Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
1 Ekim 2018 Pazartesi - 13:55

Düğün evi, yas evine döndü

SİİRT'in Kurtalan ilçesinde düğün gecesi, gelin evinden dönen konvoydaki gelin arabasının şarampole devrilmesi sonucu damat Yakup Tunç (25) ile sürücü Yüksel Pozat (38), gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kazada ağır yaralanan gelin Sevda Makay'ın da yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Düğün evi, yas evine döndü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kurtalan ilçesinden Siirt merkeze bağlı Sağlarca köyündeki gelin evine giden düğün konvoyu, gelini aldıktan sonra dönüşe geçti. Gelin Sevda Makay ile damat Yakup Tunç'un bulunduğu otomobil, sürücü Yüksel Pozat'ın direksiyon kotnrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada damat Yakup Tunç ve sürücü Yüksel Pozat yaşamını yitirdi, gelin ile Semra Makay, Mehmet Tunç ve 3 aylık bebek yaralandı. Yaralılar, Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

AĞITLARLA TOPRAĞA VERİLDİLER

Düğün evini yas evine çeviren kazanın ardından, damat Yakup Tunç ile sürücü Yüksel Pozat'ın cenazeleri, bu sabah Kurtalan'da gözyaşları ve ağlarla toprağa verildi.

15 GÜN ÖNCE ASKERDEN GELMİŞ

Mutlu gününde yaşamını yitiren damat Yakup Tunç'un 5 yıl önce inşaatta çalışan babasını kaybettiği öğrenildi. Yakınları tarafından çok sevilen Tunç'a herkesin yardım ettiği belirtildi. 4'ü kız 8 kardeşin 6'ncısı olan Yakup Tunç'u kazadan 15 gün önce vatani görevini tamamlayarak memleketine döndüğü öğrenildi.

Düğün günü hayata veda eden damat Yakup Tunç'un evi bugün taziye evine döndü. Tunç'un kuzeni Cemalletin Doğan, "Acımız büyük. Öğleden sonra gelin arabasıyla kendilerini köye gönderdik. Bizler de burada düğün hazırlığını yapıyorduk. Ben salon ile ilgileniyordum, salonu hazırladım ancak saat 15.45 sıralarında bize haber geldi, konvoyun kaza geçirdiğini söylediler. O esnada bizler yıkıldık, hemen hastaneye koştuk, buradaki telaşımızı bırakıp hastaneye geçtim ve hastanede yaralıların geldiğini gördük ancak damat ve diğer amcamın oğlunu görmedim. Aradan yarım saat geçtikten sonra acı haberi aldık ve kendisinin öldüğünü söylediler, dünya başımıza yıkıldı. Gelinimiz ağır yaralıydı" dedi.

'BİR GÜN ÖNCE KINA GECESİNİ YAPTIK'

Yakup Tunç'un amcasının oğlu Hayrettin Tunç ise "Bir gün önce bu meydanda amcamın oğlunun kına gecesini yaptık ve düğün hazırlıkları yapıyorduk. Ancak düğün günü gelen haberle birlikte ailece yıkıldık ve ne yapacağımızı bilemedik. Şimdi taziyeleri kabul ediyoruz. Bizimle yetkililer yakından ilgilendi. Gelini almak için yakınlarımız gitti ve kaza yaptılar. Şu an bizler taziyeye gelenleri karşılıyoruz. Yetim çocuktu, askerden yeni geldi ve burada bir market işletiyordu. Acımız çok büyük" diye konuştu.

SON GÖRÜNTÜLER

Kazada yaşamını yitiren damat Yakup Tunç ile gelin Sevda Makay'ın kına gecesi ve düğünü için çekilen video ve fotoğrafları da ortaya çıktı. Görüntülerde Tunç'un ellerine kına yakılmasının ardından müzik eşliğinde oynadığı görülüyor. Fotoğraflarda ise Yakup Tunç ve Sevda Makay'ın birlikte gelin evinden çıkarken çektirdikleri son kareler görülüyor. Görüntü ve fotoğrafları görenler gözyaşlarına hakim olamadı.

GELİN YOĞUN BAKIMDA

Hayatını birleştireceği Yakup Tunç'u kazada yitiren gelin Sevda Makay ile birlikte biri bebek, 4 yaralının Siirt Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Gelin Makay'ın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


SIIRT MERKEZE BAGLI SAGLARCA KOYUNDE GELINI ALAN DUGUN KONVOYUNUN DONUSU SIRASINDA GELIN VE DAMADI TASIYAN OTOMOBILIN DEVRILMESI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN DAMAT YAKUP TUNC'UN (ORTADA) DUGUN EVI TAZIYE EVINE DONDU. DAMAT YAKUP TUNC'UN KINA GECESI SON GORUNTULERI VE FOTOGRAFLARI ORTAYA CIKTI. FOTO: SIIRT, (DHA)
SIIRT MERKEZE BAGLI SAGLARCA KOYUNDE GELINI ALAN DUGUN KONVOYUNUN DONUSU SIRASINDA GELIN VE DAMADI TASIYAN OTOMOBILIN DEVRILMESI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN DAMAT YAKUP TUNC'UN DUGUN EVI TAZIYE EVINE DONDU. DAMAT YAKUP TUNC'UN KINA GECESI SON GORUNTULERI VE FOTOGRAFLARI ORTAYA CIKTI. FOTO: SIIRT, (DHA)
SIIRT MERKEZE BAGLI SAGLARCA KOYUNDE GELINI ALAN DUGUN KONVOYUNUN DONUSU SIRASINDA GELIN VE DAMADI TASIYAN OTOMOBILIN DEVRILMESI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN DAMAT YAKUP TUNC'UN DUGUN EVI TAZIYE EVINE DONDU. DAMAT YAKUP TUNC'UN KINA GECESI SON GORUNTULERI VE FOTOGRAFLARI ORTAYA CIKTI. FOTO: SIIRT, (DHA)

Turan KOYUNCU-Mehmet Yücel DURAK/KURTALAN (Siirt), (DHA)

 
'Sezen Sokakta' belgeseli yoğun ilgi gördü
 
Minik Emine kahramanlarını böyle izledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sosyal medya fenomenlerine operasyon!
İstanbul merkezli 5 ilde internet üzerinden uyuşturucu madde kullanmayı ...
Hayvansever savcı: 'Hayvan Koruma Polisi' kurulmalı
HAYVANSEVERLİĞİ ile tanınan Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya, bir süre ...
Terk edilen köpeğe sahip çıkıp, iş merkezi güvenliğine aldılar
GAZİANTEP’te, eziyet edildikten sonra sokağa atılan ve Canlı Hayatını ...
 
Husumetli ailelerin satır, bıçak ve sopalı kavgası: 7 yaralı
KARAMAN'da aralarında daha önceden husumet bulunan iki komşu ailenin satır, bıçak ...
Ahmet Hakan; 'Sen yeme ulan ayı'...
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan "Alevilerin yaptığı yemek yenmez" diyen öğretmene tepki gösterdi.
Ülker iki uçağını sattı, tarifeli sefere döndü
Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Sabancı ailesinin kurduğu DÖYSA VIP'nin ...
 
Mehmet Uslu hayatını kaybetti!
Akciğer kanseriyle savaşan oyuncu Mehmet Uslu, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Yeşilçam'ın usta oyuncusu evinde ölü bulundu!
Kemal İnci, 85 yaşında hayatını kaybetti.
Doktor balıklar görev başında
SİVAS'ta düzenlenen 3'üncü Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi'ne ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva