Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
3 Mart 2021 Çarşamba - 14:09

Damadını ağır yaralayan kayınpedere ömür boyu hapis istendi

ANTALYA'da kızı Duygu Çakoğlu'nu (30) rehin aldığı iddiası ile damadı Erdem Çakoğlu'nu bıçakla ağır yaralayan Mesut Köseoğlu (50) hakkında, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Damadını ağır yaralayan kayınpedere ömür boyu hapis istendi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 14 Ocak günü saat 15.30 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi'nde meydana geldi. Erdem Çakoğlu ile eşi Duygu Çakoğlu arasında bilinmeyen nedenle evde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre bıçağı alan Erdem Çakoğlu, eşi Duygu Çakoğlu'nu darbetti. Eşinin kendisini öldürmesinden korkan Duygu Çakoğlu, fırsatını bulup annesine mesaj attı ve eşinin kendisini rehin aldığını yazdı. Bunun üzerine evden çıkan Mesut Köseoğlu, kızının evinin bulunduğu sokağa geldi. Mesut Köseoğlu, binaya girmeye hazırlanırken damadı Erdem Çakoğlu ile karşılaştı. Burada çıkan kavgada Mesut Köseoğlu bıçakla bacağından, Erdem Çakoğlu ise boynundan ve başından yaraladı. Kanlar içinde kalan Erdem Çakoğlu'nun başında bekleyen Mesut Köseoğlu, polise haber verdi. İlk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye götürülen Erdem Çakoğlu, tedavinin ardından taburcu edildi. Adliyeye sevk edilen Mesut Köseoğlu ise tutuklandı.

'SALLAMA' İLE EVE GİTTİ

Mesut Köseoğlu hakkında hazırlanan iddianame, Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, 6 yıllık evli olan ve 2 çocukları bulunan Erdem Çakoğlu ile eşinin, zaman zaman tartıştıkları belirtildi. Olay günü yine çiftin evlerinde tartıştığı belirtilen iddianamede, Erdem Çakoğlu'nun eşini darbettiği, bıçakla tehdit ederek evden çıkmasına izin vermediği anlatıldı. Kadının, annesine mesaj atarak yardım istediği, annenin durumu eşi Mesut Köseoğlu'na ilettiği aktarılan iddianamede, kızına ulaşamayan sanığın 'sallama' diye tabir edilen bıçakla eve gittiği ifade edildi. İddianamede sanığın, dışarıya çıkan damadına, "Sen kimsin benim kızımı rehin alıyorsun" diyerek, bıçakla saldırdığı ve defalarca bıçakladığı öne sürüldü.

ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENDİ

'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istenen tutuklu sanık Mesut Köseoğlu ifadesinde, kızının gönderdiği, 'Polisi arayın, beni öldürecek' mesajı üzerine olayın yaşandığı eve gittiğini ve polisi aradığını ileri sürdü. Damadının kendisine, eşine ve kızına küfretmesi üzerine aralarında arbede yaşandığını iddia eden Mesut Köseoğlu, "Kendimi korumak için bıçağı aldım, arbede sırasında bıçak damadımın yüzüne değdi. Yüzünden kan gelmesi üzerine montu ile damadın yüzüne tampon yaptım" dedi. Mesut Köseoğlu, yaşananlardan dolayı pişmanlık duyduğunu, bilerek damadını yaralamadığını öne sürdü.

'RÜYAYA ABARTILI TEPKİ VERDİ'

Mağdur sıfatıyla ifade veren Erdem Çakoğlu ise olay günü eşinin anlattığı rüyaya abartılı tepki vermesi nedeniyle eliyle eşinin boynundan hafif şekilde tuttuğunu belirterek, şöyle konuştu:

“İddia edildiği gibi eşimi rehin alma olayı olmadı. Eşinin yönlendirmesiyle kayınpederim duygusal davrandığı için bana saldırdı. Gazete kağıdına sarılı döner bıçağını çıkartarak küfretti. Bıçakla defalarca sol diz altıma vurdu. Tehdit ve hakaret ederek bıçakla yüzüme sert şekilde vurdu. Eliyle bıçağı havaya kaldırarak, 'Ben yaptım, ben kestim. Kızımı rehin almıştı. Yurttan aldım, borçlarını ödedim. Çocuklarınıza sahip çıkın' diyerek bağırmaya devam etti."

Duygu Çakoğlu da iddianamede yer alan ifadesinde, eşinin kendisini darbettiğini ve bıçakla tehdit ederek dışarıya çıkmasına izin vermediğini belirtti. Çakoğlu, kavgadan sonra babasıyla birlikte yaralanan eşinin başına tampon yaptığını, eşinin kendisini tehdit etmek için kullandığı bıçağı da polise verdiğini söyledi.

Mesut Köseoğlu'nun yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

ANTALYA'DA KIZI DUYGU CAKOGLU'NU (SOLDA) REHIN ALDIGI IDDIASI ILE DAMADI ERDEM CAKOGLU'NU BICAKLA AGIR YARALAYAN MESUT KOSEOGLU (SAGDA) HAKKINDA, 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE DAVA ACILDI. (OLAY GUNU) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KIZI DUYGU CAKOGLU'NU (30) REHIN ALDIGI IDDIASI ILE DAMADI ERDEM CAKOGLU'NU BICAKLA AGIR YARALAYAN MESUT KOSEOGLU (FOTODAKI) HAKKINDA, 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE DAVA ACILDI. (OLAY GUNU) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KIZI DUYGU CAKOGLU'NU (30) REHIN ALDIGI IDDIASI ILE DAMADI ERDEM CAKOGLU'NU (SEDYEDE) BICAKLA AGIR YARALAYAN MESUT KOSEOGLU HAKKINDA, 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE DAVA ACILDI. (OLAY GUNU) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KIZI DUYGU CAKOGLU'NU (30) REHIN ALDIGI IDDIASI ILE DAMADI ERDEM CAKOGLU'NU (FOTODAKI) BICAKLA AGIR YARALAYAN MESUT KOSEOGLU HAKKINDA, 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE DAVA ACILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KIZI DUYGU CAKOGLU'NU (30) REHIN ALDIGI IDDIASI ILE DAMADI ERDEM CAKOGLU'NU (FOTODAKI) BICAKLA AGIR YARALAYAN MESUT KOSEOGLU HAKKINDA, 'KASTEN OLDURMEYE TESEBBUS' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE DAVA ACILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Korkuteli Belediye meclisi toplandı
 
Antalya ihracatı rekor kırdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Korkuteli Belediye meclisi toplandı
KORKUTELİ Belediyesi'nin mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı vatandaşın derdini dinledi
AK PARTİ Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, vatandaşlarla birlikte yürüyüş ...
'Bu tabelayı kaldırın'
ANTALYA'nın Demre ilçesi girişindeki hız sınırı tabelasının, Demre'ye ...
 
Antalya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
ANTALYA'nın yüksek kesimlerindeki Kaş ve Elmalı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.
Baba 16 yaşındaki kızının kaçırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Suriye uyruklu Mustafa Haffar (42), ...
Çoban Kader'in hayali milli takım forması
ANTALYA’da hayalini kurduğu spor lisesinde yatılı okuyan Kader Karamusaoğlu ...
 
MMO'dan LÖSEV'e 'Koşar Adım' destek
MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi, Runatolia Uluslararası ...
Tapu dolandırıcılığı şüphelileri adliyede
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde hisseli tapuları sahte evrakla tam hisseli ...
Kayıp keçileri jandarma buldu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde kaybolan 45 küçükbaş hayvan, jandarma ekiplerince ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva