Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
Taylor Swift’ten bir rekor daha
Taylor Swift’ten bir rekor daha
15 Ocak 2022 Cumartesi - 10:46

Dolandırıcılığa 'Tuğ' diktiler...

İZMİR'de, kendisini tuğgeneral ve MİT personeli, yanındaki kişiyi de koruması piyade yüzbaşı olarak tanıtan Tayfun G., buluştuğu 5 kişiyi, elinde çok sayıda sıfır otomobil, sıvı yağ ve şeker bulunduğunu ve satmayı düşündüğünü söyleyerek dolandırmaya çalışırken yakalandı.

Dolandırıcılığa  Tuğ  diktiler...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Gözaltına alınan Tayfun G. ve M.Z.'nin üzerlerinde yapılan aramada, sahte Türk Silahlı Kuvvetleri kimliği çıktı. Operasyon ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ege Bölgesi'nde kendisini tuğgeneral olarak tanıtan, yanındaki M.Z.’yi de yüzbaşı koruması olduğunu söyleyen Tayfun G.'nin, Çiğli’deki bir kafeteryada 5 kişi ile buluşacağı bilgisine ulaştı. Ekipler, kafeterya ve çevresinde önlem aldı. Takibe alınan Tayfun G. ve M.Z., dolandırmak istedikleri 5 kişiyle buluşunca harekete geçti. Sivil ekipler, Tayfun G. ve M.Z.'yi gözaltına aldı. O anlar, kafeteryanın güvenlik kamerasına yansıdı.

IZMIR'DE, KENDISINI TUGGENERAL VE MIT PERSONELI, YANINDAKI BIR KISIYI DE KORUMASINI PIYADE YUZBASI OLARAK TANITAN TAYFUN G. (SAGDA ORTURAN), ELINDE COK SAYIDA SIFIR OTOMOBIL, SIVI YAG VE SEKER BULUNDUGUNU VE SATMAYI DUSUNDUGUNU SOYLEYEREK 5 KISIYI DOLANDIRMAK ISTERKEN YAKALANDI. GOZALTINA ALINAN TAYFUN G. VE KORUMASI OLARAK TANITTIGI M.Z.'NIN UZERLERINDEKI ARAMADA SAHTE TURK SILAHLI KUVVETLERI KIMLIGI, CIKTI. OPERASYON ANI ISE ANBEAN KAMERALARA YANSIDI. (FOTO: IZMIR DHA)

Dışarı çıkarılan 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada, sahte Türk Silahlı Kuvvetleri kimliği, 1 tabanca ve 6 mermi çıktı. Tayfun G.'nin sahte kimlikte gerçek ismini kullandığı, ancak soyadını 'Dündar' olarak değiştirdiği belirlendi.

2'si dolandırıcılık, 1'i de özel belgede sahtecilik olmak üzere 3 suçtan arandığı belirlenen Tayfun G.'nin kendisini MİT personeli olarak tanıtıp, Bursa, Mersin, Antalya, Ankara ve Denizli'de ticaret yapan kişilere elindeki sıfır otomobil, yüklü miktarda sıvı yağ ve şeker bulunduğunu, bunları satacağını söyleyerek dolandırmaya çalıştığı belirlendi.

IZMIR'DE, KENDISINI TUGGENERAL VE MIT PERSONELI, YANINDAKI BIR KISIYI DE KORUMASINI PIYADE YUZBASI OLARAK TANITAN TAYFUN G. (ORTADA), ELINDE COK SAYIDA SIFIR OTOMOBIL, SIVI YAG VE SEKER BULUNDUGUNU VE SATMAYI DUSUNDUGUNU SOYLEYEREK 5 KISIYI DOLANDIRMAK ISTERKEN YAKALANDI. GOZALTINA ALINAN TAYFUN G. VE KORUMASI OLARAK TANITTIGI M.Z.'NIN UZERLERINDEKI ARAMADA SAHTE TURK SILAHLI KUVVETLERI KIMLIGI, CIKTI. OPERASYON ANI ISE ANBEAN KAMERALARA YANSIDI. (FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'DE, KENDISINI TUGGENERAL VE MIT PERSONELI, YANINDAKI BIR KISIYI DE KORUMASINI PIYADE YUZBASI OLARAK TANITAN TAYFUN G. (ORTADA), ELINDE COK SAYIDA SIFIR OTOMOBIL, SIVI YAG VE SEKER BULUNDUGUNU VE SATMAYI DUSUNDUGUNU SOYLEYEREK 5 KISIYI DOLANDIRMAK ISTERKEN YAKALANDI. GOZALTINA ALINAN TAYFUN G. VE KORUMASI OLARAK TANITTIGI M.Z.'NIN (SAGDA) UZERLERINDEKI ARAMADA SAHTE TURK SILAHLI KUVVETLERI KIMLIGI, CIKTI. OPERASYON ANI ISE ANBEAN KAMERALARA YANSIDI. (FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'DE, KENDISINI TUGGENERAL VE MIT PERSONELI, YANINDAKI BIR KISIYI DE KORUMASINI PIYADE YUZBASI OLARAK TANITAN TAYFUN G. (SAGDA), ELINDE COK SAYIDA SIFIR OTOMOBIL, SIVI YAG VE SEKER BULUNDUGUNU VE SATMAYI DUSUNDUGUNU SOYLEYEREK 5 KISIYI DOLANDIRMAK ISTERKEN YAKALANDI. GOZALTINA ALINAN TAYFUN G. VE KORUMASI OLARAK TANITTIGI M.Z.'NIN UZERLERINDEKI ARAMADA SAHTE TURK SILAHLI KUVVETLERI KIMLIGI, CIKTI. OPERASYON ANI ISE ANBEAN KAMERALARA YANSIDI. (FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'DE, KENDISINI TUGGENERAL VE MIT PERSONELI, YANINDAKI BIR KISIYI DE KORUMASINI PIYADE YUZBASI OLARAK TANITAN TAYFUN G. (ARKADAKI), ELINDE COK SAYIDA SIFIR OTOMOBIL, SIVI YAG VE SEKER BULUNDUGUNU VE SATMAYI DUSUNDUGUNU SOYLEYEREK 5 KISIYI DOLANDIRMAK ISTERKEN YAKALANDI. GOZALTINA ALINAN TAYFUN G. VE KORUMASI OLARAK TANITTIGI M.Z.'NIN (ONDE OTURAN SIYAHLI) UZERLERINDEKI ARAMADA SAHTE TURK SILAHLI KUVVETLERI KIMLIGI, CIKTI. OPERASYON ANI ISE ANBEAN KAMERALARA YANSIDI. (FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'DE, KENDISINI TUGGENERAL VE MIT PERSONELI, YANINDAKI BIR KISIYI DE KORUMASINI PIYADE YUZBASI OLARAK TANITAN TAYFUN G., ELINDE COK SAYIDA SIFIR OTOMOBIL, SIVI YAG VE SEKER BULUNDUGUNU VE SATMAYI DUSUNDUGUNU SOYLEYEREK 5 KISIYI DOLANDIRMAK ISTERKEN YAKALANDI. GOZALTINA ALINAN TAYFUN G. VE KORUMASI OLARAK TANITTIGI M.Z.'NIN UZERLERINDEKI ARAMADA SAHTE TURK SILAHLI KUVVETLERI KIMLIGI, CIKTI. OPERASYON ANI ISE ANBEAN KAMERALARA YANSIDI. (FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'DE, KENDISINI TUGGENERAL VE MIT PERSONELI, YANINDAKI BIR KISIYI DE KORUMASINI PIYADE YUZBASI OLARAK TANITAN TAYFUN G., ELINDE COK SAYIDA SIFIR OTOMOBIL, SIVI YAG VE SEKER BULUNDUGUNU VE SATMAYI DUSUNDUGUNU SOYLEYEREK 5 KISIYI DOLANDIRMAK ISTERKEN YAKALANDI. GOZALTINA ALINAN TAYFUN G. VE KORUMASI OLARAK TANITTIGI M.Z.'NIN UZERLERINDEKI ARAMADA SAHTE TURK SILAHLI KUVVETLERI KIMLIGI, CIKTI. OPERASYON ANI ISE ANBEAN KAMERALARA YANSIDI. (FOTO: IZMIR DHA)
Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA)-

 
Ev temizliği için çağırdığı kadına cinsel saldırıda bulundu
 
Üreticiden 'zirai don' nöbeti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demre'de güneşe aldanan ağaçlar çiçek açıp meyve verdi
TÜRKİYE genelinde soğuk hava etkisini gösterirken güneşli günler geçiren ...
Gençlerin gözde mesleği baristalık
MURATPAŞA Belediyesi, son yıllarda giderek yaygınlaşan kahve sektörünün ...
'Trafoda hırsız var' diye giden polis bu halde buldu...
ANTALYA'da, hırsızlık amacıyla trafoya girdiği iddia edilen M.A. (32), ...
 
CHP Serik İlçe Başkanlığı'nda devir- teslim
CHP Serik İlçe Başkanlığı'na seçilen Yusuf Dinç başkanlık görevini devraldı.
Alanya'da Rus kadın trafik kazasında öldü
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, kamyon ile çarpışan motosikletin sürücüsü ...
Antalya'da balıkçılar, tekne ve yat sahipleri için uyarı var
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, cumartesi başlayıp pazar gecesine ...
 
Gazipaşa'da uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde uyuşturucu madde imal ederek ticaretini ...
Manavgat'ta sportif yetenek taraması yapıldı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Sportif Yetenek ...
Arkadaşların karda otomobil kurtarma operasyonu
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde safaride aracı çalışmayınca dağlık alanda bırakıp, ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva