TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
1 Kasım 2021 Pazartesi - 10:42

Demre'de off road heyecanı

Antalya'da yabancı isimleriyle tartışma konusu olan etkinliklerden ikisi daha geride kalırken, biri bugün start aldı.

Demre de off road heyecanı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Alanya'da balık tutma yarışması;  Fishing Tournament

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Alanya Sportif Olta Balıkçıları ve Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle düzenlenen balık tutma yarışmasına, 100 tekne ve 200 kişi katıldı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ALANYA SPORTIF OLTA BALIKCILARI VE SPOR KULUBU DERNEGI IS BIRLIGIYLE DUZENLENEN BALIK TUTMA YARISMASINA, 100 TEKNE VE 200 KISI KATILDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Bu yıl üçüncüsü yapılan yarışma, Alanya Yat Limanı'nda gerçekleştirildi. Yarışmada 'en büyük balık' kategorisinde Team Wolf takımından Ünsal Tanzan ve Savaş Arslan, 'yakala bırak' kategorisinde Team Boyka'dan Osman Daş, Hasan Köksal Yener, 'en çok balık' kategorisinde Team Karacaal'dan Ali Cömertpay ve Hasan Halaçoğlu, 'Cumhuriyet özel ödülü' kategorisinde ise Team Güney Yıldızı'ndan Serdar Yılmaz ve Ayhan Güney birinciliği kazandı. Yarışma sonunda düzenlenen törenle dereceye giren katılımcılara ödülleri verildi. Yarışmada yakalanan balıklardan elde edilecek gelirin tamamının LÖSEV'e bağışlanacağı bildirildi.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ALANYA SPORTIF OLTA BALIKCILARI VE SPOR KULUBU DERNEGI IS BIRLIGIYLE DUZENLENEN BALIK TUTMA YARISMASINA, 100 TEKNE VE 200 KISI KATILDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

'HEDEF ULUSLARARASI ARENA'

Alanya Sportif Olta Balıkçıları ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hakan Kalaycı, “İki günlük serüvenimiz sona erdi. Katılımcı sayısı beklentilerimizden iyiydi. Balık popülasyonu olarak umduğumuzu bulamadık ama ödül alan arkadaşlarımız yakaladıkları balıklarla bunu başardı. Sportif balıkçılığı ön plana çıkarmak istediğimiz için 'yakala bırak' tercih ettiğimiz kategori. Hedefimiz uluslararası arenaya çıkmak ve çıkmak üzereyiz. Bu yarışmayla uluslararası arenada sesimizi daha çok çıkaracağız. Bunun sinyallerini de alıyoruz. Gelecekte daha iyi olacak" dedi.

Ironman 70.3 Türkiye Yarışları sona erdi

Antalya'da düzenlenen ve yüzme, bisiklet ile koşudan oluşan Ironman 70.3 Türkiye yarışları sona erdi. Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Kadriye Beach Park sahilinden sabah yüzme etabıyla başlayan yarışlarda, 88 ülkeden 2 bin 300 sporcu 1.9 kilometrelik yüzme etabının ardından 90 kilometre bisiklet ve 21 kilometrelik koşu etaplarında mücadele etti. Startını Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Ali Temurci ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan'ın verdiği organizisyonda toplam 112.9 kilometrelik yarışa yüzerek başlayan sporcular, daha sonra Belek'ten başlayarak EXPO 2016 alanında pedal çevirdi. Ironman 70.3 Türkiye yarışları, The Land of Legends içerisindeki koşu etabıyla sona erdi.

ERKEKLERDE UKRAYNA, KADINLARDA RUSYA BİRİNCİ

Yarışlarda erkeklerde Ukrayna'dan Julian Demianov 3 saat 52 dakika 17 saniyelik derecesiyle, kadınlarda ise Rusya'dan Inna Tutukina, 4 saat 14 dakika 8 saniye ile birinci oldu. Dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri Ironman Türkiye Direktörü Özgür Emekçioğlu tarafından verildi. Bu yıl Antalya Belek'te gerçekleştirilen 'Ironman 70.3 Turkey' yarışları Avrupa'nın en geniş katılımlı 2'nci yarışı unvanını kazandı.

ANTALYA'DA DUZENLENEN VE YUZME, BISIKLET ILE KOSUDAN OLUSAN IRONMAN 70.3 TURKIYE YARISLARI SONA ERDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Demre'de off road heyecanı

ANTALYA'nın Demre ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Demre- Kekova Festivali'nin son gününde off road yarışı düzenlendi.

Çayağzı yolundaki etapta yapılan yarışa, Antalya, Demre, Finike, Kumluca ve Muğla'nın Fethiye ilçesinden 40 off road aracı ve yarışmacı katıldı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da yarışta parkuru başarıyla tamamladı.

ÇAMUR ETABI ZORLADI

Yarışmacılar, 2,5 kilometrelik parkurda çamur etaplarında kıyasıya mücadele etti. Birçok yarışmacı araçlarıyla çamura saplandı. Yarışta birinciliği Hardoff Takımı'ndan Bekir Bayar, ikinciliği ve üçüncülüğü Demoff Takımı'ndan Kemal Arıkan ve Mustafa Güngör kazandı. Yarış sonunda düzenlenen törende dereceye girenlere hediyeler verdi.

YARIŞ HEYECANI

Yarışları izleyen Dilhan Aydın ilk defa izlediği off road yarışında eğlenceli vakit geçirdiğini söyledi. Ebru Bulut ise Demre - Kekova Festivali'nde keyifli günler geçirdiğini ve off road yarışını izlerken çok heyecanlandığını belirtti. Levent Erkasap da festival için Antalya'da Demre'ye geldiklerini ve güzel geçirdiklerini dile getirdi.

8 BİN KİŞİ İZLEDİ

Off road yarışını, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 8 bin kişi izledi. Özellikle gençler ve kadınlar yarışmaya büyük ilgi gösterdi.

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESINDE BU YIL IKINCISI DUZENLENEN DEMRE- KEKOVA FESTIVALI'NIN SON GUNUNDE OFF ROAD YARISI DUZENLENDI.(FOTO:DEMRE-DHA)
 

 

Etiketler:
 
DÖSİAD Başkanı Gençer; Atatürk kılavuzumuzdur
 
Düden'de köpüklenme ve kirlilik azaldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DÖSİAD Başkanı Gençer; Atatürk kılavuzumuzdur
DÖSİAD 29 Ekim Cumhuriyet Balosu düzenledi.  Baloya DÖSİAD üyeleri, Döşemealtı ...
Aksu'da durdurulan araçta bulundular
ANTALYA'nın Aksu ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kontrolünde, çevrilen ...
Döşemealtı'nda uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde jandarmanın bir eve düzenlediği baskında, ...
 
Çocukluğunu yaşadığı Demre'yi yazdı
ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde doğan öğretmen yazar Hasibe Yıldırım, çocukluğunu ...
Antalya için 'sel' uyarısı
AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, (AFAD) çok kuvvetli yağış beklendiğini ...
ANSAN'da 'Cumhuriyet ve Atatürk' sergisi
ANTALYA Sanatçılar Derneği (ANSAN) üyesi sanatçılar, eserlerini 'Cumhuriyet ...
 
Nar yüklü kamyon kavşakta devrildi: 4 yaralı
ANTALYA’nın Kumluca ilçesinde nar yüklü kamyonun devrilmesi sonucu biri ağır 4 kişi yaralandı.
Antalya Çevre Yolu'nda bir deri bir kemik böyle bulundu
ANTALYA'da açlıktan zayıf düşen, üzerindeki kenelerden dolayı ölmek üzere ...
Antalya'daki o mahallenin 100 yıllık sırrı
TÜRKİYE Cumhuriyeti tarihinin en büyük orman yangının yaşandığı Manavgat'ta, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva