Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
24 Haziran 2021 Perşembe - 16:11

Çolak'ı yaralayan tetikçi, sokak köpeğini öldürüp tecavüz etmiş

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, Osman Çolak'ı (61) evinin önünde pompalı tüfekle yaralayan Osman Bardakçı ile olaya karıştığı belirlenen 3 kişi tutuklandı. Şüphelilerden Serdar Zeybek’in Çolak'ın boşandığı A.Z.'nin yeni eşi olduğu, Osman Bardakçı’yı da tetikçi olarak tuttuğu iddia edildi.

Çolak ı yaralayan tetikçi, sokak köpeğini öldürüp tecavüz etmiş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 19 Haziran günü saat 20.00 sıralarında Çamlaraltı Mahallesi 6085 Sokak'ta meydana geldi. Osman Çolak, evinin önünde park ettiği cipinden indiği sırada, iddiaya göre sokağın karşısına pusu kuran kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Saldırgan 6 el ateş açtıktan sonra otomobile binip kaçtı. Saçmalarla ağır yaralanan Çolak, çağırılan ambulansla kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Durumu ağır olan Çolak'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi operasyonla yakalayıp, gözaltına aldı.

BOŞANDIĞI EŞİNDEN EV VE PARA İSTEMİŞ

Şüphelilerden Serdar Zeybek'in, Çolak'ın kısa süre önce boşandığı A.Z.'nin (31) yeni eşi olduğu belirtildi. A.Z.'nin, Osman Çolak'tan ev ve para istediği, olumsuz yanıt alınca da Serdar Zeybek'in Osman Bardakçı'yı tetikçi olarak tuttuğu ileri sürüldü.

Olaydan iki gün sonra adliyeye sevk edilen 5 şüpheli savcılıktaki ifadelerinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

'HUSUMETİM VARDI, VURDUM'

Osman Bardakçı’nın savcılıktaki ifadesinde, Çolak'ı market işlettiği dönemden tanıdığını, ona karşı husumeti olduğu için vurduğu söylediği belirtildi. Serdar Zeybek ve diğer şüpheliler ise olay günü otomobille giderken karşılaştıkları Osman Bardakçı'nın aracı durdurup bindiğini, Çolak'ın evinin önüne geldiklerinde otomobilde bulunan tüfeği alıp, indiğini, daha sonra koşarak tekrar yanlarını geldiğini öne sürdü. Otomobildeki şüphelilerin, olayla ilgilerinin olmadığını söylediği kaydedildi.

İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Serdar Zeybek, Osman Bardakçı, Kemal Zeybek ve Ersin Özer tutuklandı, Onur C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SOKAK KÖPEĞİNİ ÖLDÜRÜP, TECAVÜZ ETMİŞ

Osman Çolak'ı tüfekle tutuklanan uyuşturucu madde bağımlısı Osman Bardakçı'nın 2018'de Kaleiçi Çarşısı'nda sokak köpeğini demire iple bağladıktan sonra boğarak, tecavüz ettiği ve gözaltına alındığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, sokak köpeğini iple merdiven boşluğuna getirip, 40 dakika sonra da pantolonunu ve kemeri düzelttiği yer alan Bardakçı, 'hayvana eziyet suçundan' Kabahatler Kanunu'na göre para cezası kesilip, serbest bırakılmıştı.

DENIZLI'NIN PAMUKKALE ILCESINDE, OSMAN COLAK'IN (61) EVININ ONUNDE POMPALI TUFEKLE YARALANMASI OLAYINA KARISTIGI BELIRLENEN 5 KISIDEN 4'U TUTUKLANDI. COLAK'IN BOSANDIGI ESININ YENI EVLENDIGI KISI TARAFINDAN OLDURULMEK ISTENDIGI ORTAYA CIKARKEN, TUTULAN OSMAN BARDAKCI'NIN (ONDE ORTADA), TETIKCININ DE 2018 YILINDA BIR SOKAK KOPEGINI OLDURUP, TECAVUZ ETTIGI BELIRLENDI.
(FOTO: RAMAZAN CETIN / DENIZLI, DHA) (ARSIV)

DENIZLI'NIN PAMUKKALE ILCESINDE, OSMAN COLAK'IN (61) EVININ ONUNDE POMPALI TUFEKLE YARALANMASI OLAYINA KARISTIGI BELIRLENEN 5 KISIDEN 4'U TUTUKLANDI. COLAK'IN BOSANDIGI ESININ YENI EVLENDIGI KISI TARAFINDAN OLDURULMEK ISTENDIGI ORTAYA CIKARKEN, TUTULAN TETIKCININ DE 2018 YILINDA BIR SOKAK KOPEGINI OLDURUP, TECAVUZ ETTIGI BELIRLENDI. TUTUKLANANLAR ARASINDA COLAK'IN BOSANDIGI KADININ YENI KOCASI SERDAR ZEYBEK DE (ONDE SAGDAKI) BULUNUYOR.
(FOTO: RAMAZAN CETIN / DENIZLI, DHA) (ARSIV)

DENIZLI'NIN PAMUKKALE ILCESINDE, OSMAN COLAK'IN (FOTOGRAFTA) EVININ ONUNDE POMPALI TUFEKLE YARALANMASI OLAYINA KARISTIGI BELIRLENEN 5 KISIDEN 4'U TUTUKLANDI. COLAK'IN BOSANDIGI ESININ YENI EVLENDIGI KISI TARAFINDAN OLDURULMEK ISTENDIGI ORTAYA CIKARKEN, TUTULAN TETIKCININ DE 2018 YILINDA BIR SOKAK KOPEGINI OLDURUP, TECAVUZ ETTIGI BELIRLENDI. (FOTO: DENIZLI, DHA)

DENIZLI'NIN PAMUKKALE ILCESINDE, OSMAN COLAK'IN (61) EVININ ONUNDE POMPALI TUFEKLE YARALANMASI OLAYINA KARISTIGI BELIRLENEN 5 KISIDEN 4'U TUTUKLANDI. COLAK'IN BOSANDIGI ESININ YENI EVLENDIGI KISI TARAFINDAN OLDURULMEK ISTENDIGI ORTAYA CIKARKEN, TUTULAN TETIKCININ DE 2018 YILINDA BIR SOKAK KOPEGINI OLDURUP, TECAVUZ ETTIGI BELIRLENDI.(FOTO: RAMAZAN CETIN / DENIZLI, DHA)

DENIZLI'NIN PAMUKKALE ILCESINDE, OSMAN COLAK'IN (61) EVININ ONUNDE POMPALI TUFEKLE YARALANMASI OLAYINA KARISTIGI BELIRLENEN 5 KISIDEN 4'U TUTUKLANDI. COLAK'IN BOSANDIGI ESININ YENI EVLENDIGI KISI TARAFINDAN OLDURULMEK ISTENDIGI ORTAYA CIKARKEN, TUTULAN TETIKCININ DE 2018 YILINDA BIR SOKAK KOPEGINI OLDURUP, TECAVUZ ETTIGI BELIRLENDI.
(FOTO:  DENIZLI, DHA) (ARSIV)

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Etiketler:
 
Yeşilova Belediyespor rakibini bekliyor
 
Tarihi Rize Kavurması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Van'daki kuraklık çiftçileri endişelendiriyor
VAN'ın Saray ilçesinde bulunan ve sulama amaçlı kullanılan Değirmi Göleti, ...
50 günde ceza yağdıran gönüllü fahri müfettiş görevinden alındı
TRABZON’un Akçaabat ilçesinde yoğun şikayet üzerine yapılan incelemede, ...
Çocuğa silah verip, havaya ateş açtıran muhtarmış
SAMSUN'un Ayvacık ilçesinde açık alanda aralarında çocukların da bulunduğu ...
 
Denizli'de kayıp işitme engelli kadın aranıyor
DENİZLİ'nin Tavas ilçesinde, dün evden çıktığı öğle saatlerinden beri ...
Eşini öldüren koca, polisle çıkan çatışmada hayatını kaybetti
AKSARAY'da, sokak ortasında tartıştığı eşi Yemen Akoda'yı (38) tabancayla ...
Vinçten düşen Burak, 400 TL için ölmüş
ZONGULDAK'ta, binanın cam reklam kaplamasını yapmak için çıktığı vinçten ...
 
Turkovac'ın Faz-3 gönüllü uygulaması sürüyor
ERCİYES Üniversitesi'nce geliştirilen yerli Covid-19 aşısı Turkovac için ...
İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un ...
Zehirlenen 30'a yakın sokak hayvanı telef oldu
ÇANAKKALE'nin Ayvacık ilçesindeki bir parkta zehirlenen 30'a yakın köpek ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva