Ekran ve AVM kıskacına formül
Ekran ve AVM kıskacına formül
Konyaaltı kreşlerinde karne heyecanı
Konyaaltı kreşlerinde karne heyecanı
Antalya'da çay kenarı konteyner kent oldu
Antalya'da çay kenarı konteyner kent oldu
Antalya'da kaybolan yaşlı kadın sağ bulundu
Antalya'da kaybolan yaşlı kadın sağ bulundu
19 Ekim 2015 Pazartesi - 15:27

Dosso Dossi'den 3 milyon dolarlık tanıtım atağı

MUCİDİ olduğu Dosso Dossi Fashion Show'un 10'uncu yıldönümünde Rusya'nın da aralarında bulunduğu Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinde tanıtım atağı başlatacak.

Dosso Dossi den 3 milyon dolarlık tanıtım atağı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MUCİDİ olduğu Dosso Dossi Fashion Show'un 10'uncu yıldönümünde Rusya'nın da aralarında bulunduğu Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinde tanıtım atağı başlatan Hikmet Eraslan, "3 milyon dolarlık tanıtım ile 350 milyon kişiye ulaşıp zor günler geçiren hazır giyim için itici güç olacağız" dedi. 

İş ve tatili birleştirdiği özgün konsepti Dosso Dossi Fashion Show ile Türkiye ve dünyada adından söz ettiren Hikmet Eraslan, Rusya'nın da aralarında bulunduğu BDT ülkelerinde tanıtım atağı başlattı. Eraslan, Dosso Dossi Fashion Show'un 10'uncu yılı için hazırlanan kampanyanın startını, Ukrayna'nın başkenti Kiev'den verdi.

Kampanyanın sadece Dosso Dossi Fashion Show'un değil hazır giyim sektörünün ve Türkiye'nin tanıtımı anlamına geldiğini vurgulayan Eraslan, şunları söyledi;

“Sancılı dönemlerde firmalar önce tanıtım bütçelerinden tasarruf etmeyi gündemlerine alır. Ben tam aksini düşünüyorum. Krizi fırsata çevirme hedefiyle çok iddialı bir tanıtım atağı başlatıyoruz. Kampanya için 3 milyon dolarlık bütçe ayırdık. Hazır giyimde firma bazında devletten 1 kuruş destek almadan yurt dışında en büyük tanıtım bütçesini kullanıyoruz. Bu yönüyle Dosso Dossi olarak yine bir ilke imza atıyoruz. Bölge ülkelerinde en çok izlenen moda ve müzik kanallarının yanı sıra, gazetelerde, internet medyasında ve bilboardlarda 2 ay boyunca Dosso Dossi Fashion Show'un tanıtımları olacak. Ukrayna'nın ardından Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Azerbaycan'da özel etkinlikler düzenleyeceğiz. İki ayın sonunda bölge ülkelerinde yaşayan 350 milyonluk nüfusun tamamına mesajımızı ulaştıracağız." 

TÜRKİYE'NİN İMAJINA KATKI SUNACAĞIZ

Dosso Dossi Fashion Show'un müşteri kitlesinin ağırlıklı bölümünü oluşturan BDT ülkelerinde yüzde 100'e varan devalüasyonlar olduğunu hatırlatan Eraslan, “Böyle dönemlerde eldeki pazarı korumak bile büyük başarı. Biz bir yandan mevcut müşterilerimizle bağımızı canlı tutup, potansiyel müşterilerimizde merak uyandırırken diğer yandan ülkemizin ve hazır giyim sektörünün imajının korunmasına katkı sunacağız. Ukrayna'dan startını verdiğimiz tanıtım projesi ile geçen yılki 18.7 milyar dolarlık ihracat rakamını yakalamak için büyük çaba harcanan, bir bakıma ihracatın patinaj çektiği bir dönemde sektörümüz için itici güç olacağız. Bir başka ifadeyle kriz döneminde ekin vakti gelince biçeceğiz" diye konuştu. 

Dosso Dossi Fashion Show hakkında da bilgi veren Hikmet Eraslan, Antalya'da 10 yılda 19 organizasyonda toplam 65 bin kişi ağırladıklarını ve 600 milyon dolar ciroya ulaştıklarını söyledi. 

DOSSO DOSSİ FASHION SHOW'UN CİROSU YÜZDE 20 ARTACAK 

16 Aralık'ta başlayacak Dosso Dossi Fashion Show'a da çok iddialı hazırlandıklarını anlatan Eraslan, "120 yerli üretici firmada çalışan binlerce kişi, Dosso Dossi Fashion Show için haftalardır fazla mesai yapıyor. Antalya'da bu kez 30 ülkeden 6 bin kişiyi misafir edeceğiz. Diğer ziyaretçiler ve teknik ekiplerle birlikte kış ortasında en az 10 bin kişilik insan trafiği yaratarak Antalya turizmine canlılık getireceğiz. Sıkıntılı dönemlerinde müşterilerimizin yanında olduğumuzu göstermek için en az 15 bin dolarlık alışveriş yapma zorunluluğunu kaldırdık. Misafirlerimiz, limit kaygısı gütmeden alışverişlerini yapabilecek. Limit koymadığımız halde ciromuzun yüzde 20 artışla 55 milyon dolara çıkmasını bekliyorum" diye konuştu. 

CANDICE SWANEPOEL PODYUMA ÇIKACAK

Dosso Dossi Fashion Show, her organizasyonda podyuma bir top model çıkarma geleneğini de devam ettiriyor. Antalya'da 16-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte bu kez Victoria Secret mankenlerinden Candice Swanepoel podyuma çıkacak. Etkinlikte ayrıca Mustafa Sandal'ın yanı sıra Rusya'nın en ünlü pop müziği sanatçısı Grigory Leps, Rumen şarkıcılar Inna ve Otilia ile Akcent Grubu sahne alacak.


IS VE TATILI BIRLESTIRDIGI OZGUN KONSEPTI DOSSO DOSSI FASHION SHOW ILE TURKIYE VE DUNYADA ADINDAN SOZ ETTIREN HIKMET ERASLAN, RUSYA'NIN DA ARALARINDA BULUNDUGU BDT ULKELERINDE TANITIM ATAGI BASLATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - 

 
Muratpaşa'dan 10 ayda 4 spor salonu
 
Müftülükten kan bağış kampanyası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mangal kömürü arasında 80 bin paket kaçak sigara
ANTALYA'da mangal kömürü yüklü TIR'a operasyon düzenleyen polis, 80 bin ...
O milyarder Kaş'ta
RUS milyarder 43 yaşındaki Andrey Melnichenko, 'A Hamilton' adlı mega ...
En yüksek katılımlı ICAN konferansı Antalya'da başladı
BİRLEŞMİŞ Milletler'e bağlı Dünya Sivil Havacılık Organizasyonu (ICAN) ...
 
Kadınlara tomografi uyarısı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin, 1- 31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ...
Yeni Emek'te referandumdan 'evet' çıktı
KEPEZ Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'ni örnek yaşam merkezi olmasının ...
Evinin altında kaçak kazı yaparken yakalandı
Türk Sineması'nın unutulmaz filmlerinden 'Salak Milyoner' filminin bir ...
 
Şahika Ercümen şehitler için dünya rekoru deneyecek
SERBEST dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü ...
Denizi kirleten kruvaziyer gemisine 38 bin lira ceza
ANTALYA'da denize atıksu bırakan kruvaziyer gemisine, 38 bin 554 TL idari ...
AKS'ye ziyaretçi akını
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Antalya Kültür Sanat'a (AKS) ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Tablo vahim
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Can sıkıcı gelişmeler
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva