Kiloları verdi, lisanslı fitness sporcusu oldu
Kiloları verdi, lisanslı fitness sporcusu oldu
Tezer: Kısıtlamaların devam etmesi gerektiğini düşünüyorum
Tezer: Kısıtlamaların devam etmesi gerektiğini düşünüyorum
Karadeniz'de kış aylarının sıcaklık rekoru kırıldı
Karadeniz'de kış aylarının sıcaklık rekoru kırıldı
Özlü: Maske karbondioksit birikmesine neden olmaz
Özlü: Maske karbondioksit birikmesine neden olmaz
10 Nisan 2020 Cuma - 12:44

Darp görüntülerinde tutuklu sayısı 9’a çıktı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, 18 yaşından küçük çocuklara uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla darbettikleri R.K.’nin dövülme anı görüntülerini sosyal medyadan paylaşan 10 kişiden 2'si daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 9'a yükseldi.

Darp görüntülerinde tutuklu sayısı 9’a çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 28 Mart Cumartesi günü, Manavgat Yayla Mahallesi’nde meydana geldi. Cuma pazarında R.K., yanına 2 otomobille gelen 6 kiÅŸi tarafından silah zoruyla otomobile bindirilerek kaçırıldı. R.K.’nin cep telefonunu sokaÄŸa fırlatan ÅŸüpheliler, darp da etti. Åžüpheliler, görüntülerini cep telefonuyla çektikleri R.K.’yi araçtan indirip uzaklaÅŸtı. Åžikayet üzerine çalışma baÅŸlatan Manavgat Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸi ekipleri, ÅŸüphelilerin kimliklerini tespit etti. Polis, ÅŸüpheliler M.C.K., N.N., V.A., E.K., S.K., R.M., F.S., B.D., D.K. ile H.K.’yi gözaltına aldı. Åžüphelilerin kaldıkları evde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait mermiler, ruhsatsız tüfek, pompalı tüfek, 4,38 gram toz esrar ve 0,34 gram metanfetamin maddesi ele geçirildi.

ÖNCE 2 ÅžÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan ÅŸüphelilerden H.K.'nın, dövülme olayıyla ilgisinin olmadığı belirlenip serbest bırakıldı. Åžüphelilerden F.S. ve D.K. savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı. Nöbetçi sulh ceza hakimliÄŸine sevk edilen V.A., E.K., S.K. ve R.M. serbest kalırken, B.D. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Åžüpheliler M.C.K. ve N.N. ise tutuklandı.

BAŞSAVCILIKTAN İTİRAZ VE 5 TUTUKLAMA

Manavgat Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’nın itirazı üzerine serbest bırakılan V.A., E.K., S.K., R.M. ve B.D., polis tarafından gözaltına alındı. Sulh ceza hakimliÄŸine sevk edilen ÅŸüpheliler, tutuklandı.

F.S. DE TUTUKLANDI

Tutuklanan ÅŸüphelilerin verdiÄŸi ifade üzerine, daha önce savcılık kararıyla serbest bırakılan F.S. polis tarafından yakalandı. Dün, Manavgat Adliyesi’ne sevk edilen F.S., nöbetçi sulh ceza hakimi tarafından tutuklandı.

SEGBİS’LE İFADESİ ALINDI VE TUTUKLANDI

Manavgat İlçe Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸi ekipleri, olayla ilgili firari olan ve hakkında yakalama kararı bulunan H.Ü.’nün Konya’nın SeydiÅŸehir ilçesinde olduÄŸunu belirledi. Åžüphelinin saklandığı adresin SeydiÅŸehir polisiyle paylaşılmasının ardından H.Ü. gözaltına alındı. SeydiÅŸehir Adliyesi’ne getirilen ÅŸüphelinin ifadesi savcı tarafından Ses ve BiliÅŸim Görüntü Sistemi’yle (SEGBİS) alındı. Nöbetçi sulh ceza hakimine sevk edilen H.Ü., tutuklandı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAÅžILDI

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, yüzü görünmeyen kiÅŸinin "Ne yaptın sen" sorusuna, R.K.’nin “18 yaşından küçük çocuklara uyuÅŸturucu sattım. Dayıları ve amcaları beni dövdü" dediÄŸi görülmüÅŸtü. Bir kiÅŸinin tokatladığı R.K.’nin, “Yaptığım baÅŸka bir iÅŸ yok, ben uyuÅŸturucu satıyorum" dediÄŸi de görüntüde yer almıştı.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, 18 YASINDAN KUCUK COCUKLARA UYUSTURUCU MADDE SATTIGI IDDIASIYLA DARBETTIKLERI R.K.NIN DOVULME ANI GORUNTULERINI SOSYAL MEDYADAN PAYLASAN 10 KISIDEN 2'SI DAHA TUTUKLANDI. OLAYLA ILGILI TUTUKLU SAYISI 9'A YUKSELDI. (FOTO:MANAVGAT-DHA-ARSIV)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, 18 YASINDAN KUCUK COCUKLARA UYUSTURUCU MADDE SATTIGI IDDIASIYLA DARBETTIKLERI R.K.NIN (FOTODAKI) DOVULME ANI GORUNTULERINI SOSYAL MEDYADAN PAYLASAN 10 KISIDEN 2'SI DAHA TUTUKLANDI. OLAYLA ILGILI TUTUKLU SAYISI 9'A YUKSELDI. (FOTO:MANAVGAT-DHA-ARSIV)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
Elektrik kontağından çıkan yangında büro zarar gördü
 
İngiltere'de sağlık çalışanlarına "alkışlı" destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manavgat'ta seyahat izin kurulu otogarda hizmet veriyor
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde seyahat izni, şehirlerarası otogarda hizmet ...
Felç oldu, annesinin cenazesinde konuşamaz hale geldi
ANTALYA'da yaşayan Zeliha Karaağaç (37), 8 yıl önce bir sabah uyandığında ...
Üretici halinde çiftçiye maske ve eldiven dağıtıldı
ANTALYA Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp ile Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye'nin ...
 
Denizciler sorunlara çözüm arıyor
ANTALYA Denizcileşme Platformu Başkanı İzzet Ünlü, deniz turizminin bittiğini ...
Kamera kaydına rağmen kırmızı ışıkta geçtiğini kabul etmedi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, kırmızı ışıkta geçerek trafik kazasına ...
Tütüncü’den esnafa kira müjdesi
Kepez Belediyesinden, ticari tesislerini iÅŸleten esnafa kira desteÄŸi geldi. ...
 
Antalya'daki o semt pazarı koronavirüs yüzünden kapatıldı
Antalya'da Yener Ulusoy bulvarı ile Milli Egemenlik Caddesi arasında kalan ...
Parkta kız yüzünden kavga eden iki gence ceza
ANTALYA'da parkta kavga eden iki gence, sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri ...
Özel çocuklara park izni
ANTALYA İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kapsamındaki ...
 
Dursun Gündoğdu
'Kim bu adam?' diye sormadınız mı?
YAZARLAR
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Kandırılıyor muyuz? Kandırıyor muyuz?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Halkın vergileriyle hovardalık yapma
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Vallahi güle güle 2020
İsa Altun
İsa Altun
Åžiddete 'Sessiz kalma'
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Yıl yeni umut daimi...
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Antalya’da başhekim olmak
Prof. Dr. Duran Canatan
Prof. Dr. Duran Canatan
EÅŸitlik Projesi
K. Kemal Derin
K. Kemal Derin
TİARTİ
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ocak ayında ikili ilişkilere karşı daha az sert olduğunuzu hissedeceksiniz. En çok da kalbinizle dokunacağınız kişilerle ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm KAMPÜS Sağlık Ekonomi Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletiÅYimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva