Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
25 Nisan 2022 Pazartesi - 09:03

Dudak Dolgusu ile Dudak Yapınızı Şekillendirin

Dudaklar, özellikle de kadınlar için çekici görünmenin sembolü olarak görülen bir bölge. Bundan dolayı da kadınlar şimdilerde çok daha dolgun ve şekilli dudaklara sahip olmak için Dr. Buket Yıldırım ile iletişime geçmeyi tercih ediyorlar.

Dudak Dolgusu ile Dudak Yapınızı Şekillendirin
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Farklı hacim ve şekillere sahip olan dudaklar, özellikle de kadınlar için son derece önemli bölgelerden bir tanesi. Çünkü pek çok kadın için dudaklar yalnızca kişinin kendini ifade edebilmesi adına önemli bir bölge değildir. Aynı zamanda etkileyici bir görünüme sahip olmak için de dolgun ve güzel bir şekilde yapısının olması istenmektedir. Lakin herkesin dudak yapısı onların istediği gibi olmayabiliyor. Kimilerinin dudakları doğuştan ince bir yapıya sahiptir. Kimilerinin ise dudaklarının şekli yüzleri ile uyumlu değildir. Bu aşamada kadınların karşılarına iki farklı yol çıkıyor. İlki kozmetik ürünlerinin kullanılması ile dudaklara istenilen şeklin ve hacmin verilmesi. Bu işlem çoğu kadın tarafından tercih ediliyor gibi görülse de hem etkisi son derece kısa süreli hem de yapılacak olan dudak yapısını şekillendirme işleminde bilgi sahibi olunmazsa ortaya son derece kötü bir görüntü çıkmaktadır. Son dönemlerde ise bu konuda herhangi bir olumsuz sonuç ile karşılaşmak istemeyenler, dudak dolgusu Ankara konusundaki araştırmalarını hiç olmadığı kadar sıklaştırmaya başladılar.

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudakların kalınlaştırılması ve biçimlendirilmesi adına uygulanmakta olan çalışmalar, dudak dolgusu Ankara olarak adlandırılmaktadır. Son yıllarda bu dolgu çeşidi ile alakalı çok daha fazla talebin ortaya çıkması ile beraber artık son derece etkili sonuçların elde edilebilmesi adına çalışmalara hız kesmeden devam edilir hale geldi.

Dudaklar bilindiği üzere son derece ince bir deriye sahiptir. Bundan dolayı dudakların üzerinde yapılacak olan işlemler konusunda her zaman dikkatli olunması gerekir. Çünkü bu aşamada meydana gelebilecek olan en ufak bir sorun ile beraber ne yazık ki çok daha farklı sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Dudak dolgusu Ankara uygulaması da yine dikkatlice yapılması gereken uygulamalar içerisinde bulunuyor. Bu bölge için kullanılacak olan dolgu maddesi yalnızca hyalüronik asit içerikli olmamalıdır. Aynı zamanda dudağın iç kısmında pütürlü bir yapı oluşturmayacak yapıda olmalıdır. Dr. Buket Yıldırım, bu konuda kadınların akıllarında herhangi bir soru işareti kalmasına gerek olmadan gerekli olan tüm detayların üzerinde özenle durmaktadır. Böylece yapılacak olan dolgu işlemi, herhangi bir sorunu beraberinde getirmeden tamamlanmaktadır.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılmaktadır?

Özellikle son dönemlerde dudak dolgusu Ankara uygulamasıyla alakalı talebin artış göstermesi ile beraber farklı isimler dudak dolgusuyla alakalı çalışmalar yapmaya başladı. Konu hakkında çok fazla sayıda ismin ortaya çıkması ise kimileri için avantaj gibi görülebiliyor. Lakin bu konu hakkında doğru detayların üzerinde durulmaması ile beraber ne yazık ki yapılacak olan dudak dolgusu etkileyici bir görüntüyü ortaya çıkartmayacaktır.

Herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmadan dudak dolgusu Ankara uygulamasının yapılabilmesi adına Dr. Buket Yıldırım ile iletişime geçecek olan kişiler ile yapılan görüşmeler sırasında ilk aşamada yüz yapısı ve dudakların yüze olan oranı hakkında net bilgilerin elde edilmesi sağlanır. Sonrasındaki aşamada ise kişinin istekleri dinlenerek yüze göre en iyi sonuçların ortaya çıkartılması adına ön araştırmalar yapılacaktır. Gerekli incelemelerin yapılması ile beraber ise artık dudak dolgusu Ankara uygulamasına başlanacaktır. Uygulama öncesinde acı hissinin ortaya çıkmaması adına lokal anestezik krem kullanılmaktadır. Krem ile bölgenin uyuşturulmasından sonra çok ince uçlu iğneler kullanılarak bölgede belirlenmiş noktalara dolgu maddesi enjekte edilecektir. Dolgunun tam olarak oturması adına belirli bir sürenin dikkatlice geçirilmesi ile beraber ise dudak yapısı istenilen şekle sorunsuzca ulaşmış olacaktır.

 
İki sürücüden yumruk yumruğa kavga
 
Yanan araçtan kurtaran polislere, anne- kızdan teşekkür
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İki sürücüden yumruk yumruğa kavga
ÜSKÜDAR'da trafikte iki sürücü arasında yol verme tartışması kavgaya dönüştü. ...
Anzak Koyu'nda 'Şafak Ayini'
ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 107'nci yıl dönümünde Anzak Koyu'nda 'Şafak ...
Operasyona katılan polisi taşla şehit ettiler
FATİH’te operasyonda görevli polis memuru Zafer Mat, aranan şüphelinin ...
 
Kereste fabrikası cayır cayır yandı
Yalova'nın Altınova ilçesinde kereste fabrikasında saat 02.30 sıralarında ...
Yaşasın çocuklar yaşasın 23 Nisan
Turgut Güngör
Böyle evlat olmaz olsun... Babası ve babaannesine işkence yaptı videosunu çekti
İZMİR'de, babası Göksel Geçer ile babaannesi Fatma Geçer'i darbedip, o ...
 
40 yolcu dehşeti yaşadı
ANKARA'da, TEM yolunda seyir halindeyken motor kısmı alev alan yolcu otobüsü, ...
Şehit Uzman Çavuş Kubilay Çon, toprağa verildi
PENÇE- Kilit Operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit ...
Zabıta aracının çarptığı 16 yaşındaki motosikletli öldü
ÇANAKKALE’nin Ayvacık ilçesinde, Küçükkuyu Belediyesi’ne ait zabıta aracının ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva