Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
21 Aralık 2022 Çarşamba - 17:02

Dövülen müzisyenin ablası: Sağlık durumu iyiye gidiyor

ANKARA'da bir eğlence mekanında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan müzik grubu Piiz'in üyesi Mehmet Dudarık'ın (38), sevk edildiği Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Oyuncu gülden Dudarık, kardeşinin sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.

Dövülen müzisyenin ablası: Sağlık durumu iyiye gidiyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Rock müzik grubu Piiz, 14 Aralık'ta Ankara’nın Çankaya ilçesindeki eğlence mekanında konser verdi. Konserin ardından saldırıya uğrayan grubun davulcusu Mehmet Dudarık, Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde kaldırılarak tedaviye alındı. Dudarık, buradan da Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Mehmet Dudarık’ın beyin cerrahi servisindeki tedavisi sürüyor.

Oyuncu Gülden Dudarık, hastanede refakat ettiği kardeşinin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kardeşinin sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Gülden Dudarık, “Durumundan dolayı şu an iyi hissediyoruz. Sürecin başından itibaren yanında olmaya çalıştım. Çok şükür konuşuyor, yemeğini yiyebiliyor. Ama son durumu ile ilgili olarak doktorlar MR sonuçları çıktıktan sonra bir şeyler söyleyebilecekler ama şimdilik gayet iyi. Bir süre daha kontrol altında tutulacak. Bugün MR sonuçları çıkarsa doktor bizi bilgilendirecek. Herkese destekleri için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten, sürecin en başından beri sosyal medyadan destek veren oyuncu dostlarımıza, sanatçı dostlarımıza, seven herkese çok teşekkür ederim, minnettarız” diye konuştu.

Kardeşi müzisyen Mehmet Dudarık’ın bir süredir MS hastası olduğunu anlatan Gülden Dudarık, saldırısına uğradığı kişinin ‘ayağına bastı’ iddialarının da gerçek dışı olduğunu söyledi. Kardeşinin bir süredir MS tedavisi gördüğünü ifade eden Gülden Dudarık, şöyle konuştu:

“Süreç yargıya intikal ettiği için şu durumda bir şey söylemem doğru olmaz. Avukatlar bununla ilgili size mutlaka açıklama yapacaklardır ama öyle bir durum yok yani. Hatta bana kalırsa ayağa basma bile değil. Bir şekilde o bahane ile saldırı gerçekleşmiş. Şu anda MR sonucunu bekliyoruz. Artık sonuca göre doktorlar ayakta tedaviye mi devam edecekler, yatışa mı devam edecekler şu an bir şey diyemiyorum. Mehmet uzun zamandır MS hastası. MS teşhisi konması da yine bir travma sonrası ortaya çıktı. Travma ve stres aşırı derecede tetikliyor bu durumu. Atak geçirmesine sebep oluyor. Atak da vurduğu uzvu kaybetmesine sebep oluyor. Bu kadar ciddi nörolojik bir hastalık. Bizim en büyük korkumuz bu. Süreç, hastaneden çıktıktan sonra nasıl devam edecek? O da bizi endişelendiriyor. Muhtemelen psikiyatrik bir yardım alacağız çünkü hem fiziksel hem de psikolojik olarak ağır bir travma yaşadı. Umarım sonrası için kalıcı bir durum, bir hasar söz konusu olmaz. Şu an en büyük endişemiz bu açıkçası. Sağlığının daha iyiye gitmesinden dolayı çok mutluyum.”

‘HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI’

Rock müzik grubu Pizz’in Twitter hesabından, Mehmet Dudarık'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Mehmet'in durumu şu an çok daha iyi, hayati tehlikeyi tamamen atlattı. Dün de MR'ı çekildi ve onun sonuçlarına göre tedavisinin yönü belli olacak. Bilgi aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz" denildi. 

ANKARA'DA BIR EGLENCE MEKANINDA UGRADIGI SALDIRI SONUCU AGIR YARALANAN MUZIK GRUBU PIIZ'IN UYESI MEHMET DUDARIK'IN (38), (FOTODAKI) SEVK EDILDIGI ESKISEHIR SEHIR HASTANESINDEKI TEDAVISI SURERKEN, OYUNCU GULDEN DUDARIK, KARDESININ SAGLIK DURUMUNUN IYIYE GITTIGINI BELIRTEREK, DESTEK OLAN HERKESE TESEKKUR ETTI.
(FOTO:ESKISEHIR-DHA)

ANKARA'DA BIR EGLENCE MEKANINDA UGRADIGI SALDIRI SONUCU AGIR YARALANAN MUZIK GRUBU PIIZ'IN UYESI MEHMET DUDARIK'IN (38), SEVK EDILDIGI ESKISEHIR SEHIR HASTANESINDEKI TEDAVISI SURERKEN, OYUNCU GULDEN DUDARIK, (FOTODAKI) KARDESININ SAGLIK DURUMUNUN IYIYE GITTIGINI BELIRTEREK, DESTEK OLAN HERKESE TESEKKUR ETTI.
(FOTO:ENGIN OZMEN/ESKISEHIR-DHA)

ANKARA'DA BIR EGLENCE MEKANINDA UGRADIGI SALDIRI SONUCU AGIR YARALANAN MUZIK GRUBU PIIZ'IN UYESI MEHMET DUDARIK'IN (38), SEVK EDILDIGI ESKISEHIR SEHIR HASTANESINDEKI TEDAVISI SURERKEN, OYUNCU GULDEN DUDARIK, KARDESININ SAGLIK DURUMUNUN IYIYE GITTIGINI BELIRTEREK, DESTEK OLAN HERKESE TESEKKUR ETTI.
(FOTO:ENGIN OZMEN/ESKISEHIR-DHA)

ANKARA'DA BIR EGLENCE MEKANINDA UGRADIGI SALDIRI SONUCU AGIR YARALANAN PIIZ GRUBUNUN DAVULCUSU MEHMET DUDARIK'IN (38) HAYATI TEHLIKEYI ATLATTIGI VE SAGLIK DURUMUNUN IYIYE GITTIGI BELIRTILDI.  FOTO-ANKARA-DHA

MUZIK GRUBUNUN DAVULCUSU MEHMET DUDARIK, UGRADIGI YUMRUKLU SALDIRI SONUCU AGIR YARALANDI. OLAY, GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI.   FOTO-ANKARA-DHA (ARSIV)

Engin ÖZMEN/ESKİŞEHİR, (DHA)

 
Eymen Sadık Durak ismi Çiğli’de yaşayacak
 
Kalp krizi geçiren doktor, son yolculuğuna uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eymen Sadık Durak ismi Çiğli’de yaşayacak
ÇİĞLİ Belediyesi tarafından Küçük Çiğli Mahallesi’nde Eymen Sadık Durak ...
Burçin'i darbeden sanığa 2 yıl 8 ay hapis
İZMİR'de, belediye otobüsü şoförü Burçin A.'yı darbettiği ve kamu malına ...
Pakize Suda yaşamını yitirdi
MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde beynine pıhtı atması sonucu felç geçiren ve ...
 
Kayıp kadın için sis etkili arazide arama
SİVAS’ın Ulaş ilçesinde dün gece saatlerinde evinden ayrılan Alzheimer ...
Akşener'den 'İmamoğlu' açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Gıda tedarikçilerine 878 milyon TL para cezası
REKABET Kurulu'nun, fahiş fiyat artışı iddiasıyla haklarında soruşturma ...
 
İş bulma vaadiyle 45 bin TL'si dolandırıldı
ESKİŞEHİR'in Tepebaşı ilçesinde Mehmet Fettah Ç. (37) hakkında, İsmail ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücreti yarın açıklayacağız
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 'Asgari ücretten emeklilik düzenlemesine ...
Gürültü tartışması: 6 kişi gözaltına alındı
BEŞİKTAŞ'ta bir kafede gürültü ihbarına giden bekçilere, hakaret ederek ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva