Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
6 Nisan 2020 Pazartesi - 13:44

Doktor çifte 'evi boşalt' ihtarını çeken ev sahibi konuştu

ANTALYA'da, koronavirüsle mücadelede görev alan doktor çift Emre ve Sibel Karadeniz'e, ev sahibi Hasan Çiftçi tarafından 'Evi boşaltın' ihtarnamesi gönderildi. Ev sahibi Hasan Çiftçi, hayat normale dönene kadar izin verdiğini, sağlık çalışanlarının yanında olduğunu söyledi.

Doktor çifte  evi boşalt  ihtarını çeken ev sahibi konuştu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Konyaaltı ilçesi Molla Yusuf Mahallesi'ndeki bir sitenin 3'üncü katındaki dairede 2 yıldır oturan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çocuk doktoru Emre Karadeniz, kendisi gibi doktor eşi, İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Sibel Armağan Karadeniz ile birlikte koronavirüsle mücadelede görev aldı. Günlerdir eve gelmeyen çift, dinlenmek için geldikleri evlerinde ev sahibi Hasan Çiftçi tarafından noter kanalıyla gönderilen 17 Mart tarihli ihtarnameyle karşılaştı. İhtarnamede ev sahibinin 6 Haziran'a kadar evi boşaltması yönündeki uyarısını gören doktor çift şoka uğradı. Yakın çevrede ev arayışına giren çift, istedikleri gibi ev bulamadı.

ANTALYA'DA KORONAVIRUSLE MUCADELEDE GOREV ALAN DOKTOR CIFT EMRE VE SIBEL KARADENIZ'E, EV SAHIBI HASAN CIFTCI TARAFINDAN 'EVI BOSALTIN' IHTARNAMESI GONDERILDI. EMRE KARADENIZ, ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)

Doktor Emre Karadeniz, durumu sosyal medya hesabından paylaşıp tepki gösterince çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşım gündeme taşındı. Meslektaşları ise 'doktoruna sahip çık' başlığı açarak çifte destek istedi. Türkiye'nin birçok yerinden arayan avukatlar kendisine yasal konuda destek olacağını söyledi.

İhtarnameyle şaşkınlık yaşadığını, ev sahibinin neden böyle bir yola başvurduğunu anlamadığını ifade eden Emre Karadeniz, “Ev sahibim benden evi boşaltmamı istedi. İhtar gönderdi. 4 yaşında oğlum var ve eşim de doktor. Koronavirüsle ilgili tüm sağlık çalışanları gibi biz de en ön safta görev alarak mücadele ediyoruz. Bu durumda eve dahi zor geliyoruz. Benim yeni bir ev aramaya ne vaktim ne de maddi gücüm var. İkimiz de bu olaydan dolayı çok üzgünüz. Bir sıkıntı yaşamamıştık. Kiramıza da düzenli ödedik" dedi. Karadeniz, eşinin de bu olaydan dolayı çok üzüldüğünü ve strese girdiğini belirterek, hala ev arayışının devam ettiğini kaydetti.




'İHTARI KORONAVİRÜS SÜRECİNDEN ÖNCE GÖNDERDİM'

Ev sahibi Hasan Çiftçi ise aynı sitede oturduğunu, daireyi satıp parasını ticarette değerlendireceğini söyledi. İhtarnameyi koronavirüs sürecinden önce doktor kiracılarına gönderdiğini ve kasti bir durum olmadığını aktaran Çiftçi, “Ben de bu sıkıntılı süreçte sağlık çalışanlarının yanındayım. Bu süreç bitene kadar evimde oturabilir. Ne zaman biterse o zaman görüşürüz. Ben hemen evimi boşaltsın demiyorum. İlk ihtarnamemi koronavirüs önlemleri başlamadan önce çekmiştim. O gün çekilen ihtarnamede, 6 Haziran 2020 tarihine kadar süre vermiştim" dedi.

ANTALYA'DA KORONAVIRUSLE MUCADELEDE GOREV ALAN DOKTOR CIFT EMRE VE SIBEL KARADENIZ'E, EV SAHIBI HASAN CIFTCI TARAFINDAN 'EVI BOSALTIN' IHTARNAMESI GONDERILDI. SOSYAL MEDYADA GUNDEM OLAN OLAY SONRASI EV SAHIBI HASAN CIFTCI, HAYAT NORMALE DONENE KADAR IZIN VERDIGINI, SAGLIK CALISANLARININ YANINDA OLDUGUNU SOYLEDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)

İbrahim LALELİ- Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)-

Etiketler:
 
Okul bahçesindeki Atatürk büstüne saldırı
 
Nevşehir'de kaz hırsızlığına gözaltı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şaşkın 14 Nisan 2020 Salı 09:34

Kendide eside doktor maddi durumum elvermiyo demiş ?? yahu ben asgari ücrete 2 çocuk ev ve üstüne koca gecindiriyorum.ayda kaç milyar maaş alıyorsunuz arti döner sermaye.ama evin yok üstelik aynı evde 2 dokTor maaşı yazık ne günlere kaldık. ......

Yorumu oyla      1      1  
taş 7 Nisan 2020 Salı 11:21

Eve ihtiyacı yok,anlaşılan çıkarıp yeni kiracıya verecek,burada iyi niyet yok.

Yorumu oyla      1      1  
E. T 7 Nisan 2020 Salı 09:50

Ben Hasan beyin kiracısıyım linç ettiğiniz kadar kötü bir insan değil kendisi diyaliz hastası haftada 3 gün sağlıkçılarla birlikle olay tamamen saptırılmış durumda bizler Konyaaltı bölgesinde çok uygun fiyata oturan insanlarız Hasan duruma göre zam yapmayan kiracılarıyla ailesi gibi geçinen bir insan Dr bey Konyaaltı bölgesinde 4 5 binin altında ev bulamayınca ülkemizin zor durumunu kullanarak ev sahibini kötülemektedir kendisi çocuk Dr ve hergün evine düzenli bir şekilde gelmektedir covid 19 uğraşanlar bildiğim kadarıyla evine gelmemektedir. Bu sadece durumu kullanarak insanları kötülemekten başka bişey değildir.

Yorumu oyla      1      1  
Cemile uysal. 7 Nisan 2020 Salı 05:26

Bizim milletimiz her şeyi suistimal etmeye bayılır Corona mevzusunu da Dr. Çift suistimal edip kullandığını düşünüyorum ihtar 17 mart diyor o ihtar o gün çıkmadı elbet önceden başvuru vs ön hazırlık aşaması var Dr. Çift o muhitte O fiyata daire bulamadıklarından bu konuyu haberleştirmeye kalkmasınlar sakın. Yazık ev sahibi amca da kamuoyu baskısından müzdarip edilmiş üzülmüş.

Yorumu oyla      1      1  
Cafer 7 Nisan 2020 Salı 04:00

Ayıp çok ayıp bu insan doktor olmasa bile insan sonuçta. Hele birde bugunlerde cephede en ön safta savaşan ciğerimiz doktorlar, yasal hakkınız var diye böyle bir günde yapılırmı nerde ahilik nerde hak nerde hakan, birde yorum yapmış öğretmen abla

Yorumu oyla      1      1  
Şükrü özel 7 Nisan 2020 Salı 00:22

Kardeşim benimde kiracım var işe gidemiyor vurus den dolayı. Ben aradım kiracıyı kendine dert etme sıkıntı yapma allah böylelerine fırsat vermesin kirada oturmuyan kiracının halini bilmez biraz insav lazım

Yorumu oyla      1      1  
Mehmet erdemir 6 Nisan 2020 Pazartesi 22:18

Sıkıntı Yok doktorum konyaaltında benim dairem var oturabilirsiniz.salgın bitesiye kadar kirada almam

Yorumu oyla      1      1  
Ferhan korur 6 Nisan 2020 Pazartesi 19:51

Noter devlet kurumu değil, öğretmen hanım, herkez bir notere gidip istediğine istediği ihtarnameyi gönderebilir, bu onun haklı olduğunu kanıtılamaz. Tabikii hukuki haklarınızı savunabilirsiniz, ama ahlaki duruş sergilemek, dayanışma içinde olmak toplumsal sorumluluk ve kişisel erdem gerektirir.

Yorumu oyla      1      1  
Merve Dönmez 6 Nisan 2020 Pazartesi 15:23

Ev sahibinin kızı olarak haberin abartılmasıni kınıyorum. Daireyi satıp ticarete girmek gibi bir niyetimiz yok yalan haber yaparak insanları yanlış yönlendirmeniz çok ayıp. Bende öğretmenim bir çok velim de sağlık çalışanı tabiki de böyle bir dönemde sadece sağlık çalışanlarının değil herkesle birlik olmamız gereken bir dönemdeyiz. Biz hic kimseye yarın boşaltın demedik yasal süre dahilinde ihtarname gönderilmesi gerekiyordu biz yasalara aykırı birşey yapmadık. Zaten ihtarmede devletin bir kurumu olan noterden gonderilmektedir. Eger yasal olmasa zaten ellerine belge ulasmazdi. Ayrica bununla ilgili de hicbir aciklama yapilmadi. Herkesin yasal hakları var bizde kendi haklarımiz dahilinde davranıyoruz. Doktor bey eğer sizi aradiginda da babamın söylediği gibi virüs bitmemesi dahilinde tabiki evlerinde kalmaya devam edeceklerdir. Evden çıkın diye ihtar gitmesi yarın çıkın anlamına gelmez.

Yorumu oyla      1      1  
eee 6 Nisan 2020 Pazartesi 14:56

ne var bunda adam yasal hakkini kullanmis.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemer'de koronavirüs önlemleri
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde koronavirüse (Covid-19) karşı alınan önlemler ...
Üniversite okumaya geldi, kaçak kazıda yakalandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, aralarında Demokratik Kongo'dan eğitim için ...
Antrenörlerden 550 aileye yardım
ANTALYA'da sosyal medyadan örgütlenen antrenörler, koronavirüs tedbirleri ...
 
Boztaş: Bazı bankalar 'mış gibi' yapıyor
MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, "Bazı özel ...
Otomobil dereye uçtu, araç üzerindeki sürücü kurtarıldı
ANTALYA'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil dereye ...
Mehterden emniyet personeline konser
KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlar için ...
 
Manavgat'ta askıda ekmek kampanyası
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir ekmek fırını koronavirüs salgını nedeniyle ...
Kaleiçi en sessiz günlerini yaşıyor
ANTALYA'nın tarihi semti Kaleiçi, koronavirüs nedeniyle sessizliğe büründü. ...
Kolonya ve maske getirenlere dikkat...
Dolandırıcıların yeni yöntemleri 'yok artık' dedirtecek cinsten. 
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva