Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
27 Ekim 2020 Salı - 12:54

Düğünde patlatılan havai fişek genç kadının kabusu oldu

İSTANBUL'da arkadaşının düğününe giden Selime Kılıç, havai fişeğin dizine saplanması sonucu sakat kaldı. Düğünde yaşanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansırken Kılıç'ın avukatı Selim Babaoğlu, 350 bin liralık tazminat davası açtıklarını belirtti.

Düğünde patlatılan havai fişek genç kadının kabusu oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay 7 Temmuz 2019 tarihinde Sarıyer'deki bir düğün ve eğlence mekanında gerçekleşti. Arkadaşının düğününe davetli olarak katılan 30 yaşındaki Selime Kılıç'ın dizine gelin ve damat yolundaki patlatılan havai fişek saplandı. Hastaneye kaldırılan genç kadın ameliyatlar olmasına rağmen sakat kaldı. Selime Kılıç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Kılıç'ın avukatı Selim Babaoğlu, müvekkilinin hayatındaki değişiklikleri ve hukuki süreci anlattı. 

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Selime Kılıç'ın geçen yaz düğün törenine davetli olarak katıldığını belirten Avukat Selim Babaoğlu, "Gelin ve damadın yürüme yolunda sağlı sollu volkan denilen havai fişekler bulunuyor fakat müvekkilimin bunlardan haberi yok. Diğer davetlilerin de muhtemelen çocuğunun bundan haberi yok. Havai fişekler patladığında içindeki metal tablalardan bir tanesi müvekkilimin diz kapağına saplanıyor ve müvekkilim yere düşüyor" dedi.

Olay anına ilişkin görüntülerin de mevcut olduğunu kaydeden Avukat Babaoğlu, "Mekan sahibinin gerek patlamadan önce gerek patlamadan sonra herhangi bir tedbir almadığı görülüyor. Zira ilk müdahale araçtan aldıkları ilk yardım ekipmanlarıyla yapılıyor. Mekan sahiplerinin ve ateşli gösteriyi yapan kişilerin herhangi bir ekipmanı da bulunmuyor. Savcılık dosyasında da bu mevcut. Müvekkilimiz o gün apar topar hastaneye kaldırılıyor, ardından bir dizi ameliyat geçiriliyor. Tabiri caizse protez diz, yeniden yapılıyor" dedi. 

DOKTOR RAPORUNA GÖRE ARTIK HİÇ KOŞAMAYACAK

Selime Kılıç'ın şu an için merdiven çıkmadığına da değinen Babaoğlu "Doktorların raporuna göre bundan sonraki hayatında hiç koşamayacak. Bu kazadan ötürü daha önce kira vermeden annesine ait bir evde otururken merdiven inip çıkamadığı için tedavi sürecinde kiraya çıkmak zorunda kalıyor. Kira bakımından da bir yük yükleniyor, keza kazadan önce sahada çalışırken müvekkilim kazadan sonra oturarak çalışacağı bir işe geçmek zorunda kalıyor. İşini de değiştirmek zorunda kalıyor. Bundan sonra o iş yerinden çıktığı takdirde girebileceği işler de sınırlı hale geliyor. Yani ekonomik geleceği de tamamen etkilenmiş oluyor müvekkilimin" diye konuştu.

350 BİN DEĞERİNDE TAZMİNAT DAVASI AÇTIK

Müvekkilinin henüz 30 yaşında olduğunu dile getiren Babaoğlu "Müvekkilimin eş bulma ihtimali de kazadan ötürü düşüyor. Birincisi bacağında sabit bir iz var, koşma imkanı yok. Bacağını bükemiyor ve tamamen açamıyor. Bundan sonraki hayatının hiçbir döneminde bunları yapamayacak. Biz İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Burada sorumlu olarak organizasyonu denetlemekle yükümlü olan mekan sahibinin, organizasyonu hazırlayan firmanın ve 'Volkan' denilen havai fişekleri üreten firmanın ayrı ayrı sorumluluğu var. Biz hem ceza davası açtık hem de şimdilik 350 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtık. Müvekkilimizin de bir an önce mağduriyetinin giderilmesini talep ediyoruz. Zira hiç yaşamaması gereken bir olay hem de güzel bir günde yaşanmış ve hayatı sonsuza kadar değişmiş" ifadelerini kullandı.

ISTANBUL'DA ARKADASININ DUGUNUNE GIDEN SELIME KILIC, HAVAI FISEGIN DIZINE SAPLANMASI SONUCU SAKAT KALDI. DUGUNDE YASANAN KORKU DOLU ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI. ISTANBUL, (DHA)

ISTANBUL'DA ARKADASININ DUGUNUNE GIDEN SELIME KILIC, HAVAI FISEGIN DIZINE SAPLANMASI SONUCU SAKAT KALDI. DUGUNDE YASANAN KORKU DOLU ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI. USTTE SELIME KILIC GOZLUKLU ISTANBUL, (DHA)

ISTANBUL'DA ARKADASININ DUGUNUNE GIDEN SELIME KILIC, HAVAI FISEGIN DIZINE SAPLANMASI SONUCU SAKAT KALDI. DUGUNDE YASANAN KORKU DOLU ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI. ISTANBUL, (DHA)

ISTANBUL'DA ARKADASININ DUGUNUNE GIDEN SELIME KILIC, HAVAI FISEGIN DIZINE SAPLANMASI SONUCU SAKAT KALDI. DUGUNDE YASANAN KORKU DOLU ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIRKEN KILIC'IN AVUKATI SELIM BABAOGLU, 350 BIN LIRALIK TAZMINAT DAVASI ACTIKLARINI BELIRTTI. ISTANBUL, (DHA)

Halil YILMAZ - Kubilay ÖZEV / İSTANBUL, (DHA)

Etiketler:
 
'Merdiven altı üretim maskeler, halk sağlığını tehdit ediyor'
 
Lunaparkta çarpışan araba yandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SMA hastası 1,5 yaşındaki Mert için zaman daralıyor
ÇENGELKÖY'de yaşayan Andrea ve Uğur Cem Gürpınar çiftinin çocuğu olan ...
Almanya'dan Türkiye'ye yürüdü
ALMANYA'nın Manheim kentinden yürüyerek yola çıkan Celil Yahya Yıldız ...
Ağaç keserken başına dal düştü, 5 gün sonra öldü
SAMSUN’un Ladik ilçesinde ağaç kesimi sırasında düşen dallardan biri başına ...
 
Ayvalık'ta Aya Triada Kilisesi restore edilecek
BALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde, Aya Triada Kilisesi’nin kent turizmi ve ...
İskenderun'da orman yangını
HATAY'ın İskenderun ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk ...
Tuzla'da yaklaşık 1 ton çürümüş balık yakalandı
Tuzla İçmeler Mahallesi’nde Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından ...
 
Otomobille bariyer arasında kalan motosikletli yaralandı
MALTEPE D-100 Karayolu'nda motosiklet sürücüsü otomobille bariyer arasında ...
Uygulamadan kaçtı, evinde el bombası bulundu
BURSA'nın İnegöl ilçesinde polisin 'Dur' ihtarına uymayan, kovalamaca ...
Kırşehir'den 3 ülkeye turşu, yufka, pekmez ve erişte ihracı
KIRŞEHİR'de Özbağ Belediyesi tarafından kurulan işletmede üretilen turşu, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva