TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
19 Mart 2021 Cuma - 09:05

Covid-19 yabancı konut ihtiyacı doğurdu

Spot Blue, yatırımcının bütçesine uygun olan en iyi konutu danışmanlık hizmetiyle buluyor.

Covid-19 yabancı konut ihtiyacı doğurdu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Covid-19 sonrası pandemi döneminde uluslararası satılık konutlara talep arttı. Özellikle güneşin yoğun olduğu bölgelerdeki konutlara talep artarken, İspanya ve Türkiye gibi ülkeler yatırımcıların radarında yer alıyor. İngiltere'de uluslararası mülkiyet bilgisi ve gayrimenkul zenginliğine sahip profesyonel bir şirket olan Spot Blue, yatırımcının bütçesi ne olursa olsun satılması gereken lüks villa ya da en iyi ekonomik tesis olup olmadığını en iyi özelliği ve konumuyla birlikte danışmanlık hizmetinde gösteriyor.

Pandemi döneminde yatırım ihtiyacı doğarken, uluslararası konutlara ilgi arttı. Özellikle güneşin yoğun olduğu bölgelerde talebin yoğun olduğu belirtiliyor. Pandemi döneminde, İspanya ve Türkiye gibi turizm sektöründe öncü ülkelerin konutlarına ilgi büyüdü. İnsanların bu zorlu dönemde rahat bir tatil geçirememesinden dolayı, uluslararası mülkiyetlere yönelimin arttığı öngörülüyor.

Söz konusu ülkelerde artan bu talebe karşın yeni konut projelerinin devreye gireceği belirtiliyor. Türkiye’nin Muğla’ya bağlı tatil beldesi olan Bodrum’a gelen turistlerin bölgede yatırım fırsatlarını incelediği görülüyor. Uluslararası Emlak Uzmanlığı hizmeti veren Spot Blue International, Antalya ve Bodrum gibi tatil beldelerinde her yatırımcının talebine göre danışmanlık sunuyor. Şirketin web sitesinde; konum, emlak tipi, oda sayısı, para birimi, en düşük ve en yüksek fiyat olarak konutları filtreleniyor.

İngiltere'de uluslararası mülkiyet bilgisi ve gayrimenkul zenginliğine sahip profesyonel bir şirket olan Spot Blue, yatırımcının bütçesi ne olursa olsun satılması gereken lüks villa ya da en iyi ekonomik tesis olup olmadığını en iyi özelliği ve konumuyla birlikte danışmanlık sunuyor. Bu danışmanlığı kullanan çok sayıda müşteri mutlu bir şekilde ayrılıyor.

Spot Blue International Property Direktörü Julian Walker, yaptığı açıklamada, “2020 yılı ile 2021 yılı arasında, İspanya ve Türkiye'de satılık mülkleri araştıran ve arayan insan sayısının 2019'a kıyasla iki katına çıktığını gördük” dedi.

Seyahat ve tatile çıkma konusundaki kısıtlamalarla birlikte, insanların bu zor dönemde geleceğe umut içinde baktığını söyleyen Walker, “Bir mülk satın almak, tatiller, kaçışlar ve yatırımlar söz konusu olduğunda size daha fazla özgürlük ve güvenlik sağlar. Pandemi, insanların kendileri için gerçekten neyin önemli olduğunu anlamalarını sağlıyor. Avrupa'da, özellikle artan ilginin olduğu İspanya ve Türkiye'de birçok yer, hem çağdaş konutları hem de kırsal villaları uygun fiyatlarla sunuyor. Şimdi bu mülklere, 6 ayın en yüksek noktasında ve Ocak 2021'deki Brexit'ten bu yana en yüksek noktasında Pound ve Euro dönüşüm oranları olarak yatırım yapmanın doğru zamanı olduğunu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Covid-19’un çalışma şeklini değiştirdiğine dikkat çeken Walker, “Daha fazla şirket uzaktan ve esnek çalışma sunmak zorunda kaldı. Bu, çalışanlara her yerden çalışma özgürlüğü verdi. Özellikle Bahamalar'a belirli devlet yatırımları gidiyor. Ancak Avrupa'da, küresel şirketler kıtadaki şehirlerde ofisler ve genel merkezler açıyor. Valensiya tanınmış bir teknoloji merkezidir. Bu da giderek daha fazla girişim ve teknoloji şirketinin merkez ofislerini Valensiya'da kurduğu anlamına geliyor. Yine bu özellikle şehirde satın almaya olan ilginin artmasına yol açacaktır” diye konuştu.

Spot Blue hakkında:

Spot Blue Uluslararası Mülkiyet Londra'da dayanır. İngiltere'de veya uluslararası konumlardan birinde veya arazi almanız durumunda müşterilerine birinci sınıf hizmet sunuyor. Şirket, öncelikle İspanya ve Türkiye gibi ana emlak piyasası uzmanlaşmış ülkelerde hizmet veriyor. Mülkiyet Ombudsmanının üyesiyiz, Ticaret ve Sanayi Türk İngiliz Ticaret Odası (TBCCI), Emlakçılar Ulusal Birliği (FOPDAC birleşmeyle) (NAEA). Spot Blue, uluslararası mülkiyetin iyi yerlerinin geliştiricileri ile sağlam bir iş ilişkisi içerek bütün zor işleri yapmıştır. Köklü bir şirket olan Spot Blue, size istediğinizi en iyi geliştiricileri ile çalışırken en iyi gayrimenkul sunan bir şirket.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki adresleri ziyaret ediniz!

https://www.spotblue.com/property-for-sale/turkey/mugla/bodrum/

https://www.spotblue.com/de/property-for-sale/united-kingdom/

Basın İletişim:

Julian Walker

İ[email protected]

+44  208 339 6036

 
Siber dolandırıcılığa 6 tutuklama
 
8 yaşındaki SP hastası Miray'ın 'ilk adım' mutluluğu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kanada’da şişedeki not 26 yıl sonra bulundu
Kanada'da Nellie Nadeau adlı bir kadına ait şişedeki not, tam 26 yıl sonra ...
Yaşını duyanlar inanamıyor!
Yaşlı kadın gibi görünüyor ancak o henüz 29 yaşında. Sara Geurts, vücudun ...
Danimarka’da Tunç Çağı, 3 bin yıllık kılıç bulundu
Danimarka’nın Odense Şehir Müzesi arkeologları, ülkenin üçüncü büyük adası ...
 
Kazakistan’da kum fırtınası
Kazakistan’da kum fırtınası meydana geldi. İnsanların kum fırtınasından ...
Rusya’dan Biden’a ‘katil’ yanıtı
Rusya’da Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya ...
Güney Kore’de adalara turist çekmek sıra dışı yöntem
Güney Kore’deki Banwol ve Bakji adaları sakinleri Kovid-19'a rağmen daha ...
 
İngiliz Sağlık Bakanı Hancock'tan AstraZeneca ısrarı: Aşıyı yaptırın
AstraZeneca Oxford tarafından geliştirilen koronavirüs aşısının kan pıhtısına ...
Oscar ödül töreni Los Angeles’taki tren istasyonunda düzenlenecek
Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 25 Nisan’da gerçekleştirilmesi planlanan ...
Ünlülerin hesaplarını hackleyen Clark’a 3 yıl hapis
ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan ve Joe Biden, Barack Obama, Elon Musk, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva