Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
5 Kasım 2013 Salı - 12:28

Devrim Kök; Çırpınıyorum, çünkü...

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Gün Haber’den Aliseydi Karagöz'e konuştu. Kök, yaptığı açıklamada, Muratpaşa, Konyaaltı ve Gazipaşa’da ön seçim istediklerini belirtti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan’da ön seçim talebini yeniledi ve ‘üyelere güvenin’ dedi.

Devrim Kök; Çırpınıyorum, çünkü...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ yazıyor
 “Son il kongresinde ‘Biz parti tabanının adayıyız’dedik. Parti tabanının karar mekanizmasına dahil edilmediği bir yöntemi benimsemiyoruz. Biz yönetime gelirsek, parti tabanını karar mekanizmasına dahil edeceğimizin sözünü verdik” diyen CHP İl Başkanı Devrim Kök, bu sözün sonuna kadar arkasında olduklarını, gittikleri her yerde de bu sözü vermeye devam ettiklerini kaydetti.
Kök, Muratpaşa, Konyaaltı ve Gazipaşa’da sandık konulması için çırpındığını belirterek şöyle konuştu;
”Bu üç ilçemizde sandık konulması için MYK’ ya raporumuzu ilettik. Ayrıca, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sandık istediğimizi dilekçe ile sundum. Bu üç ilçemizde sandık konulması için adeta çırpınıyorum. Partimize kayıtlı tüm üyelerimize buradan sizin aracılığınız ile çağrıda buluyorum. Muratpaşa, Konyaaltı ve Gazipaşa’da sandık olayına sahip çıksınlar. Biz sandık konulması için elimizden gerekeni yaptık ve yapıyoruz.Yapmaya da devam edeceğiz. Bu konuda parti tabanımızın hassasiyetini de ayrıca biliyorum. Örgütümüzün de ön seçimden yana tercihleri açık ve net. 19 ilçe başkan ve örgütümüz aynı fikirde ve aynı kararlılıkta. Bu yüzden, ilçe örgütlerimize müracaat etmiş olan aday adaylarımızın katılacağı, partiye kayıtlı tüm üyelerin katılımı ile kapalı oylama, açık tasnif, örgüt yönetimi gözetiminde, MYK denetiminde sandık istiyoruz.”

Biat kültürü ve atama kültürünü asla kabul etmediklerini, uzunca bir süredir Cumhuriyet Halk Partisi’nde de görülen bu tür atama uygulamasından aşama aşama artık uzaklaşıldığını ifade eden CHP Antalya İl Başkanı Devrim  Kök; “Şu ana kadar, Antalya da herkesin çağdaş demokratik ve partililerin rıza göstermiş olduğu yöntemlerle adaylarımızı belirledik. Muratpaşa, Konyaaltı ve Gazipaşa’da da ön seçim yapıldığı taktirde hedefimize ulaşacağız” dedi.

ERKAN;  İL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ
Yerel seçimlerde adayların ön seçim yapılmadan belirlenmesi halinde görevini bırakacağını Gün Haber’e bir kez daha yenileyen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, seçimlerde gerçek demokrasiyi anlatabilmek için ön seçim yapılmasının şart olduğunu belirtti.
Ön seçim konusunda İl Başkanı Devrim Kök’ün sonuna kadar yanında olduklarını ifade eden CHP Muratpaşa ilçe Başkanı Ercan Erkan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Muratpaşa da şu an 7 aday adayımız var. Bu aday adaylarımızın katılacağı bir ön seçim, yani sandık istiyoruz. 9 bin 500 üyemiz beni ve ilçe yönetimimi seçti. Ben üyelerimize sonuna kadar güveniyorum. Partime en doğru adayı onların belirleyeceğine yürekten inancım tam. Şeffaf, denetlenebilir bir seçim ile hem belediye başkanımızı, hem de meclis üyelerimizin belirlenmesi ile üyelerimizin motivasyonu artacaktır. Seçimlerde başarının birinci şartı ön seçimdir. İlçe başkanı seçilirken verdiğim söze sadık kalarako zaman da söylediğim gibi şimdi de bu sözlerimi tekrarlıyorum. Ön seçim yapılmasını istiyorum. Eğer birilerinin iki dudağı arasında belediye başkanları ve meclis üyeleri belirlenirse, seçilen başkan ve meclis üyeleri örgütün değil, onların başkanı ve meclis üyeleri olur. Bunların da örgütle uyum içerisinde çalışmaları beklenemez. Seçimlerde başarının birinci şartı ön seçimdir. Bu nedenle ön seçim yapılmasına katkı vermek için, ilçe başkanı seçildiğim günde verdiğim söze sadık kalarak ön seçim yapılmasını istiyorum. Ön seçim olursa tabanın vereceği karara herkes saygı duyar. Küskünlükler de ortadan kalkar. Parti çalışmalarına emek veren, örgütle birlikte çalışan adayların belirlenmesi, örgütün gücünü artırır ve 5 seneliğine seçilen başkan ve meclis üyeleri, örgütün gücüne güç katar.”
 
 

 
Erbakan CHP'den aday oldu mu?
 
Katliam gibi kaza: 6 ölü
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ön seçim 6 Kasım 2013 Çarşamba 14:31

ön seçim sedece mevcut belediye başkanlarına yarar.bu durumda devrim kök mevcut başkanların açıkça yanında olduğunu beyan etmeketdir

Yorumu oyla      6      3  
Antalya lı 6 Kasım 2013 Çarşamba 13:09

Sn Kök neden diğer ilçeler için çırpınmadında genel merkez atasın dedin ?? Şimdi çırpınsan ne olacak ? Verdiğin sözü tutmak şimdimi aklına geldi? İstifanı bekliyoruz,kimse inanmıyor artık.

Yorumu oyla      6      3  
Kumluca lı 6 Kasım 2013 Çarşamba 13:07

Başkan genel merkezde farklı konuştu,sadece bazı yerlerde önseçim dedi. Diğerlerinde kendi belirlemeye çalıştı.Bu yüzden milletvekillerise şaşırıp tepki verdiler,neden Antalya da başka burada başka konuşuyorsun dediler ama... Her iki ilçe başkanıda belediye başkanlarının sözünden çıkmıyor,partiliyi etkilemek için ön seçim istiyorlar.Çünkü iki başkanında gidesi yokk

Yorumu oyla      6      3  
Bilinçli halk 6 Kasım 2013 Çarşamba 10:43

Neden başkan manavgattada direnmedi önseçim için ortada ön seçim yok eğilim yoklaması yok anket yok aday açıklanıyor bu aday kime göre açıklandı.Halkın iktidarı dedik gene halk bir kademe arkada kaldı...

Yorumu oyla      6      4  
Taban 5 Kasım 2013 Salı 23:13

devrim il seciminde o bindiği aracı satıp parasını ilçelere vereceğini söyledi , dedigini yaptimi yapmadı , her sözü böyle iste ,ister görünüp yapmıyor sandık olmazsa istifa edeceklerini söylediler bence sandık konulmazsa istifada etmezler.

Yorumu oyla      8      3  
CHP li 5 Kasım 2013 Salı 20:53

Şov yapan bir il başkanı. Söylem başka,eylem başka.Bu sözlere sokaktaki kediler bile güler.

Yorumu oyla      7      4  
SANDIK 5 Kasım 2013 Salı 20:50

(Dogrusu şu) rumuzlu arkadasim tesbitlerin bire bir dogru mevcut baskanlari sanci sardi. Ya atanacaklar bu cok mumkun degil ya da tek cikar yollari kaliyor cekilmek. Sandiga karsi olanin yapacagida normal olarak havlu atmaktir. Bunu yapacaklarinin isaretleri simdiden var. Hadi bakalim Allah hayirlisini versin.

Yorumu oyla      6      4  
mustafa 5 Kasım 2013 Salı 20:00

genel seçimler de akp ye mhp ye oy veren parti içi seçimlerde beledeye başkanının işaretini bekleyen üyelerle ön seçim yapılacak ise boşu boşuna vakit harcamasın kimse.bu üye yapısı ile ön seçim demek mevcut başkanların devam etmesi demek.

Yorumu oyla      6      3  
bravo devrim 5 Kasım 2013 Salı 19:07

Gecesini gündüzünü katan çalışkan devrim başkan yanındayız.Sandık istiyoruz.Yeter artık, iki dudak siyaseti ve atama kültürü bitsin artık.

Yorumu oyla      4      8  
GERÇEK CHP Lİ OLMAK 5 Kasım 2013 Salı 18:33

MEVCUT BAŞKANLAR UZAYDANMI GELDİ ÖNSEÇİME GİRMESİN DİYORSUNUZ NE DEMEK ADAY ADAYLARI IN HEPSİ EŞİTTİR..KİM OLURSA OLSUN SANDIKLA GELEN BAŞKAN ÖRGÜTÜNE SAHİP ÇIKAR KARDEŞİM AKSİ DURUMDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ MERKEZE YAMANIYORLAR,ÖRGÜTÜ ADAM YERINE KOYAN Bİ BAŞKAN GÖSTERİN BANA:..

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yok artık dedirtecek bir karar
Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmediğini iddia eden Başbakan'dan yeni ...
Gürkut Acar; TBMM el koymalı
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne ...
Hasan Akalın AKP'den aday adayı oldu
Döşemealtı eski Belediye Başkanı Hasan Akalın, AKP'den aday adaylığı başvurusunu yaptı.
 
Adnan Yıldız; Denizlerin dalgasıyım
CHP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adayı İnş.Müh.Adnan Yıldız,CHP'nin ...
Gürkut Acar; 'Antalya Üniversitesi'ne haksızlık son bulsun'
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Antalya Eğitim ve Kültür Vakfı’nın ...
Kepez'in 'Sarıgül'ü
AK Parti'nin eski Kepez Belediye Başkanı ve partinin kurucuları arasında ...
 
Sandıktan Güneş ve Benli çıktı
CHP'de pazar günü seçim vardı. CHP Kemer ve Kaş belediye başkan adaylarını ...
Türbanlı vekil konusunda CHP'nin kararı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu Meclis'e başörtülü ile girecek ...
Kılıçdaroğlu'nun aday kriteri
Kemal Kılıçdaroğlu: "Biri anketlerde olağanüstü fark atıyorsa adayımızdır, bitti!"
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva