Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
11 Haziran 2019 Salı - 11:24

Devrim Gün'ün tedavisi AÜ Hastanesi'nde sürecek

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde dün tek motorlu uçağın düştüğü kazada ağır yaralanan İstanbul Bilgi Üniversitesi Havacılık Yüksekokulu Müdür Vekili Devrim Gün, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Devrim Gün ün tedavisi AÜ Hastanesi nde sürecek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manavgat'ın Ulualan mevkiinde bulunan toprak pistten, dün saat 15.00 sıralarında eğitim için havalanan tek motorlu Cessna tipi 'TC-DBO' tescilli uçak, kalkıştan hemen sonra bilinmeyen nedenle düştü. Emekli yüzbaşı pilot Levent Arslan ile Devrim Gün ve Ataberk Gökmen'in bulunduğu uçak, karpuz tarlasına çakıldı. Kazada Pilot Levent Arslan olay yerinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencisi Ataberk Gökmen götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazadan yaralı kurtulan İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürvekili Devrim Gün ise özel bir hastanede tedaviye alındı.

Özel hastanenin yoğun bakım servisine kaldırılan Devrim Gün, dün akşam Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Pilot Levent Arslan ile Ataberk Gökmen'in cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden kaza kırım ekibinin, inceleme yapmak için bugün Manavgat'a geleceği belirtildi.

MERAL AKŞENER'DEN TAZİYE MESAJI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uçak kazası nedeniyle sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Akşener mesajında, "Antalya Manavgat'ta sivil eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden emekli yüzbaşı pilot Levent Arslan ile Ataberk Gökmen'e Allah'tan rahmet, kazadan yaralı olarak kurtulan Devrim Gün'e acil şifalar diliyorum" dedi.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) de yayımladığı taziye mesajında, "Antalya Manavgat'ta meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden meslektaşımız Pilot Levent Arslan'a ve uçakta bulunan Ataberk Gökmen'e Allah'tan rahmet, yaralanan İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdürü Dr. öğretim üyesi Devrim Gün'e acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi.

PİLOT EŞİNİN YÜZÜNE SON KEZ BAKTI

Antalya'da düşen eğitim uçağında yaşamını yitiren emekli yüzbaşı pilot Levent Arslan ile Ataberk Gökmen'in cenazeleri, kazanın ardından götürüldükleri Manavgat Devlet Hastanesi'nden, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Otopsi yapıldığı sırada Levent Arslan'ın Ukrayna asıllı eşi Irina Arslan, adli tıp morgu kapısı önünde bekledi. Görevlilere eşinin yüzünün son kez görmek istediğini ileten Irina Arslan, otopsi işleminin ardından morga girerek eşini gördü. Ardından Arslan'ın cenazesi, eşi ve yakınları tarafından morgdan alınarak Uncalı Mezarlığı'na götürüldü.

Arslan'ın cenazesi, yarın cemevinde düzenlenecek törenin ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ANTALYA'DA EGITIM UCAGININ DUSMESI SONUCU YASAMINI YITIREN EMEKLI YUZBASI PILOT LEVENT ARSLAN'IN CENAZESI, ESI IRINA ARSLAN (FOTODAKI) VE YAKINLARI TARAFINDAN ANTALYA ADLI TIP KURUMU MORGUNDAN ALINDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA EGITIM UCAGININ DUSMESI SONUCU YASAMINI YITIREN EMEKLI YUZBASI PILOT LEVENT ARSLAN'IN CENAZESI, ESI IRINA ARSLAN VE YAKINLARI TARAFINDAN ANTALYA ADLI TIP KURUMU MORGUNDAN ALINDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

MANAVGAT'IN ULUALAN MEVKII'NDE BULUNAN TOPRAK PISTTEN EGITIM ICIN HAVALANAN TEK MOTORLU CESSNA TIPI 'TC-DBO' TESCILLI UCAK, DUN KALKISTAN HEMEN SONRA HENUZ BILINMEYEN NEDENLE DUSTU. KAZADA PILOT LEVENT ARSLAN (FOTODAKI) VE ATABERK GOKMEN OLMUS, DEVRIM GUN ISE YARALANMISTI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

MANAVGAT'IN ULUALAN MEVKII'NDE BULUNAN TOPRAK PISTTEN EGITIM ICIN HAVALANAN TEK MOTORLU CESSNA TIPI 'TC-DBO' TESCILLI UCAK, DUN KALKISTAN HEMEN SONRA HENUZ BILINMEYEN NEDENLE DUSTU. KAZADA PILOT LEVENT ARSLAN VE ATABERK GOKMEN (FOTODAKI) OLMUS, DEVRIM GUN ISE YARALANMISTI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

MANAVGAT'IN ULUALAN MEVKII'NDE BULUNAN TOPRAK PISTTEN EGITIM ICIN HAVALANAN TEK MOTORLU CESSNA TIPI 'TC-DBO' TESCILLI UCAK, DUN KALKISTAN HEMEN SONRA HENUZ BILINMEYEN NEDENLE DUSTU. KAZADA PILOT LEVENT ARSLAN VE ATABERK GOKMEN OLMUS, DEVRIM GUN ISE YARALANMISTI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

MANAVGAT'IN ULUALAN MEVKII'NDE BULUNAN TOPRAK PISTTEN EGITIM ICIN HAVALANAN TEK MOTORLU CESSNA TIPI 'TC-DBO' TESCILLI UCAK, DUN KALKISTAN HEMEN SONRA HENUZ BILINMEYEN NEDENLE DUSTU. KAZADA PILOT LEVENT ARSLAN VE ATABERK GOKMEN OLMUS, DEVRIM GUN ISE YARALANMISTI. IYI PARTI GENEL BASKANI MERAL AKSENER UCAK KAZASI NEDENIYLE SOSYAL MEDYA HESABINDAN TAZIYE MESAJI PAYLASTI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)


MANAVGAT'IN ULUALAN MEVKII'NDE BULUNAN TOPRAK PISTTEN EGITIM ICIN HAVALANAN TEK MOTORLU CESSNA TIPI 'TC-DBO' TESCILLI UCAK, DUN KALKISTAN HEMEN SONRA HENUZ BILINMEYEN NEDENLE DUSTU. KAZADA PILOT LEVENT ARSLAN VE ATABERK GOKMEN OLMUS, DEVRIM GUN ISE YARALANMISTI. TURKIYE HAVAYOLU PILOTLARI DERNEGI (TALPA) TAZIYE MESAJI YAYIMLADI.
(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

 
Jandarma ve polisten bayram mesaisi
 
Kaleiçi OldTown'a İtalya'dan kardeş geliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jandarma ve polisten bayram mesaisi
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 9 günlük bayram tatilinde jandarma ve ...
Öykü Arin'in steril odada 60'ıncı günü
ANTALYA'da, lösemi tedavisi gören Öykü Arin'e (4) annesi Eylem Şen Yazıcı'dan ...
Korkuteli'de orman yangınlarına hazırlık
KORKUTELİ Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler orman yangını sezonunun ...
 
Kumluca'da haziran meclisi yapıldı
KUMLUCA Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Cumhuriyet Mahallesi'nde 2'nci etap başladı
MURATPAŞA Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde 33 sokağı kapsayan yenileme ...
Kaş Belediyesi'nde haziran meclisi
KAŞ Belediyesi'nin haziran ayı meclis toplantısı yapıldı.
 
Antalya'da cep telefonunun bataryası bomba gibi patladı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yetkili servise tamire getirilen akıllı ...
Unutulan çantadan plaj havlusu çıktı
ANTALYA'da, plajdan çıkan Mehmet Yıldız'ın bankın yanında unuttuğu çanta, ...
Alacak para meselesi silahlı kavgaya dönüştü 3 kişi yaralandı
Antalya'da, para meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, aralarında yoldan ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva