AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
28 Kasım 2019 Perşembe - 19:58

Dişini çektiği adam öldü, sahte dişçi tutuklandı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde dişlerini çektirdikten sonra oluşan apse nedeniyle fenalaşıp, yaşamını yitiren Durmuş Ay'a (39) operasyonu yaptığı iddia edilen 'seyyar dişçi' olarak tanınan sahte dişçi Hüseyin Arslan yakalandı.

Dişini çektiği adam öldü, sahte dişçi tutuklandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Savcılıktaki ifadesinde Durmuş Ay'ın yalnızca 1 dişini çektiğini söyleyen Arslan, 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan mahkemece tutuklandı.

Serik'e bağlı Merkez Mahallesi'nde oturan Durmuş Ay, 25 Kasım akşamı halsizlik ve solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye götürüldü. 15 günde birkaç dişini çektirdiği tespit edilen Durmuş Ay'ın diş çekimi sonrası diş apsesi oluştuğu ve boyundan aşağı yayılmaya başlayan enfeksiyon sonrasında şoka girdiği belirlendi. Serik Devlet Hastanesi'nde müdahalesi yapılan Ay, solunum sıkıntısı nedeniyle cihaza bağlanırken, doktorlar tarafından da kalp masajı yapıldı. Durmuş Ay, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

YAKALANIP, TUTUKLANDI

Durmuş Ay'ın eski eşi ve 3 çocuğunun annesi Müjgan Korkmaz, olayla ilgili Serik Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, Ay'ın apseli olan 5 dişinin 'seyyar dişçi' olarak bilinen Hüseyin Arslan tarafından çekildiğini iddia ederek, şikayetçi oldu. Serik Cumhuriyet Savcılığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında polis ekipleri Arslan'ın yerini tespit etti. Bugün düzenlenen operasyonla Hüseyin Arslan gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Arslan, savcılık sorgusundan sonra tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarıldı. Hüseyin Arslan, 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan tutuklandı.

Polis, Hüseyin Arslan'ın adliyeye getirilişi sırasında, basın mensuplarının görüntü almaması için özel araçla adliye binasının bodrum katından giriş yaptı ve şüpheli de buradan binaya alındı.

BABASINDAN KALMA KERPETENLE DİŞİ ÇEKMİŞ

Hüseyin Arslan, ifadesinde, yaklaşık 20 yıldır Serik'te oturduğunu, ilkokul mezunu olduğunu ve babası Nahsen Arslan'ın yıllardır diş çekimi işleri yaptığını, bu işi de babasından öğrenip, sürdürdüğünü söyledi. Durmuş Ay'ı yaklaşık 15 yıldır tanıdığını ve ailecek görüştüklerini anlatan Hüseyin Arslan, Durmuş Ay'ın kendisini telefon ile aradığını ve dişini çekmesini istediğini, bunun üzerine Ay'ın iş yerine gittiğini, diş çekmekte kullanılan babasından kalma diş çekme kerpeteni ve eczaneden aldığı lokal sprey uyuşturucuyu da yanında götürdüğünü aktardı. Spreyi sıktıktan sonra 5 dakika beklediğini, daha sonra getirdiği kerpetenle Durmuş Ay'ın sadece sol alttaki sallanan azı dişini çok uğraşmadan çektiğini kaydeden Hüseyin Arslan, diş çekiminden sonra Durmuş Ay'ın ağzından kan gelince tuzlu su ile gargara yaptırdığını, kan durduktan sonra da kendisine hastaneye giderek ağrı kesici ve antibiyotik almasını söylediğini belirtti. Arslan, diş çekimi sırasında sadece ikisinin olduğunu, olayı başka kimsenin görmediğini aktardı.

5 DİŞ DEĞİL, 1 DİŞ ÇEKTİĞİNİ SÖYLEDİ

24 Kasım Pazar günü Durmuş Ay'ın çocuklarından birinin kendisini aradığını, babasının rahatsızlandığını ve kendisine 'hastaneye götürelim' dediğini söyleyen Hüseyin Arslan, kendisinin ilçe dışında olduğu için gelemeyeceğini ve hastaneye gitmelerini söylediğini ifade etti. 25 Kasım Pazartesi günü akşam saatlerinde bu kez Durmuş Ay'ın kendisini aradığını, rahatsızlandığını ve kendisini hastaneye götürmesini istediğini, yanında bir akrabasıyla gelerek hastaneye götürdüklerini ve müdahale edildiğini anlatan Arslan, o sırada eşi ve çocuklarının kendisine 'Senin yüzünden öldü, sebebi sensin' diyerek tepki gösterdikleri söyledi. Sonra hastaneden ayrıldığını, ertesi sabah da Durmuş Ay'ın öldüğünü öğrendiğini aktaran Hüseyin Arslan, kendisinin 5 diş değil sadece 1 diş çektiğini, dişi çekmeden önce kerpeteni dezenfekte ettiğini, Durmuş Ay'dan para almadığını ve suçlamaları kabul etmediğini ifade etti. Haber: Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)-

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DISLERINI CEKTIRDIKTEN SONRA OLUSAN APSE NEDENIYLE FENALASARAK YASAMINI YITIREN DURMUS AYIN (39)(FOTODAKI) DISLERINI CEKTIGI IDDIA EDILEN SEYYAR DISCI HUSEYIN ARSLAN YAKALANDI. SAVCILIKTAKI IFADESINDE DURMUS AYIN YALNIZCA 1 DISINI CEKTIGINI SOYLEYEN ARSLAN, TAKSIRLE OLUME SEBEBIYET VERMEK SUCUNDAN CIKARILDIGI MAHKEMECE TUTUKLANDI. (FOTO: SERIK-DHA)

Ölen Durmuş Ay
ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DISLERINI CEKTIRDIKTEN SONRA OLUSAN APSE NEDENIYLE FENALASARAK YASAMINI YITIREN DURMUS AYIN (39) DISLERINI CEKTIGI IDDIA EDILEN SEYYAR DISCI HUSEYIN ARSLAN YAKALANDI. SAVCILIKTAKI IFADESINDE DURMUS AYIN YALNIZCA 1 DISINI CEKTIGINI SOYLEYEN ARSLAN (FOTODAKI), TAKSIRLE OLUME SEBEBIYET VERMEK SUCUNDAN CIKARILDIGI MAHKEMECE TUTUKLANDI. (FOTO: SERIK-DHA)

Sahte dişçi Hüseyin Arslan
 

Etiketler:
 
Dilencinin hesabından yaklaşık 200 bin lira çıktı
 
Mozart’ın çocukluğuna ait portre 4 milyon euroya satıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Amigo' şarkı söyledi, belediye otobüsü tribüne döndü
ANTALYASPOR tribünlerinde yıllardır beyaz uzun saçlarıyla tanınan amigo ...
Kazada yaralanan kadın, yaşam savaşını kaybetti
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde oğlunun kullandığı motosikletin, park halindeki ...
Su baskınının yaraları sarılıyor
KEMER Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 gün önceki yağış ...
 
Antalya'da turistlerin deniz keyfi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde kasım ayı sonunda güneşli havayı gören ...
ANTİAD'ın başkan adayı Ferhat Yıldız
ANTALYA İş İnsanları Derneği'nin (ANTİAD) 5'inci dönem başkanlığı için ...
Kardeş ilçeden Finike'ye ikinci ziyaret
'GELİN Kardeş Olalım' projesi kapsamında ikinci kez Finike ilçesine gelen ...
 
Kardeş cinayetinde rapor karmaşası
ANTALYA'da 2 yıl önce ağabeyi Ali Alkan'ı (50) öldüren Mustafa Alkan'ın ...
'Piyanonun altın kızı' New York'ta konser verecek
ANTALYA'da, 2 yıl önce piyano kursuna başlayan Nil Göksel (8), Avusturya'nın ...
Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde tatbikat
GAZİPAŞA Devlet Hastanesi'nde yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva