Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
11 Şubat 2023 Cumartesi - 09:25

Deniz Baykal'ın ardından kim ne dedi?

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ölümü üzerine siyasiler birbiri ardına mesajlar yayınladı. Bazı vatandaşların, sosyal medyadaki ‘Hakkımızı helal etmiyoruz’ mesajları dikkat çekti.

Deniz Baykal ın ardından kim ne dedi?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ERDOĞAN'DAN TAZİYE 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Baykal için taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'daki hesabından "Türk siyasetinin değerli isimlerinden CHP Eski Genel Başkanı, eski bakanlarımızdan Sayın Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı. 

Ekrem İmamoğlu:

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

Ümit Uysal:

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

Menderes Türel:

Türk siyasetinde her zaman hatırlanacak önemli bir yere sahip Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Muharrem İNCE:

Öğrencilerimin önünde kara tahtada tebeşir kullanan beni, milletimizin önüne çıkaran, siyaset yapmamı sağlayan değerli büyüğüm, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Semih Esen

Cumhuriyet Halk Partimizin önceki dönem Genel Başkanı, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınları, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize başsağlığı diliyorum.

Mansur Yavaş:

Antalya milletvekili ve önceki dönem genel başkanlarımızdan Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum.

Tuncay ÖZKAN:

Önceki Genel Başkanım Sayın Deniz Baykal’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Memlekete ve partimize politik mücadelesi ile büyük katkılar sundu. Ailesinin,CHP ailemizin, ulusumuzun başı sağ olsun.

İbrahim Kalın

Türk siyasetinin emektar isimlerinden, tecrübeli siyasetçi ve devlet adamı, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, tüm sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum.

Mustafa Destici

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı ve Eski Başbakan Yardımcısı Sayın Deniz Baykal’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Sayın Baykal’a Yüce Allah’tan rahmet, aile efradı, yakınları, sevenleri ve CHP camiasına başsağlığı-sabır diliyorum.

Ali Mahir Başarır

Önceki dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz, değerli parti büyüğümüz Deniz Baykal’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve örgütümüze sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Tunç Soyer

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve eski genel başkanımız Deniz Baykal'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine, partimize başsağlığı ve sabır diliyorum.

Yılmaz Büyükerşen

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve partimize başsağlığı diliyorum.

SİYASİLERDEN TAZİYE ZİYARETİ

Deniz Baykal'ın Ankara Angora Evleri'nde bulunan evine birçok siyasi isim taziye ziyaretinde bulundu. Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Levent Gök, Mehmet Sevilgen, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Mehmet Haberal, Oğuz Kaan Salıcı, Önder Sav, Muharrem Erkek, Yılmaz Ateş ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

ÇETİN: ARKADAŞIMI KAYBETTİM

Hikmet Çetin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm, 67 yıl dostluğum var. Her olayda partide gençlikte birlikte olduk. Bir entelektüel kaybettik. Ülke sevdalısıydı, ülkeden sonra önem verdiği şey CHP'ydi. Çok iyi bir konuşmacıydı. İyi bir arkadaşımı kaybettim, çok üzgünüm" dedi.

Murat Karayalçın ise, "Deniz Baykal CHP'nin ve Türkiye siyasetinin en kurumsallaşmış isimlerinden birisiydi. Siyaset adamımızdı, devlet adamımızdı. Cumhuriyet devrimlerinin ve CHP'nin değerlerinin inançlı, yılmaz bir savunucusuydu" dedi.

AKSAKAL: BÜYÜK HİZMETLERİ OLMUŞTUR

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise Türk siyasetinin önemli bir ismini kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirerek, "Türk siyasetinde özgüvenin ve vatan sevgisinin timsali olmuş bir siyasetçiydi Deniz Baykal. Türkiye'nin tarihinde ve kaderinde önemli kilometre taşlarının belirleyicisi olmuştur. Büyük hizmetleri olmuştur. Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

SAV: 66 YILLIK DOSTUMU KAYBETTİM

CHP'nin eski genel sekreteri Önder Sav da "Çok üzüntülü bir gün. Eşi ve çocukları babalarını kaybetti. 66 yıllık dostumu, arkadaşımı kaybettim. Çok uzun yıllar birlikte birçok şeyi bölüştük. Deniz Baykal’ın Türkiye’de siyaset dünyasındaki yerinin kolay dolacağını düşünmüyorum. Akademisyenliğinin yanında siyasette iz bırakan ender insanlardan biriydi. Belki pek çok hizmetleri unutulabilir; ama 1 Mart tezkeresindeki duruşu, parlamentodaki etkinliği unutulamaz. Deniz Baykal, kararlı dik bir insandı. Doğrularıyla yürüdü" diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Etiketler:
 
Yıkılan apartmanın sahibi baba oğul yurtdışına kaçtı
 
'Yağma suçunun cezası 15 yıl'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
A 11 Şubat 2023 Cumartesi 21:32

Vatandaş ne dedi acaba ???

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıkılan apartmanın sahibi baba oğul yurtdışına kaçtı
Türkiye’yi derinden sarsan ve 10 ili etkileyen Kahramanmaraş depremlerinde ...
Merdan Yanardağ'a yurt dışına çıkış yasağı
TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, deprem yayınındaki sözleri ...
Erkan Petekkaya'nın eşi acı haberi paylaştı
Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından ünlü oyuncu ...
 
Deniz Baykal hayatını kaybetti!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili ...
Hataysporlu futbolcu yaşadıklarını anlattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da forma giyen Sam Adekugbe ...
Haluk Levent'in kurtardığı çocuk Maraş'ta deprem gönüllüsü
Haluk Levent'in 1999 yılında Gölcük Depremi'nde enkazın altından kurtardığı ...
 
13 yaşındaki Aya, 122'nci saatte yaşama veda etti
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin vurduğu illerden Hatay'da yıkılan binanın ...
Rönesans Rezidans'ın enkazında 'yaşam' belirtisi
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremden etkilenen 10 ilden Hatay'ın Antakya ilçesinde ...
Adıyaman'da 117 saat sonra gelen mucize
KAHRAMANMARAŞ merkezli Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6'lık ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva