Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
1 Haziran 2014 Pazar - 22:32

Devrim Kök; İstifa ederim ama...

CHP, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 3 il örgütünü Antalya'da topladı. Toplantıda konuşan Devrim Kök, cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası genel merkezin Antalya'yı il örgütünü kongreye götürmemesi halinde kendisinin götüreceğini, aksi halde istifa edeceğini söyledi, 'Söz veriyorum' dedi. Bu söz üzerine, Şükrü Canöz adındaki partili, 'Hooop, bir dakika' diyerek Kök'ün sözünü kesti ve "Daha önce kongrede verdiğin sözleri tut" dedi. Bazı parti görevlilerinin Canöz'ün ağzını kapatırken, bazılarının da ellerini tuttuğu ileri sürüldü. Kök, göreve geldiği kongrede, belediye ve milletvekili seçimlerinde ön seçim olmazsa istifa edeceğini, ceketini alıp gideceğini söylemişti.

Devrim Kök; İstifa ederim ama...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ANTALYA’da düzenlenen bölge toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, iktidarı ağır bir dille eleştirerek, “Bu ceberut iktidarın adı demokrasi değildir, olamaz. Bu totaliter faşist rejimin adı olsa olsa TOMA’lardan destek alan ‘TOMAKRASİ’dir. AKP iktidarının TOMAKRASİ’sini de sandıkta yeneceğiz ve bitireceğiz” dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Türkiye genelinde başlattığı il örgütleri toplantıları kapsamında Antalya’da bir toplantı yapıldı. Ramada Otel’de Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Antalya, Burdur ve Isparta illerindeki il başkanları, Antalya Milletvekilleri Yıldıray Sapan, Gürkut Acar, Arif Bulut, belediye başkanları Muhittin Böcek, Ümit Uysal ve 100'e yakın parti yöneticisi katıldı.

BUNA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Toplantıda konuşan Bülent Tezcan, Türkiye’nin 14 ayrı noktasında seçimin yeniden yapıldığını hatırlatarak, özellikle Yalova ve Ağrı seçimlerinde il seçim kurullarının kararları ile sayımların kapalı kapılar arkasında yapılmak istendiğini, ancak müdahalelerle buna izin verilmediğini söyledi. Türkiye’nin artık doğrudan doğruya hukuku ve demokrasiyi yok sayan totaliter faşist bir rejimin baskısı altında olduğunu aktaran Bülent Tezcan, "Sandık güvenliğinin ortadan kalktığı ve iktidar yandaşlarının kontrolü altında sözde sandıkların oluşturulduğu bir sürece doğru gidiyoruz. Buna teslim olmayacağız” dedi.

AKP’NİN TOMOKRASİ’SİNİ SANDIKTA YENECEĞİZ

Gezi olaylarının yıldönümünde yaşanan olaylara değinen Bülent Tezcan, şöyle devam etti:

“Yine meydanlar kapalı. Bir dönem demir perde ülkesinden şikayet ederlerdi. Dönüp dönüp demir perde ülkesi örneğinden bahseden Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum; Türkiye’de meydanları demokrasiye kapatan, meydanları özgürlüğün sesine ve sözüne kapatan, meydanları konuşmaya kapatan, en demokratik hakları meydanlarda kullanmaya çalışan evlatlarımıza TOMA’larla, biber gazıyla, biber gazı kapsülüyle ve tazyikli suyla saldıran bir ceberut iktidarın temsilcisisin sen. Şimdi bu ceberut iktidarın adı demokrasi değildir, olamaz. Bu totaliter faşist rejimin adı olsa olsa TOMA’lardan destek alan ‘TOMAKRASİ’dir. AKP iktidarının TOMAKRASİ’sini de sandıkta yeneceğiz ve bitireceğiz. Bunun için yola çıktık.”

ADAY BELİRLEMEK KADAR ÖNEMLİ İŞLER VAR

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin toplumun bütün aklı başında ve sağduyulu kesimlerinin ‘kucaklayan bir cumhurbaşkanı istiyoruz’ dediğini söyleyen Bülent Tezcan, “Bir şekilde aday çıkacak ama CHP örgütünün, örgüt olarak bizim cumhurbaşkanı adayı belirlemek kadar önemli yapmamız gerekenler var. İşte bu bölge toplantılarında bunu konuşacağız. Hep beraber buradan ilçelerimize, illerimize döndüğümüzde derhal çalışmaya başlayacağız” diye konuştu. 

KÖK, KONGREYE GİTMEK ÜZERE İSTİFA EDECEKTİR

Ev sahibi İl Başkanı Devrim Kök ise toplantıdaki konuşmasında, 30 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’da da istedikleri sonucu alamadıklarını kaydetti. Antalya’da oyları artırmalarına rağmen Büyükşehir Belediyesi’ni kazanamadıklarını aktaran Devrim Kök, “Elbette ki üzgünüz. Elbette hatalar olacaktır, bizim de hatalarımız olmuştur. Yaptığımız hatalar kasten değildir, bir siyasi kadronun tasfiye olması üzerine yapılan bilinçli hatalar değildir. Hatalardan, iyi niyetli eleştirilerden elbette ki payımıza düşen dersleri çıkartır ve yolumuza devam ederiz. Dışarıda çalışan arkadaşlarıma sesleniyorum; gelsinler seçim komitesinin başına geçsinler. Seçim komitesinde hep beraber iki ay süreyle çalışalım. İki ay sonunda örgüt seçimlerini genel merkezimiz yapmıyorsa ben yapacağım. Beraber iki yıl şu diktatörlüğü bitirelim, ertesi gün Devrim Kök kongreye gitmek üzere istifa edecektir” ifadelerini kullandı.


 

 
İşte sonuçlar
 
Ev satın alırken aman dikkat!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
partim 2 Haziran 2014 Pazartesi 08:49

bu tolanti nerde nezaman oldu ki..cumartesi akaşm atikteki toplantıya katılmayın diye mesaj atatnlar bu toplantıyı niye bildirmiyorlar..

Yorumu oyla      12      3  
Şükrü bey 2 Haziran 2014 Pazartesi 06:55

Sayın kök istifa etmez kök'ün hedefi milletvekili olmak O siyaseti ticari amaçla kullandı.

Yorumu oyla      22      4  
REYZA 2 Haziran 2014 Pazartesi 01:14

NE KADAR YÜZSÜZ BU ÇOCUK HİÇ YÜZÜDE KIZARMIYOR HADİ ORDAN SEİM YAPACAKMIŞ

Yorumu oyla      20      4  
KONYAALTILI 1 Haziran 2014 Pazar 23:13

HALAAA O KOLTUKTA OTURUYOSUN VE SÖZ VERİYORUM KELİMESİNİ KULLANABİLİYOSAN VAY BU PARTİNİN HALİNE MUSTAFA ABİNİN SÖZÜNDEN ÇIKMADIN HADİİİİ ONUN YANINA HADİİİİ

Yorumu oyla      21      4  
bırakın adamı 1 Haziran 2014 Pazar 23:12

doğru söylemiş, ne derse yapmadı. söz vermeye hakkı bile yok. böcekden yeterince kazandı. emekliliğinin tadını çıkarsın

Yorumu oyla      19      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte sonuçlar
30 Mart’ta yapılan seçimlerin ardından YSK'nın yeniden seçim yapılmasına ...
Devrim Kök gitsin diye imza kampanyası başlatıldı
ANTALYA'daki seçimlerde mevcut yönetimi başarısız bulan CHP'liler, il ...
Gazipaşa'da seçim kararı
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Teşkilatı, 14 Haziran'da olağanüstü ...
 
'Oy hırsızları'
CHP'nin geçtiğimiz günlerde yaşadığı transfer şokunu bu kez MHP yaşıyor. ...
AKP'de örgütlere neşter
AKP'de aralarında Ankara ve İzmir il başkanlarının da bulunduğu 10'un ...
Kök'e isyan toplantısı
CHP'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin kaybedilmesinin ardından ...
 
CHP'de kökten değişim
CHP, tüzükte değişikliği beklemeden başarısız il başkanlarını ve yönetimleri ...
Garip bir sonuç
Üyeleri Antalya büyükşehir Meclis Üyeleri'nden oluşan ASAT Genel Kurulu'nda ...
'Cancağızım'lı atışma
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yerel yönetimler zirvesinde ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva