çocuklar sporla buluşacak. Basketbol voleybol, güreş, tekvando kursu Turgut Özal Spor Salonu'nda, futbol kursu Karşıyaka Mahallesi'ndeki sentetik sahada, tenis kursu ise Kepez Belediyespor Kompleksi'nde verilecek. Kurs kayıtlar Kepez Belediyesi Spor Kompleksi'nde sürüyor.

MURATPAŞA'DA HEM ÇOCUKLARA HEM YETİŞKİNLERE

Muratpaşa Belediyesi'nin 4-15 yaş grubu arasında çocuklara yönelik ücretsiz düzenlenecek yaz spor okulları ise 29 Haziran'da başlayıp 4 Eylül'de sona erecek. Muratpaşa Belediyesi'nin yaz spor okullarında yetişkinlere yönelik de sabah sporu, fitness ve step branşlarında kurs verilecek. Muratpaşa Belediyesi'nin yaz spor okullarına kayıt işlemlerinin belediyenin hizmet binası, spor işleri müdürlüğü, Süleyman Evcilmen Spor Salonu ve Soğuksu Muhtarlığı'nda yapılacağı belirtildi. Ücretsiz kurslarda yüzme Süleyman Erol Havuzu'nda, basketbol voleybol Süleyman Evcilmen ile Çağlayan Spor Salonu'nda, tenis, futbol Muratpaşa Belediyesi Spor Kompleksi'nde, hentbol, muay thai, tekvando, cimnastik Süleyman Evcilmen Spor Salonu, yelken eğitimi ise limanda yapılacak.

KONYAALTI'NDA SPOR, DANS, MÜZİK BİR ARADA

Konyaaltı Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen yaz spor okulunun başvurusu da 15-19 Haziran'da gerçekleşecek. Kayıt işlemlerinin Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) yapılacağı kurslar 29 Haziran'da başlayacak. Kurslarda keman, gitar, seramik, resim, halk oyunları, yabancı dil, cimnastik, satranç, bale, zumba, piyano, drama eğitimi Liman Mahallesi'ndeki KONSEM'de verilecek. Tenis, badminton kursu Porto Bello Otel kortunda, futbol kursu Akdeniz Lisesi karşısı ve belediyenin spor kompleksinde, basketbol Sporland'da, güreş, okçuluk ve judo eğitimi de belediyenin spor kompleksinde verilecek.

HEM SPOR HEM YABANCI DİL EĞİTİMİ

Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde ise Türk Amerikan Derneği tarafından düzenlenen yaz okulunda 5-15 yaş arası çocukların kişisel yeteneklerini geliştirmek, vaktini hayatı boyunca kendisini olumlu yönde etkileyecek bir yetenek edinmesini sağlamak amacıyla özel hazırlanan kurs programı uygulanıyor. Çocukların yaz okulunda eğlenerek öğrenmelerini amaçlayan kurslarda öğle yemeği, ikindi kahvaltısı gibi seçenekler de yer alıyor. ATİK'te hafta içi her gün gerçekleştirilen yüzme, yabancı dil, tenis, futbol, hentbol, satranç kurslarının yanı sıra, pazartesi, çarşamba, cuma günleri 09.00-17.00 arası öğle yemeği ve ikindi kahvaltısının da dahil olduğu yüzme, yabancı dil, futbol, hentbol, voleybol, basketbol, etkili konuşma, satranç, dans, müzik, drama eğitimi de veriliyor. 15 Haziran'da başlayacak ve yabancı eğitmenlerin de yer alacağı kurs ücretleri 800 lira ile 1200 lira arasında değişiyor.

TÜM GÜN KURS

Park Antalya Spor Merkezi'nde ise, evlerinden servisle alınan çocuklar sabah kahvaltısından sonra her gün ayrı planlanan basketbol, futbol, tenis, yüzme, voleybol, cimnastik, trekking, dart, gelişimsel hareket eğitimi, sokak oyunları, eğitsel oyunlar, ritim, resim, el sanatları, satranç, drama, dans, müzik aktiviteler gibi programlara katılıyor. 09.00-17.00 saatleri arasında öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da düzenlenen etkinliklerin fiyatı kurs süresine göre 650 ile 1750 lira arasında değişiyor.

SERVİS VE YEMEK HİZMETİ

Konyaaltı İlçesi'ndeki Sporland Spor Merkezi'nde de yaz döneminde haftanın üç günü düzenlenen futbol, basketbol, voleybol, tenis, çocuk gym, bale, çocuk dansları, yüzme, satranç, karate kurslarında 150-200 lira arasında değişen fiyatta 5-12 yaş aralığında çocuklara eğitim veriliyor. Ayrıca farklı branşlarda 09.00 ile 17.00 arasında düzenlenen yaz okulunda kahvaltı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve servis imkanı sunuluyor. 15 Haziran'da başlayacak tam gün yaz spor okulu seçeneğinin fiyatı ise 950 lira.

KARNE HEYECANI YASAYAN OGRENCILERIN YAZ DONEMINDE BOS ZAMANLARINI DEGERLENDIREBILECEGI AKTIVITELERE YONLENDIRMEYI HEDEFLEYEN VELILER, FUTBOL, BASKETBOL, OKCULUK, YUZME GIBI FARKLI BRANSLARDA SPOR EGITIMI VEREN YAZ OKULLARINA YONELDI. BELEDIYELER TARAFINDAN UCRETSIZ DUZENLENEN KURSLAR YOGUN ILGI GORDU.(fOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

KARNE HEYECANI YASAYAN OGRENCILERIN YAZ DONEMINDE BOS ZAMANLARINI DEGERLENDIREBILECEGI AKTIVITELERE YONLENDIRMEYI HEDEFLEYEN VELILER, FUTBOL, BASKETBOL, OKCULUK, YUZME GIBI FARKLI BRANSLARDA SPOR EGITIMI VEREN YAZ OKULLARINA YONELDI. BELEDIYELER TARAFINDAN UCRETSIZ DUZENLENEN KURSLAR YOGUN ILGI GORDU.(fOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) -





 

 
Barış ve dostluğa kulaç attılar
 
Güreşin sultanları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da suç örgütüne operasyon: 25 gözaltı
ANTALYA'da polisin suç örgütüne yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.
Gündoğmuş'ta ahşap eskitme sergisi
ANTALYA'nın Gündoğmuş İlçesi'nde, düzenlenen ahşap eskitme kursu, sezon sonu sergisiyle tamamlandı.
Kaymakamdan öğrencilere 'kitap okuyun' tavsiyesi
ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam ...
 
Kaleiçi'nde müzik şoku
ANTALYA'da kentin eğlence merkezi Kaleiçi'nde 'müzik yasağı' şoku yaşanıyor. ...
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde jandarmanın operasyonunda 20 paket halinde ...
Antik kente kaçak kazı operasyonu
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ndeki Xanthos Antik Kenti'nde kaçak kazı yaptığı ...
 
Kredi kartını kopyalayan şebeke çökertildi
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde, 12 bin 800 kişinin kredi kartı bilgilerini ...
Sümer Ezgü Kaşlıları coşturdu
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde sahneye çıkan sanatçı Sümer Ezgü, davul ve ...
Anteks ve Ataç'a kayyum talebi
ANTALYA'da Ataman ve Çalık ailelerinin ortağı oldukları halka açık konumdaki ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva